georgeps21 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αθήνα Γαλατσι Καλησπέρα χαρίζονται τα παρακατω : 1) γουφερ από ενα σύστημα Sony. Λειτουργικο. mourgolukos 2) 550 ti χαλασμένη OldSchoolGamer46 3) φορτιστής Miband 4 αν θυμαμαι καλα 4) το χειριστήριο του Sony ηχοσυστηματος ποστ κ πμ. ο μόνος όρος είναι να έχετε ξαναχαρίσει στο γκρουπ. πολλοι υποψηφιοι = κληρωση, οχι αποστολές Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από georgeps21 6
navger Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 30 λεπτά πριν, georgeps21 είπε Αθήνα Γαλατσι Καλησπέρα χαρίζονται τα παρακατω : 1) γουφερ από ενα σύστημα Sony. Λειτουργικο. 2) 550 ti χαλασμένη 3) φορτιστής Miband 4 αν θυμαμαι καλα 4) το χειριστήριο του Sony ηχοσυστηματος ποστ κ πμ. ο μόνος όρος είναι να έχετε ξαναχαρίσει στο γκρουπ. πολλοι υποψηφιοι = κληρωση, οχι αποστολές Πμ για woofer
mourgolukos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 52 λεπτά πριν, georgeps21 είπε Αθήνα Γαλατσι Καλησπέρα χαρίζονται τα παρακατω : 1) γουφερ από ενα σύστημα Sony. Λειτουργικο. 2) 550 ti χαλασμένη 3) φορτιστής Miband 4 αν θυμαμαι καλα 4) το χειριστήριο του Sony ηχοσυστηματος ποστ κ πμ. ο μόνος όρος είναι να έχετε ξαναχαρίσει στο γκρουπ. πολλοι υποψηφιοι = κληρωση, οχι αποστολές Με ενδιαφέρει το γούφερ κ εμένα. Στέλνω πμ με ερώτηση
1nsom-n1k Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Χαρίζεται organizer τύπου Filofax με δύο φερμουάρ αν τυχόν ενδιαφέρεται κάποιος. Μόνο αν δεν το ζητήσει κανείς άλλος και μόνο αν μπορέσεις κάποια στιγμή να κάνεις αποστολή γιατί είμαι επαρχία. Κρίμα να πάει στα σκουπίδια, δείχνει ποιοτικό. Αν κάποιος το ζητήσει εννοείται πως το παίρνει αυτός. Στέλνω και πμ
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, georgeps21 είπε Αθήνα Γαλατσι Καλησπέρα χαρίζονται τα παρακατω : 1) γουφερ από ενα σύστημα Sony. Λειτουργικο. 2) 550 ti χαλασμένη 3) φορτιστής Miband 4 αν θυμαμαι καλα 4) το χειριστήριο του Sony ηχοσυστηματος ποστ κ πμ. ο μόνος όρος είναι να έχετε ξαναχαρίσει στο γκρουπ. πολλοι υποψηφιοι = κληρωση, οχι αποστολές Με ενδιαφέρει ο φορτιστής 3 ώρες πριν, frantan είπε Χαριζεται TP-Link 300Mbps Wirelless N Access Point (Model: TL-WA901ND) λειτουργικο (λειπει η μια απο τις 3 κεραιες) https://www.tp-link.com/sg/home-networking/access-point/tl-wa901nd/ Παραλαβη απο Νεα Σμυρνη Αγια Φωτεινη (αποστολες οχι λογω χρονου) 1. οπου εχω υποχρεωση 2.οπου θελω 3. πολλοι υποψηφιοι = κληρωση ευχαριστω Ενδιαφέρομαι και εγώ 1
TasSou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, lefstef είπε ωραία, αν μπορείς να περάσεις το απόγευμα από πλατεία ελευθερίας είναι δικός σου Μόλις το είδα. Δυστυχώς δεν μπορώ να παραλάβω σήμερα και αφού βλέπω πως υπάρχει και άλλος ενδιαφερόμενος θα αποσύρω. Λυπάμαι για την όποια αναστάτωση. 1
Konstantin77 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, georgeps21 είπε Αθήνα Γαλατσι Καλησπέρα χαρίζονται τα παρακατω : 1) γουφερ από ενα σύστημα Sony. Λειτουργικο. 2) 550 ti χαλασμένη 3) φορτιστής Miband 4 αν θυμαμαι καλα 4) το χειριστήριο του Sony ηχοσυστηματος ποστ κ πμ. ο μόνος όρος είναι να έχετε ξαναχαρίσει στο γκρουπ. πολλοι υποψηφιοι = κληρωση, οχι αποστολές Pm για κάρτα.
lefstef Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Λοιπόν σε pm μου έχει στείλει επόμενος ο @barman_ και μετά ο @AMDAKIAS όποιος από τους 2 απαντήσει πρώτος και μπορεί να έρθει πλατεία να τον πάρει είναι δικός του
frantan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, frantan είπε Χαριζεται TP-Link 300Mbps Wirelless N Access Point (Model: TL-WA901ND) λειτουργικο (λειπει η μια απο τις 3 κεραιες) https://www.tp-link.com/sg/home-networking/access-point/tl-wa901nd/ Παραλαβη απο Νεα Σμυρνη Αγια Φωτεινη (αποστολες οχι λογω χρονου) 1. οπου εχω υποχρεωση 2.οπου θελω 3. πολλοι υποψηφιοι = κληρωση ευχαριστω Δινεται στον @DeVilMaYcRyGR που εχω υποχρεωση (fixed) Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από frantan 1
lefstef Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Λοιπόν ο @AMDAKIAS απάντησε πρώτος, αυτός θα τον πάρει
giortsim Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Ευχαριστώ πολύ τον @tigergreg για το Linksys D205. 1
MessengerOfGood Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Στις 4/2/2022 στις 2:45 ΜΜ, gvworld7 είπε Χαχαχαχα δεν είχε δηλωμένο ενδιαφερόμενο. Δε ξέρω πως μπερδεύτηκε και μπήκε 😂 Επίσης για τα μέλη, έχω μεγάλη συλλογή από CD Ελλήνων καλλιτεχνών. Για να μην μπω σε κόπο να τα δώσω στα μαγαζιά στο Μοναστηράκι, προτιμώ να τα δώσω σε κάποιο μέλος εδώ που θα τα απολαύσει. Ευχαριστώ για τα CD και τον κόπο να τα φέρεις στο μετρό. 2 1
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, frantan είπε Δινεται στον @DeVilMaYcRyGR που εχω υποχρεωση Ευχαριστώ πολύ απλά έμπλεξες το κείμενο και έβαλες της οθόνης αντι για το tp link και με έκαψες 1
OldSchoolGamer462 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, georgeps21 είπε Αθήνα Γαλατσι Καλησπέρα χαρίζονται τα παρακατω : 1) γουφερ από ενα σύστημα Sony. Λειτουργικο. mourgolukos 2) 550 ti χαλασμένη 3) φορτιστής Miband 4 αν θυμαμαι καλα 4) το χειριστήριο του Sony ηχοσυστηματος ποστ κ πμ. ο μόνος όρος είναι να έχετε ξαναχαρίσει στο γκρουπ. πολλοι υποψηφιοι = κληρωση, οχι αποστολές Με ενδιαφέρει η κάρτα, πμ
Ardov Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται επιπλέον τα εξής: 1) Θήκη tablet Turbo-X (άριστη κατάσταση) που περιέχει πληκτρολόγιο μικρών διαστάσεων ενσύρματο usb. (κανονικού βύσματος) 2) Τρείς (3) μνήμες So-dimm DDR2 667Mhz 2 Kingston και 1 Samsung 3) 2 μπαταρίες (εντελώς αχρησιμοποίητες - καινούριες) από κινητό τηλέφωνο Pulid Li-Ion 3.7v 2500mAh/9.25Wh διαστάσεων 6,5 Χ 7,5 Χ 0,5cm (πλάτος, ύψος, πάχος). 4) Silvercrest Universal Remote με LCD Οθόνη και φωτιζόμενα πλήκτρα (περιέχονται τα βιβλιαράκια με τους κωδικούς) Προτιμώ να τα πάρει όλα ένας και να τα διανείμει. Το τηλέφωνο της φωτογραφίας τελικά θα κρατηθεί για επισκευή έτσι για την "φάση" του εγχειρήματος. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από Ardov 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση