polog40 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται το παρακάτω γραφείο μέχρι την Κυριακή. Είναι αποθηκευμένο λυμένο. Δεν διαθέτει το συρτάρι για το πληκτρολόγιο και στο πίσω δεξιό μέρος έχει φουσκώσει λίγο ο καπλαμας από νερό που είχε πέσει παλαιότερα. Μην με ρωτάτε διαστάσεις δεν μπορώ να το μετρήσω λόγω του ότι είναι αποθηκευμένο σε αποθήκη. Μια που θα βγει και μία που θα φύγει. Πρώτα εδώ και μετά π.μ. Προηγούνται άτομα που μου έχουν χαρίσει Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από polog40 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Στις 8/2/2022 στις 6:22 ΜΜ, dimitrisOS είπε Διαθέσιμα για παραλαβή από Γαλάτσι ή Πειραιά 1. https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1893212-gopro-accessories-dome/ 2. https://www.skroutz.gr/s/441935/Logitech-Presenter-910-001356-910-001357-910-004311-με-Κόκκινο-Laser-και-Πλήκτρα-Slideshow.html?from=catspan 3. https://www.skroutz.gr/s/25739399/Vonyx-M06-188-009-Φίλτρο.html?from=catspan Παρέλαβα το presenter. Ευχαριστώ πολύ, θα χρησιμοποιηθεί σήμερα και όλας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 35 λεπτά πριν, nikos16717 είπε Έχω ένα κωδικό για Xbox gamepass Ultimate με διάρκεια 14 μέρες ( για δοκιμή) τον οποίο είχε μέσα σε ένα χειριστήριο που πήρα. Ο κωδικός πρέπει να ενεργοποιηθεί μέχρι 31/03/2022. Όποιος τον θέλει ας στείλει pm Πμ για τον κωδικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δυο συσκευες σταθερης τηλεφωνιας μια ενσυρματη και μια ασυρματη με μπιχλα λογω δεκαετους αποθηκευσης που θελουν οπωσδηποτε εσω/εξω καθαρισμα. 1.Ενσυρματη συσκευη ΟΤΕ ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΙΡΙΣ 2005 Ιδανικη για μερη που κοβεται συχνα το ρευμα. 2.Ασυρματη συσκευη PANASONIC KX-TG7100GR με φθορα και χωρις μπαταρια. ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....🤣 Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου το συντομοτερο δυνατον ακομα και σημερα...τωρα! Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΛΗΖ.... ΥΓ.ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΑ ΠΟΙΝΗ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΜ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από tigergreg 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos16717 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, nikos16717 είπε Έχω ένα κωδικό για Xbox gamepass Ultimate με διάρκεια 14 μέρες ( για δοκιμή) τον οποίο είχε μέσα σε ένα χειριστήριο που πήρα. Ο κωδικός πρέπει να ενεργοποιηθεί μέχρι 31/03/2022. Όποιος τον θέλει ας στείλει pm ο κωδικός δώθηκε στον @Nik1239 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 35 λεπτά πριν, tigergreg είπε Δυο συσκευες σταθερης τηλεφωνιας μια ενσυρματη και μια ασυρματη με μπιχλα λογω δεκαετους αποθηκευσης που θελουν οπωσδηποτε εσω/εξω καθαρισμα. 1.Ενσυρματη συσκευη ΟΤΕ ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΙΡΙΣ 2005 2.Ασυρματη συσκευη PANASONIC KX-TG7100GR με φθορα και χωρις μπαταρια. ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....🤣 Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου το συντομοτερο δυνατον ακομα και σημερα...τωρα! Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΛΗΖ.... Αν δεν ενδιαφέρεται αλλος θέλω την ασυρματη (αλλά εφόσον θέλεις να φύγουν πακέτο θα πάρω και την ενσύρματη που δεν την θέλω). Αν κάποιος θέλει την ενσύρματη ας μου πεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navger Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 30/1/2022 στις 12:40 ΜΜ, sotos 1 είπε Δύο μπάρες ήχου που μπαίνουν στο κάτω μέρος από οθόνες HP παραλαβή άμεσα από Καλλιθέα χωρίς σειρά προτεραιότητας Χαρίζω πίσω τις μπάρες που μου είχε δώσει ο φίλος @sotos 1 αφού τελικά έβαλα κάτι αλλά ηχεία που είχα. Χωρίς σειρά προτεραιότητας και βέβαια θα προηγηθούν οι φίλοι που μου έχουν χαρίσει στο παρελθόν. Μαρούσι/Πευκη * Κρατημενες Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από navger 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Παρελαβα τη κεφαλη φακου κ ευχαριστω πολυ τον @nvnight για τη προσφορα του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 26 minutes ago, navger said: Χαρίζω πίσω τις μπάρες που μου είχε δώσει ο φίλος @sotos 1 αφού τελικά έβαλα κάτι αλλά ηχεία που είχα. Χωρίς σειρά προτεραιότητας και βέβαια θα προηγηθούν οι φίλοι που μου έχουν χαρίσει στο παρελθόν. Μαρούσι/Πευκη *αύριο θα πάω προς Γλυφάδα εάν βολεύει κάποιον προς τα εκει Καλησπέρα, με ενδιαφέρει η μια. Στέλνω πμ με ερώτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos_gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, polog40 είπε Χαρίζεται το παρακάτω γραφείο μέχρι την Κυριακή. Είναι αποθηκευμένο λυμένο. Δεν διαθέτει το συρτάρι για το πληκτρολόγιο και στο πίσω δεξιό μέρος έχει φουσκώσει λίγο ο καπλαμας από νερό που είχε πέσει παλαιότερα. Μην με ρωτάτε διαστάσεις δεν μπορώ να το μετρήσω λόγω του ότι είναι αποθηκευμένο σε αποθήκη. Μια που θα βγει και μία που θα φύγει. Πρώτα εδώ και μετά π.μ. Προηγούνται άτομα που μου έχουν χαρίσει Είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι το γραφείο αυτό είναι ίδιο με το δικό μου. Το είχα αγοράσει πριν 20 περίπου χρόνια από τον Σκλαβενίτη. Απίστευτα γερό, το χρησιμοποιώ τόσα χρόνια και δεν "παίζει" καθόλου. Διαστάσεις (±2 mm): πλάτος: 140 cm ύψος: 76.5 cm βάθος: 69.5 cm Ράφι πληκτρολογίου: 68.5 x 36 cm Εσωτερικό πλάτος "φαρδιού" χώρου (αριστερά): 38 cm Εσωτερικό πλάτος "στενού" χώρου (δεξιά): 23 cm Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από thanos_gr 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis79 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΣ @georgios65 Χαρίζεται ξανά (καθώς το μέλος @giortsimαπέσυρε το ενδιαφέρον του) ο εικονιζόμενος υπολογιστής (Dell Precision 390), που απ' όσο θυμάμαι είναι πλήρως λειτουργικός, μόνο που θα χρειαστεί μία κάρτα γραφικών και σκληρό δίσκο. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από Panagiotis79 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, navger είπε Χαρίζω πίσω τις μπάρες που μου είχε δώσει ο φίλος @sotos 1 αφού τελικά έβαλα κάτι αλλά ηχεία που είχα. Χωρίς σειρά προτεραιότητας και βέβαια θα προηγηθούν οι φίλοι που μου έχουν χαρίσει στο παρελθόν. Μαρούσι/Πευκη *αύριο θα πάω προς Γλυφάδα εάν βολεύει κάποιον προς τα εκει Με ενδιαφέρει η μία. Πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagossss13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, navger είπε Χαρίζω πίσω τις μπάρες που μου είχε δώσει ο φίλος @sotos 1 αφού τελικά έβαλα κάτι αλλά ηχεία που είχα. Χωρίς σειρά προτεραιότητας και βέβαια θα προηγηθούν οι φίλοι που μου έχουν χαρίσει στο παρελθόν. Μαρούσι/Πευκη *αύριο θα πάω προς Γλυφάδα εάν βολεύει κάποιον προς τα εκει καλησπέρα σας θα με ενδιέφεραν Στις 9/2/2022 στις 7:20 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Χαρίζονται δύο σταθερά τηλέφωνα Panasonic. Λειτουργούσαν κανονικά όταν αποθηκεύτηκαν και τα κουμπιά πατιόντουσαν σωστά. Το ένα (Model No. KX-TS105EXW) έχει ανοικτή ακρόαση το άλλο (Model KX-TS100EXW) δεν νομίζω... Το με ανοικτή ακρόαση δόθηκε στον @panagossss13 καλησπέρα σας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον @MessengerOfGood για το τηλέφωνο της panasonic που μου χάρισε και είναι σε άψογη λειτουργική κατάσταση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Al_pacino Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, navger είπε Χαρίζω πίσω τις μπάρες που μου είχε δώσει ο φίλος @sotos 1 αφού τελικά έβαλα κάτι αλλά ηχεία που είχα. Χωρίς σειρά προτεραιότητας και βέβαια θα προηγηθούν οι φίλοι που μου έχουν χαρίσει στο παρελθόν. Μαρούσι/Πευκη *αύριο θα πάω προς Γλυφάδα εάν βολεύει κάποιον προς τα εκει εχεις πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Panagiotis79 είπε Χαρίζεται ξανά (καθώς το μέλος @giortsimαπέσυρε το ενδιαφέρον του) ο εικονιζόμενος υπολογιστής (Dell Precision 390), που απ' όσο θυμάμαι είναι πλήρως λειτουργικός, μόνο που θα χρειαστεί μία κάρτα γραφικών και σκληρό δίσκο. Ενδιαφέρομαι στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση