petaw-se-oneiro Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Χαρίζεται gps navigon 1200 που πήρα πρόσφατα απο μέλος εδώ. Δουλεύει κανονικά αλλα απο την μέση και κάτω δουλεύει η αφή όποτε θέλει αυτή, δεν κατάφερα να το κάνω κάτι. Πάντως είναι πλήρες με το κουτί του, τον φορτιστή αυτοκίνητου και την βάση του για το μπαρμπρίζ. Παραλαβή απο Π.Φάληρο. Ευχαριστώ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits77 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται: Καρέκλα ροζ SNILLE 18222 από IKEA, ελαφρώς σπασμένη στα πλάγια χωρίς να ενοχλεί. Καρέκλα με ανάκλιση (αν θυμάμαι καλά από Praktiker). Φαγωμένο κάθισμα, σχετικά καλή πλάτη, γερά μπράτσα, πολύ καλή υδραυλική μπουκάλα, μεταλικό σασί στις ρόδες (ή όπως τέλος πάντων λέγεται). Τρίζει μόνο κατά την ανάκλιση. Εκτυπωτής HP6940. Δεν έκανε καλή επαφή το φις πάνω στον εκτυπώτη. Προσπάθησα να το κολλήσω και όταν έδωσα και πάλι ρεύμα, κάηκε κάτι στην πλακέτα. Κατά τα άλλα δούλευε μια χαρά. Θήκη από εξωτερικό HDD Maxtor OneTouch 4 Διάφορα τροφοδοτικά από εξωτερικούς σκληρούς δίσκους (12V/1,5A) Παραλαβή αποκλειστικά και μόνο από τον χώρο μου (Ηλιούπολη, Αττική). Όποιος προλάβει. Δεν κάνω κρατήσεις. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2021 από mits77 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totte13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mits77 είπε Χαρίζονται: Καρέκλα ροζ SNILLE 18222 από IKEA, ελαφρώς σπασμένη στα πλάγια χωρίς να ενοχλεί. Καρέκλα με ανάκλιση (αν θυμάμαι καλά από Praktiker). Φαγωμένο κάθισμα, σχετικά καλή πλάτη, γερά μπράτσα, πολύ καλή υδραυλική μπουκάλα, μεταλικό σασί στις ρόδες (ή όπως τέλος πάντων λέγεται). Τρίζει μόνο κατά την ανάκλιση. Εκτυπωτής HP6940. Δεν έκανε καλή επαφή το φις πάνω στον εκτυπώτη. Προσπάθησα να το κολλήσω και όταν έδωσα και πάλι ρεύμα, κάηκε κάτι στην πλακέτα. Κατά τα άλλα δούλευε μια χαρά. Θήκη από εξωτερικό HDD Maxtor OneTouch 4 Διάφορα τροφοδοτικά από εξωτερικούς σκληρούς δίσκους (12V/1,5A) Παραλαβή αποκλειστικά και μόνο από τον χώρο μου (Ηλιούπολη, Αττική). Όποιος προλάβει. Δεν κάνω κρατήσεις. Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για 1. 3. 4. 5. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2021 από totte13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, mits77 είπε Χαρίζονται: Καρέκλα ροζ SNILLE 18222 από IKEA, ελαφρώς σπασμένη στα πλάγια χωρίς να ενοχλεί. Καρέκλα με ανάκλιση (αν θυμάμαι καλά από Praktiker). Φαγωμένο κάθισμα, σχετικά καλή πλάτη, γερά μπράτσα, πολύ καλή υδραυλική μπουκάλα, μεταλικό σασί στις ρόδες (ή όπως τέλος πάντων λέγεται). Τρίζει μόνο κατά την ανάκλιση. Εκτυπωτής HP6940. Δεν έκανε καλή επαφή το φις πάνω στον εκτυπώτη. Προσπάθησα να το κολλήσω και όταν έδωσα και πάλι ρεύμα, κάηκε κάτι στην πλακέτα. Κατά τα άλλα δούλευε μια χαρά. Θήκη από εξωτερικό HDD Maxtor OneTouch 4 Διάφορα τροφοδοτικά από εξωτερικούς σκληρούς δίσκους (12V/1,5A) Παραλαβή αποκλειστικά και μόνο από τον χώρο μου (Ηλιούπολη, Αττική). Όποιος προλάβει. Δεν κάνω κρατήσεις. Καλησπέρα. Με ενδιαφέρουν 2, 4 και 5. Στέλνω pm. Φιλικά, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisthegreat Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, life is music είπε Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα ..χαριζω αυτό σε όποιον το χρειάζεται ...παραθέτω και ένα link για να το δείτε https://postimg.cc/dDf9gjC2 Καλημέρα, Ενδιαφέρομαι για το σκαμπό. Στέλνω pm 14 ώρες πριν, life is music είπε 14 ώρες πριν, life is music είπε Επεξ/σία 13 Απριλίου 2021 από akisthegreat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
llabros Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται αυτό το Bluetooth ηχειάκι απο jumbo μάρκας i-JMB, συνδεέται και παίζει κανονικά αλλα μετά απο λίγο σαν να κανει restart και συνεχίζει. Πιστευω οτι με κάποιο καθάρισμα της πλακέτας θα επιλυθεί το ζήτημα μιας και αυτό ξεκίνησε οταν βράχυκε λίγο στην θάλλασα, αν θέλει καποιος να ασχοληθει. Παραλαβλη απο Άλιμο - Άγιο Δημήτριο - Δάφνη - Ν.Σμύρνη. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2021 από llabros 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 55 λεπτά πριν, llabros είπε Χαρίζεται αυτό το Bluetooth ηχειάκι απο jumbo μάρκας i-JMB, συνδεέται και παίζει κανονικά αλλα μετά απο λίγο σαν να κανει restart και συνεχίζει. Πιστευω οτι με κάποιο καθάρισμα της πλακέτας θα επιλυθεί το ζήτημα μιας και αυτό ξεκίνησε οταν βράχυκε λίγο στην θάλλασα, αν θέλει καποιος να ασχοληθει. Παραλαβλη απο Άλιμο - Άγιο Δημητρίο - Δάφνη - Ν.Σμύρνη. Ενδιαφέρομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_k Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Στις 11/4/2021 στις 2:46 ΜΜ, tigergreg είπε Χαριζονται..... 1.Δεκτης δορυφορικος και επιγειος combo POWER PLUS PS6600 στο κουτι του καινουργιος με τ/χ. 2.😄 3. 4. 5.HP OFFICEJET 4110 ALL IN ONE πολυμηχανημα πολυ καιρο αποθηκευμενο που μαλλον θα παει ανακυκλωση. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. 2,3 ΚΑΙ 4 ΔΟΘΗΚΑΝ! Καλημέρα Αποσύρω το ενδιαφέρον για το 5. Ευχαριστώ πολύ πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyracer Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Στις 11/4/2021 στις 2:44 ΜΜ, toyracer είπε Καλημερα! Ευχαριστω πολυ, να εισαι καλα! Ενα μεγαλο ευχαριστω στον @bnvdarklord για τα βιβλια που μου εδωσε γιατι μου ειναι πραγματικα χρησιμα και καλυπτουν ενα μεγαλο φασμα θεματων που με ενδιαφερει. Ελπιζω οτι μεσα στο Σ/Κ θα ξεκινησω καποιο σκαναρισμα - ακομα και καποιες σελιδες ειναι μια αρχη. Να εισαι καλα φιλε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LPFATHER Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Χαρίζεται αυτή η φραπεδιέρα https://www.skroutz.gr/s/21654155/Hobby-BM-209-Silver.html. Είναι λειτουργική με μόνο θέμα ότι ο άξονας δεν είναι σταθερός, κουνιέται μπρως-πίσω και κάνει έναν περίεργο θόρυβο χωρίς όμως να έχει κάποιο θέμα με την λειτουργία της. Κατά τα άλλα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, χωρίς σπασίματα και το καλώδιο άψογο χωρίς φθορές. Όροι 1ον παραλαβή ΜΟΝΟ από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό 2ον ΔΕΝ κάνω αποστολές και κρατήσεις 3ον διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω όπου θέλω χωρίς να κρατάω σειρά προτεραιότητας. 4ον επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω μήνυμα, τα ποστ εδώ δεν θα τα βλέπω. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, LPFATHER είπε Χαρίζεται αυτή η φραπεδιέρα https://www.skroutz.gr/s/21654155/Hobby-BM-209-Silver.html. Είναι λειτουργική με μόνο θέμα ότι ο άξονας δεν είναι σταθερός, κουνιέται μπρως-πίσω και κάνει έναν περίεργο θόρυβο χωρίς όμως να έχει κάποιο θέμα με την λειτουργία της. Κατά τα άλλα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, χωρίς σπασίματα και το καλώδιο άψογο χωρίς φθορές. Όροι 1ον παραλαβή ΜΟΝΟ από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό 2ον ΔΕΝ κάνω αποστολές και κρατήσεις 3ον διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω όπου θέλω χωρίς να κρατάω σειρά προτεραιότητας. 4ον επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω μήνυμα, τα ποστ εδώ δεν θα τα βλέπω. Ενδιαφέρομαι. Στέλνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisthegreat Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, Δίνω το DVD player Schaub Lorenz SL HT 5030 μαζί με το τηλεκοντρόλ και ένα καλώδιο scart. Επίσης δίνεται και ο αποκωδικοποιητης της Nova HD 831 σκέτος, χωρίς μετασχηματιστή και κοντρόλ. Βρέθηκαν στο σπίτι που νοίκιασα, και τα είχε αφήσει η προηγούμενη ενοικιαστρια. Δεν ξέρω αν λειτουργούν και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ. Το DVD δεν δείχνει να ανάβει, κάνει έναν θόρυβο όταν πατάς το on. Αν τα θέλει κάποιος, ας στείλει μήνυμα πρώτα εδώ και μετά pm, αλλιώς πάνε για ανακύκλωση. Παραλαβή μόνο από Σεπόλια, δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής. Ευχαριστώ, Επεξ/σία 13 Απριλίου 2021 από akisthegreat 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staman007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Στις 18/3/2021 στις 11:04 ΜΜ, taat999 είπε Χαρίζω μια GOPRO Hero2. Υπάρχει μια βάση - βεντούζα αλλά λείπουν κάποιες βίδες, μια βάση για ποδήλατο αν δεν κάνω λάθος κ.α. Επίσης, υπάρχει μια προσθήκη οθόνης και ενα wifi module το οποίο φορτίζει χωριστά. Το είχα πάρει μεταχειρισμένο και έχει κλειδωμένο wifi. Ανοίγει με κάποιο παλαιότερο λογισμικό της go pro αλλά δεν ασχολήθηκα. H κάμερα είναι λειτουργική αλλά η μπαταρία δεν κρατάει. Επίσης το πλαστικό της κάμερας έχει πολυμεριστεί με αποτέλεσμα να κολλάει στο χέρι. Κατά τα άλλα δεν είχε οπτικά προβλήματα ούτε πτώσεις καθώς η χρήση της ήταν ήπια. Παραλαβή μόνο από το χώρο μου λόγω περιορισμό μετακίνησης. Ευχαριστώ και δημοσίως τον Γιώργο για αυτή του την προσφορά. Ο άνθρωπος είναι φοβερός, η κάμερα ήταν μαζί με ΟΛΑ τα εξαρτήματα και μου έκανε και δώρο τα μεταφορικά. Δεν έχω λόγια!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathincarnate Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Καλημέρα, χαρίζω τη τηλεόραση CRT Philips 28PW9617/58. Έχει θέμα με το σήμα που παίρνει απο το scart με αποτέλεσμα να ξερνάει χρώμα όταν υπάρχει μάυρο πλαίσιο στην οθόνη. Παραλαβή απο το χώρο μου στο Παλαιό Φάληρο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 17 λεπτά πριν, deathincarnate είπε Καλημέρα, χαρίζω τη τηλεόραση CRT Philips 28PW9617/58. Έχει θέμα με το σήμα που παίρνει απο το scart με αποτέλεσμα να ξερνάει χρώμα όταν υπάρχει μάυρο πλαίσιο στην οθόνη. Παραλαβή απο το χώρο μου στο Παλαιό Φάληρο. Βάλε-βγάλε το βίσμα σου κάμποσες φορές, παίζει να έχουν οξυδωθεί οι επαφές 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση