TasSou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 14 ώρες πριν, Al_pacino είπε Χαρίζονται τα παρακάτω .......... με προσωπικό πμ Παρέλαβα κάρτα γραφικών και μηχανισμό ψαρέματος και ευχαριστώ θερμά τον @Al_pacino Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ.... 1.Equip | USB 2.0 Multi-Frontpanel 3.5" + Card Reader 50plus στο κουτι του. 2.3,5 USB2 CARD READER OEM Παραλαβη οπως παντα ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου το ταχυτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ... Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από tigergreg 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UncleKim Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Χαρίζεται ατμομάγειρας Rohnson. Δείχνει οτι λειτουργεί. Παραλαβή από Περιστέρι. Επικοινωνία με πμ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, UncleKim είπε Χαρίζεται ατμομάγειρας Rohnson. Δείχνει οτι λειτουργεί. Παραλαβή από Περιστέρι. Επικοινωνία με πμ Ενδιαφέρομαι. Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Στις 8/2/2022 στις 9:14 ΠΜ, e-tic είπε - Mini ποντίκι HP A3N, κάποιες φορές δεν δουλεύει το αριστερό κλίκ - Ralink Wirelesss Card Mini PCI Τ77Ζ371.03, σε άκυρο χρόνο αποσυνδεόταν απο το wifi και δεν ξανασυνδεόταν αν δεν γινόταν επανεκκίνηση Παραλαβή απο Μοσχάτο ή Καλλιθέα Παρέλαβα κι ευχαριστώ πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) "ΜΟΥ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ Τ ΑΗΔΟΝΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΟΧΕΛΙΔΟΝΙ" 4 ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΜΠΡΑΚΕΤΑ... ΠΑΚΕΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. 1.BRACKET 1 SATA CABLE 2.BRACKET 2 SATA CABLE AND MOLEX 3.BRACKET 2 USB2 4.BRACKET WITH S-VIDEO+RGB CONNECTOR IN 5PIN. Παραλαβη οπως παντα ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου το ταχυτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από tigergreg 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 41 λεπτά πριν, tigergreg είπε ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ.... 1.Equip | USB 2.0 Multi-Frontpanel 3.5" + Card Reader 50plus στο κουτι του. 2.3,5 USB2 CARD READER OEM Παραλαβη οπως παντα ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου το ταχυτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Μ Καλημέρα στέλνω π.μ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, tigergreg είπε "ΜΟΥ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ Τ ΑΗΔΟΝΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΟΧΕΛΙΔΟΝΙ" 4 ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΜΠΡΑΚΕΤΑ... ΠΑΚΕΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. 1.BRACKET 1 SATA CABLE 2.BRACKET 2 SATA CABLE AND MOLEX 3.BRACKET 2 USB2 4.BRACKET WITH S VIDEO CONNECTOR Παραλαβη οπως παντα ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου το ταχυτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Μ pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 35 λεπτά πριν, tigergreg είπε "ΜΟΥ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ Τ ΑΗΔΟΝΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΟΧΕΛΙΔΟΝΙ" 4 ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΜΠΡΑΚΕΤΑ... ΠΑΚΕΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. 1.BRACKET 1 SATA CABLE 2.BRACKET 2 SATA CABLE AND MOLEX 3.BRACKET 2 USB2 4.BRACKET WITH S VIDEO CONNECTOR Παραλαβη οπως παντα ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου το ταχυτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Μ Ενδιαφέρομαι, στέλνω ΠΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, tigergreg είπε 3 ΦΑΚΟΙ 20ΕΤΙΑΣ ο ενας αναβει ακομα μετα απο δεκα χρονια που αλλαχτηκαν οι μπαταριες!!! 4 σταθερες συσκευες τηλεφωνιας λειτουργικες με αρκετη μπιχλα αλλα μερικες εχουν θεμα πολικοτητας καλωδιων καθοτι δεν λειτουργουν οπως και να τα τοποθετησεις. Καλη λυση για οταν κοβεται το ρευμα. ΑΠ ΟΣΟ ΕΙΔΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΒΥΣΜΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. Αν ειναι δυνατον να φυγουν ολα μαζι. Παραλαβη οπως παντα ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου το ταχυτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΓΟΝΔΟΛΑΚΙ ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ.... Παρέλαβα το άσπρο γονδολάκι και ευχαριστώ για μια ακόμα φορά τον μέγα δωρητή Γρηγόρη! Χαρίζεται Sharp ELSI Mate solar cell calculator/Metric Converter (18 μονάδες από Αγγλικό (Imperial) σε Μετρικό σύστημα και αντίστροφα). Μάλλον έχει μέσα επαναφορτιζόμενη μπαταρία που θέλει αλλαγή γιατί χτες άναβε αδύναμα και έκανε κανονικά τις πράξεις αλλά σήμερα δεν ανάβει καθόλου παρόλο που το έβαλα στον ήλιο. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από MessengerOfGood 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navger Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) θέλει κάποιος αυτα? Πεύκη / Μαρουσι. δεν προλαβαίνω για αποστολές Θα προτιμούσα να τα παρει κάποιος ολα και μετά να τα μοιρασει sony av system 3 rm-sp400 viewsonic rcs-200 jvc mbr r6/aa/um-3 το LG έφυγε Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2022 από navger 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, navger είπε θελει καποιος αυτα? Αν εισαι Αθηνα θελω το LG και το Crypto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 2 hours ago, tigergreg said: 2.BRACKET 2 SATA CABLE AND MOLEX Κάπο έχω κι εγώ ένα τέτοιο, αν ενδιαφέρει κάποιον ας που στείλει πμ για να το ψάξω. Περιοχή Χαλάνδρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) "ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΤΑΜΙΑ" 4 DVDRW TA 3 IDE KAI TO ENA SATA ΛΕΥΚΟ!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΑ 4... 1.PLEXTOR SATA ΛΕΥΚΟ PX-820SA πανακριβο το 2009 που αποθηκευτηκε! 2.ΜΑΥΡΟ IDE SONY NEC OPTIARC AD-7170A 3.IDE ACER 650G ΜΟΝΟ ΔΙΑΒΑΣΤΗΡΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΥΣ Η/Υ. 4.IDE ΑΣΠΡΟ NEC ND-1100A Παραλαβη οπως παντα ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου το ταχυτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από tigergreg 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, tigergreg είπε "ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΤΑΜΙΑ" 4 DVDRW TA 3 IDE KAI TO ENA SATA ΛΕΥΚΟ!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΑ 4... 1.PLEXTOR SATA ΛΕΥΚΟ PX-820SA πανακριβο το 2009 που αποθηκευτηκε! Ενδιαφέρομαι για όλο το πακέτο. ΠΜ 31 λεπτά πριν, navger είπε θέλει κάποιος αυτα? Πεύκη / Μαρουσι. δεν προλαβαίνω για αποστολές Θα προτιμούσα να τα παρει κάποιος ολα και μετά να τα μοιρασει το LG ειναι κρατημένο πμ με ερώτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση