georgios65 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Panagiotis79 είπε Χαρίζεται ξανά (καθώς το μέλος @giortsimαπέσυρε το ενδιαφέρον του) ο εικονιζόμενος υπολογιστής (Dell Precision 390), που απ' όσο θυμάμαι είναι πλήρως λειτουργικός, μόνο που θα χρειαστεί μία κάρτα γραφικών και σκληρό δίσκο. Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τόν ὑπολογιστή. Σᾶς στέλνω προσωπικό μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Στις 10/2/2022 στις 10:11 ΠΜ, xcoder είπε Χαρίζονται τα παρακάτω 3. Action camera SENCOR 3CAM 2000 >>> Reserved για τον @TasSou Δουλεύει και αυτή, η μπαταρία δεν κρατάει πολύ. Κομπλέ στο κουτάκι με ότι εξαρτήματα έχει (καλώδια, βάσεις). Παρέλαβα και ευχαριστώ θερμά τον Σταύρο @xcoder και για την κάμερα αλλά και για την πολύ όμορφη κουβέντα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masamune Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Χαρίζεται κωδικός Cosmote deals for you που λήγει σε 4 μέρες και έχει χρησιμοποιηθεί μόνο για αγορά στο pharmacy295 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xcares Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, Masamune είπε Χαρίζεται κωδικός Cosmote deals for you που λήγει σε 4 μέρες και έχει χρησιμοποιηθεί μόνο για αγορά στο pharmacy295 Ενδιαφέρομαι pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masamune Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 2 minutes ago, xcares said: Ενδιαφέρομαι pm Δικός σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xcares Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, Masamune είπε Δικός σου Ευχαριστώ τον @Masamune για τον κωδικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZisiNikos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, πήρα έναν κωδικό προσφοράς στο box πριν κάνα τέταρτο από το What's Up (έγινε χρέωση 0.20€). Σε εμένα δεν δούλεψε (πρώτη φορά δοκίμασα για εκπτωτικό κωδικό οπότε μπορεί να έκανα κάτι λάθος). Εν πάση περιπτώσει τον χαρίζω εδώ μπας και μπορέσει κάποιος να τον κάνει να δουλέψει. Λήγει στις 25/2 23:59. https://www.cosmote.gr/dealsforyou/offer/5f04c73609269c1bf8cde529/ΓΕΥΣΗ-BOX--10% Edit: ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από ZisiNikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 @MessengerOfGood Ευχαριστώ για τη συσκευή και με τη σειρά μου χαρίζω ένα Alcatel μοντέλο 2412. ΔΕΝ ΕΧΕΙ Αναγνώριση κλήσης, ανοιχτή ακρόαση, ρύθμιση ήχου κουδουνιού ή σίγαση. ΕΧΕΙ Φωτεινή ένδειξη όταν σας καλούν. Λειτουργεί κανονικά και συνοδεύεται από καλώδιο 2 μέτρα. Αιγάλεω ή κέντρο (Ομόνοια) αν το θέλει κάποιος. Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, ZisiNikos είπε Καλησπέρα, πήρα έναν κωδικό προσφοράς στο box πριν κάνα τέταρτο από το What's Up (έγινε χρέωση 0.20€). Σε εμένα δεν δούλεψε (πρώτη φορά δοκίμασα για εκπτωτικό κωδικό οπότε μπορεί να έκανα κάτι λάθος). Εν πάση περιπτώσει τον χαρίζω εδώ μπας και μπορέσει κάποιος να τον κάνει να δουλέψει. Λήγει στις 25/2 23:59. https://www.cosmote.gr/dealsforyou/offer/5f04c73609269c1bf8cde529/ΓΕΥΣΗ-BOX--10% pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ser_nikos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 7 ώρες πριν, georgios65 είπε AΠO THN ONLINE ANANEΩΣH KEPΔIΣEΣ 3.200 ΠONTOYΣ ΓIA NA TOYΣ KAΨEIΣ ΣE EKΠTΩΣH 2E ΣTHN ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY ΣTO BOX, TO NEO FOOD DELIVERY APP! TΩPA KAI KATAXΩPHΣE TON KΩΔΙΚΟMEXPI 31/03/22! Όποιος τον θέλει ας μου πει. Εγώ δεν χρησιμοποιώ τα food delivery μέσο εφαρμογών. Είναι από cosmote what's up. Για τον Georgios65 κατά λάθος μπήκε στο ποστ,και δεν ξέρω πως να τον βγάλω. 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, Ser_nikos είπε AΠO THN ONLINE ANANEΩΣH KEPΔIΣEΣ 3.200 ΠONTOYΣ ΓIA NA TOYΣ KAΨEIΣ ΣE EKΠTΩΣH 2E ΣTHN ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY ΣTO BOX, TO NEO FOOD DELIVERY APP! TΩPA KAI KATAXΩPHΣE TON KΩΔΙΚΟMEXPI 31/03/22! Όποιος τον θέλει ας μου πει. Εγώ δεν χρησιμοποιώ τα food delivery μέσο εφαρμογών. Είναι από cosmote what's up. Για τον Georgios65 κατά λάθος μπήκε στο ποστ,και δεν ξέρω πως να τον βγάλω. 😁 Ενδιαφέρομαι . pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ser_nikos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, gregdel είπε Ενδιαφέρομαι . pm Δικός σου 🤗🤗🤗 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bob_Mrld Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 On 12/02/2022 at 11:59, navger said: Χαρίζω πίσω τις μπάρες που μου είχε δώσει ο φίλος @sotos 1 αφού τελικά έβαλα κάτι αλλά ηχεία που είχα. Χωρίς σειρά προτεραιότητας και βέβαια θα προηγηθούν οι φίλοι που μου έχουν χαρίσει στο παρελθόν. Μαρούσι/Πευκη * Κρατημενες ειναι διαθεσιμη μια εκ των δυο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasD2001 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 17 ώρες πριν, polog40 είπε Χαρίζεται το παρακάτω γραφείο μέχρι την Κυριακή. Είναι αποθηκευμένο λυμένο. Δεν διαθέτει το συρτάρι για το πληκτρολόγιο και στο πίσω δεξιό μέρος έχει φουσκώσει λίγο ο καπλαμας από νερό που είχε πέσει παλαιότερα. Μην με ρωτάτε διαστάσεις δεν μπορώ να το μετρήσω λόγω του ότι είναι αποθηκευμένο σε αποθήκη. Μια που θα βγει και μία που θα φύγει. Πρώτα εδώ και μετά π.μ. Προηγούνται άτομα που μου έχουν χαρίσει ενδιαφερομαι αν δεν εχει δωθει και ειμαστε κοντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 @spacecowboy10 ευχαριστώ για το δίσκο καθώς και για την αποστολή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση