Liako25 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Επίσης χαρίζεται bluetooth ακουστικά με το usb καλώδιο για φόρτιση. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Στις 8/3/2022 στις 9:25 ΜΜ, Kostas.karras είπε Ψαχνοντας για τις καρτες βρηκα τα εξης: Κάρτα Parallel SUNIX PAR6408A 1xParallel Low Profile Να ευχαριστήσω τον @Kostas.karras για την κάρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Liako25 είπε Καλησπέρα στην παρέα, ύστερα από εκτεταμένο καθαρισμό χαρίζω τα παρακάτω πράγματα. 1. x2 φορτιστές ΝΟΚΙΑ 2. x2 αντάπτορες ρεύματος 12V 3. 1 επαναφορτιζόμενη μπαταρία για χειριστήριο xbox 360 4. x2 τηλεφωνικά καλώδια αρκετά μεγάλα και x3 καλώδια ethernet 5. x2 καλώδια ήχου (προεκτάσεις) 6. x4 splitter Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και στείλτε μου μνμ για ό,τι σας ενδιαφέρει. Παραλαβή από Γουδή. Παρέλαβα #2 & #5 και ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnhatzip Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Χαρίζω 2 ide drives για desktop. Είναι λειτοργικοί αλλά φαντάζομαι θα θέλουν σίγουρα μια συντήρηση στα γράσα τους μετά από τόσα χρόνια. Επίσης έχω και 3 ρουτεράκια. Το μαύρο δεν θυμάμαι να λειτουργεί σωστά και δεν έχω και το τροφοδοτικό του. Τα άλλα 2 είναι εντάξει. Όσοι ενδιαφέρεστε ένα σχόλιο από κάτω για να στείλω pm. Παραλαβή από δυτική θεσσαλονίκη (Εύοσμο κατά προτίμηση) Ευχαριστώ πολύ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2022 από johnhatzip 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Στις 10/3/2022 στις 2:50 ΜΜ, tigergreg είπε ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΑΙΔΕΣ....😀 Απο πρωινη ανασκαφη σκατολοιδια νο2..... 1.Τροφοδοτικο πολυ σπανιο καινουργιο 8V 3A INGENICO PSM24W-080 2.Tροφοδοτικο λιγοτερο σπανιο 15V 1A AXALTO AP1515-UV 3.Τροφοδοτικο εκτυπωτη HP 0957-2230 32V 1560mAH 4.2 ΚΑΛΩΔΙΑ μητρικης ASUS IDE+FLOPPY 5.BRACKET 2XUSB2 6.BRACKET RS232 SERIAL 7.car cigarette lighter usb adapter white ενδεικτικη φωτο.... ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΟΤΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ... ΟΛΑ μαζι πακετο παρακαλω. Ας τα παρει ενας και ας τα πουλησει χαρισει πεταξει μου ειναι αδιαφορο. Παραλαβη σημερα η αυριο πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Παρέλαβα και ευχαριστώ πάρα πολύ τον @tigergreg για τα πραγματάκια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Στις 7/3/2022 στις 11:45 ΠΜ, jonkyr είπε Καλησπέρα. Very short notice, αλλά μόλις αποσυναρμολόγησα αυτό το γραφείο με τέσσερα συρτάρια. Αν υπάρχει κανένα παιδάκι που χρειάζεται ή ξέρετε καμία οικογένεια που ζορίζεται, μπορεί όποιος θέλει να έρθει να το παραλάβει (αποσυναρμολογημένο προφανώς) από Νέα Σμύρνη ακόμη και σήμερα. Είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, ένα μικροτραύμα έχει στη "φλίδα" ακριβώς πάνω από το συρτάρι του πληκτρολογίου και φυσικά τη φθορά του χρόνου (και λίγη σκόνη). Είναι όμως στιβαρό και με έβγαλε ασπροπρόσωπο για χρόνια. Η συναρμολόγηση ειναι υπόθεση 15 λεπτών με ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι. Έχω πολλές υποχρεώσεις, δεν κρατάω σειρά προτεραιότητας, αν περάσουν μέρες και απλώς πιάνει χώρο, θα το στείλω στην ανακύκλωση. Please DM me και ελπίζω να το δω εγκαίρως, συγγνώμη αν καθυστερήσω στην απάντηση. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Να κανω ενα reminder μήπως και...; Καλησπερα σε ολους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Στις 7/3/2022 στις 11:45 ΠΜ, jonkyr είπε Καλησπέρα. Very short notice, αλλά μόλις αποσυναρμολόγησα αυτό το γραφείο με τέσσερα συρτάρια. Αν υπάρχει κανένα παιδάκι που χρειάζεται ή ξέρετε καμία οικογένεια που ζορίζεται, μπορεί όποιος θέλει να έρθει να το παραλάβει (αποσυναρμολογημένο προφανώς) από Νέα Σμύρνη ακόμη και σήμερα. Είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, ένα μικροτραύμα έχει στη "φλίδα" ακριβώς πάνω από το συρτάρι του πληκτρολογίου και φυσικά τη φθορά του χρόνου (και λίγη σκόνη). Είναι όμως στιβαρό και με έβγαλε ασπροπρόσωπο για χρόνια. Η συναρμολόγηση ειναι υπόθεση 15 λεπτών με ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι. Έχω πολλές υποχρεώσεις, δεν κρατάω σειρά προτεραιότητας, αν περάσουν μέρες και απλώς πιάνει χώρο, θα το στείλω στην ανακύκλωση. Please DM me και ελπίζω να το δω εγκαίρως, συγγνώμη αν καθυστερήσω στην απάντηση. Απόκρυψη περιεχομένων Δεν είναι για οικογένεια αλλά για ένα φίλο που έχει τον υπολογιστή πάνω σε τάβλες Αν δεν βρεις να το δώσεις πες μου αν είναι να κανονίσω μαζί του να το φορτώσουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 33 λεπτά πριν, mourgolukos είπε Δεν είναι για οικογένεια αλλά για ένα φίλο που έχει τον υπολογιστή πάνω σε τάβλες Αν δεν βρεις να το δώσεις πες μου αν είναι να κανονίσω μαζί του να το φορτώσουμε Δικο σου. Το "οικογένεια" ήταν ένα ιδανικό παράδειγμα, αλλά όχι και προϋπόθεση. Μιλάμε με πμ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garna Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 11 ώρες πριν, johnhatzip είπε Καλησπέρα παιδιά, Χαρίζω 2 ide drives για desktop. Είναι λειτοργικοί αλλά φαντάζομαι θα θέλουν σίγουρα μια συντήρηση στα γράσα τους μετά από τόσα χρόνια. Επίσης έχω και 3 ρουτεράκια. Το μαύρο δεν θυμάμαι να λειτουργεί σωστά και δεν έχω και το τροφοδοτικό του. Τα άλλα 2 είναι εντάξει. Όσοι ενδιαφέρεστε ένα σχόλιο από κάτω για να στείλω pm. Παραλαβή από δυτική θεσσαλονίκη (Εύοσμο κατά προτίμηση) Ευχαριστώ πολύ. pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafa1919 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 16 ώρες πριν, Liako25 είπε Επίσης χαρίζεται bluetooth ακουστικά με το usb καλώδιο για φόρτιση. Καλημέρα φίλε μου, ενδιαφέρομαι. PM 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreeKar98K Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Παιχνιδια από kinder αυγά ( gru από minions, barbie, κ.ά.), ένα Playmobil πριγκίπισσα και ένας σκληρός με πρόβλημα ( no clue τι έχει). Βρίσκομαι πλησίον μετρό Εθνικής Άμυνας. Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον μεσοβδόμαδα πάνε σκουπίδια/ανακύκλωση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 21 ώρες πριν, mples είπε Χαρίζω pc παλιό λειτουργικό χωρίς δίσκο Πρώτα εδώ μετά πμ Παράδοση μόνο από τον χώρο μου Καματερό μέχρι την Κυριακή Π.Μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 13 λεπτά πριν, georgios65 είπε Π.Μ. Δικο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Διάφορα σκατολοϊδια. 1.Φορτιστής ΝΟΚΙΑ με ψιλό βύσμα 2.Καλώδιο ρεύματος PC με Αγγλικό βύσμα 3.Καλώδιο ρεύματος PC ταλαιπωρημένο (από γάτα!) αλλά δουλεύει κανονικά (αν κάποιος χρειάζεται περισσότερα να κοιτάξω - πρέπει να έχω κι άλλα). 4.Καλώδια ψιλό καρφάκι σε ψιλό καρφάκι (2,5 mm μάλλον) 5.Ακουστικό ακρόασης από τηλέφωνο για επίδοξους κατασκόπους 6.Περίεργο τηλεφωνικό καλώδιο Για λίγες μέρες... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreeKar98K Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, GreeKar98K είπε Παιχνιδια από kinder αυγά ( gru από minions, barbie, κ.ά.), ένα Playmobil πριγκίπισσα και ένας σκληρός με πρόβλημα ( no clue τι έχει). Βρίσκομαι πλησίον μετρό Εθνικής Άμυνας. Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον μεσοβδόμαδα πάνε σκουπίδια/ανακύκλωση. Δόθηκε ο δίσκος, έμειναν τα παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση