Crybal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, Ardov είπε Χαρίζονται επιπλέον τα εξής: 1) Θήκη tablet Turbo-X (άριστη κατάσταση) που περιέχει πληκτρολόγιο μικρών διαστάσεων ενσύρματο usb. (κανονικού βύσματος) 2) Τρείς (3) μνήμες So-dimm DDR2 667Mhz 2 Kingston και 1 Samsung 3) 2 μπαταρίες (εντελώς αχρησιμοποίητες - καινούριες) από κινητό τηλέφωνο Pulid Li-Ion 3.7v 2500mAh/9.25Wh διαστάσεων 6,5 Χ 7,5 Χ 0,5cm (πλάτος, ύψος, πάχος). 4) Silvercrest Universal Remote με LCD Οθόνη και φωτιζόμενα πλήκτρα (περιέχονται τα βιβλιαράκια με τους κωδικούς) Προτιμώ να τα πάρει όλα ένας και να τα διανείμει. Φίλε @LLLEFTERIS αν μπορείς να βοηθήσεις κι αυτή τη φορά, στείλε μου pm. Ευχαριστώ! Το τηλέφωνο της φωτογραφίας τελικά θα κρατηθεί για επισκευή έτσι για την "φάση" του εγχειρήματος. Καλησπέρα.Θα με ενδιεφερε το χειριστηριο και η θηκη του tablet με το πληκτρολογιο
Ardov Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, Crybal είπε Καλησπέρα.Θα με ενδιεφερε το χειριστηριο και η θηκη του tablet με το πληκτρολογιο Δικά σου! Έχεις pm.
TasSou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Άκυρο Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από TasSou
leolipop Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Nα ευχαριστησω δημοσια τον Ser_nikos για την καρεκλα γραφειου! 1
frantan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Ευχαριστώ πολύ απλά έμπλεξες το κείμενο και έβαλες της οθόνης αντι για το tp link και με έκαψες OK fixed
AMDAKIAS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 16 ώρες πριν, lefstef είπε Λοιπόν ο @AMDAKIAS απάντησε πρώτος, αυτός θα τον πάρει Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο @lefstefγια τον επεξεργαστή. 1
papoys1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Να ευχαριστήσω και Δημόσια τον gvworld7 για το μετρητή ζαχάρου και τα παρελκόμενα που παρέλαβα.
georgios65 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σας. Θέλω νά εὐχαριστήσω καί δημοσίως τόν tigergreg γιά τά πληκτρολόγια, πού παρέλαβα σήμερα. 1
vagos1979 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Στις 21/3/2021 στις 12:18 ΜΜ, greekfragma είπε καλύπτεις με αλουμινόχαρτο όλα τα γύρω και αφήνεις ένα μικρό κενό που να φαίνεται η βίδα και λίγα χιλιοστά γύρω της. ζέσταμα με θερμοπίστολο ή πιστολάκι μαλλιών στη χαμηλότερη σκάλα για περίπου 20δευτερόλεπτα. κουνάς την ψύκτρα από την αριστερή μεριά όπως στη φωτογραφία με το χέρι ελαφρά λίγο αριστερά και λίγο δεξιά ενώ κρατάς τη βίδα με το μυτοτσίμπιδο όσο γίνεται. κάποια στιγμή θα χαλαρώσει και θα δεις την ψύξκτρα να κουνιέται πιο ελεύθερα Στις 10/12/2021 στις 6:02 ΜΜ, vagos1979 είπε 29mm Στις 5/1/2022 στις 6:39 ΜΜ, gonlig είπε ti diastasis exi to megalo poy les Στις 23/1/2022 στις 6:59 ΜΜ, Thulogur είπε Χαρίζονται ανταλλακτικά για Kayfun lite plus, μαζι κατι φλάντζες και ανταπτορας για μπαταρία. Χερι με χερι, περιοχές Γιαννιτσά - Βεροια ή γύρω τριγύρω. Θα προτιμηθούν ατομα απο εδω γύρω ειδάλλως στέλνω με μια καθυστέρηση. Κρατημενα για KaRLoSSaLoNiKa Καλησπέρα, υπάρχουν;
tigergreg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Στις 22/1/2022 στις 9:13 ΜΜ, mclound είπε Κινητό τηλέφωνο NOKIA 2300 ανάβει αλλά δεν έχω sim να δοκιμάσω, με τον φορτιστή του, οδηγίες, κουτί. photo Παρελαβα ευχαριστω πολυ. 2
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Στις 6/1/2022 στις 1:48 ΠΜ, DeVilMaYcRyGR είπε Θα χαρίσω αυτό το μπουφάν μηχανής σε όποιον το έχει πραγματικά ανάγκη. Είναι και στην ακόλουθη ομάδα η οποία τα κάνει δωρεές τα λεφτά που βγαίνουν από τα χαρίσματα. Οπότε αν κάποιος θέλει να το κάνει μέσα από εκεί με ένα ποσό όπως ορίζει η διαχείριση θα χαρώ περισσότερο. https://www.facebook.com/groups/MRCGHarismata/permalink/1867525753430698/?sfnsn=mo&ref=share Τεσπά μετά τον πρόλογο ας που με για αυτό το μπουφάν έχει μια δική του ιστορία. Μου το χάρισε κάποιος που δεν έχω την τύχη να μπορώ να ξαναδώ. Το φόρεσα 4-5 φορές και μετά πήρα ένα που μου καθόταν καλύτερα τότε και στη συνέχεια το στενεψα αυτό αλλά δεν το έκανα χρήση. Θες από φόβο μην χαλάσει θες από ψυχαναγκασμό. Αλλά όπως έβαλα άλλο ένα για πούλημα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να βγει από την ντουλάπα και να πάει σε κάποιον που το έχει ανάγκη. Τα δύο φερμουάρ στις τσέπες για κάποιο λόγο δεν κλείνουν ενώ δεν έχουν σπάσιμο ή αν κάτι άλλο ίσως κάποιος ξέρει να τα κάνει να κλείνουν χωρίς αλλαγή. Νούμερο 54/44 XL πριν το στένεμα της μέσης Πάμε άλλη μία γιατί δεν έφυγε ποτέ από κανέναν από τους δύο ενδιαφερόμενους 3
vagos1979 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 35 λεπτά πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Πάμε άλλη μία γιατί δεν έφυγε ποτέ από κανέναν από τους δύο ενδιαφερόμενους Καλησπέρα,Μ ενδιαφέρει το μπουφάν εάν είναι δυνατόν
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 52 λεπτά πριν, vagos1979 είπε Καλησπέρα,Μ ενδιαφέρει το μπουφάν εάν είναι δυνατόν Δικο σου αρκεί να μην με στήσεις και να έρθεις να το πάρεις και φυσικά να σου ναι αναγκαίο 2
Doubt Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καδράκι "κιθάρα" και 2 μικρές κορνίζες, από τη μια λείπει το στήριγμα. ΔΟΘΗΚΑΝ Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2022 από Doubt 1
Locke_John Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 53 λεπτά πριν, Doubt είπε Καδράκι "κιθάρα" και 2 μικρές κορνίζες, από τη μια λείπει το στήριγμα. Απόκρυψη περιεχομένων μ ενδιαφέρουν αν υπάρχουν ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση