gvworld7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Locke_John είπε Αθήνα, κέντρο: Μεταξύ άλλων πραγμάτων που παρέλαβα χθες από τον @gvworld7, ήρθε στα χέρια μου και dvd της ταινίας Garfield. προφανώς για κάποιο άλλο μέλος ήταν και ξέπεσε σ εμένα. αν δει την ανάρτηση ας με ειδοποιήσει, αλλιώς επαναχαρίζεται από εμένα. Χαχαχαχα δεν είχε δηλωμένο ενδιαφερόμενο. Δε ξέρω πως μπερδεύτηκε και μπήκε 😂 Επίσης για τα μέλη, έχω μεγάλη συλλογή από CD Ελλήνων καλλιτεχνών. Για να μην μπω σε κόπο να τα δώσω στα μαγαζιά στο Μοναστηράκι, προτιμώ να τα δώσω σε κάποιο μέλος εδώ που θα τα απολαύσει. 5
tolee Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, gvworld7 είπε Χαχαχαχα δεν είχε δηλωμένο ενδιαφερόμενο. Δε ξέρω πως μπερδεύτηκε και μπήκε 😂 Επίσης για τα μέλη, έχω μεγάλη συλλογή από CD Ελλήνων καλλιτεχνών. Για να μην μπω σε κόπο να τα δώσω στα μαγαζιά στο Μοναστηράκι, προτιμώ να τα δώσω σε κάποιο μέλος εδώ που θα τα απολαύσει. πμ με ρωτηση 1
Locke_John Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 52 λεπτά πριν, gvworld7 είπε Χαχαχαχα δεν είχε δηλωμένο ενδιαφερόμενο. Δε ξέρω πως μπερδεύτηκε και μπήκε 😂 Επίσης για τα μέλη, έχω μεγάλη συλλογή από CD Ελλήνων καλλιτεχνών. Για να μην μπω σε κόπο να τα δώσω στα μαγαζιά στο Μοναστηράκι, προτιμώ να τα δώσω σε κάποιο μέλος εδώ που θα τα απολαύσει. Θα την δω τότε κ μετά τη χαρίζω αν είναι. Για τα cd, αν υπάρχουν έντεχνο-"ποιοτικά", ευχαρίστως ν τ ακούσω. 1
MessengerOfGood Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, gvworld7 είπε Χαχαχαχα δεν είχε δηλωμένο ενδιαφερόμενο. Δε ξέρω πως μπερδεύτηκε και μπήκε 😂 Επίσης για τα μέλη, έχω μεγάλη συλλογή από CD Ελλήνων καλλιτεχνών. Για να μην μπω σε κόπο να τα δώσω στα μαγαζιά στο Μοναστηράκι, προτιμώ να τα δώσω σε κάποιο μέλος εδώ που θα τα απολαύσει. Με ενδιαφέρει η συλλογή CD Ελλήνων Καλλιτεχνών. πμ 1
Aurumnus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Να ευχαριστήσω πολύ τον @Locke_John για το θερμόμετρο και για την εξυπηρέτηση του! 1
gvworld7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Locke_John είπε Θα την δω τότε κ μετά τη χαρίζω αν είναι. Για τα cd, αν υπάρχουν έντεχνο-"ποιοτικά", ευχαρίστως ν τ ακούσω. Δεν έχω ιδέα σε ποια κατηγορία ανήκουν αλλά ίσως να πέφτουν σε αυτό που περιγράφεις. 1
AMDAKIAS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Στις 29/1/2022 στις 1:32 ΜΜ, sotos 1 είπε 5 Μητρικές μόνο motherboard δύο δεν δίνουν σήμα στην οθόνη (P5WDH-GA945P) Οι υπόλοιπες λειτουργούν κανονικά παραλαβή άμεσα από Καλλιθέα κεντρικά χωρίς σειρά προτεραιότητας πρώτα εδώ μετά pm θα εξαιρεθούν μόνιμοι θαμώνες εδώ Θα με ενδιέφερε η 2η MCP61m-m3 εαν υπάρχει ακόμη διαθέσιμη. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Haldol Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δίνω μία ηλεκτρική κουζίνα UNITED με πρόβλημα. Τα μάτια λειτουργούν κανονικά, ο φούρνος ρίχνει το ρελέ. Επειδή οκ, κουζίνα είναι, δεν είναι και κάνα περίπλοκο κύκλωμα, πιθανότατα θα μπορεί να φτιαχτεί πολύ εύκολα. Εγώ ήθελα κουζίνα αερίου, οπότε βρήκα ευκαιρία να την ... ξεφορτωθώ, αλλιώς μάλλον θα την έλυνα να τη φτιάξω. Είναι λευκή, εμαγιέ, 60 εκατοστά, το κλασικό μέγεθος, με τα ταψιά της. Παραλαβή από το χώρο μου ( Σταμάτα, Αττική ) ενώ προφανώς θέλει "ικανό" μεταφορικό, όχι Smart. Η κλασική διαδικασία για όποιον τη θέλει, εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ, μετά ΠΜ. 3
f2bnp Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Ευχαριστώ πολύ τον @AntiCambeRγια τον πύργο! 1
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, Haldol είπε Δίνω μία ηλεκτρική κουζίνα UNITED με πρόβλημα. Τα μάτια λειτουργούν κανονικά, ο φούρνος ρίχνει το ρελέ. Επειδή οκ, κουζίνα είναι, δεν είναι και κάνα περίπλοκο κύκλωμα, πιθανότατα θα μπορεί να φτιαχτεί πολύ εύκολα. Εγώ ήθελα κουζίνα αερίου, οπότε βρήκα ευκαιρία να την ... ξεφορτωθώ, αλλιώς μάλλον θα την έλυνα να τη φτιάξω. Είναι λευκή, εμαγιέ, 60 εκατοστά, το κλασικό μέγεθος, με τα ταψιά της. Παραλαβή από το χώρο μου ( Σταμάτα, Αττική ) ενώ προφανώς θέλει "ικανό" μεταφορικό, όχι Smart. Η κλασική διαδικασία για όποιον τη θέλει, εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ, μετά ΠΜ. Αντίσταση αλλαγή λογικά θέλει. 1
tigergreg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΗΜΕΡΑ.... 3 ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ αγνωστης λειτουργικοτητας.... 1.Σχεδον καινουργιο με εγγλεζικους χαρακτηρες μονο NILOX USB 10NXKB0815003 2.MICROSOFT WIRED KEYBOARD 600 USB με μπιχλα και λειπει ενα ποδαρακι 3.MICROSOFT PS2 RT2300 με μπιχλα... ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ-ΚΡΑΤΗΣΕΙ-ΠΟΥΛΗΣΕΙ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από tigergreg 4
Konstantin77 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 13 ώρες πριν, Haldol είπε Δίνω μία ηλεκτρική κουζίνα UNITED με πρόβλημα. Τα μάτια λειτουργούν κανονικά, ο φούρνος ρίχνει το ρελέ. Επειδή οκ, κουζίνα είναι, δεν είναι και κάνα περίπλοκο κύκλωμα, πιθανότατα θα μπορεί να φτιαχτεί πολύ εύκολα. Εγώ ήθελα κουζίνα αερίου, οπότε βρήκα ευκαιρία να την ... ξεφορτωθώ, αλλιώς μάλλον θα την έλυνα να τη φτιάξω. Είναι λευκή, εμαγιέ, 60 εκατοστά, το κλασικό μέγεθος, με τα ταψιά της. Παραλαβή από το χώρο μου ( Σταμάτα, Αττική ) ενώ προφανώς θέλει "ικανό" μεταφορικό, όχι Smart. Η κλασική διαδικασία για όποιον τη θέλει, εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ, μετά ΠΜ. https://www.protothema.gr/economy/article/1208746/skrekas-epidotisi-30-me-50-gia-aposursi-eos-3-ilektrikon-suskeuon-se-200000-noikokuria/
tigergreg Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ.... 1.MODEM ZTE ZXHN H108NS (OTE) χωρις τροφοδοτικο (12V 1A). 2.MODEM BAUDTEC ISDN CONN-X με τροφοδοτικο 3.3com gigabit switch 5 3cgsu05 χωρις τροφοδοτικο (12V 1.25A) Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ακομα και σημερα ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2022 από tigergreg 1
MessengerOfGood Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, tigergreg είπε ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ.... 1.MODEM ZTE ZXHN H108NS (OTE) χωρις τροφοδοτικο (12V 1A). 2.MODEM BAUDTEC ISDN CONN-X με τροφοδοτικο 3.3com gigabit switch 5 3cgsu05 χωρις τροφοδοτικο (12V 1.25A) Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ακομα και σημερα ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. pm
georgios65 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 14 ώρες πριν, tigergreg είπε ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΗΜΕΡΑ.... 3 ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ αγνωστης λειτουργικοτητας.... 1.Σχεδον καινουργιο με εγγλεζικους χαρακτηρες μονο NILOX USB 10NXKB0815003 2.MICROSOFT WIRED KEYBOARD 600 USB με μπιχλα και λειπει ενα ποδαρακι 3.MICROSOFT PS2 RT2300 με μπιχλα... ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ-ΚΡΑΤΗΣΕΙ-ΠΟΥΛΗΣΕΙ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Καλησπέρα Γρηγόρη. ᾿Ενδιαφέρομαι γιά τά πληκτρολόγια, ἐφόσον δέν ζητηθοῦν ἀπό κάποιο ἄλλο μέλος. Εὐχαριστῶ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση