MessengerOfGood Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Τα θέλω! πμ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται διάφορα από ανασκαφή αρχαιοτήτων: 1 Τηλέφωνο παλαιού τύπου @Locke_John ΔΟΘΗΚΕ 2 Συσκευή Water Pik για τα δόντια με κομμένο το σωληνάκι. 3 Τηλεχειριστήριο Upxus @Crybal 4 Τηλεχειριστήριο Shaub Lorentz @FaBl3D ΔΟΘΗΚΕ 5 Επαγγελματικό μικρόφωνο 6 Καλώδιο μακρύ με μεγάλο καρφί στη μία άκρη και ένα XLR female to 1/4" mono jack βύσμα στην άλλη. ΤΟ ΚΡΑΤAΩ ΓΙΑ ΤΟ 4-ΚΑΝΑΛΟ ΤΕΑΚ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΜΟΥ. 7 Ραδιοκασετόφωνο ρεύματος μπαταρίας με τροφοδοτικό @Doubt ΔΟΘΗΚΕ 8 Ραδιόφωνο Sony μπαταρίας @tigergreg ΔΟΘΗΚΕ 9 Ηλεκτρόφωνο (πικάπ+ενισχυτής) παλιό με τα ηχεία του και άλλο ένα ζευγάρι ηχεία, όλα σε μάλλον κακή κατάσταση. Τα ηχεία δεν φαίνονται στη φωτογραφία. Υπάρχουν και επιπλέον δύο κεφαλές. @Locke_John ΔΟΘΗΚΕ 10 Βιντεοκάμερα Sony Handycam Video 8 με την μπαταρία της και τον φορτιστή της που είναι και τροφοδοτικό (λειτουργεί την βιντεοκάμερα και παράλληλα φορτίζει την μπαταρία). @Trigger Happy Όλα να θεωρούνται μη λειτουργικά γιατί δεν έχω τρόπο να τα ελέγξω. Παραλαβή από το σπίτι μου (Παπάγου). Για μερικά δεν ισχύει η προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2022 από MessengerOfGood 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Χαρίζονται διάφορα από ανασκαφή αρχαιοτήτων: 1 Τηλέφωνο παλαιού τύπου 2 Συσκευή Water Pik για τα δόντια με κομμένο το σωληνάκι. 3 Τηλεχειριστήριο Upxus 4 Τηλεχειριστήριο Shaub Lorentz 5 Επαγγελματικό μικρόφωνο 6 Καλώδιο μακρύ με μεγάλο καρφί στη μία άκρη και ένα τριπλό θηλυκό βύσμα στην άλλη. Δεν ξέρω σε τι χρησιμεύει πάντως δεν είναι για το μικρόφωνο. 7 Ραδιοκασετόφωνο ρεύματος μπαταρίας με τροφοδοτικό 8 Ραδιόφωνο Sony μπαταρίας 9 Ηλεκτρόφωνο (πικάπ+ενισχυτής) παλιό με τα ηχεία του και άλλο ένα ζευγάρι ηχεία, όλα σε μάλλον κακή κατάσταση. Τα ηχεία δεν φαίνονται στη φωτογραφία. Υπάρχουν και επιπλέον δύο κεφαλές. 10 Βιντεοκάμερα Sony Handycam Video 8 με την μπαταρία της και τον φορτιστή της που είναι και τροφοδοτικό (λειτουργεί την βιντεοκάμερα και παράλληλα φορτίζει την μπαταρία). Όλα να θεωρούνται μη λειτουργικά γιατί δεν έχω τρόπο να τα ελέγξω. Παραλαβή από το σπίτι μου (Παπάγου). Για μερικά δεν ισχύει η προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Γεια, Με ενδιαφέρει το 9 πρωτίστως και το 1 δευτερευόντως. Στελνω πμ Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από Locke_John Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 27 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Τα θέλω! πμ 8 λεπτά πριν, Locke_John είπε Στο τσακ με προλάβατε, καλο-άκουστα Θα παρετε και οι δυο γιατι εχω 2χ3 σετ.... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 7, 8, 9 ή έστω ένα από αυτά. 8 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Χαρίζονται διάφορα από ανασκαφή αρχαιοτήτων: 1 Τηλέφωνο παλαιού τύπου 2 Συσκευή Water Pik για τα δόντια με κομμένο το σωληνάκι. 3 Τηλεχειριστήριο Upxus 4 Τηλεχειριστήριο Shaub Lorentz 5 Επαγγελματικό μικρόφωνο 6 Καλώδιο μακρύ με μεγάλο καρφί στη μία άκρη και ένα τριπλό θηλυκό βύσμα στην άλλη. Δεν ξέρω σε τι χρησιμεύει πάντως δεν είναι για το μικρόφωνο. 7 Ραδιοκασετόφωνο ρεύματος μπαταρίας με τροφοδοτικό 8 Ραδιόφωνο Sony μπαταρίας 9 Ηλεκτρόφωνο (πικάπ+ενισχυτής) παλιό με τα ηχεία του και άλλο ένα ζευγάρι ηχεία, όλα σε μάλλον κακή κατάσταση. Τα ηχεία δεν φαίνονται στη φωτογραφία. Υπάρχουν και επιπλέον δύο κεφαλές. 10 Βιντεοκάμερα Sony Handycam Video 8 με την μπαταρία της και τον φορτιστή της που είναι και τροφοδοτικό (λειτουργεί την βιντεοκάμερα και παράλληλα φορτίζει την μπαταρία). Όλα να θεωρούνται μη λειτουργικά γιατί δεν έχω τρόπο να τα ελέγξω. Παραλαβή από το σπίτι μου (Παπάγου). Για μερικά δεν ισχύει η προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε 8 Ραδιόφωνο Sony μπαταρίας ΠΜ Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από tigergreg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε 6 Καλώδιο μακρύ με μεγάλο καρφί στη μία άκρη και ένα τριπλό θηλυκό βύσμα στην άλλη. Δεν ξέρω σε τι χρησιμεύει πάντως δεν είναι για το μικρόφωνο. XLR λέγεται το βύσμα. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@11h Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 XLR female to 1/4" mono jack για την ακρίβεια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trigger Happy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε 10 Βιντεοκάμερα Sony Handycam Video 8 με την μπαταρία της και τον φορτιστή της που είναι και τροφοδοτικό (λειτουργεί την βιντεοκάμερα και παράλληλα φορτίζει την μπαταρία). δεν είναι και άμεση ανάγκη, δεν εξαρτάται και η ζωή μου από αυτό και δεν θα τσακωθώ με κανένα για αυτό, αν κάτσει, έκατσε. ευχές😇 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 23 λεπτά πριν, Trigger Happy είπε δεν είναι και άμεση ανάγκη, δεν εξαρτάται και η ζωή μου από αυτό και δεν θα τσακωθώ με κανένα για αυτό, αν κάτσει, έκατσε. ευχές😇 Στείλε pm 41 λεπτά πριν, Doubt είπε 7, 8, 9 ή έστω ένα από αυτά. Στείλε πμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Στις 15/2/2022 στις 1:03 ΠΜ, Locke_John είπε Κρατημένη για @tigergreg Παρελαβα...ευχαριστω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, tigergreg είπε Παρελαβα...ευχαριστω. Παρακαλώ, παρομοίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε Χαρίζονται διάφορα από ανασκαφή αρχαιοτήτων: 1 Τηλέφωνο παλαιού τύπου @Locke_John 2 Συσκευή Water Pik για τα δόντια με κομμένο το σωληνάκι. 3 Τηλεχειριστήριο Upxus 4 Τηλεχειριστήριο Shaub Lorentz 5 Επαγγελματικό μικρόφωνο 6 Καλώδιο μακρύ με μεγάλο καρφί στη μία άκρη και ένα XLR female to 1/4" mono jack βύσμα στην άλλη. ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 4-ΚΑΝΑΛΟ ΤΕΑΚ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΜΟΥ. 7 Ραδιοκασετόφωνο ρεύματος μπαταρίας με τροφοδοτικό @Doubt 8 Ραδιόφωνο Sony μπαταρίας @tigergreg 9 Ηλεκτρόφωνο (πικάπ+ενισχυτής) παλιό με τα ηχεία του και άλλο ένα ζευγάρι ηχεία, όλα σε μάλλον κακή κατάσταση. Τα ηχεία δεν φαίνονται στη φωτογραφία. Υπάρχουν και επιπλέον δύο κεφαλές. 10 Βιντεοκάμερα Sony Handycam Video 8 με την μπαταρία της και τον φορτιστή της που είναι και τροφοδοτικό (λειτουργεί την βιντεοκάμερα και παράλληλα φορτίζει την μπαταρία). Όλα να θεωρούνται μη λειτουργικά γιατί δεν έχω τρόπο να τα ελέγξω. Παραλαβή από το σπίτι μου (Παπάγου). Για μερικά δεν ισχύει η προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Καλησπέρα. Θέλω το upxus καθώς ήδη έχω την συσκευή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, Crybal είπε Καλησπέρα. Θέλω το upxus καθώς ήδη έχω την συσκευή! OK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisbabou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 @xcoder ευχαριστώ για το κράνος !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση