frantan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Στις 6/2/2022 στις 1:38 ΜΜ, frantan είπε Χαριζεται οθονη λαπτοπ QDI QD15XL06 15" μαζι με το inverter της απο λαπτοπ Fujitsu οταν ειχε αποθηκευτει (πριν 3 χρονια) δουλευε αψογα, τωρα δεν ξερω https://www.panelook.com/QD15XL06 Rev.01_QDI_15.0_LCM_overview_12423.html Παραλαβη απο Νεα Σμυρνη Αγια Φωτεινη (αποστολες οχι, λογω χρονου) 1. οπου εχω υποχρεωση 2.οπου θελω 3. πολλοι υποψηφιοι = κληρωση ευχαριστω Παμε αλλη μια φορα μηπως ειναι χρησιμη σε καποιον η οθονη διαφορετικα θα παει ανακυκλωση συντομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, tigergreg είπε 3 ΦΑΚΟΙ 20ΕΤΙΑΣ ο ενας αναβει ακομα μετα απο δεκα χρονια που αλλαχτηκαν οι μπαταριες!!! 4 σταθερες συσκευες τηλεφωνιας λειτουργικες με αρκετη μπιχλα αλλα μερικες εχουν θεμα πολικοτητας καλωδιων καθοτι δεν λειτουργουν οπως και να τα τοποθετησεις. Καλη λυση για οταν κοβεται το ρευμα. ΑΠ ΟΣΟ ΕΙΔΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΒΥΣΜΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. Αν ειναι δυνατον να φυγουν ολα μαζι. Παραλαβη οπως παντα ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου το ταχυτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΓΟΝΔΟΛΑΚΙ ΔΟΘΗΚΑΝ! 3 ΦΑΚΟΙ ΚΑΙ 2 ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UncleKim Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, UncleKim είπε Χαρίζεται ατμομάγειρας Rohnson. Δείχνει οτι λειτουργεί. Παραλαβή από Περιστέρι. Επικοινωνία με πμ Δοθηκε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, tigergreg είπε "ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΤΑΜΙΑ" 4 DVDRW TA 3 IDE KAI TO ENA SATA ΛΕΥΚΟ!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΑ 4... 1.PLEXTOR SATA ΛΕΥΚΟ PX-820SA πανακριβο το 2009 που αποθηκευτηκε! 2.ΜΑΥΡΟ IDE SONY NEC OPTIARC AD-7170A 3.IDE ACER 650G ΜΟΝΟ ΔΙΑΒΑΣΤΗΡΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΥΣ Η/Υ. 4.IDE ΑΣΠΡΟ NEC ND-1100A Παραλαβη οπως παντα ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου το ταχυτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Ευχαριστώ και πάλι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 29 λεπτά πριν, UncleKim είπε Δοθηκε Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται δύο σταθερά τηλέφωνα Panasonic. Λειτουργούσαν κανονικά όταν αποθηκεύτηκαν και τα κουμπιά πατιόντουσαν σωστά. Το ένα (Model No. KX-TS105EXW) έχει ανοικτή ακρόαση το άλλο (Model KX-TS100EXW) δεν νομίζω... Δόθηκαν σε @panagossss13 & @Doubt Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από MessengerOfGood 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους @frantan και @tigergreg για τα πράγματα που μου χάρισαν Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από polog40 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giortsim Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Ευχαριστώ τον @Al_pacino για το M/B και τον @tigergreg για την παραλαβή. Ευχαριστώ επίσης και τον @navger για το τηλεχειριστήριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagossss13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε Χαρίζονται δύο σταθερά τηλέφωνα Panasonic. Λειτουργούσαν κανονικά όταν αποθηκεύτηκαν και τα κουμπιά πατιόντουσαν σωστά. Το ένα έχει ανοικτή ακρόαση το άλλο δεν νομίζω... Καλησπέρα σας θα με ενδιέφερε το τηλέφωνο με την ανοικτή ακρόαση. Εαν υπάρχει διαθέσιμο ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Στις 8/2/2022 στις 11:25 ΠΜ, MessengerOfGood είπε Χαρίζεται αποχυμωτής Moulinex Juice Extractor No.2, Type 140.02 300W with automatic pulp extraction Σε άριστη κατάσταση, αμεταχείριστος, δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ εδώ και πολλά χρόνια Χτες έκανα μια δοκιμή και δουλεύει τέλεια (τον καθάρισα φυσικά - είναι σαν καινούριος).. Η σειρά εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν συνεπάγεται προτεραιότητα. Δόθηκε στον @tasosv1 και χαίρομαι που θα αξιοποιηθεί καλά. 39 λεπτά πριν, panagossss13 είπε Καλησπέρα σας θα με ενδιέφερε το τηλέφωνο με την ανοικτή ακρόαση. Εαν υπάρχει διαθέσιμο ακόμα Πρέπει να μου στείλεις pm... Δικό σου πάντως... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosv1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Στις 8/2/2022 στις 11:25 ΠΜ, MessengerOfGood είπε Χαρίζεται αποχυμωτής Moulinex Juice Extractor No.2, Type 140.02 300W with automatic pulp extraction Σε άριστη κατάσταση, αμεταχείριστος, δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ εδώ και πολλά χρόνια Χτες έκανα μια δοκιμή και δουλεύει τέλεια (τον καθάρισα φυσικά - είναι σαν καινούριος).. Η σειρά εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν συνεπάγεται προτεραιότητα. παρέλαβα ευχαριστώ πολύ θα αξιοποιηθεί στο έπακρο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Παρέλαβα την GPU και στέλνω τις ευχαριστίες μου στον φίλο @frantan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Χαρίζονται δύο σταθερά τηλέφωνα Panasonic. Λειτουργούσαν κανονικά όταν αποθηκεύτηκαν και τα κουμπιά πατιόντουσαν σωστά. Το ένα έχει ανοικτή ακρόαση το άλλο δεν νομίζω... Το με ανοικτή ακρόαση κρατημένο για τον @panagossss13 @tigergreg ευχαριστώ κ εγώ για το μαύρο τηλέφωνο γόνδολα. Αν δε βρεθεί άλλος για το χωρίς ανοιχτή ακρόαση Panasonic, θα το ήθελα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα. Χαρίζεται ένας σκληρός δίσκος 2,5" της HITACHI, TRAVELSTAR, στα 5400RPM & 80GB. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giortsim Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται CPU AMD Athlon 64 X2 5600+ 89watt. Παραλαβή από Αθήνα - Πλ. Συντάγματος. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ για τον @TasSou Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2022 από giortsim 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση