epir21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σας Βρίσκομαι στην Πάτρα και χαρίζω ένα στρώμα ημιδιπλο, αρκετά παλιό, 20ετιας θαρρώ, μπορώ να ανεβάσω και φωτογραφία εάν ενδιαφέρεται κάποιος. Η μεταφορά θα πρέπει να γίνει από τον ενδιαφερόμενο. Πέρα από αυτό ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος κάποια δομή or whatever στην Πάτρα που μπορει να παίρνουν τέτοια αντικείμενα, ώστε να επικοινωνήσω και μαζί τους. Ευχαριστώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Στις 26/1/2022 στις 3:02 ΜΜ, Doubt είπε Χαρίζονται τα εικονιζόμενα, υπάρχουν πολλά, ίσως 100, ίσως και παραπάνω. Είναι γυάλινα κι έχουν 13 ml χωρητικότητα και βαθμονόμηση ανά 0,5 ml. Παραλαβή κατόπιν συνεννόησης, περιοχή Αιγάλεω. Έφυγαν μόνο 5, υπάρχουν πολλά περισσότερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 32 λεπτά πριν, epir21 είπε Καλησπέρα σας Βρίσκομαι στην Πάτρα και χαρίζω ένα στρώμα ημιδιπλο, αρκετά παλιό, 20ετιας θαρρώ, μπορώ να ανεβάσω και φωτογραφία εάν ενδιαφέρεται κάποιος. Η μεταφορά θα πρέπει να γίνει από τον ενδιαφερόμενο. Πέρα από αυτό ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος κάποια δομή or whatever στην Πάτρα που μπορει να παίρνουν τέτοια αντικείμενα, ώστε να επικοινωνήσω και μαζί τους. Ευχαριστώ. Για το στρώμα, αν δεν βρεθεί κάποιος, το παίρνουν τα μαγαζιά με στρώματα-κρεβάτια για ανακύκλωση. Η κάποια σου κάνουν δήθεν μικρή έκπτωση με την επιστροφή του παλιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Doubt είπε Έφυγαν μόνο 5, υπάρχουν πολλά περισσότερα. Να ρωτήσω ποιο είναι το μήκος τους, στο περίπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, haris_216 είπε Να ρωτήσω ποιο είναι το μήκος τους, στο περίπου; 10 cm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, haris_216 είπε Να ρωτήσω ποιο είναι το μήκος τους, στο περίπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trigger Happy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 αυτά καπάκια δεν έχουν μαζί; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Trigger Happy είπε αυτά καπάκια δεν έχουν μαζί; Δεν έχω κάτι στη διάθεσή μου. *Από Δευτέρα θα πάρουν το δρόμο της ανακύκλωσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorfeas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Στις 28/1/2022 στις 8:27 ΜΜ, gorfeas είπε Χαρίζω ψυγειοκαταψύκτη Liebherr CNes 4003. Η κατάψυξη δουλεύει κανονικά. Η ψύξη μια δουλεύει μια όχι. Θέλει κάποια επισκευή (θερμοστάτης; πλακέτα;) Επειδή δεν έχω χρόνο για να το ψάχνω με επισκευές το αντικατέστησα και πρέπει να φύγει. Βρίσκεται στο κέντρο περιοχή Μοναστηράκι και πρέπει να κατέβει από τις σκάλες από τον 3ο όροφο. Ύψος: 201.1cm Χ Πλάτος: 60cm Χ Βάθος: 63cm - NoFrost Θα είναι διαθέσιμο μόνο για λίγες μέρες, αν δεν βρεθεί κάποιος θα φύγει για ανακύκλωση. Πληροφορίες PM Έφυγε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Doubt είπε Δεν έχω κάτι στη διάθεσή μου. *Από Δευτέρα θα πάρουν το δρόμο της ανακύκλωσης. Στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Χαρίζεται Modem/Router Thomson TG 782 (από CYTA) με το τροφοδοτικό του 22V DC/0,82A. Έχει και USB και δυνατότητες VOIP phone 1 & 2 καθώς και DECT αλλά δεν τα δοκίμασα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Παρέλαβα από @gvworld7, τόσο τα δικά μου όσο και όποιου Μ είχε ζητήσει εξυπηρέτηση παραλαβής εκ μέρους του. Ευχαριστούμε ! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. Ζητησα 1,6,7,8,12,25,31 και παρελαβα 1,6, 7, 25, 31 Αν υπαρχει καπου λαθος ενημερωστε με για τα περαιτερω..... Ευχαριστω πολυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τον MessengerOfGood για το ρούτερ που μου χάρισε βλέποντας ότι ήθελα ένα για τα πεθερικά μου. Σας ευχαριστώ και να είστε πάντα καλά!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 47 λεπτά πριν, tigergreg είπε ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. Ζητησα 1,6,7,8,12,25,31 και παρελαβα 1,6, 7, 25, 31 Αν υπαρχει καπου λαθος ενημερωστε με για τα περαιτερω..... Ευχαριστω πολυ. Όπως βλέπω στα κιτάπια μου, το 12 έχει κρατηθεί για μένα. Το παραχωρώ ευχαρίστως. (δεν έχω παραλάβει) @gvworld7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση