Kostas.karras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, tigergreg είπε 6 Ανεμιστηρακια πακετο για κουτι η για ψυκτρα.... 3 τεμαχια 10χ10 2 τεμαχια 8χ8 και 1 τεμαχιο 6χ6 ενδεικτικες φωτο... Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Τα arctic με ενδιαφερουν,τι μεγεθος ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Kostas.karras είπε Τα arctic με ενδιαφερουν,τι μεγεθος ειναι? Δεν ειναι αρκτικ φιλε κωστα... Ειναι ενδεικτικες οι φωτο... Ουτε που ξερω τι μαρκα ειναι καθοτι αποθηκευμενα χρονια.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, tigergreg είπε Δεν ειναι αρκτικ φιλε κωστα... Ειναι ενδεικτικες οι φωτο... Ουτε που ξερω τι μαρκα ειναι καθοτι αποθηκευμενα χρονια.... τοτε ακυρο απο εμενα 🙂 Ψαχνοντας για τις καρτες βρηκα τα εξης: Καρτα δικτυου dn-7006gt (χωρις κεραια ) Καρτα τηλεορασης STLV3A800 Κάρτα Parallel SUNIX PAR6408A 1xParallel Low Profile Πρωτα ποστ μετα πμ παρακαλω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoullessRider Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 πετάω μια υποψηφιότητα να πάρω τα ανεμιστηράκια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, SoullessRider είπε πετάω μια υποψηφιότητα να πάρω τα ανεμιστηράκια.... ΟΚ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 34 λεπτά πριν, tigergreg είπε 6 Ανεμιστηρακια πακετο για κουτι η για ψυκτρα.... 3 τεμαχια 10χ10 2 τεμαχια 8χ8 και 1 τεμαχιο 6χ6 ενδεικτικες φωτο... Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ... Δηλώνω ως δεύτερος ενδιαφέρον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Χαρίζονται πλάτη καθίσματος και έδρα από καρέκλα γραφείου μάρκας DROMEAS model REFLEX-D. Στην έδρα έχει κατακάτσει το αφρώδες υλικό (πολυουρεθάνη) από την πολύ χρήση λόγο των lock-down, δεν έχει κάποια αλλοίωση. Η πλάτη είχε εμφανίσει ένα μικρό σημαδάκι σαν ελλάτωμα στο ύφασμα. (δεν φαίνεται καν στην φωτό) 1- Το 2 αυτά κομμάτια αντικαταστάθηκαν από την εταιρεία στα πλαίσια της εγγύησης με καινούργια και απλά μου έμειναν. 2- Είναι 2 ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΔΕΝ έχουν βίδες, ΔΕΝ έχουν βάση, ΔΕΝ είναι ενωμένα. Λυπάμαι να τα ρίξω στην ανακύκλωση οπότε σκέφτηκα ότι μπορεί να ενδιαφέρεται κάποιος να τα ενώσει/κολλήσει με κάποια πατέντα. Παραλαβή από Ν. Σμύρνη αποκλειστικά λόγο όγκου/βάρους. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_revenge Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) edit: TELOS Εχω ενα κωδικο για το παιχνιδι Mr. Prepper για το Xbox One, δε ξερω αν κανει για Xbox Series. Οδηγιες εξαργυρωσης εδω. Δε το εχω κανει ποτε για να επαληθευσω οποτε τσεκαρετε αν μπορειτε πρωτα: https://blog.easytechnology.gr/2021/12/20/pos-exargyronoume-kodikou-pachnidiou-i-dorokarta-sto-xbox-one-s-x/ Το παιχνιδι ειναι αυτο: Οποιος ενδιαφερεται ας μου στελει πμ και να γραψει εδω, θα τσεκαρω αυριο καποια στιγμη που εχω χρονο. Αν ειναι πανω απο ενας θα κανω κληρωση. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από x_revenge 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 20/2/2022 στις 11:45 ΠΜ, Doubt είπε + Αυτό έχει low, high, off για το κουδούνι, δεν έχει φωτεινή ένδειξη, λειτουργεί κανονικά. + Από αποτυχημένη απόπειρα επισκευής ασύρματου Panasonic KX-TCD950GRB Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Χαρίζεται το τροφοδοτικό με το καλώδιο του και η μπαταρία που θα αντικαθιστούσε τη δική του. Τελικά πέρα από τη μπαταρία, το τηλέφωνο είναι νεκρό όταν το συνδέσεις στο δίκτυο, δεν ακούγεται τόνος, δεν καλεί κλπ. Υπάρχουν και τα υπόλοιπα (βάση, ακουστικό) τα οποία θα πάνε ανακύκλωση, εκτός αν τα θέλει κάποιος. (η μπαταρία είναι αυτή https://www.germanos.gr/product/consumables-batteries/special-batteries/modeling/ni-cd/ni-mh/sony-mpataria-lithiou-14500-vr2-mn-3.6v-me-akrodektes/?productId=20383585) Όλα όσα αναφέρονται εδώ υπάρχουν ακόμα, πλην του ασύρματου που πήγε προς ανακύκλωση. Επίσης 2 διακόπτες διπλοί (κομιτατέρ) κι ένας διακόπτης για ηλεκτρικό ρολό (δεν είναι μπουτόν, δεν έχει επαναφορά). Λειτουργούσαν κανονικά ως την αντικατάσταση τους. Διακόπτες και Alcatel ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από Doubt 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis79 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, Doubt είπε Όλα όσα αναφέρονται εδώ υπάρχουν ακόμα, πλην του ασύρματου που πήγε προς ανακύκλωση. Επίσης 2 διακόπτες διπλοί (κομιτατέρ) κι ένας διακόπτης για ηλεκτρικό ρολό (δεν είναι μπουτόν, δεν έχει επαναφορά). Λειτουργούσαν κανονικά ως την αντικατάσταση τους. Πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Χαιρετώ. Vodafone Smart 4 Mini (V785) Άριστη εμφανισιακή κατάσταση. Με φουσκωμένη μπαταρία. Με πατέντα άνοιξε και έγινε factory reset. Δίνεται για συλλογή ή ανταλλακτικά. Αν για οποιοδήποτε λόγο το θέλει κάποιος λειτουργικό υπάρχει στο εμπόριο μπαταρία. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, tigergreg είπε 5 ΚΑΡΤΕΣ PCMCIA για προεκταση παλιων φορητων υπολογιστων 16 και 32 bit. 1.D-LINK EXPRESS ETHERNETWORK DFE-690TXD 32 BIT 2.SAN DISK CONNECT PC CARD ADAPTER WITH WIRELESS COMPACT FLASH. 16+32BIT 3.ADAPTEC SLIM SCSI 1460D χωρις καλωδιο 4.3COM OFFICE CONNECT 3CCSH572BT χωρις καλωδιο 5.NOTEWORTHY 56K MODEM PC CARD απο παλιο TOSHIBA Δεν γνωριζω λειτουργικοτητα μετα απο τοσα χρονια αποθηκευσης. ΠΑΚΕΤΟ ΟΛΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Δ Καλησπέρα στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, Kostas.karras είπε τοτε ακυρο απο εμενα 🙂 Ψαχνοντας για τις καρτες βρηκα τα εξης: Καρτα δικτυου dn-7006gt (χωρις κεραια ) Καρτα τηλεορασης STLV3A800 Κάρτα Parallel SUNIX PAR6408A 1xParallel Low Profile Πρωτα ποστ μετα πμ παρακαλω Θα με ενδιέφερε η κάρτα με τη παράλληλη αν δε τη χρειάζεται κάποιος άλλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Spoiler 12 ώρες πριν, dpolal είπε Χαρίζονται πλάτη καθίσματος και έδρα από καρέκλα γραφείου μάρκας DROMEAS model REFLEX-D. Στην έδρα έχει κατακάτσει το αφρώδες υλικό (πολυουρεθάνη) από την πολύ χρήση λόγο των lock-down, δεν έχει κάποια αλλοίωση. Η πλάτη είχε εμφανίσει ένα μικρό σημαδάκι σαν ελλάτωμα στο ύφασμα. (δεν φαίνεται καν στην φωτό) 1- Το 2 αυτά κομμάτια αντικαταστάθηκαν από την εταιρεία στα πλαίσια της εγγύησης με καινούργια και απλά μου έμειναν. 2- Είναι 2 ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΔΕΝ έχουν βίδες, ΔΕΝ έχουν βάση, ΔΕΝ είναι ενωμένα. Λυπάμαι να τα ρίξω στην ανακύκλωση οπότε σκέφτηκα ότι μπορεί να ενδιαφέρεται κάποιος να τα ενώσει/κολλήσει με κάποια πατέντα. Παραλαβή από Ν. Σμύρνη αποκλειστικά λόγο όγκου/βάρους. ενδιαφέρομαι, έχω την ίδια καρέκλα και θα τα ήθελα για spares (ειδικά την πλάτη) Παρ'ολα αυτά αν κάποιος τη θέλει για να την επισκευάσει και να τη χρησιμοποιήσει, ας προτιμηθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiv Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 12 ώρες πριν, dpolal είπε Χαρίζονται πλάτη καθίσματος και έδρα από καρέκλα γραφείου μάρκας DROMEAS model REFLEX-D. 2- Είναι 2 ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΔΕΝ έχουν βίδες, ΔΕΝ έχουν βάση, ΔΕΝ είναι ενωμένα. 10 λεπτά πριν, kakofonixx είπε Απόκρυψη περιεχομένων ενδιαφέρομαι, έχω την ίδια καρέκλα και θα τα ήθελα για spares (ειδικά την πλάτη) Παρ'ολα αυτά αν κάποιος τη θέλει για να την επισκευάσει και να τη χρησιμοποιήσει, ας προτιμηθεί Aπ' ότι λέει δεν υπάρχει καρέκλα, είναι μόνο τα 2 κομμάτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση