MessengerOfGood Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Ευχαριστίες στον @tigergreg για το καλώδιο, τα CD και τα λοιπά! Στις 21/2/2022 στις 3:13 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Ενδιαφέρομαι για τα 6, 11 (ο ΗΡ) & 16 πμ Παρέλαβα και ευχαριστώ τον @paylidis Στις 18/2/2022 στις 9:14 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Χαρίζονται διάφορα από ανασκαφή αρχαιοτήτων: 1 Τηλέφωνο παλαιού τύπου @Locke_John ΔΟΘΗΚΕ 2 Συσκευή Water Pik για τα δόντια με κομμένο το σωληνάκι. 3 Τηλεχειριστήριο Upxus @Crybal 4 Τηλεχειριστήριο Shaub Lorentz @FaBl3D ΔΟΘΗΚΕ 5 Επαγγελματικό μικρόφωνο 6 Καλώδιο μακρύ με μεγάλο καρφί στη μία άκρη και ένα XLR female to 1/4" mono jack βύσμα στην άλλη. ΤΟ ΚΡΑΤAΩ ΓΙΑ ΤΟ 4-ΚΑΝΑΛΟ ΤΕΑΚ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΜΟΥ. 7 Ραδιοκασετόφωνο ρεύματος μπαταρίας με τροφοδοτικό @Doubt ΔΟΘΗΚΕ 8 Ραδιόφωνο Sony μπαταρίας @tigergreg ΔΟΘΗΚΕ 9 Ηλεκτρόφωνο (πικάπ+ενισχυτής) παλιό με τα ηχεία του και άλλο ένα ζευγάρι ηχεία, όλα σε μάλλον κακή κατάσταση. Τα ηχεία δεν φαίνονται στη φωτογραφία. Υπάρχουν και επιπλέον δύο κεφαλές. @Locke_John ΔΟΘΗΚΕ 10 Βιντεοκάμερα Sony Handycam Video 8 με την μπαταρία της και τον φορτιστή της που είναι και τροφοδοτικό (λειτουργεί την βιντεοκάμερα και παράλληλα φορτίζει την μπαταρία). @Trigger Happy Όλα να θεωρούνται μη λειτουργικά γιατί δεν έχω τρόπο να τα ελέγξω. Παραλαβή από το σπίτι μου (Παπάγου). Για μερικά δεν ισχύει η προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Παραμένουν τα ανωτέρω εικονιζόμενα προς διάθεση εκτός από το T/X Upxus.. Σημ.: Η βιντεοκάμερα παραμένει διαθέσιμη λόγω μη ανταπόκρισης του ενδιαφερθέντος. 2
SilentVoice Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, SilentVoice είπε Στις 21/2/2022 στις 2:50 ΜΜ, paylidis είπε 7) 2 ραφτα σήματα bmw για πατάκια Στις 21/2/2022 στις 2:50 ΜΜ, paylidis είπε 15) bmw M strips αυτοκόλλητα λεπτά Στις 21/2/2022 στις 2:50 ΜΜ, paylidis είπε 18) πλαίσιο κλιματιστικού για αναβάθμιση πηγής σε 2 din για bmw 1 series 2005-2012 Παρέλαβα! Ευχαριστώ θερμά @paylidis 1
masteripper Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) χαρίζετε λόγω εξωτερικών πιέσεων 29αρα CRT Philips Philips 29PT8344/12 χωρίς Τηλεκοντρολ Έχει 1 μικρό θέμα με κύρτωση της εικόνας χαμηλά περίπου μισό εκατοστο (AN τυχόν έχεις τις γνώσεις - απότι διαβάζω- είναι υπόθεση τρίχες να στρίψεις λιγο το yoke...αλλά) Βεβαια κατα αλλα μιλάμε για τηλεορασάρα...με εικόνα κάτσε καλα...αλλά ας όψεται η άτιμη κενωνία. Κιλκίς Υ.Γ. Δυστυχως έχω μια τενοντίτιδα που με ταλαιπωρεί και δεν θα μπορέσω να βοηθήσω στην μετακίνηση της...είναι 40 κιλά+ οπότε ή τρώτε όλο το φαί σας ή θέλει 2 νοματαίους....είναι ήδη στην πυλωτή οπότε δεν υπάρχουν σκάλες... Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2022 από masteripper 3
TasSou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Χαιρετώ. Ανεβάζω πάλι όσα έχουν μείνει σε περίπτωση που λόγω των άνοιξε-κλείσε κάποιοι τα έχασαν. Χαρίζονται τα παρακάτω: 4. Πληκτρολόγιο για HP Compaq 6715B 6715S 6710S. Του λείπει το δεξί Alt. Δεν έχει δοκιμαστεί. 6. Hynix HYMP564S64CP6-C4 AB (2) PC4200/533MHz 512MB 2x SODIMM 9. Intel T2370 10. Intel T3400 11. Intel T4200 13. Intel T5470 14. AMD AMQL66DAM22GG 15. Ανταλλακτικά από LG E500. Διάφορα πλαστικά και υποσυστήματα. 16. Ασύρματο αναδιπλούμενο ποντίκι ΧΩΡΙΣ ροδέλα. Κατά τα άλλα πλήρως λειτουργικό. Είναι διαφημιστικό και θέλει καθάρισμα. (φωτό ενδεικτική) 17. PCIe WIFI Cards. Πολλά (παλιότερα) μοντέλα της Intel και κάποια της Broadcom. Τα μοντέλα που υπάρχουν είναι τα εξής: * Intel® Centrino® Advanced-N 6200 * Intel® Centrino® Advanced-N 6205 * Broadcom BCM94312MCG DW1395 Θα προτιμούσα να μοιραστούν. Χαρίζονται τα παρακάτω τηλεχειριστήρια 2. Panasat (NOVA 990) Για αποκωδικοποιητή NOVA. Δεν έχει καπάκι για τις μπαταρίες 3. Sony RMT-DPF1 Πρόκειται για τηλεχειριστήριο για ψηφιακή κορνίζα της Sony. Στο link φαίνονται τα συμβατά μοντέλα. 6. Τηλεχειριστήριο για Keysmart TV Μοιάζει με αυτό της φωτογραφίας αλλά δεν είναι ίδιο. Οι Keysmart τηλεοράσεις έχουν χώρα παραγωγής την Τουρκία. Όλα έχουν ελεγχθεί και εκπέμπουν. Θέλουν καθάρισμα εξωτερικά. Οι εικόνες είναι αλιευμένες από το διαδίκτυο Στις 14/2/2022 στις 10:15 ΜΜ, TasSou είπε Παρέλαβα από τον Κώστα @giortsim και τον ευχαριστώ πολύ για ακόμα μια φορά, και για τον επεξεργαστή και για την υπομονή. Όπως είχα δεσμευτεί χαρίζω με την σειρά μου έναν AMD Athlon 64 x2 5200+. Φιλικά, Και ο 5200+ για να μην ξεχνιόμαστε! 3
minosnikas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα και από εμένα, Χαρίζονται τα παρακάτω: Panel από Thermaltake Xaser 3 III 62802-51 56K V.92 PCI Data/Fax/Modem S3 Graphics Trio3D/2X (VGA) Asus AGP V7100 pro/64M (VGA / S-Video / Composite) Chronos TPI8PSB02P PCI TV/FM Tuner / Video Capture Card (και CD με drivers) Sapphire ATI Radeon X1950 Pro 512 MB DDR3 PCI-E (και CD με drivers της εποχής) Level One FNC-0500TX 5 Port 10/100Mpbs NWay Switch Card 2 κάρτες δικτύου PCI 5 μέτρα καλώδιο VGA-VGA Sagem modem (Conn-x) Splitter και φίλτρα Ψηφιακό θερμόμετρο (χωρίς την μπαταρία του) Φωτογραφίες εδώ: https://mega.nz/folder/wl1gEIoS#wG8aoTL8FBnMo4512huBpw Είναι όλα δουλεμένα από εμένα, πρώτο χέρι. Τελευταία φορά που είχαν δουλευτεί, δούλευαν κανονικά, αλλά έχουν περάσει τα χρόνια. Θα προτιμούσα να τα δώσω όλα μαζί για λόγους ευκολίας, αλλά η αλήθεια είναι πως θέλω να τα μοιράσω, ειδικά σε άτομα που μπορεί να ψάχνουν κάποιο από αυτά ή να ενδιαφέρονται διακαώς για κάποιο από τα παραπάνω. Μόνο για παραλαβή από Μαρούσι (περιοχή Σικιαριδείου) κατόπιν συνεννόησης. Πρώτα μήνυμα εδώ και μετά pm. 7
OldSchoolGamer462 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, minosnikas είπε Καλησπέρα και από εμένα, Χαρίζονται τα παρακάτω: Panel από Thermaltake Xaser 3 III 62802-51 56K V.92 PCI Data/Fax/Modem S3 Graphics Trio3D/2X (VGA) Asus AGP V7100 pro/64M (VGA / S-Video / Composite) Chronos TPI8PSB02P PCI TV/FM Tuner / Video Capture Card (και CD με drivers) Sapphire ATI Radeon X1950 Pro 512 MB DDR3 PCI-E (και CD με drivers της εποχής) Level One FNC-0500TX 5 Port 10/100Mpbs NWay Switch Card 2 κάρτες δικτύου PCI 5 μέτρα καλώδιο VGA-VGA Sagem modem (Conn-x) Splitter και φίλτρα Ψηφιακό θερμόμετρο (χωρίς την μπαταρία του) Φωτογραφίες εδώ: https://mega.nz/folder/wl1gEIoS#wG8aoTL8FBnMo4512huBpw Είναι όλα δουλεμένα από εμένα, πρώτο χέρι. Τελευταία φορά που είχαν δουλευτεί, δούλευαν κανονικά, αλλά έχουν περάσει τα χρόνια. Θα προτιμούσα να τα δώσω όλα μαζί για λόγους ευκολίας, αλλά η αλήθεια είναι πως θέλω να τα μοιράσω, ειδικά σε άτομα που μπορεί να ψάχνουν κάποιο από αυτά ή να ενδιαφέρονται διακαώς για κάποιο από τα παραπάνω. Μόνο για παραλαβή από Μαρούσι (περιοχή Σικιαριδείου) κατόπιν συνεννόησης. Πρώτα μήνυμα εδώ και μετά pm. ενδιαφερομαι για τα 1 3 5 6 7 και 8
thodoris1985 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 53 minutes ago, minosnikas said: Καλησπέρα και από εμένα, Χαρίζονται τα παρακάτω: Panel από Thermaltake Xaser 3 III 62802-51 56K V.92 PCI Data/Fax/Modem S3 Graphics Trio3D/2X (VGA) Asus AGP V7100 pro/64M (VGA / S-Video / Composite) Chronos TPI8PSB02P PCI TV/FM Tuner / Video Capture Card (και CD με drivers) Sapphire ATI Radeon X1950 Pro 512 MB DDR3 PCI-E (και CD με drivers της εποχής) Level One FNC-0500TX 5 Port 10/100Mpbs NWay Switch Card 2 κάρτες δικτύου PCI 5 μέτρα καλώδιο VGA-VGA Sagem modem (Conn-x) Splitter και φίλτρα Ψηφιακό θερμόμετρο (χωρίς την μπαταρία του) Φωτογραφίες εδώ: https://mega.nz/folder/wl1gEIoS#wG8aoTL8FBnMo4512huBpw Είναι όλα δουλεμένα από εμένα, πρώτο χέρι. Τελευταία φορά που είχαν δουλευτεί, δούλευαν κανονικά, αλλά έχουν περάσει τα χρόνια. Θα προτιμούσα να τα δώσω όλα μαζί για λόγους ευκολίας, αλλά η αλήθεια είναι πως θέλω να τα μοιράσω, ειδικά σε άτομα που μπορεί να ψάχνουν κάποιο από αυτά ή να ενδιαφέρονται διακαώς για κάποιο από τα παραπάνω. Μόνο για παραλαβή από Μαρούσι (περιοχή Σικιαριδείου) κατόπιν συνεννόησης. Πρώτα μήνυμα εδώ και μετά pm. Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το νούμερο 7. Στέλνω ΠΜ Τελικά δε μου κάνει και αποσύρω το ενδιαφέρον Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2022 από thodoris1985
Cartman Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, minosnikas είπε Καλησπέρα και από εμένα, Χαρίζονται τα παρακάτω: Panel από Thermaltake Xaser 3 III 62802-51 56K V.92 PCI Data/Fax/Modem S3 Graphics Trio3D/2X (VGA) Asus AGP V7100 pro/64M (VGA / S-Video / Composite) Chronos TPI8PSB02P PCI TV/FM Tuner / Video Capture Card (και CD με drivers) Sapphire ATI Radeon X1950 Pro 512 MB DDR3 PCI-E (και CD με drivers της εποχής) Level One FNC-0500TX 5 Port 10/100Mpbs NWay Switch Card 2 κάρτες δικτύου PCI 5 μέτρα καλώδιο VGA-VGA Sagem modem (Conn-x) Splitter και φίλτρα Ψηφιακό θερμόμετρο (χωρίς την μπαταρία του) Φωτογραφίες εδώ: https://mega.nz/folder/wl1gEIoS#wG8aoTL8FBnMo4512huBpw Είναι όλα δουλεμένα από εμένα, πρώτο χέρι. Τελευταία φορά που είχαν δουλευτεί, δούλευαν κανονικά, αλλά έχουν περάσει τα χρόνια. Θα προτιμούσα να τα δώσω όλα μαζί για λόγους ευκολίας, αλλά η αλήθεια είναι πως θέλω να τα μοιράσω, ειδικά σε άτομα που μπορεί να ψάχνουν κάποιο από αυτά ή να ενδιαφέρονται διακαώς για κάποιο από τα παραπάνω. Μόνο για παραλαβή από Μαρούσι (περιοχή Σικιαριδείου) κατόπιν συνεννόησης. Πρώτα μήνυμα εδώ και μετά pm. Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για τα νο. 3 & 6 (στάλθηκε pm) Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2022 από Cartman
grmarine96 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σας. Χαρίζονται τα DVD-CD της φωτογραφίας. Είναι διαφόρων θεμάτων( ΤΑΙΝΕΣ,ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ) Το βάρος τους είναι γύρω στα 8 κιλά και το κόστος τους με δέμα ΕΛΤΑ στα 10€. Προτεραιότητα σε ενδιαφερόμενους από την περιοχή της Αργολίδας για άμεση παραλαβή, εννοείται ΔΩΡΕΑΝ Δημήτρης-Τολό Αργολιδος Ευχαριστώ 2
XLV Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, minosnikas είπε Καλησπέρα και από εμένα, Χαρίζονται τα παρακάτω: Panel από Thermaltake Xaser 3 III 62802-51 56K V.92 PCI Data/Fax/Modem S3 Graphics Trio3D/2X (VGA) Asus AGP V7100 pro/64M (VGA / S-Video / Composite) Chronos TPI8PSB02P PCI TV/FM Tuner / Video Capture Card (και CD με drivers) Sapphire ATI Radeon X1950 Pro 512 MB DDR3 PCI-E (και CD με drivers της εποχής) Level One FNC-0500TX 5 Port 10/100Mpbs NWay Switch Card 2 κάρτες δικτύου PCI 5 μέτρα καλώδιο VGA-VGA Sagem modem (Conn-x) Splitter και φίλτρα Ψηφιακό θερμόμετρο (χωρίς την μπαταρία του) Φωτογραφίες εδώ: https://mega.nz/folder/wl1gEIoS#wG8aoTL8FBnMo4512huBpw Είναι όλα δουλεμένα από εμένα, πρώτο χέρι. Τελευταία φορά που είχαν δουλευτεί, δούλευαν κανονικά, αλλά έχουν περάσει τα χρόνια. Θα προτιμούσα να τα δώσω όλα μαζί για λόγους ευκολίας, αλλά η αλήθεια είναι πως θέλω να τα μοιράσω, ειδικά σε άτομα που μπορεί να ψάχνουν κάποιο από αυτά ή να ενδιαφέρονται διακαώς για κάποιο από τα παραπάνω. Μόνο για παραλαβή από Μαρούσι (περιοχή Σικιαριδείου) κατόπιν συνεννόησης. Πρώτα μήνυμα εδώ και μετά pm. Ενδιαφέρομαι και εγώ για τα 3, 4, 8, 9
lector Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 7 ώρες πριν, tigergreg είπε 3 ΚΑΛΩΔΙΑ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΤΖΑΚ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΜΠΙΜΠΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΡΗ ΑΠΟΘΗΚΗ (ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ). Οι φωτογραφιες ειναι ενδεικτικες. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το συντομοτερο δυνατο. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Ενδιαφερομαι 🙂
jethro84 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, tigergreg είπε 3 ΚΑΛΩΔΙΑ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΤΖΑΚ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ Καλησπέρα-μέρα διαλέγεις και παίρνεις 🤠 Αν μπορώ να διαλέξω.. όλα ? Στέλνω pm για Σαβ/κο , εάν εξυπηρετεί!
Hulk7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται κωδικός για το Huawei Store 20€ έκπτωση (Ο κωδικός ισχύει έως 28 Φεβρουαρίου) IB5JLYAU (όποιος τον χρησιμοποιήσει να γράψει εδώ για να ξέρουν και οι υπόλοιποι) Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2022 από Hulk7
mpitzi91 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 23 ώρες πριν, Nabuko είπε 1. Θερμοπομπός Mica από Πράκτικερ, τα έπαιξε. Αν έχει κάποιος ίδιον και θέλει ανταλλακτικά (ροδάκια κλπ) ή αν νομίζει ότι μπορεί να τον επιδιορθώσει, αλλιώς έφυγε για σκουπίδια. 2. THOMSON TG782 ADSL Router (Cyta) με τροφοδοτικό κλπ στο κουτί του 3. Σήμα VW το βρήκα σε φανάρι πεσμένο. Κωδικός 3B0 853 601 και 3B0 853 601A Παραλαβή από Άγιο Δημήτριο ή Ηλιούπολη ανάλογα την ώρα Με ενδιαφέρει άμεσα το σήμα, σήμερα θα βρίσκομαι ηλιουπολη το απογευμα. Εαν δεν μπορείτε σήμερα, αποσυρω το ενδιαφέρον καθως βρίσκομαι αρκετα μακρυα! 1
MessengerOfGood Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Ευχαριστίες στον @tigergreg για το καλώδιο, τα CD και τα λοιπά! Παρέλαβα και ευχαριστώ τον @paylidis Παραμένουν τα ανωτέρω εικονιζόμενα προς διάθεση εκτός από το T/X Upxus.. Σημ.: Η βιντεοκάμερα παραμένει διαθέσιμη λόγω μη ανταπόκρισης του ενδιαφερθέντος. Η βιντεοκάμερα και το μικρόφωνο δόθηκαν μόλις σε μέλος άλλου φόρουμ. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2022 από MessengerOfGood
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση