Aurumnus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2022 από Aurumnus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis79 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Στις 2/3/2022 στις 12:59 ΜΜ, giortsim είπε Επαναχαρίζεται το Τηλεχειριστήριο LG AKB75095344 που μου είχε χαρίσει ο @TasSou Αφορά κυρίως οθόνες καταστημάτων αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε τηλεοράσεις LG απλά αντί για το κουμπί "CH -/+" έχει κουμπί "Brightness -/+" (θα πρέπει να αλλάζετε τα κανάλια από τα κουμπιά). Παραλαβή από Αθήνα - Πλ. Συντάγματος. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ για τον @Panagiotis79 Ευχαριστώ πολύ τον @giortsim για το τηλεχειριστήριο LG. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Απο συρταρι φιλου που εφυγε ξαφνικα πριν 5 χρονια.... HP iPAQ rw6815 Λειτουργικο μεν αλλα λειπουν φορτιστης (απλος USB), πισω καπακι και εχει παραφουσκωμενη μπαταρια. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 ευχαριστω Σωτήρη να εισαι καλα για την καμερουλα Στις 27/2/2022 στις 10:41 ΜΜ, life is music είπε καλησπέρα σε ολους , χαρίζω την συγκεκριμένη web camera για οποίον θέλει ....Το μοντέλο είναι spc320nc και είναι της philips ευχαριστω σωτηρη να εισαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Στις 30/1/2022 στις 10:41 ΠΜ, tiger13 είπε Μετά από καιρό είπα να κάνω μια εκκαθάριση στα πράγματά μου και τα παρακάτω χαρίζονται αλλιώς θα πάνε σκουπίδια. Διάφορα καλώδια σύνδεσης φωτογραφιkών μηχανών (2 usb + 1 video) Εξωτερικός 1tb Verbatin με full bad sector Καλώδιο σύνδεσης esata Παρέλαβα από τον φιλικότατο Θωμά @tiger13 και τον ευχαριστώ θερμά και για τα πράγματα και για την όμορφη κουβέντα. Εις το επανιδείν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Al_pacino Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Χαριζονται τα παρακατω ........... οποιος τα παρει αναλογος την σειρα τα μοιραζει και στους υπολοίπους με πμ...... με τους γνωστους ορους. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 26 λεπτά πριν, Al_pacino είπε Χαριζονται τα παρακατω ........... οποιος τα παρει αναλογος την σειρα τα μοιραζει και στους υπολοίπους με πμ...... με τους γνωστους ορους. Με ενδιαφέρει το ipod Στέλνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Al_pacino είπε Χαριζονται τα παρακατω ........... οποιος τα παρει αναλογος την σειρα τα μοιραζει και στους υπολοίπους με πμ...... με τους γνωστους ορους. Το ipod μόνο στην περίπτωση που κάνει για το jbl on stage 200iD με ενδιαφέρει κι εμένα. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2022 από George! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosapple Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, Al_pacino είπε Χαριζονται τα παρακατω ........... οποιος τα παρει αναλογος την σειρα τα μοιραζει και στους υπολοίπους με πμ...... με τους γνωστους ορους. Καλημέρα Το iPod αν ειναι λειτουργικο ενδιαφερει και εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Καλημέρα, με ενδιαφέρει και εμένα το ipod! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Και εγώ για το ipod classic πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Al_pacino Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιπόν επειδή μαζευτήκατε πολλοί νοματαίοι έκανα μια κλήρωση θα ενημερωσω με την σειρα που βγήκε τι θα παρετε και τι θα περισσέψει μιας και για τα υπόλοιπα δεν ενδιαφέρθηκε κανεις. ο polog να μου στείλει πμ τι απο αυτα θέλει...... θα τα παρει ολα εκτος απο την μηχανη αν δεν ενδιαφερθεί αλλος παει καδο. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2022 από Al_pacino 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoe Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Θέλει κανείς αυτά τα led-άκια ή τα σεντράρω? Είναι από την ψύκτρα coolermaster v8 gts και είναι κόκκινα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galatas7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Στις 27/2/2021 στις 2:19 ΜΜ, tigergreg είπε ΣΗΜ.Δεν ειμαι μαγαζι να δεχομαι προιοντα πισω! ΛΗΞΙΣ. Σημερα εχουμε.... 1Δισκος sata 3,5 80gb WD800 CAVIAR WD800JD-22LSA0 λειτουργικος 2.PCI CARD FIREWIRE 3+1 PORT Wansen EX-6500E Rev.G1 3.PCI CARD USB2 4+1 PORT SUNIX 4.PCI CARD FIREWIRE 3+1 PORT 5.2 RADIO CD αυτοκινητου για ανταλλακτικα η επισκευη πακετο α.TAMASHI XTD 120 MP3 πληρες βγαλμενο πριν 6 χρονια απο σκαφος β.PIONEER DEH P3600MP χωρις προσοψη που εκλαπη 6.Σακουλα με 3-4 ψυκτρες INTEL KAI AMD συν 1-2 μικρες απο τσιπακια μητρικων. Μην ρωτατε περισσοτερα γιατι δεν γνωριζω. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΗΝ ΚΑΠΑΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ.... Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ας τα παρει ολα ενας. 1 ΚΑΙ 6 ΔΟΘΗΚΑΝ... Καλησπέρα με ενδιαφέρ το PIONEER DEH P3600MP χωρις προσοψη ευχαριστώ....δώστε μια βοήθεια επηδει είμαι καινούργιος εδω,πως γίνετε;ευχαριστώ πολυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Αθήνα, κέντρο (Γκύζη). Χαρίζεται καρέκλα γραφείου, σε καλή κατάσταση,όμως με πλάτη που "έχει υποχωρήσει", δε ξέρω αν διορθώνεται. Εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα εδώ, μετά πμ. (Όχι απαραίτητα fifo λογική). Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2022 από Locke_John 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση