Locke_John Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 11 ώρες πριν, Doubt είπε Αν μπορείς, για να μην επιβαρύνω τον Γρηγόρη. Ευχαριστώ. Παρελήφθησαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thecrow4675 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Στις 30/12/2021 στις 9:15 ΜΜ, thecrow4675 είπε Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά Χαρίζονται δύο router τα οποία πλέον δε χρειάζονται. Το μαύρο είναι σίγουρα από γραμμή vdsl που είχα και για το λευκό νομίζω το ίδιο αλλά δεν θυμάμαι 100% Δίνονται και τα τροφοδοτικά και από ένα καλώδιο τηλεφωνικής γραμμής Είμαι Θεσσαλονίκη και όποιος ενδιαφέρεται έρχεται ή βρισκόμαστε και του τα δίνω Κώστας και όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μυνημα Δόθηκαν τελικά χαρίστηκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoullessRider Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 22 ώρες πριν, tigergreg είπε 7 καινουργια σκατολοιδια που θα πανε για φουντο.... 1.Στυλο που απο την αλλη μερια βγαζει φακο led και κοκκινο laser που δουλευει κανονικα. 2.Γραφιδα κινεζικη σφραγισμενη για κινητα η ταμπλετ η οτι αλλο. 3.Σετ 10 σουβερ διαφημιστικα αστυνομικου βιβλιου "ο δολοφονος ξερει το γιατι". 4.Θερμομετρο χωρου η αντικειμενων με ενσυρματο αισθητηρα που θελει μπαταρια. 5.Φακος με στηριγμα μανταλακι για νυχτερινη αναγνωση στο κουτι του. 6.Αυτοκολητη κεραια για κινητα τηλεφωνα σχετικα αποτελεσματικη για κλειστους χωρους η υπογεια η τουνελ η αμπαρια η καταφυγια (της μοδας τελευταια) σφραγισμενη στο σελοφαν της. 7.Συσκευη αποθηκευσης και αναπαραγωγης φωνης. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΑΚΕΤΟ ΟΛΑ ΜΑΖΙ. Παραλαβη μονον στην εδρα μου το γρηγοροτερο δυνατο σημερα η αυριο. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! 21 ώρες πριν, SoullessRider είπε Θα ήθελα 1,4 & 5 αν είναι δυνατόν 20 ώρες πριν, Hasta La Vista είπε Mε ενδιαφέρει το 4.Θερμομετρο . Αν υπάρχει ακόμα! Παρέλαβα εχθές και ευχαριστώ Γρηγόρη, Hasta έχω το θερμόμετρο, pm για να συναντηθούμε να το παραλάβεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giortsim Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Επαναχαρίζεται το Τηλεχειριστήριο LG AKB75095344 που μου είχε χαρίσει ο @TasSou Αφορά κυρίως οθόνες καταστημάτων αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε τηλεοράσεις LG απλά αντί για το κουμπί "CH -/+" έχει κουμπί "Brightness -/+" (θα πρέπει να αλλάζετε τα κανάλια από τα κουμπιά). Παραλαβή από Αθήνα - Πλ. Συντάγματος. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ για τον @Panagiotis79 Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2022 από giortsim 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 28/2/2022 στις 1:31 ΜΜ, tigergreg είπε 7 καινουργια σκατολοιδια που θα πανε για φουντο.... 1.Στυλο που απο την αλλη μερια βγαζει φακο led και κοκκινο laser που δουλευει κανονικα. 2.Γραφιδα κινεζικη σφραγισμενη για κινητα η ταμπλετ η οτι αλλο. 3.Σετ 10 σουβερ διαφημιστικα αστυνομικου βιβλιου "ο δολοφονος ξερει το γιατι". 4.Θερμομετρο χωρου η αντικειμενων με ενσυρματο αισθητηρα που θελει μπαταρια. 5.Φακος με στηριγμα μανταλακι για νυχτερινη αναγνωση στο κουτι του. 6.Αυτοκολητη κεραια για κινητα τηλεφωνα σχετικα αποτελεσματικη για κλειστους χωρους η υπογεια η τουνελ η αμπαρια η καταφυγια (της μοδας τελευταια) σφραγισμενη στο σελοφαν της. 7.Συσκευη αποθηκευσης και αναπαραγωγης φωνης. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΑΚΕΤΟ ΟΛΑ ΜΑΖΙ. Παραλαβη μονον στην εδρα μου το γρηγοροτερο δυνατο σημερα η αυριο. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Ευχαριστίες για τα 6 & 7. ΥΓ Αν κανένας θέλει την κεραία (#6) ας μου στειλει pm γιατί δεν μου κάνει. Είναι για παλιά τηλέφωνα με αφαιρούμενη μπαταρία (και κεραία που φαίνεται μάλλον). Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2022 από MessengerOfGood 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis79 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, giortsim είπε Επαναχαρίζεται το Τηλεχειριστήριο LG AKB75095344 που μου είχε χαρίσει ο @TasSou Αφορά κυρίως οθόνες καταστημάτων αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε τηλεοράσεις LG απλά αντί για το κουμπί "CH -/+" έχει κουμπί "Brightness -/+" (θα πρέπει να αλλάζετε τα κανάλια από τα κουμπιά). Παραλαβή από Αθήνα - Πλ. Συντάγματος. Πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XLV Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Στις 23/2/2022 στις 9:31 ΜΜ, minosnikas είπε Καλησπέρα και από εμένα, Χαρίζονται τα παρακάτω: Panel από Thermaltake Xaser 3 III 62802-51 56K V.92 PCI Data/Fax/Modem S3 Graphics Trio3D/2X (VGA) Asus AGP V7100 pro/64M (VGA / S-Video / Composite) Chronos TPI8PSB02P PCI TV/FM Tuner / Video Capture Card (και CD με drivers) Sapphire ATI Radeon X1950 Pro 512 MB DDR3 PCI-E (και CD με drivers της εποχής) Level One FNC-0500TX 5 Port 10/100Mpbs NWay Switch Card 2 κάρτες δικτύου PCI 5 μέτρα καλώδιο VGA-VGA Sagem modem (Conn-x) Splitter και φίλτρα Ψηφιακό θερμόμετρο (χωρίς την μπαταρία του) Φωτογραφίες εδώ: https://mega.nz/folder/wl1gEIoS#wG8aoTL8FBnMo4512huBpw Είναι όλα δουλεμένα από εμένα, πρώτο χέρι. Τελευταία φορά που είχαν δουλευτεί, δούλευαν κανονικά, αλλά έχουν περάσει τα χρόνια. Θα προτιμούσα να τα δώσω όλα μαζί για λόγους ευκολίας, αλλά η αλήθεια είναι πως θέλω να τα μοιράσω, ειδικά σε άτομα που μπορεί να ψάχνουν κάποιο από αυτά ή να ενδιαφέρονται διακαώς για κάποιο από τα παραπάνω. Μόνο για παραλαβή από Μαρούσι (περιοχή Σικιαριδείου) κατόπιν συνεννόησης. Πρώτα μήνυμα εδώ και μετά pm. Ευχαριστώ τον @minosnikas για την Asus V7100 AGP VGA και το 5m VGA καλώδιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε ΥΓ Αν κανένας θέλει την κεραία (#6) ας μου στειλει pm γιατί δεν μου κάνει. Είναι για παλιά τηλέφωνα με αφαιρούμενη μπαταρία (και κεραία που φαίνεται μάλλον). ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΝΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΩ. => Μη διαθέσιμη. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από MessengerOfGood Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Λειτουργει σε οποιοδηποτε κινητο 900-1800 αρκει να ειναι κοντα στην εσωτερικη κεραια. Συνηθως τα κολανε στο εσωτερικο του πισω καπακιου. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, tigergreg είπε Λειτουργει σε οποιοδηποτε κινητο 900-1800 αρκει να ειναι κοντα στην εσωτερικη κεραια. Συνηθως τα κολανε στο εσωτερικο του πισω καπακιου. Μήπως αυξάνει το SAR? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) @basilis_k6 να ευχαριστήσω τον Βασίλη για την οθόνη (που έφυγε νύχτα βέβαια από εδώ μέσα μιας και έγινε τυχαία κουβέντα και μου είπε ότι θα την έδινε) που όχι μόνο την έδωσε αλλά πηγαίνοντας για δουλειά την έφερε και γλίτωσα ένα μεγάλο μέρος της διαδρομής. @basilis_k6 Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από DeVilMaYcRyGR 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 25 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Μήπως αυξάνει το SAR? Οχι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Λειτουργει σε οποιοδηποτε κινητο 900-1800 αρκει να ειναι κοντα στην εσωτερικη κεραια. Συνηθως τα κολανε στο εσωτερικο του πισω καπακιου. Στα καινούργια δεν ανοίγει καπάκι, δεν βγαίνει η μπαταρία. Μόνο για service. (Αν άξιζε η κεραιούλα θα είχε γεμίσει ο τόπος, μάλλον δεν ..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, Doubt είπε Στα καινούργια δεν ανοίγει καπάκι, δεν βγαίνει η μπαταρία. Μόνο για service. (Αν άξιζε η κεραιούλα θα είχε γεμίσει ο τόπος, μάλλον δεν ..) Εως το 98-99 που τα δικτυα ηταν "δυσκολα" τα πουλουσαν για ψωμοτυρι. Εκαναν δουλεια αναλογα με τον τυπο κινητου. Αυτα που ειχαν σταθερη κεραια ειχαν αρκετη διαφορα σε δυσκολες συνθηκες. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαριζεται δισκος 2,5 HITACHI 5K750-500 SATA2 500GB με 73% υγεια παρ οτι εχει δουλεψει 3-4 μηνες μονο. Λειτουργει κανονικοτατα φυσικα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου αν ειναι δυνατον σημερα. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από tigergreg 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση