musicthe Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Χαρίζονται θήκες για iPhone 4s Περιοχή Καλλιθέα 1
troi.g Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, georgeDC είπε LG 32αρα με πρόβλημα, δουλεύει λίγο και μετά χαλάει η εικόνα. Αθήνα κέντρο. Στείλτε PM Καλησπέρα , στέλνω πμ για ερώτηση.
mourgolukos Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 22 ώρες πριν, mourgolukos είπε Χαρίζεται μερικό λάπτοπ Lenovo U510 η έκδοση με τον I5. Λέγοντας μερικό (εκτός των μνημών, δίσκου και WiFi και μπαταρίας που κρατάω) είναι μόνο το κάτω σασί με την μητρική και καλώδια οθόνης κλπ. Είχε σπάσει μεντεσές οθόνης, το μαγαζί που το "έφτιαξε" έβαλε υγρό τσιμέντο, με αποτέλεσμα να σπάσουν χειρότερα στα ίδια σημεία και να σπάσουν και την οθόνη με τα μπέζελ και τις βάσεις στήριξης μεντεσέδων, και του απάυτωσαν τα ράμματα με λίγα λόγια πάνω κάτω. Το κάτω παλεύεται με πολύ κόλλα να στρώσει. Εν κατακλείδη το δοκίμασα με Bootable στικ και βγάζει εικόνα από HDMI αλλά μόνο ως δευτερεύουσα οθόνη και όχι ως primary οπότε δεν κατάφερα να του κάνω τίποτα μιας και η Lenovo είχε την φαΐνη ιδέα να βάλει miniVGA (όχι miniDP). Χαρίζεται μπας και το αναστήσει κανένας σαν desktop κολλώντας καλώδια πάνω του ή του κάνει κάνα βουντού ξέρω γω Περιοχή Δραπετσώνα Όχι αποστολές Έφυγε Ευχαριστώ τον e-tic για το πάνελ. Αν υπάρχει και καπάκι από λάπτοπ 15.4 μαζί με τους μεντεσέδες να το χώσω μέσα να μην είναι χύμα, θα ήταν όλα όμορφα 1
e-tic Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Modem/router ZTE ZXHN H168N, μαζί με 2-3 καλώδια, ένα splitter και ένα φίλτρο. Καμιά 10ριά χρωματιστές χάρτινες κορδέλες, απο αυτές που διακοσμούν στα πάρτι Ένα χειροποίητο ρολόι τοίχου, απο δίσκο βινυλίου. Θα το υπογράψω κιόλας για να πάρει μεγαλύτερη συλλεκτική αξία! 😉 Μια φραπεδιέρα χειρός. Το περίβλημα του καλωδίου έχει σκιστεί σε ένα σημείο αλλά τα καλώδια εσωτερικά είναι οκ Διακοσμητικό εκκρεμές Ένα συρραπτικό Δύο ταξιδιωτικά βιβλία, μάλλον απο εφημερίδα Μηχανισμός ρολογιού, χωρίς τους δείκτες Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή κατόπιν συνεννόησης απο Μοσχάτο ή Καλλιθέα Επεξ/σία 15 Απριλίου 2021 από e-tic 8
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 23 λεπτά πριν, mourgolukos είπε Έφυγε Ευχαριστώ τον e-tic για το πάνελ. Αν υπάρχει και καπάκι από λάπτοπ 15.4 μαζί με τους μεντεσέδες να το χώσω μέσα να μην είναι χύμα, θα ήταν όλα όμορφα Τι καπακι ψαχνεις εχω μια ολοκληρη οθονη 15.4 απο Toshiba 210 κομπλε με πλαστικα μετενσεδες 1
mourgolukos Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 όλο το καπάκι του λάπτοπ (οθόνη όπως είναι) χωρίς το πάνελ, να βάλω το δικό μου μέσα και να φτιάξω μια θήκη για τον κοντρόλερ να κολλήσω πίσω να την κάνω επιτραπέζια φορητή.
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 7 λεπτά πριν, mourgolukos είπε όλο το καπάκι του λάπτοπ (οθόνη όπως είναι) χωρίς το πάνελ, να βάλω το δικό μου μέσα και να φτιάξω μια θήκη για τον κοντρόλερ να κολλήσω πίσω να την κάνω επιτραπέζια φορητή. ΑΝ σου κανει η δικια μου ελα να την παρεις.
panagiotis1988 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 21 λεπτά πριν, e-tic είπε Modem/router ZTE ZXHN H168N, μαζί με 2-3 καλώδια, ένα splitter και ένα φίλτρο. Καμιά 10ριά χρωματιστές χάρτινες κορδέλες, απο αυτές που διακοσμούν στα πάρτι Ένα χειροποίητο ρολόι τοίχου, απο δίσκο βινυλίου. Θα το υπογράψω κιόλας για να πάρει μεγαλύτερη συλλεκτική αξία! 😉 Μια φραπεδιέρα χειρός. Το περίβλημα του καλωδίου έχει σκιστεί σε ένα σημείο αλλά τα καλώδια εσωτερικά είναι οκ Διακοσμητικό εκκρεμές Ένα συρραπτικό Δύο ταξιδιωτικά βιβλία, μάλλον απο εφημερίδα Μηχανισμός ρολογιού, χωρίς τους δείκτες Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή κατόπιν συνεννόησης απο Μοσχάτο ή Καλλιθέα Με ενδιαφέρει το μόντεμ, στέλνω πμ
Doubt Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 25 λεπτά πριν, e-tic είπε Ένα χειροποίητο ρολόι τοίχου, απο δίσκο βινυλίου. Θα το υπογράψω κιόλας για να πάρει μεγαλύτερη συλλεκτική αξία! 😉 Μια φραπεδιέρα χειρός. Το περίβλημα του καλωδίου έχει σκιστεί σε ένα σημείο αλλά τα καλώδια εσωτερικά είναι οκ Διακοσμητικό εκκρεμές Ένα συρραπτικό Στέλνω π.μ.
Locke_John Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, e-tic είπε Modem/router ZTE ZXHN H168N, μαζί με 2-3 καλώδια, ένα splitter και ένα φίλτρο. Καμιά 10ριά χρωματιστές χάρτινες κορδέλες, απο αυτές που διακοσμούν στα πάρτι Ένα χειροποίητο ρολόι τοίχου, απο δίσκο βινυλίου. Θα το υπογράψω κιόλας για να πάρει μεγαλύτερη συλλεκτική αξία! 😉 Μια φραπεδιέρα χειρός. Το περίβλημα του καλωδίου έχει σκιστεί σε ένα σημείο αλλά τα καλώδια εσωτερικά είναι οκ Διακοσμητικό εκκρεμές Ένα συρραπτικό Δύο ταξιδιωτικά βιβλία, μάλλον απο εφημερίδα Μηχανισμός ρολογιού, χωρίς τους δείκτες Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή κατόπιν συνεννόησης απο Μοσχάτο ή Καλλιθέα Έστειλα κ εγώ pm
onty Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Χαρίζονται ηχεία με γουφερ ενίσχυτη από παλιό home cinema, μάρκα δεν θυμάμαι, ο ενισχυτής έχει και τηλεκοντρόλ, νομίζω ήταν ψιλό χαλασμένο αλλά δεν ασχολήθηκα. Όποιος έχει όρεξη να το ψάξει ίσως φτιάχνεται εύκολα,. Τα ηχεία λογικά παίζουν άψογα ακόμα. 2
mourgolukos Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 7 λεπτά πριν, onty είπε Χαρίζονται ηχεία με γουφερ ενίσχυτη από παλιό home cinema, μάρκα δεν θυμάμαι, ο ενισχυτής έχει και τηλεκοντρόλ, νομίζω ήταν ψιλό χαλασμένο αλλά δεν ασχολήθηκα. Όποιος έχει όρεξη να το ψάξει ίσως φτιάχνεται εύκολα,. Τα ηχεία λογικά παίζουν άψογα ακόμα. Αν μπορείς να μου στείλεις μοντέλο να τα δώ μπορεί να ενδιαφέρομαι
life is music Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, onty είπε Σε λίγο θα βγάλω φώτο ενδιαφέρομαι αν υπαρχει ακομη !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση