Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Ardov είπε

Χαρίζονται επιπλέον τα εξής:

1) Θήκη tablet Turbo-X (άριστη κατάσταση) που περιέχει πληκτρολόγιο μικρών διαστάσεων ενσύρματο usb. (κανονικού βύσματος)

2) Τρείς (3) μνήμες So-dimm DDR2 667Mhz 2 Kingston και 1 Samsung

3) 2 μπαταρίες (εντελώς αχρησιμοποίητες - καινούριες) από κινητό τηλέφωνο Pulid Li-Ion 3.7v 2500mAh/9.25Wh διαστάσεων 6,5 Χ 7,5 Χ 0,5cm (πλάτος, ύψος, πάχος).

4) Silvercrest Universal Remote με LCD Οθόνη και φωτιζόμενα πλήκτρα (περιέχονται τα βιβλιαράκια με τους κωδικούς)

Προτιμώ να τα πάρει όλα ένας και να τα διανείμει. Φίλε @LLLEFTERIS αν μπορείς να βοηθήσεις κι αυτή τη φορά, στείλε μου pm. Ευχαριστώ!

Το τηλέφωνο της φωτογραφίας τελικά θα κρατηθεί για επισκευή έτσι για την "φάση" του εγχειρήματος. :) 

IMG_20220206_222752.jpg

Καλησπέρα.Θα με ενδιεφερε το χειριστηριο και η θηκη του tablet με το πληκτρολογιο

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Crybal είπε

Καλησπέρα.Θα με ενδιεφερε το χειριστηριο και η θηκη του tablet με το πληκτρολογιο

Δικά σου! Έχεις pm.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, DeVilMaYcRyGR είπε

Ευχαριστώ πολύ απλά έμπλεξες το κείμενο και έβαλες της οθόνης αντι για το tp link και με έκαψες 

OK fixed

Δημοσ.
Στις 21/3/2021 στις 12:18 ΜΜ, greekfragma είπε

καλύπτεις με αλουμινόχαρτο όλα τα γύρω και αφήνεις ένα μικρό κενό που να φαίνεται η βίδα και λίγα χιλιοστά γύρω της.

ζέσταμα με θερμοπίστολο ή πιστολάκι μαλλιών στη χαμηλότερη σκάλα για περίπου 20δευτερόλεπτα.

κουνάς την ψύκτρα από την αριστερή μεριά όπως στη φωτογραφία με το χέρι ελαφρά λίγο αριστερά και λίγο δεξιά ενώ κρατάς τη βίδα με το μυτοτσίμπιδο όσο γίνεται. κάποια στιγμή θα χαλαρώσει και θα δεις την ψύξκτρα να κουνιέται πιο ελεύθερα

Στις 10/12/2021 στις 6:02 ΜΜ, vagos1979 είπε

29mm 

Στις 5/1/2022 στις 6:39 ΜΜ, gonlig είπε

ti diastasis  exi to megalo poy les

Στις 23/1/2022 στις 6:59 ΜΜ, Thulogur είπε

Χαρίζονται ανταλλακτικά για Kayfun lite plus, μαζι κατι φλάντζες και ανταπτορας για μπαταρία.
Χερι με χερι, περιοχές Γιαννιτσά - Βεροια ή γύρω τριγύρω. Θα προτιμηθούν ατομα απο εδω γύρω ειδάλλως στέλνω με μια  καθυστέρηση.  Κρατημενα για KaRLoSSaLoNiKa

rreger.jpg

Καλησπέρα, υπάρχουν;

Δημοσ.
Στις 22/1/2022 στις 9:13 ΜΜ, mclound είπε

Κινητό τηλέφωνο NOKIA 2300 ανάβει αλλά δεν έχω sim να δοκιμάσω, με τον φορτιστή του, οδηγίες, κουτί. photo

Παρελαβα  ευχαριστω  πολυ.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 6/1/2022 στις 1:48 ΠΜ, DeVilMaYcRyGR είπε

Θα χαρίσω αυτό το μπουφάν μηχανής σε όποιον το έχει πραγματικά ανάγκη. Είναι και στην ακόλουθη ομάδα η οποία τα κάνει δωρεές τα λεφτά που βγαίνουν από τα χαρίσματα. Οπότε αν κάποιος θέλει να το κάνει μέσα από εκεί με ένα ποσό όπως ορίζει η διαχείριση θα χαρώ περισσότερο.

https://www.facebook.com/groups/MRCGHarismata/permalink/1867525753430698/?sfnsn=mo&ref=share

Τεσπά μετά τον πρόλογο ας που με για αυτό το μπουφάν έχει μια δική του ιστορία. Μου το χάρισε κάποιος που δεν έχω την τύχη να μπορώ να ξαναδώ. Το φόρεσα 4-5 φορές και μετά πήρα ένα που μου καθόταν καλύτερα τότε και στη συνέχεια το στενεψα αυτό αλλά δεν το έκανα χρήση. Θες από φόβο μην χαλάσει θες από ψυχαναγκασμό. Αλλά όπως έβαλα άλλο ένα για πούλημα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να βγει από την ντουλάπα και να πάει σε κάποιον που το έχει ανάγκη. Τα δύο φερμουάρ στις τσέπες για κάποιο λόγο δεν κλείνουν ενώ δεν έχουν σπάσιμο ή αν κάτι άλλο ίσως κάποιος ξέρει να τα κάνει να κλείνουν χωρίς αλλαγή. Νούμερο 54/44 XL πριν το στένεμα της μέσης

FB_IMG_1641426393404.jpg

FB_IMG_1641426396574.jpg

FB_IMG_1641426399184.jpg

FB_IMG_1641426401758.jpg

Πάμε άλλη μία γιατί δεν έφυγε ποτέ από κανέναν από τους δύο ενδιαφερόμενους

• Like 3
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, DeVilMaYcRyGR είπε

Πάμε άλλη μία γιατί δεν έφυγε ποτέ από κανέναν από τους δύο ενδιαφερόμενους

Καλησπέρα,Μ ενδιαφέρει το μπουφάν εάν είναι δυνατόν

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, vagos1979 είπε

Καλησπέρα,Μ ενδιαφέρει το μπουφάν εάν είναι δυνατόν

Δικο σου αρκεί να μην με στήσεις και να έρθεις να το πάρεις και φυσικά να σου ναι αναγκαίο

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καδράκι "κιθάρα" και 2 μικρές κορνίζες, από τη μια λείπει το στήριγμα.

ΔΟΘΗΚΑΝ

Επεξ/σία από Doubt
  • Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Doubt είπε

Καδράκι "κιθάρα" και 2 μικρές κορνίζες, από τη μια λείπει το στήριγμα.

Απόκρυψη περιεχομένων

IMG_20220207_143822.jpg

IMG_20220207_143840.jpg

μ ενδιαφέρουν αν υπάρχουν ακόμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...