Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgeDC είπε

1601725247078.jpg.00808777d6b61e5d1c15d8159b5f60ed.jpg1601725247075.jpg.a9f63abf4f257f94d13f05490e880322.jpg

LG 32αρα με πρόβλημα, δουλεύει λίγο και μετά χαλάει η εικόνα.

Αθήνα κέντρο.

Στείλτε PM

Καλησπέρα , στέλνω πμ για ερώτηση.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, mourgolukos είπε

Χαρίζεται μερικό λάπτοπ Lenovo U510 η έκδοση με τον I5. 

Λέγοντας μερικό (εκτός των μνημών, δίσκου και WiFi και μπαταρίας που κρατάω) είναι μόνο το κάτω σασί με την μητρική και καλώδια οθόνης κλπ. Είχε σπάσει μεντεσές οθόνης, το μαγαζί που το "έφτιαξε" έβαλε υγρό τσιμέντο, με αποτέλεσμα να σπάσουν χειρότερα στα ίδια σημεία και να σπάσουν και την οθόνη με τα μπέζελ και τις βάσεις στήριξης μεντεσέδων, και του απάυτωσαν τα ράμματα με λίγα λόγια πάνω κάτω. Το κάτω παλεύεται με πολύ κόλλα να στρώσει.

Εν κατακλείδη το δοκίμασα με Bootable στικ και βγάζει εικόνα από HDMI αλλά μόνο ως δευτερεύουσα οθόνη και όχι ως primary οπότε δεν κατάφερα να του κάνω τίποτα μιας και η Lenovo είχε την φαΐνη ιδέα να βάλει miniVGA (όχι miniDP).

Χαρίζεται μπας και το αναστήσει κανένας σαν desktop κολλώντας καλώδια πάνω του ή του κάνει κάνα βουντού ξέρω γω

Περιοχή Δραπετσώνα 

Όχι αποστολές

Έφυγε

Ευχαριστώ τον e-tic για το πάνελ. Αν υπάρχει και καπάκι από λάπτοπ 15.4 μαζί με τους μεντεσέδες να το χώσω μέσα να μην είναι χύμα, θα ήταν όλα όμορφα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Modem/router ZTE ZXHN H168N, μαζί με 2-3 καλώδια, ένα splitter και ένα φίλτρο.
  • Καμιά 10ριά χρωματιστές χάρτινες κορδέλες, απο αυτές που διακοσμούν στα πάρτι
  • Ένα χειροποίητο ρολόι τοίχου, απο δίσκο βινυλίου. Θα το υπογράψω κιόλας για να πάρει μεγαλύτερη συλλεκτική αξία! 😉
  • Μια φραπεδιέρα χειρός. Το περίβλημα του καλωδίου έχει σκιστεί σε ένα σημείο αλλά τα καλώδια εσωτερικά είναι οκ
  • Διακοσμητικό εκκρεμές
  • Ένα συρραπτικό
  • Δύο ταξιδιωτικά βιβλία, μάλλον απο εφημερίδα
  • Μηχανισμός ρολογιού, χωρίς τους δείκτες

Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή κατόπιν συνεννόησης απο Μοσχάτο ή Καλλιθέα

spacer.png spacer.png

Επεξ/σία από e-tic
  • Like 8
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, mourgolukos είπε

Έφυγε

Ευχαριστώ τον e-tic για το πάνελ. Αν υπάρχει και καπάκι από λάπτοπ 15.4 μαζί με τους μεντεσέδες να το χώσω μέσα να μην είναι χύμα, θα ήταν όλα όμορφα

Τι καπακι ψαχνεις εχω μια ολοκληρη οθονη 15.4 απο Toshiba 210 κομπλε με πλαστικα μετενσεδες

• Like 1
Δημοσ.

όλο το καπάκι του λάπτοπ (οθόνη όπως είναι) χωρίς το πάνελ, να βάλω το δικό μου μέσα και να φτιάξω μια θήκη για τον κοντρόλερ να κολλήσω πίσω να την κάνω επιτραπέζια φορητή. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mourgolukos είπε

όλο το καπάκι του λάπτοπ (οθόνη όπως είναι) χωρίς το πάνελ, να βάλω το δικό μου μέσα και να φτιάξω μια θήκη για τον κοντρόλερ να κολλήσω πίσω να την κάνω επιτραπέζια φορητή. 

ΑΝ σου κανει η δικια μου ελα να την παρεις.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, e-tic είπε
  • Modem/router ZTE ZXHN H168N, μαζί με 2-3 καλώδια, ένα splitter και ένα φίλτρο.
  • Ένα χειροποίητο ρολόι τοίχου, απο δίσκο βινυλίου. Θα το υπογράψω κιόλας για να πάρει μεγαλύτερη συλλεκτική αξία! 😉
  • Μια φραπεδιέρα χειρός. Το περίβλημα του καλωδίου έχει σκιστεί σε ένα σημείο αλλά τα καλώδια εσωτερικά είναι οκ
  • Διακοσμητικό εκκρεμές
  • Ένα συρραπτικό

Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή κατόπιν συνεννόησης απο Μοσχάτο ή Καλλιθέα

spacer.png spacer.png

Με ενδιαφέρει το μόντεμ, στέλνω πμ

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, e-tic είπε
  • Διακοσμητικό εκκρεμές
  • Ένα συρραπτικό

Στέλνω π.μ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, e-tic είπε
  • Διακοσμητικό εκκρεμές
  • Ένα συρραπτικό

spacer.png spacer.png

Έστειλα κ εγώ pm

Δημοσ.

Χαρίζονται ηχεία με γουφερ ενίσχυτη από παλιό home cinema, μάρκα δεν θυμάμαι, ο ενισχυτής έχει και τηλεκοντρόλ, νομίζω ήταν ψιλό χαλασμένο αλλά δεν ασχολήθηκα. Όποιος έχει όρεξη να το ψάξει ίσως φτιάχνεται εύκολα,. Τα ηχεία λογικά παίζουν άψογα ακόμα. 

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, onty είπε

Χαρίζονται ηχεία με γουφερ ενίσχυτη από παλιό home cinema, μάρκα δεν θυμάμαι, ο ενισχυτής έχει και τηλεκοντρόλ, νομίζω ήταν ψιλό χαλασμένο αλλά δεν ασχολήθηκα. Όποιος έχει όρεξη να το ψάξει ίσως φτιάχνεται εύκολα,. Τα ηχεία λογικά παίζουν άψογα ακόμα. 

Αν μπορείς να μου στείλεις μοντέλο να τα δώ μπορεί να ενδιαφέρομαι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...