YPhot Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Ευχαριστώ πάρα πολύ τον ευγενέστατο @paylidis για τις λάμπες Η4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Θα ηθελα να ευχαριστησω δημοσιως το φιλο Γρηγορη @tigergreg για τα καλωδια! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xcoder Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Χαρίζονται τα παρακάτω (χωρίς σειρά προτεραιότητας και από 1 τεμάχιο μόνο όχι όλα μαζί) 3 αθλητικά μπλουζάκια ποδηλατικά, σε μέγεθος Medium το ένα είνα αφόρετο με τα ταμπελάκια τα άλλα δυο είναι το πολύ μέχρι πέντε φορές φορεμένα και είναι πλυμμένα χωρίς σκισίματα ή χαλασμένες ραφές. Δηλώνετε ενδιαφέρον στέλνοντας μου ΠΜ για το αντικείμενο που θα θέλατε. και θα ενημερώσω εγώ με σχετικό post σε ποιους κατοχυρώνονται. Θα προτιμηθούν άτομα τα οποία έχουν επίσης χαρίσει. Μόνο παραλαβή από Άνω Γλυφάδα κατόπιν συνεννόησης μέχρι την Κυριακή 27/Φεβ/2022. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, xcoder είπε Χαρίζονται τα παρακάτω (χωρίς σειρά προτεραιότητας και από 1 τεμάχιο μόνο όχι όλα μαζί) 3 αθλητικά μπλουζάκια ποδηλατικά, σε μέγεθος Medium το ένα είνα αφόρετο με τα ταμπελάκια τα άλλα δυο είναι το πολύ μέχρι πέντε φορές φορεμένα και είναι πλυμμένα χωρίς σκισίματα ή χαλασμένες ραφές. Δηλώνετε ενδιαφέρον στέλνοντας μου ΠΜ για το αντικείμενο που θα θέλατε. και θα ενημερώσω εγώ με σχετικό post σε ποιους κατοχυρώνονται. Θα προτιμηθούν άτομα τα οποία έχουν επίσης χαρίσει. Μόνο παραλαβή από Άνω Γλυφάδα κατόπιν συνεννόησης μέχρι την Κυριακή 27/Φεβ/2022. Θα ήθελα ένα, αν υπάρχει ακόμα, κατά προτίμηση το της 1ης φωτογραφίας, μετά το της 3ης κ τελευταίο το παοκτζίδικο της μεσαίας φωτογραφίας. Ποδήλατο έχω, κράνος, φώτα, η βενζίνη το 'πιασε το 2€, ώρα για ορθοπεταλιές. Υγ αν άλλο μέλος θέλει κάποιο αλλά δε περνάει συχνά από νότια προάστια κ τον βολεύει το κέντρο, μπορώ ν εξυπηρετήσω ως κόμβος παραλαβής (μένω κέντρο (Γκύζη)) 1 ώρα πριν, lector είπε Θα ηθελα να ευχαριστησω δημοσιως το φιλο Γρηγορη @tigergreg για τα καλωδια! Του Γρηγόρη πρέπει να του απονείμουμε μετάλλιο γενναιοδωρίας και συνέπειας χαρίσματος. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2022 από Locke_John 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους χαρίζεται αυτό το τσαντάκι στο οποίο έχει σπάσει ένα δοντακι στο φερμουάρ...Σωτήρης από περιστερι https://postimg.cc/7JSLZZWN 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Στις 18/2/2022 στις 9:14 ΜΜ, MessengerOfGood είπε 8 Ραδιόφωνο Sony μπαταρίας Παρελαβα...ευχαριστω πολυ. Ευχαριστω και τον βλαση locke john που μου τα εφερε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Bρηκα και αλλα καινουργια καλωδια που θελουν καθαρισμα απο αποθηκευση. 1.XLR Female to 1/4" 6.35mm Mono TS Cable, Unbalanced XLR Female to 1/4" TS Plug Microphone Cable, 15 Feet / 5m 2.Parallel cable 3m 3.SCSSI CABLE 3M 4.ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ ΚΑΛΩΔΙΟ 2 ΣΕ 1 ΜΕ RS232 ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ RS232+PARALLEL ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ. Δεν το βρισκω καν στο διαδικτυο. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 5 ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ 1... Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2022 από tigergreg 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navger Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) >>κρατημένο θελει καποιος αυτο το μικρο λαπτοπ ? για κανενα μουσειο μαλλον τα πλαστικα του μερη ειναι σε αριστη κατασταση, λειπουν ομως σκληρος, μερικες βιδες, μνημη, ανεμιστηρας και τροφοδοτικο. για την εποχη του πρεπει να ηταν πανακριβο, win98, floppy+cd και 1 usb Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2022 από navger 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minosnikas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Στις 23/2/2022 στις 9:31 ΜΜ, minosnikas είπε Καλησπέρα και από εμένα, Χαρίζονται τα παρακάτω: Panel από Thermaltake Xaser 3 III 62802-51 56K V.92 PCI Data/Fax/Modem S3 Graphics Trio3D/2X (VGA) Asus AGP V7100 pro/64M (VGA / S-Video / Composite) Chronos TPI8PSB02P PCI TV/FM Tuner / Video Capture Card (και CD με drivers) Sapphire ATI Radeon X1950 Pro 512 MB DDR3 PCI-E (και CD με drivers της εποχής) Level One FNC-0500TX 5 Port 10/100Mpbs NWay Switch Card 2 κάρτες δικτύου PCI 5 μέτρα καλώδιο VGA-VGA Sagem modem (Conn-x) Splitter και φίλτρα Ψηφιακό θερμόμετρο (χωρίς την μπαταρία του) Φωτογραφίες εδώ: https://mega.nz/folder/wl1gEIoS#wG8aoTL8FBnMo4512huBpw Είναι όλα δουλεμένα από εμένα, πρώτο χέρι. Τελευταία φορά που είχαν δουλευτεί, δούλευαν κανονικά, αλλά έχουν περάσει τα χρόνια. Θα προτιμούσα να τα δώσω όλα μαζί για λόγους ευκολίας, αλλά η αλήθεια είναι πως θέλω να τα μοιράσω, ειδικά σε άτομα που μπορεί να ψάχνουν κάποιο από αυτά ή να ενδιαφέρονται διακαώς για κάποιο από τα παραπάνω. Μόνο για παραλαβή από Μαρούσι (περιοχή Σικιαριδείου) κατόπιν συνεννόησης. Πρώτα μήνυμα εδώ και μετά pm. Καλημέρα, Επισυνάπτω την λίστα ενημερωμένη και αναμένω επικοινωνία σας για να περάσετε να παραλάβετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakeyz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Χαριζεται πατρα μητρικη 775 fsb 1333 που μια αναβει μια οχι και κατι μνημες ddr2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Sakeyz είπε Χαριζεται πατρα μητρικη 775 fsb 1333 που μια αναβει μια οχι και κατι μνημες ddr2. pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Χαρίζεται αυτόματος τηλεφωνητής Panasonic με τις κασέτες του και το τροφοδοτικό του. Μάλλον λειτουργικός αλλά δεν δεσμεύομαι. Σε όποιον ενδιαφερθεί και έλθει να τον πάρει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, minosnikas είπε Καλημέρα, Επισυνάπτω την λίστα ενημερωμένη και αναμένω επικοινωνία σας για να περάσετε να παραλάβετε. ΠΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Θέλω νά ἐκφράσω καί δημοσίως τίς ἐγκάρδιες εὐχαριστίες μου στόν hayzel γιά τό laptop καί στόν llabros γιά τόν ἐκτυπωτή. ᾿Αμφότερα θά ἀξιοποιηθοῦν ἄμεσα καί γιά καλό σκοπό. Εὐχαριστῶ καί πάλι παιδιά. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2022 από georgios65 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotoyo71 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Προσφέρω νόμιμο κλειδί για Microsoft Office 2016 (Home & Student) . Είναι για Windows 10 . Η λήψη και ενεργοποίηση του προϊόντος γίνεται από την επίσημη σελίδα της Microsoft : http://setup.office.com . Οικιακή έκδοση 2016 που περιλαμβάνει Word, Excel και PowerPoint Άδεια εφ όρου ζωής (Lifetime) Multilanguage - Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε σε όποια γλώσσα θέλετε ( Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά κτλ) Εφάπαξ αγορά για 1 PC Έχει ενεργοποιηθεί για λίγες ημέρες κι απεγκαταστάθηκε . https://techbox.com.gr/software/office/microsoft-office-home-and-student-2016-1-user-ilektroniki-adeia/ Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2022 από Sotoyo71 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση