retroman3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Sotoyo71 είπε Προσφέρω νόμιμο κλειδί για Microsoft Office 2016 (Home & Student) . Είναι για Windows 10 . Η λήψη και ενεργοποίηση του προϊόντος γίνεται από την επίσημη σελίδα της Microsoft : http://setup.office.com . Οικιακή έκδοση 2016 που περιλαμβάνει Word, Excel και PowerPoint Άδεια εφ όρου ζωής (Lifetime) Multilanguage - Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε σε όποια γλώσσα θέλετε ( Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά κτλ) Εφάπαξ αγορά για 1 PC Έχει ενεργοποιηθεί για λίγες ημέρες κι απενεργοποιήθηκε . pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Sotoyo71 είπε Προσφέρω νόμιμο κλειδί για Microsoft Office 2016 (Home & Student) . Είναι για Windows 10 . Η λήψη και ενεργοποίηση του προϊόντος γίνεται από την επίσημη σελίδα της Microsoft : http://setup.office.com . Οικιακή έκδοση 2016 που περιλαμβάνει Word, Excel και PowerPoint Άδεια εφ όρου ζωής (Lifetime) Multilanguage - Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε σε όποια γλώσσα θέλετε ( Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά κτλ) Εφάπαξ αγορά για 1 PC Έχει ενεργοποιηθεί για λίγες ημέρες κι απενεργοποιήθηκε . Ενδιαφέρομαι στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f2bnp Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, navger είπε θελει καποιος αυτο το μικρο λαπτοπ ? για κανενα μουσειο μαλλον τα πλαστικα του μερη ειναι σε αριστη κατασταση, λειπουν ομως σκληρος, μερικες βιδες, μνημη, ανεμιστηρας και τροφοδοτικο. για την εποχη του πρεπει να ηταν πανακριβο, win98, floppy+cd και 1 usb Θα το ήθελα πολύ! Στέλνω PM! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Sotoyo71 είπε Προσφέρω νόμιμο κλειδί για Microsoft Office 2016 (Home & Student) . Είναι για Windows 10 . Η λήψη και ενεργοποίηση του προϊόντος γίνεται από την επίσημη σελίδα της Microsoft : http://setup.office.com . Οικιακή έκδοση 2016 που περιλαμβάνει Word, Excel και PowerPoint Άδεια εφ όρου ζωής (Lifetime) Multilanguage - Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε σε όποια γλώσσα θέλετε ( Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά κτλ) Εφάπαξ αγορά για 1 PC Έχει ενεργοποιηθεί για λίγες ημέρες κι απενεργοποιήθηκε . Ενδιαφέρομαι πολύ. Είμαι με το 2003... πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Sotoyo71 είπε Προσφέρω νόμιμο κλειδί για Microsoft Office 2016 (Home & Student) . Είναι για Windows 10 . Η λήψη και ενεργοποίηση του προϊόντος γίνεται από την επίσημη σελίδα της Microsoft : http://setup.office.com . Οικιακή έκδοση 2016 που περιλαμβάνει Word, Excel και PowerPoint Άδεια εφ όρου ζωής (Lifetime) Multilanguage - Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε σε όποια γλώσσα θέλετε ( Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά κτλ) Εφάπαξ αγορά για 1 PC Έχει ενεργοποιηθεί για λίγες ημέρες κι απενεργοποιήθηκε . έστειλα κ εγώ πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, Sotoyo71 είπε Προσφέρω νόμιμο κλειδί για Microsoft Office 2016 (Home & Student) . Είναι για Windows 10 . Η λήψη και ενεργοποίηση του προϊόντος γίνεται από την επίσημη σελίδα της Microsoft : http://setup.office.com . Οικιακή έκδοση 2016 που περιλαμβάνει Word, Excel και PowerPoint Άδεια εφ όρου ζωής (Lifetime) Multilanguage - Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε σε όποια γλώσσα θέλετε ( Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά κτλ) Εφάπαξ αγορά για 1 PC Έχει ενεργοποιηθεί για λίγες ημέρες κι απενεργοποιήθηκε . Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο Sotoyo71 για το κλειδί . Να καλά φίλε μου , σε ευχαριστώ πολύ !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Ενδιαφέρομαι πολύ. Είμαι με το 2003... πμ πολλοί μας... οντοπικ: Αθήνα, κέντρο (Γκύζη), έχω 1-2 ρούτερ για χάρισμα, αν κάποιος ενδιαφέρεται, ανεβάζω μοντέλα και φωτογραφίες. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2022 από Locke_John 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, navger είπε θελει καποιος αυτο το μικρο λαπτοπ ? για κανενα μουσειο μαλλον τα πλαστικα του μερη ειναι σε αριστη κατασταση, λειπουν ομως σκληρος, μερικες βιδες, μνημη, ανεμιστηρας και τροφοδοτικο. για την εποχη του πρεπει να ηταν πανακριβο, win98, floppy+cd και 1 usb 2 ώρες πριν, f2bnp είπε Θα το ήθελα πολύ! Στέλνω PM! Φοραει μνημη 144pin pc100 (OXI 133) και πρεπει να εχω 64αρα η 128αρα.... COMPAQ ARMADA 100s 290,000 δρχ. (εχω ακομα τιμολογιο απο microland). Τα υπολοιπα με ΠΜ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f2bnp Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Σε ευχαριστώ για την προσφορά, έχω απ' όλα ευτυχώς ! Αναμένω να απαντήσει ο navger! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
llabros Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Χαρίζεται σετ πληκτρολόγιο και ποντίκη Logitech Επίσης υπάρχει και ενα ακόμα logitech ποντίκη που έχει χαθει ο receiver του. Το πλητρολόγιο λειτουργει αλλα αποσυνδεεται επανειλημμένα και στο ποντίκη δεν λειτουργει το laser μονο τα κουμπιά Παραλαβή απο Μετρό Αγίου Ιωαννη. Διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω σε οποιο χρήστη θέλω (π.χ. καποιον που εχει χαρίσει κάτι), το γράφετε εδω ΚΑΙ στέλνετε μήνυμα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giortsim Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 56 λεπτά πριν, llabros είπε Χαρίζεται σετ πληκτρολόγιο και ποντίκη Logitech. Θα ήθελα να παλέψω το σετ πληκρολόγιο-ποντίκι.Στέλνω π.μ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ObeyWario! Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Στις 19/2/2022 στις 4:52 ΜΜ, ObeyWario! είπε Δίνω μελανάκι hp 912 magenta κλειστή συσκευασία, Θεσσαλονίκη ανατολικά Διαθέσιμο ακόμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 7 ώρες πριν, llabros είπε Χαρίζεται σετ πληκτρολόγιο και ποντίκη Logitech Επίσης υπάρχει και ενα ακόμα logitech ποντίκη που έχει χαθει ο receiver του. Το πλητρολόγιο λειτουργει αλλα αποσυνδεεται επανειλημμένα και στο ποντίκη δεν λειτουργει το laser μονο τα κουμπιά Παραλαβή απο Μετρό Αγίου Ιωαννη. Διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω σε οποιο χρήστη θέλω (π.χ. καποιον που εχει χαρίσει κάτι), το γράφετε εδω ΚΑΙ στέλνετε μήνυμα Εχω το ίδιο αλλά με σπασμένο receiver και δεν το βρίσκεις πλέον καινούργιο αν ο φίλος που δήλωσε πρώτος δεν τον πειράζει θα το ήθελα πολύ μιας και με είχε βολεψει άπειρα. Εν ανάγκη να του βρω εγώ ένα άλλο αν το χρειάζεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giortsim Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 7 ώρες πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Εχω το ίδιο αλλά με σπασμένο receiver και δεν το βρίσκεις πλέον καινούργιο αν ο φίλος που δήλωσε πρώτος δεν τον πειράζει θα το ήθελα πολύ μιας και με είχε βολεψει άπειρα. Εν ανάγκη να του βρω εγώ ένα άλλο αν το χρειάζεται Ας το πάρει ο @DeVilMaYcRyGR αφού το χρειάζεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
docmangreece Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Στις 23/2/2022 στις 7:51 ΜΜ, masteripper είπε χαρίζετε λόγω εξωτερικών πιέσεων 29αρα CRT Philips Philips 29PT8344/12 χωρίς Τηλεκοντρολ Έχει 1 μικρό θέμα με κύρτωση της εικόνας χαμηλά περίπου μισό εκατοστο (AN τυχόν έχεις τις γνώσεις - απότι διαβάζω- είναι υπόθεση τρίχες να στρίψεις λιγο το yoke...αλλά) Βεβαια κατα αλλα μιλάμε για τηλεορασάρα...με εικόνα κάτσε καλα...αλλά ας όψεται η άτιμη κενωνία. Κιλκίς Υ.Γ. Δυστυχως έχω μια τενοντίτιδα που με ταλαιπωρεί και δεν θα μπορέσω να βοηθήσω στην μετακίνηση της...είναι 40 κιλά+ οπότε ή τρώτε όλο το φαί σας ή θέλει 2 νοματαίους....είναι ήδη στην πυλωτή οπότε δεν υπάρχουν σκάλες... Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση