frantan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Στις 21/2/2022 στις 1:44 ΜΜ, frantan είπε Ξαναχαριζετε το λαπτοπ Acer Ferrari που κολλουσε απο πολυμερισμο των πλαστικων στο palmerest κ αλλου λοιπον το καθαρισα μεσα εξω (σαν καινουργιο το κανα) εκανα ενα ελαφρυ ρηφλοου στο τσιπ της καρτας γραφικων κ τωρα αναβει καθε φορα αλλα εχει ακομα καποια αρτιφακτς τα οποια ισως φτιαχνουν οταν φορτωσει ο ντραιβερ της καρτας γραφικων (διαφορετικα θα θελει ενα ακομη ρηφλοου) δυστυχως ο δισκος του ειχε κλωτσησει κ δεν υπηρχε προσβαση στο κρυφο παρτιτιον οποτε ειναι χωρις δισκο/λειτουργικο κ χωρις τροφοδοτικο ( εγω το δουλεψα μ ενα τουρμποΧ 90watt, 4,6A που ταιριαζει το βυσμα του) ο @tigergreg ισως εχει ενα δισκο ΡΑΤΑ να τσονταρει σ οποιον εχει διαθεση να το συνεχισει τον εδωσε αλλου μολις μ ενημερωσαν απ το κοντρολ οτι ισως βρεθει αυριο ενας δισκος ΡΑΤΑ παραλαβη απο Νεα Σμυρνη κριμα κ αδικο να παει ανακυκλωση τελικα βρεθηκε δισκος ΡΑΤΑ 80GB σε καλη κατασταση (99% υγεια) κ εγινε κληρωση μεταξυ των 2 ενδιαφερομενων κ η τυχη ανεδειξε τον @polog40 να θυμησω οτι θελει τροφοδοτικο κ περασμα winXP ή ακομα καλυτερα Linux (καποια ελαφρια βερσιον) κ οτι αν δεν στρωσουν τα αρτιφακτς οταν περαστει ο driver της καρτας γραφικων θελει ενα ακομα ρηφλοου θα δοθει με φορτισμενη τη μπαταρια που απ οτι ειδα κραταει +2 ωρες περιπου 3 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OldSchoolGamer462 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον @minosnikas για τα εξαρτηματα που μου εδωσε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Στις 20/2/2022 στις 10:47 ΠΜ, MessengerOfGood είπε Χαρίζεται ένα Xiaomi Redmi 4A σε πολύ καλή κατάσταση αλλά με πρόβλημα στο digitizer (όχι στην οθόνη). Η μπαταρία είναι σε πολύ καλή κατάσταση και κρατάει πολύ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ @SilentVoice Παρέλαβα και σε ευχαριστώ πολύ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Παρελαβα το καροτσι απο τον φιλο @Joe Doe και τον ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους, χαριζονται τα παρακατω: 1) Βαση ψυξης για λαπτοπ λειτουργικη με μπλε φως και ποδαρακια για ανυψωση. Εχει κοψιματακι στο καλωδιο usb. Αν επιδιορθωθει ή αντικατασταθει η ακρη του καλωδιου δεν θα εχει θεμα, μιας και με κουνημα παιρνει ρευμα κανονικα. ΔΟΘΗΚΕ 2) Θηκη για cd/dvd χωρητικοτητας 240 ή 256 δισκων (δε θυμαμαι ακριβως) σε καλη κατασταση. 3) Λογω ημερων 😁 μια μεγαλη αφανα (πολυ μεγαλη, δειτε την πολυθρονα για συγκριση μεγεθους) 4) Μια μικροτερη αφανα Παραλαβη απο μετρο Δαφνης κατοπιν συνεννοησης σε ωρες που θα ειμαι διαθεσιμος (συνηθως καθημερινη απογευμα). Διατηρειται δικαιωμα επιλογης αποδεκτη. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2022 από lector 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Στις 18/2/2022 στις 9:14 ΜΜ, MessengerOfGood είπε 2 Συσκευή Water Pik για τα δόντια με κομμένο το σωληνάκι. Έχει μείνει μόνο το #2. Επίσης παραμένει διαθέσιμος ο αυτόματος τηλεφωνητής Panasonic Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον σήμερα θα πάνε στον κάδο αύριο το πρωί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Αθήνα-Καισαριανή παραλαβή το επόμενο ΣΚ κατόπιν ραντεβού. 1. Γραφείο παλιό, μεταλλικό σε καλή κατάσταση σχετικά. Φωτογραφία ενδεικτική. Τα κλειδιά του συρταριου αν βρεθούν θα δοθούν. Δεν ξέρω αν μπορεί να σπάσει σε κομμάτια. 2. Πόρτα αλουμινίου με τζάμι και την κάσα της. Αν βρεθούν τα κλειδιά θα δοθούν και αυτά. Είναι σε ισόγειο και μπορώ να βοηθήσω αν χρειαστεί να το φορτώσουμε σε αυτοκίνητο-σχάρα. Παρακαλώ μόνο εάν είστε σίγουροι ότι έχετε τρόπο μετακίνησης για αυτά. Δεν με επιγει να τα δώσω και επειδή δεν μένω εκεί, αυστηρά με ραντεβού ακόμη και κάποιο άλλο ΣΚ. Ποστ πρώτα εδώ και μετά πμ 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, lector είπε Καλημερα σε ολους, χαριζονται τα παρακατω: 1) Βαση ψυξης για λαπτοπ λειτουργικη με μπλε φως και ποδαρακια για ανυψωση. Εχει κοψιματακι στο καλωδιο usb. Αν επιδιορθωθει ή αντικατασταθει η ακρη του καλωδιου δεν θα εχει θεμα, μιας και με κουνημα παιρνει ρευμα κανονικα. 2) Θηκη για cd/dvd χωρητικοτητας 240 ή 256 δισκων (δε θυμαμαι ακριβως) σε καλη κατασταση. 3) Λογω ημερων 😁 μια μεγαλη αφανα (πολυ μεγαλη, δειτε την πολυθρονα για συγκριση μεγεθους) 4) Μια μικροτερη αφανα Παραλαβη απο μετρο Δαφνης κατοπιν συνεννοησης σε ωρες που θα ειμαι διαθεσιμος (συνηθως καθημερινη απογευμα). Διατηρειται δικαιωμα επιλογης αποδεκτη. Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει η βάση του λαπτοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joe Doe Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Στις 24/2/2022 στις 9:07 ΜΜ, life is music είπε Καλησπέρα σε όλους χαρίζεται αυτό το τσαντάκι στο οποίο έχει σπάσει ένα δοντακι στο φερμουάρ...Σωτήρης από περιστερι https://postimg.cc/7JSLZZWN Pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Αθήνα, κέντρο (Γκύζη). Χαρίζεται, χαλί, μεγάλο (πολύ), διαστάσεων περίπου 2.7* 3.3 μέτρα. Κόκκινο, με στρογγυλά μεγάλα μοτίβα. Βάζω 1 φωτογραφία παρακάτω. Είναι αρκετά βαρύ, μπορώ όμως να το κατεβάσω ως την είσοδο πολυκατοικίας μου και ν βοηθήσω σε φόρτωμα σε όχημα πιθανού ενδιαφερόμενου. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Στις 18/2/2022 στις 9:14 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Χαρίζονται διάφορα από ανασκαφή αρχαιοτήτων: 1 Τηλέφωνο παλαιού τύπου @Locke_John ΔΟΘΗΚΕ 2 Συσκευή Water Pik για τα δόντια με κομμένο το σωληνάκι. 3 Τηλεχειριστήριο Upxus @Crybal 4 Τηλεχειριστήριο Shaub Lorentz @FaBl3D ΔΟΘΗΚΕ 5 Επαγγελματικό μικρόφωνο 6 Καλώδιο μακρύ με μεγάλο καρφί στη μία άκρη και ένα XLR female to 1/4" mono jack βύσμα στην άλλη. ΤΟ ΚΡΑΤAΩ ΓΙΑ ΤΟ 4-ΚΑΝΑΛΟ ΤΕΑΚ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΜΟΥ. 7 Ραδιοκασετόφωνο ρεύματος μπαταρίας με τροφοδοτικό @Doubt ΔΟΘΗΚΕ 8 Ραδιόφωνο Sony μπαταρίας @tigergreg ΔΟΘΗΚΕ 9 Ηλεκτρόφωνο (πικάπ+ενισχυτής) παλιό με τα ηχεία του και άλλο ένα ζευγάρι ηχεία, όλα σε μάλλον κακή κατάσταση. Τα ηχεία δεν φαίνονται στη φωτογραφία. Υπάρχουν και επιπλέον δύο κεφαλές. @Locke_John ΔΟΘΗΚΕ 10 Βιντεοκάμερα Sony Handycam Video 8 με την μπαταρία της και τον φορτιστή της που είναι και τροφοδοτικό (λειτουργεί την βιντεοκάμερα και παράλληλα φορτίζει την μπαταρία). @Trigger Happy Όλα να θεωρούνται μη λειτουργικά γιατί δεν έχω τρόπο να τα ελέγξω. Παραλαβή από το σπίτι μου (Παπάγου). Για μερικά δεν ισχύει η προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Ευχαριστω πολύ για το τηλεχειριστηριο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Locke_John είπε Αθήνα, κέντρο (Γκύζη). Χαρίζεται, χαλί, μεγάλο (πολύ), διαστάσεων περίπου 2.7* 3.3 μέτρα. Κόκκινο, με στρογγυλά μεγάλα μοτίβα. Βάζω 1 φωτογραφία παρακάτω. Είναι αρκετά βαρύ, μπορώ όμως να το κατεβάσω ως την είσοδο πολυκατοικίας μου και ν βοηθήσω σε φόρτωμα σε όχημα πιθανού ενδιαφερόμενου. Καλημέρα αν είναι σε καλή κατάσταση δηλώνω ενδιαφέρον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Καλημέρα αν είναι σε καλή κατάσταση δηλώνω ενδιαφέρον. Είναι σε άριστη κατάσταση, πλυμμενο από την πρώην ιδιοκτήτρια Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2022 από Locke_John Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Στις 25/2/2022 στις 10:18 ΠΜ, minosnikas είπε Καλημέρα, Επισυνάπτω την λίστα ενημερωμένη και αναμένω επικοινωνία σας για να περάσετε να παραλάβετε. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον φίλο @minosnikas για την καρτούλα action replay Στις 26/2/2022 στις 11:20 ΠΜ, frantan είπε τελικα βρεθηκε δισκος ΡΑΤΑ 80GB σε καλη κατασταση (99% υγεια) κ εγινε κληρωση μεταξυ των 2 ενδιαφερομενων κ η τυχη ανεδειξε τον @polog40 να θυμησω οτι θελει τροφοδοτικο κ περασμα winXP ή ακομα καλυτερα Linux (καποια ελαφρια βερσιον) κ οτι αν δεν στρωσουν τα αρτιφακτς οταν περαστει ο driver της καρτας γραφικων θελει ενα ακομα ρηφλοου θα δοθει με φορτισμενη τη μπαταρια που απ οτι ειδα κραταει +2 ωρες περιπου Επίσης ευχαριστώ ιδιαίτερα τον φίλο @frantan για το laptop που μου χάρισε. Ευελπιστώ πως θα καταφέρω να του δώσω και πάλι ζωή 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Locke_John είπε Αθήνα, κέντρο (Γκύζη). Χαρίζεται, χαλί, μεγάλο (πολύ), διαστάσεων περίπου 2.7* 3.3 μέτρα. Κόκκινο, με στρογγυλά μεγάλα μοτίβα. Βάζω 1 φωτογραφία παρακάτω. Είναι αρκετά βαρύ, μπορώ όμως να το κατεβάσω ως την είσοδο πολυκατοικίας μου και ν βοηθήσω σε φόρτωμα σε όχημα πιθανού ενδιαφερόμενου. Ευχαριστώ τον Βλάση για το χαλί. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2022 από LLLEFTERIS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση