SoullessRider Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Στις 13/2/2022 στις 6:05 ΜΜ, giortsim είπε Χαρίζονται 15 λάμπες κεράκι Osram βιδωτές γαλακτερές, λεπτό σπείρωμα (Ε14) πυρακτώσεως, δηλαδή οι παλιές.Όλες λειτουργούν, είναι αχρησιμοποίητες, αλλά πολυκαιρισμένες. Είναι 8x100watt, 5x75watt και 2 που δεν γράφουν, αλλά από την φωτεινότητα μάλλον είναι 75watt. Προτιμώ να τις πάρει κάποιος όλες μαζί κι αν θέλει να τις μοιράσει. Παραλαβή από Μαρούσι. Αν είναι ακόμα διαθέσιμες θα τις ήθελα, στέλνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, tigergreg είπε Μια σακουλα που βρηκα στο υπογειο και εχει... 1.30 βιντεοταινιες VHS παγκοσμιου κινηματογραφου 2.30 dvd "αισθησιακων" ταινιων (τσοντες😀) μαλλον ελληνικες και πιθανοτατα καλτ συλλεκτικες. ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. Εχουν λιγο μπιχλα λογω υπογειου αλλα τιποτα σοβαρο. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου σημερα η τεταρτη. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ. Ποσταρετε πρωτα εδω αν θελετε διαφορετικα στειλτε απευθειας ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Παρέλαβα ευχαριστώ πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 14 ώρες πριν, Locke_John είπε από κέντρο Αθήνας: χαρίζεται θήκη rose gold, αχρησιμοποίητη, για iphone (6(s)plus) / 7(s)plus/ (8splus) τύπου βιβλίο, πορτοφόλι, με καθρεφτάκι ενσωματωμένο. (έχει πίσω επάνω πλατιά οριζόντια εγκοπή, είναι δηλαδή για το 7s plus με την 2πλή κάμερα κανονικά, απλά κάνει λογικά και για όσα μοντέλα είχαν το ίδιο (περίπου) σχήμα). Παράδοση έως μεθαύριο Τετάρτη. προτεραιότητα στο μέλος @xcaresπου μ είχε ήδη στείλει ενδιαφέρον πριν λίγο καιρό αλλά δε κανονίσαμε την παραλαβή. αμέσως μετά, σε όσους μ έχουν χαρίσει πράγματα. πρώτα εδώ ενδιαφέρον, μετά πμ. Κρατημένη για @tigergreg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giortsim Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Ευχαριστώ τον @TasSou για τις καρτούλες wifi. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoullessRider Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 17 ώρες πριν, SoullessRider είπε Αν είναι ακόμα διαθέσιμες θα τις ήθελα, στέλνω pm Ευχαριστώ για τις λάμπες τον @giortsim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xcoder Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα παρακάτω (χωρίς σειρά προτεραιότητας) Δηλώνετε ενδιαφέρον στέλνοντας μου ΠΜ για το αντικείμενο που θα θέλατε. και θα ενημερώσω εγώ με σχετικό post σε ποιους κατοχυρώνονται. Θα προτιμηθούν άτομα τα οποία έχουν επίσης χαρίσει. Μόνο παραλαβή από Άνω Γλυφάδα κατόπιν συνεννόησης μέχρι την Κυριακή 20/Φεβ/2022. ------ Ποδηλατικό κράνος Lazer μέγεθος 59-62 (Large) σε εξαιρετική κατάσταση ελαφρώς χρησιμοποιημένο. Ότι πρέπει για ασφαλείς βόλτες τώρα που ανοίγει ο καιρός Tablet TURBO X HIVE III - Είναι αποσυναρμολογημένο και έχει σπασμένη οθόνη. Αν θυμάμαι καλά δούλευε, μόνο για ανταλλακτικά αξίζει ίσως η μητρική του. Μηχανοκίνητο τρίκυκλο "Dora The Explorer" με επαναφορτιζόμενη μπαταρία (η οποία λογικά φορτίζει) για παιδάκια 3-5 ετών Ενισχυτής κεραίας VHF-UHF στο κουτί του αχρησιμοποίητος. Δεν ξέρω που μπορεί να φανεί χρήσιμος BrainBox Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Εφευρέσεις (για 8+ ετών) Κουτί υπολογιστή mini tower (με ροζ πρόσοψη) σε άψογη κατάσταση. Παίρνει mini atx τροφοδοτικό. Παιδικά παπουτσάκια Zara Kids νούμερο 36/37 σε καλή κατάσταση 2 φορές φορεμένα. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2022 από xcoder 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xcoder είπε Χαρίζονται τα παρακάτω (χωρίς σειρά προτεραιότητας) Δηλώνετε ενδιαφέρον στέλνοντας μου ΠΜ για το αντικείμενο που θα θέλατε. και θα ενημερώσω εγώ με σχετικό post σε ποιους κατοχυρώνονται. Θα προτιμηθούν άτομα τα οποία έχουν επίσης χαρίσει. Μόνο παραλαβή από Άνω Γλυφάδα κατόπιν συνεννόησης μέχρι την Κυριακή 20/Φεβ/2022. ------ Ποδηλατικό κράνος Lazer μέγεθος 59-62 (Large) σε εξαιρετική κατάσταση ελαφρώς χρησιμοποιημένο. Ότι πρέπει για ασφαλείς βόλτες τώρα που ανοίγει ο καιρός Tablet TURBO X HIVE III - Είναι αποσυναρμολογημένο και έχει σπασμένη οθόνη. Αν θυμάμαι καλά δούλευε, μόνο για ανταλλακτικά αξίζει ίσως η μητρική του. Μηχανοκίνητο τρίκυκλο "Dora The Explorer" με επαναφορτιζόμενη μπαταρία (η οποία λογικά φορτίζει) για παιδάκια 3-5 ετών Ενισχυτής κεραίας VHF-UHF στο κουτί του αχρησιμοποίητος. Δεν ξέρω που μπορεί να φανεί χρήσιμος BrainBox Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Εφευρέσεις (για 8+ ετών) Κουτί υπολογιστή mini tower (με ροζ πρόσοψη) σε άψογη κατάσταση. Παίρνει mini atx τροφοδοτικό. Παιδικά παπουτσάκια Zara Kids νούμερο 36/37 σε καλή κατάσταση 2 φορές φορεμένα. Ενδιαφέρομαι για τον Ενισχυτή κεραίας VHF-UHF ΥΓ Αν γίνεται θα ήθελα και το Μηχανοκίνητο τρίκυκλο "Dora The Explorer" με επαναφορτιζόμενη μπαταρία (η οποία λογικά φορτίζει) για παιδάκια 3-5 ετών για τον εγγονό μου πμ Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2022 από MessengerOfGood Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, xcoder είπε Μηχανοκίνητο τρίκυκλο Έστειλα πμ. μόνο αν δεν ενδιαφερθεί άλλο μέλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, xcoder είπε Χαρίζονται τα παρακάτω (χωρίς σειρά προτεραιότητας) Δηλώνετε ενδιαφέρον στέλνοντας μου ΠΜ για το αντικείμενο που θα θέλατε. και θα ενημερώσω εγώ με σχετικό post σε ποιους κατοχυρώνονται. Θα προτιμηθούν άτομα τα οποία έχουν επίσης χαρίσει. Μόνο παραλαβή από Άνω Γλυφάδα κατόπιν συνεννόησης μέχρι την Κυριακή 20/Φεβ/2022. ------ Ποδηλατικό κράνος Lazer μέγεθος 59-62 (Large) σε εξαιρετική κατάσταση ελαφρώς χρησιμοποιημένο. Ότι πρέπει για ασφαλείς βόλτες τώρα που ανοίγει ο καιρός Tablet TURBO X HIVE III - Είναι αποσυναρμολογημένο και έχει σπασμένη οθόνη. Αν θυμάμαι καλά δούλευε, μόνο για ανταλλακτικά αξίζει ίσως η μητρική του. Μηχανοκίνητο τρίκυκλο "Dora The Explorer" με επαναφορτιζόμενη μπαταρία (η οποία λογικά φορτίζει) για παιδάκια 3-5 ετών Ενισχυτής κεραίας VHF-UHF στο κουτί του αχρησιμοποίητος. Δεν ξέρω που μπορεί να φανεί χρήσιμος BrainBox Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Εφευρέσεις (για 8+ ετών) Κουτί υπολογιστή mini tower (με ροζ πρόσοψη) σε άψογη κατάσταση. Παίρνει mini atx τροφοδοτικό. Παιδικά παπουτσάκια Zara Kids νούμερο 36/37 σε καλή κατάσταση 2 φορές φορεμένα. Με ενδιαφέρει πρωτίστως το εκπαιδευτικό παιχνίδι brainbox και δευτερευόντως το ποδηλατικό κράνος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 @Lothar ευχαριστώ γ τον εκτυπωτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Να υπενθυμίσω ότι χαρίζεται ψήκτρα μαμά 1366 από i7-930. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2022 από Konstantin77 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, Konstantin77 είπε Να υπενθυμίσω ότι χαρίζεται ψήκτρα μαμά 1366 από i7-930. Pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sveel Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Ευχαριστώ τον @snbblp για τον υπολογιστή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xcoder Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα σε όλους, έχουν γίνει οι παρακάτω κρατήσεις @babisbabou > Κράνος ποδηλάτου @Crybal > Tablet (προσωρινή κράτηση, θα στείλω φωτό να δούμε αν σου κάνει) @SilentVoice > Μηχανοκίνητο τρίκυκλο @MessengerOfGood > Ενισχυτής κεραίας VHF-UHF @Locke_John > Brainbox επιτραπέζιο Αυτοπροσώπως ο καθένας μπορεί να έρθει από σήμερα μέχρι και Κυριακή 20/2 στην Άνω Γλυφάδα για να παραλάβει. Θα σας στείλω τηλέφωνο με ΠΜ και θα να με καλέσετε (6-8μμ απόγευμα) για να κανονίσουμε κι εσείς μου στέλνετε όνομα και τηλέφωνο σε ΠΜ για να έχω και τα δικά σας στοιχεία επικοινωνίας. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαριζονται αυτα τα 3 σετ cd συνολο 9 cd (3X3) 1.ΘΕΛΩ ΤΑ ΩΠΑ ΜΟΥ.... 2.ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΦΙΛΙΑ 3.ΤΑ ΣΑΤΥΡΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΣΕΤ. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟ απο την εδρα μου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από tigergreg 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση