Locke_John Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, tigergreg είπε 3 ΦΑΚΟΙ 20ΕΤΙΑΣ ο ενας αναβει ακομα μετα απο δεκα χρονια που αλλαχτηκαν οι μπαταριες!!! 4 σταθερες συσκευες τηλεφωνιας λειτουργικες με αρκετη μπιχλα αλλα μερικες εχουν θεμα πολικοτητας καλωδιων καθοτι δεν λειτουργουν οπως και να τα τοποθετησεις. Καλη λυση για οταν κοβεται το ρευμα. Αν ειναι δυνατον να φυγουν ολα μαζι. Παραλαβη οπως παντα ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου το ταχυτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. αν κάποιος απ' τους φακούς παίρνει μπαταρίες ΑΑ ή ΑΑΑ, θα με ενδιέφερε. επίσης κ 1 απ' τα τηλέφωνα θα ήθελα να κρατήσω, αφού τα δοκιμάσω ν δώ ποιό λειτουργεί οκ. μπορώ ν περάσω 21.00+ για παραλαβή σήμερα. Υγ. Γρηγόρη έχω να σ αφήσω κ κάτι που παρέλαβα χθες από τον @Doubt δικό σου, μοιάζει με θήκη για cd τύπου βιβλίο με φερμουάρ. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από Locke_John Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μεγαλες τυπου D παιρνουν οι δυο και αυτος που αναβει δεν γνωριζω γιατι δεν βρισκω πως ανοιγει. Μαλλον ομως και αυτος παιρνει τετοιες λογω ογκου και βαρους. Για τα τηλεφωνα στειλε ΠΜ. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από tigergreg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, tigergreg είπε Μεγαλες τυπου D παιρνουν οι δυο και αυτος που αναβει δεν γνωριζω γιατι δεν βρισκω πως ανοιγει. Μαλλον ομως και αυτος παιρνει τετοιες λογω ογκου και βαρους. Για τα τηλεφωνα στειλε ΠΜ. οκ then, δε θα χρειαστώ φακούς. στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παραλαβη απο Νεα Σμυρνη Αγια Φωτεινη (αποστολες οχι, λογω χρονου) 1. Αντενα για WiFi 6dBi με universal σπειρωμα για ρουτερ μονο για 2.4GHz ιδανικη αν το ρουτερ ειναι μακρυα ή κλεβετε σημα απο το γειτονα https://eu.dlink.com/uk/en/products/dwl-r60at-directional-6dbi-indoor-patch-antenna 2. Front panel 3,4" για τη θεση του flopy εχει 2 usb, card reader για διαφορες καρτες κ βυσματα ηχου 1. οπου εχω υποχρεωση 2.οπου θελω 3. πολλοι υποψηφιοι = κληρωση ευχαριστω Δοθηκαν στον @polog40 Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από frantan 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 27 λεπτά πριν, tigergreg είπε 3 ΦΑΚΟΙ 20ΕΤΙΑΣ ο ενας αναβει ακομα μετα απο δεκα χρονια που αλλαχτηκαν οι μπαταριες!!! 4 σταθερες συσκευες τηλεφωνιας λειτουργικες με αρκετη μπιχλα αλλα μερικες εχουν θεμα πολικοτητας καλωδιων καθοτι δεν λειτουργουν οπως και να τα τοποθετησεις. Καλη λυση για οταν κοβεται το ρευμα. Αν ειναι δυνατον να φυγουν ολα μαζι. Παραλαβη οπως παντα ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου το ταχυτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Με ενδιαφέρουν τα γονδολάκια για να αντικαταστήσω (εφ΄όσον λειτουργήσουν) κάτι κανονικά τηλέφωνα που θα βγάλω για χάρισμα. πμ. Στις 3/2/2022 στις 6:14 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Χαρίζεται Modem/Router Thomson TG 782 (από CYTA) με το τροφοδοτικό του 22V DC/0,82A. Έχει και USB και δυνατότητες VOIP phone 1 & 2 καθώς και DECT αλλά δεν τα δοκίμασα. Εκτός από το Thomson που παραμένει διαθέσιμο μέχρι αύριο εξακολουθούν να υπάρχουν διαθέσιμα 1. Belkin F5D9230-4 (Router ONLY με δύο κεραίες MIMO) 2. SAGEM F@st2402 (OTE Modem/ router) και προστίθενται δύο modem / router BaudTec TW263R4-B2 (από OTE) Όλα είναι λειτουργικά, αν υπάρχει ενδιαφέρον ίσως έχω και τροφοδοτικά για κάποια. Απλά μου περισσεύουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 22 λεπτά πριν, frantan είπε Παραλαβη απο Νεα Σμυρνη Αγια Φωτεινη (αποστολες οχι, λογω χρονου) 1. Αντενα για WiFi 6dBi με universal σπειρωμα για ρουτερ μονο για 2.4GHz ιδανικη αν το ρουτερ ειναι μακρυα ή κλεβετε σημα απο το γειτονα https://eu.dlink.com/uk/en/products/dwl-r60at-directional-6dbi-indoor-patch-antenna 2. Front panel 3,4" για τη θεση του flopy εχει 2 usb, card reader για διαφορες καρτες κ βυσματα ηχου 1. οπου εχω υποχρεωση 2.οπου θελω 3. πολλοι υποψηφιοι = κληρωση ευχαριστω Καλημέρα ενδιαφέρομαι στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos1979 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Στις 7/2/2022 στις 8:08 ΜΜ, DeVilMaYcRyGR είπε Πάμε άλλη μία γιατί δεν έφυγε ποτέ από κανέναν από τους δύο ενδιαφερόμενους Σημερα παρέλαβα, ευχαριστώ τον φίλο Παναγιώτη που ήταν άψογος σε όλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 καλημέρα σε όλους. χαρίζω σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, κουκέτα παιδική modeco με ένα στρώμα, μαζί με γραφείο, συρταριέρα, γραφείο της ίδιας εταιρείας και ότι φαίνεται στην εικόνα που παραθέτω χωρίς τις ντουλάπες. επίσης ημίδιπλο κρεβάτι neoset(δεν έχω φωτογραφία, είναι χοντρό ξύλο άριστο). βρίσκομαι ανατολική Θεσσαλονίκη στη περιοχή της Θέρμης. τα έπιπλα θέλουν μοντάρισμα(απλά βιδώματα). τα έχω ξεστήσει για να μη μου πιάνουν χώρο. όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει. ελπίζω να τα πάρει κάποιος με πραγματική ανάγκη 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 14 ώρες πριν, Al_pacino είπε Χαρίζονται τα παρακάτω ΠΑΡΕΛΑΒΑ ευχαριστω πολυ. Επισης ευχαριστω τον TASSOU για την μεταφορα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UncleKim Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται πλήρως λειτουργικός αποστειρωτής μπιμπερό (και όχι μόνο) Chicco Παραλαβή απο Περιστέρι Επικοινωνία με πμ Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από UncleKim 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 17 ώρες πριν, dimitrisOS είπε Διαθέσιμα για παραλαβή από Γαλάτσι ή Πειραιά 1. https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1893212-gopro-accessories-dome/ Παρελαβα τα θαυμασια αξεσουαρ για GoPro κ υπερ-ευχαριστω τον @dimitrisOS του ειμαι υποχρεος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, UncleKim είπε Χαρίζεται πλήρως λειτουργικός αποστειρωτής μπιμπερό (και όχι μόνο) Chicco Παραλαβή απο Περιστέρι Επικοινωνία με πμ ενδιαφέρομαι, πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UncleKim Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Καλαθούνα-Πόρτ μπεμπέ και αποστειρωτής κρατημένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kenix Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 17 ώρες πριν, dimitrisOS είπε Διαθέσιμα για παραλαβή από Γαλάτσι ή Πειραιά 1. https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1893212-gopro-accessories-dome/ 2. https://www.skroutz.gr/s/441935/Logitech-Presenter-910-001356-910-001357-910-004311-με-Κόκκινο-Laser-και-Πλήκτρα-Slideshow.html?from=catspan 3. https://www.skroutz.gr/s/25739399/Vonyx-M06-188-009-Φίλτρο.html?from=catspan Καλησπέρα, Με ενδιαφέρει το Vonyx M06 Φίλτρο αν υπάρχει ακόμη. Στέλνω κ πμ. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelikas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, gsisr είπε καλημέρα σε όλους. χαρίζω σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, κουκέτα παιδική modeco με ένα στρώμα, μαζί με γραφείο, συρταριέρα, γραφείο της ίδιας εταιρείας και ότι φαίνεται στην εικόνα που παραθέτω χωρίς τις ντουλάπες. επίσης ημίδιπλο κρεβάτι neoset(δεν έχω φωτογραφία, είναι χοντρό ξύλο άριστο). βρίσκομαι ανατολική Θεσσαλονίκη στη περιοχή της Θέρμης. τα έπιπλα θέλουν μοντάρισμα(απλά βιδώματα). τα έχω ξεστήσει για να μη μου πιάνουν χώρο. όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει. ελπίζω να τα πάρει κάποιος με πραγματική ανάγκη ενδιαφέρομαι για την κουκέτα και γραφείο και θα το επιβεβαιώσω το απόγευμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση