Kostas.karras Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 29 λεπτά πριν, Doubt είπε Αν λειτουργεί και δεν το πάρει άλλος, θα το ήθελα. *Καλή σαρακοστή Κωστα, θα το δοκιμασω αν θες σημερα αλλα πιο αργα και θα σου πω 1
TasSou Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Nα προσθεσω επισης Διαφορες καρτες γραφικων, η μια σιγουρα δεν παιζει και οι αλλες αγνωστη κατασταση Θα με ενδιέφεραν οι PCIe για δοκιμή επισκευής. Φιλικά,
mourgolukos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Mιας και ο Γεωργιος ειπε: ἄν καί ἐφόσον δέν ζητηθεῖ ἀπό κάποιο ἄλλο μέλος Η βαση θα δωθει στον κυριο Βαγγελη. Πμ για τα λοιπα Nα προσθεσω επισης Διαφορες καρτες γραφικων, η μια σιγουρα δεν παιζει και οι αλλες αγνωστη κατασταση! Ποντικι ασυρματο, λειτουργικο απο οτι θυμαμαι μαζι με το receiver του. Μια θηκη για cd Καλησπέρα αγορινα καλή Σαρακοστή. Με ενδιαφέρουν κ εμένα οι agp ειδικά αν υπάρχουν 128 και πάνω
Crybal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Mιας και ο Γεωργιος ειπε: ἄν καί ἐφόσον δέν ζητηθεῖ ἀπό κάποιο ἄλλο μέλος Η βαση θα δωθει στον κυριο Βαγγελη. Πμ για τα λοιπα Nα προσθεσω επισης Διαφορες καρτες γραφικων, η μια σιγουρα δεν παιζει και οι αλλες αγνωστη κατασταση! Ποντικι ασυρματο, λειτουργικο απο οτι θυμαμαι μαζι με το receiver του. Μια θηκη για cd Πμ
Kostas.karras Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Mιας και ο Γεωργιος ειπε: ἄν καί ἐφόσον δέν ζητηθεῖ ἀπό κάποιο ἄλλο μέλος Η βαση θα δωθει στον κυριο Βαγγελη. Πμ για τα λοιπα Nα προσθεσω επισης Διαφορες καρτες γραφικων, η μια σιγουρα δεν παιζει και οι αλλες αγνωστη κατασταση! Ποντικι ασυρματο, λειτουργικο απο οτι θυμαμαι μαζι με το receiver του. Μια θηκη για cd Oι καρτες γραφικων ειναι κρατημενες για τον @11h ΔΕΝ γνωριζω αν ειναι λειτουργικες,δεν τις εχω δοκιμασει εκτος απο αυτη κατω αριστερα που την δοκιμασα και δεν δουλευε. Επειδη δεχτηκα αρκετα μηνυματα για τις καρτες, και για να μην απανταω στον καθενα ξεχωριστα, αυριο θα δω τι αλλο εχω απο καρτες, να μοιρασω και καμια ακομα. XLV TasSou mourgolukos Crybal e-tic Αναμονη για αυριο 🙂 3
MessengerOfGood Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Στις 6/3/2022 στις 11:20 ΜΜ, Kostas.karras είπε βαση λαπτοπ Cooler Master NotePal Infinite EVO Δεν κρατω σειρα προτεραιοτητας Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ! 1
tigergreg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαριζονται.... 1.2 μικρα ανεμιστηρακια απο επεξεργαστες λαπτοπ αγνωστου τυπου αλλα πρεπει να ταιριαζουν σε αρκετα λαπτοπ. ΦΩΤΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ... 2.Kαινουργιο πολυ σπανιο σετ σφραγισμενο στο κουτι του που αποτελειται απο 2 καρτες PCI IN PARALLEL PORT KAI PCI 2XRS232 SERIAL PORT CONTROLER. ME SUN CHIPAKIA. ΥΓ.ΕΙΧΑΝ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ OBD1+2. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ 2... Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από tigergreg 4
subnigur0th Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Κωδικός έκπτωσης 35% από adidas eshop. Ποσταρετε εδώ και μετά πμ. ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ retroman Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από subnigur0th 2
retroman3 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 37 λεπτά πριν, subnigur0th είπε Κωδικός έκπτωσης 35% από adidas eshop. Ποσταρετε εδώ και μετά πμ. pm
tigergreg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1.SET 4Χ256ΜΒ DDR 400 CL3 μνημες παλιες INFINEON HYS64D32300HU-5-C 2.2X256MB 400 CL2,5 DDR twinmos m2g9i08a-tt 3.DDR KINGSTON KVR400X64C3A/512 Δεν γνωριζω λειτουργικοτητα μετα απο τοσα χρονια αποθηκευσης. ΠΑΚΕΤΟ ΟΛΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Δ Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από tigergreg 4
retroman3 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 52 λεπτά πριν, subnigur0th είπε Κωδικός έκπτωσης 35% από adidas eshop. Ποσταρετε εδώ και μετά πμ. ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ retroman Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο subnigur0th για τον κωδικό έκπτωσης 35% από adidas eshop . Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου , να σαι καλά.
tigergreg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ΚΑΡΤΕΣ PCMCIA για προεκταση παλιων φορητων υπολογιστων 16 και 32 bit. 1.D-LINK EXPRESS ETHERNETWORK DFE-690TXD 32 BIT 2.SAN DISK CONNECT PC CARD ADAPTER WITH WIRELESS COMPACT FLASH. 16+32BIT 3.ADAPTEC SLIM SCSI 1460D χωρις καλωδιο 4.3COM OFFICE CONNECT 3CCSH572BT χωρις καλωδιο 5.NOTEWORTHY 56K MODEM PC CARD απο παλιο TOSHIBA Δεν γνωριζω λειτουργικοτητα μετα απο τοσα χρονια αποθηκευσης. ΠΑΚΕΤΟ ΟΛΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από tigergreg 4 1
SoullessRider Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται.... 1.2 μικρα ανεμιστηρακια απο επεξεργαστες λαπτοπ αγνωστου τυπου αλλα πρεπει να ταιριαζουν σε αρκετα λαπτοπ. ΦΩΤΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ... 2.Kαινουργιο πολυ σπανιο σετ σφραγισμενο στο κουτι του που αποτελειται απο 2 καρτες PCI IN PARALLEL PORT KAI PCI 2XRS232 SERIAL PORT CONTROLER. ME SUN CHIPAKIA. ΥΓ.ΕΙΧΑΝ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ OBD1+2. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Καλησπέρα, θα ήθελα τις κάρτες του "2".
Kostas.karras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Στις 7/3/2022 στις 8:52 ΜΜ, Kostas.karras είπε Oι καρτες γραφικων ειναι κρατημενες για τον @11h ΔΕΝ γνωριζω αν ειναι λειτουργικες,δεν τις εχω δοκιμασει εκτος απο αυτη κατω αριστερα που την δοκιμασα και δεν δουλευε. Επειδη δεχτηκα αρκετα μηνυματα για τις καρτες, και για να μην απανταω στον καθενα ξεχωριστα, αυριο θα δω τι αλλο εχω απο καρτες, να μοιρασω και καμια ακομα. XLV TasSou mourgolukos Crybal e-tic Αναμονη για αυριο 🙂 Βρεθηκαν, δυο agp και δυο pcie Τις δινω ως εξης: Crybal pcie x1 TasSou pcie x1 mourgolukos agp x1 e-tic agp x1 ΠΜ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ Στις 7/3/2022 στις 3:04 ΜΜ, giortsim είπε Δηλώνω κι εγώ ενδιαφέρον για το ασύρμστο ποντίκι.ΠΜ Το ποντικι το δοκιμασα εχτες, δυστυχως ΜΗ λειτουργικο.Τελευαταια φορα πριν το αφησω ξεχασμενο στο συρταρι δουλευε αλλα δεν ξερω τι επαθε.. Σε ενδιαφερει ακομα ή να το στειλω? 2
tigergreg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 Ανεμιστηρακια πακετο για κουτι η για ψυκτρα.... 3 τεμαχια 10χ10 2 τεμαχια 8χ8 και 1 τεμαχιο 6χ6 ενδεικτικες φωτο... Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από tigergreg 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση