tigergreg Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαριζονται 2 μεταλλικες βασεις με ροδακια καινουργιες αλλα με λιγες επιφανειακες σκουριες λογω 15ετους παραμονης στην αποθηκη. Ηταν για τηλεορασεις crt δηλ για μεγαλο βαρος και οι βασεις τους οπως και το υψος τους ειναι μεταβλητα. Η μεγαλη αν θυμαμαι καλα ηταν εως 36 ιντσων και η μικρη εως 30 ιντσες. Μπορουν να χρησιμοποιηθουν για στερεοφωνικα-υπολογιστες η οτι αλλο. Ηταν εξαιρετικες κατασκευες και σχετικα ακριβες. Παραλαβη απο τον 4ο οροφο (με ασανσερ) στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΥΓ.ΠΤΥΣΟΜΕΝΟ ΥΨΟΣ-ΜΗΚΟΣ-ΠΛΑΤΟΣ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από tigergreg 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Κουτα με καμμια 100αρια καινουργιες θηκες σαν της φωτο για αποθηκευση CD/DVD που θελουν σχετικο καθαρισμα λογω πολυχρονης αποθηκευσης. Τα παραλαμβανεται απο το υπογειο στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Παραλαβη αν ειναι δυνατον αυριο. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από tigergreg 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, tigergreg είπε Κουτα με καμμια 100αρια καινουργιες θηκες σαν της φωτο για αποθηκευση CD/DVD που θελουν σχετικο καθαρισμα λογω πολυχρονης αποθηκευσης. Τα παραλαμβανεται απο το υπογειο στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Παραλαβη αν ειναι δυνατον αυριο. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Γρηγόρη οι κανονικές είναι ή οι λεπτές? Ίσως ενδιαφέρονται κάποιοι (εγώ μάλλον είμαι πλήρης αλλά αν είναι οι λεπτές, ίσως χρειαστώ μερικές - τις υπόλοιπες μπορώ να τις πάρω για άλλους ενδιαφερόμενους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Γρηγόρη οι κανονικές είναι ή οι λεπτές? Ίσως ενδιαφέρονται κάποιοι (εγώ μάλλον είμαι πλήρης αλλά αν είναι οι λεπτές, ίσως χρειαστώ μερικές - τις υπόλοιπες μπορώ να τις πάρω για άλλους ενδιαφερόμενους) Δεν ειναι οι πολυ μικρες αλλα σαν κι αυτες που ειχαν προσφορα οι εφημεριδες με κενο πανω και κατω. Θα πρεπει να κατεβειτε μαζι μου στο υπογειο γιατι εχω θεμα με την μεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr^Robot Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 24 λεπτά πριν, tigergreg είπε Κουτα με καμμια 100αρια καινουργιες θηκες σαν της φωτο για αποθηκευση CD/DVD που θελουν σχετικο καθαρισμα λογω πολυχρονης αποθηκευσης. Τα παραλαμβανεται απο το υπογειο στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Παραλαβη αν ειναι δυνατον αυριο. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. 14 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Γρηγόρη οι κανονικές είναι ή οι λεπτές? Ίσως ενδιαφέρονται κάποιοι (εγώ μάλλον είμαι πλήρης αλλά αν είναι οι λεπτές, ίσως χρειαστώ μερικές - τις υπόλοιπες μπορώ να τις πάρω για άλλους ενδιαφερόμενους) Αν πάρεις , και μπορείς να στείλεις με ενδιαφέρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 26 λεπτά πριν, tigergreg είπε Δεν ειναι οι πολυ μικρες αλλα σαν κι αυτες που ειχαν προσφορα οι εφημεριδες με κενο πανω και κατω. Θα πρεπει να κατεβειτε μαζι μου στο υπογειο γιατι εχω θεμα με την μεση. Αναφέρομαι στο πάχος όχι στο ύψος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 27 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Αναφέρομαι στο πάχος όχι στο ύψος. Κανονικη θαλεγα. Πιο λεπτη απ αυτην ειναι μονο οι μικρες των cd. Noμιζω πως ειναι ιδανικες για αρχειοθετηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, GreeKar98K είπε Παιχνιδια από kinder αυγά ( gru από minions, barbie, κ.ά.), ένα Playmobil πριγκίπισσα και ένας σκληρός με πρόβλημα ( no clue τι έχει). Βρίσκομαι πλησίον μετρό Εθνικής Άμυνας. Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον μεσοβδόμαδα πάνε σκουπίδια/ανακύκλωση. Ενδιαφέρομαι για τα παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreeKar98K Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δύο κωδικοί Deals for you που λήγουν 15/03. Έχουν χρησιμοποιηθεί σε village και οι δύο+ ο ένας box, ο άλλος pizza fan. Διαθέσιμοι σε προσωπικό μήνυμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Στις 11/3/2022 στις 5:48 ΜΜ, Liako25 είπε Καλησπέρα στην παρέα, ύστερα από εκτεταμένο καθαρισμό χαρίζω τα παρακάτω πράγματα. 1. x2 φορτιστές ΝΟΚΙΑ 2. x2 αντάπτορες ρεύματος 12V 3. 1 επαναφορτιζόμενη μπαταρία για χειριστήριο xbox 360 4. x2 τηλεφωνικά καλώδια αρκετά μεγάλα και x3 καλώδια ethernet 5. x2 καλώδια ήχου (προεκτάσεις) 6. x4 splitter Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και στείλτε μου μνμ για ό,τι σας ενδιαφέρει. Παραλαβή από Γουδή. Ενδιαφέρομαι για το #4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kopanos* Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Χαρίζεται AΠO THN ONLINE ANANEΩΣH KEPΔIΣEΣ 3.200 ΠONTOYΣ ΓIA NA TOYΣ KAΨEIΣ ΣE EKΠTΩΣH 2E ΣTHN ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY ΣTO BOX, TO NEO FOOD DELIVERY APP! KATEBAΣE TO TΩPA KAI KATAXΩPHΣE TON KΩΔIKO @#€_&-+( ΣTO ΠPOΦIΛ ΣOY MEXPI 30/04/22! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staman007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Ευχαριστώ τον @*Kopanos* για τον κωδικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giortsim Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Χαρίζονται: 2 καλώδια RCA, 1.8m και 3m 2 Ομοαξονικά καλώδια τηλεόρασης, 0.7m και 1m 1 καλώδιο Firewire (IEEE 1394) 1.8m 1 καλώδιο S-Video Προτεραιότητα έχει όποιος τα θέλει όλα. Παραλαβή από Πλ. Συντάγματος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 12/3/2022 στις 3:57 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Διάφορα σκατολοϊδια. 1.Φορτιστής ΝΟΚΙΑ με ψιλό βύσμα 2.Καλώδιο ρεύματος PC με Αγγλικό βύσμα 3.Καλώδιο ρεύματος PC ταλαιπωρημένο (από γάτα!) αλλά δουλεύει κανονικά (αν κάποιος χρειάζεται περισσότερα να κοιτάξω - πρέπει να έχω κι άλλα). 4.Καλώδια ψιλό καρφάκι σε ψιλό καρφάκι (2,5 mm μάλλον) 5.Ακουστικό ακρόασης από τηλέφωνο για επίδοξους κατασκόπους 6.Περίεργο τηλεφωνικό καλώδιο Για λίγες μέρες... Μερικά πράγματα καλύτερα να πηγαίνουν ανακύκλωση μην πάρουμε και κανένα στο λαιμό μας Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2022 από sotos 1 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 2 αντάπτορες USB σε PS2 για πολύ παλιά PC. 1 λεπτό πριν, sotos 1 είπε Μερικά πράγματα καλύτερα να πηγαίνουν ανακυκλώσιμη μην πάρουμε και κανένα στο λαιμό μας Αν εννοείς το #4 "καλώδιο ρεύματος PC ταλαιπωρημένο", έχεις δίκιο. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση