Ser_nikos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον @derizio και τον @insomnia86 για τα πράγματα που μου έδωσαν. Σάς ευχαριστώ πολύ. 🤗🤗🤗 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Ευχαριστω πολυ για τις λαμπες αλλα και για την μεταφορα. Επαναχαριζω τα σποτακια 12V KAI 240V ολα συν ολες οσες εχουν την χοντρη βιδα/σπειρωμα. ΔΗΛΩΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ. Mε ενδιαφέρουν μόνο τα σποτάκια 220V με ντουϊ GU10. πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanoslez Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, leolipop είπε Ολες υπαρχουν. Σας στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gvworld7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και καλό μήνα στο forum. Αρχικά θα ήθελα να ενημερώσω πως όσα πράγματα δεν δόθηκαν από το προηγούμενο post, θα ανέβουν ξανά εδώ. Όποιος είχε δηλώσει ενδιαφέρον για κάποιο από τα αντικείμενα και δεν το παρέλαβε, θα μπορεί να δηλώσει ενδιαφέρον εκ νέου. Να θυμίσω πως παραδίδω τα πράγματα από την οικία μου. Τα υπόλοιπα από πμ. Παρακαλώ όπως δηλώσετε το ενδιαφέρον σας όσοι πραγματικά θέλετε να τα παραλάβετε. Ευχαριστώ. 1. Βιντεοκάμερα Sony με φοριστή και χειριστήριο 2. Μετρητής Σακχάρου Bionim μαζί με 3 κουτιά σκαρφιστήρων (σφραγισμένα) 3. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus (2 ίδιες συσκευές, μια λειτουργική, η 2η βγάζει σφάλμα κατά την ενεργοποίηση) 4. Μικρόφωνο με σύνδεση aux και βάση/κλιπ (προοριζόταν για αυτοκίνητο) 5. Κομπιουτεράκι χειρός 6. Συσκευή Ελέγχου Ορθής Λειτουργίας Θύρας USB 7. Κασέτα της Φωτεινή Μαυράκη 8. Ρολόι quartz 1 9. Ρολόι quartz 2 10. Ρολόι quartz 3 11. Ζυγαριά χειρός 12. Θήκη εργαλείων 13. Κάρτες postal με φωτογραφίες της Ρόδου 14. Βαλιτσάκι 15. Ταινία Garfield 16. Πολυεργαλείο με διάφορες μύτες 17. Θήκη φωτογραφικής μηχανής 18. Ζυγαριά (κλασσική) 19. Καλώδιο SCART/σύνδεσης ήχου εικόνας in και out 20. Καλώδιο SCART + Καλώδιο 21. Θήκη με εργαλεία 22. Κατσαβιδάκια μπρελόκ 23. Καλώδιο SCART 24. Καλώδιο σήματος TV 25. Κομπολόϊ 26. Ανοιχτήρι 27. Σήμα των Autobots με αυτοκόλλητη ταινία 28. Βασίλης Τσιτσάνης CD 29. Φωτιστικό από ΙΚΕΑ με μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται) 30. Φωτιστικό εξόδου με καλώδιο σουκο 31. Κενά CD για εγγραφή x2 32. Συλλογή εκμάθησης Ρωσικών (Σε κασέτες και βιβλία) [Θα προτιμηθεί κάποιος που ασχολείται με τις γλώσσες/είναι δάσκαλος ξένων γλωσσών] Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από gvworld7 11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, gvworld7 είπε Καλησπέρα και καλό μήνα στο forum. Αρχικά θα ήθελα να ενημερώσω πως όσα πράγματα δεν δόθηκαν από το προηγούμενο post, θα ανέβουν ξανά εδώ. Όποιος είχε δηλώσει ενδιαφέρον για κάποιο από τα αντικείμενα και δεν το παρέλαβε, θα μπορεί να δηλώσει ενδιαφέρον εκ νέου. Να θυμίσω πως παραδίδω τα πράγματα από την οικία μου. Τα υπόλοιπα από πμ. Παρακαλώ όπως δηλώσετε το ενδιαφέρον σας όσοι πραγματικά θέλετε να τα παραλάβετε. Ευχαριστώ. Καλησπέρα στα μέλη. Χαρίζονται τα παρακάτω αντικείμενα λόγω καθαρισμόυ αποθήκης, κτλ. Όσοι ενδιαφέρεστε, παρακαλώ στείλτε μου ένα πμ. με τον αριθμό του αντικειμένου. Θα δοθούν με προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Παραλαβή από την οικία μου στον Αγ. Δημήτριο Αττικής. 1. Βιντεοκάμερα Sony με φοριστή και χειριστήριο 2. Μετρητής Σακχάρου Bionim μαζί με 3 κουτιά σκαρφιστήρων (σφραγισμένα) 3. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus (2 ίδιες συσκευές, μια λειτουργική, η 2η βγάζει σφάλμα κατά την ενεργοποίηση) 4. Μικρόφωνο με σύνδεση aux και βάση/κλιπ (προοριζόταν για αυτοκίνητο) 5. Κομπιουτεράκι χειρός 6. Συσκευή Ελέγχου Ορθής Λειτουργίας Θύρας USB 7. Κασέτα της Φωτεινή Μαυράκη 8. Ρολόι quartz 1 9. Ρολόι quartz 2 10. Ρολόι quartz 3 11. Ζυγαριά χειρός 12. Θήκη εργαλείων 13. Κάρτες postal με φωτογραφίες της Ρόδου 14. Βαλιτσάκι 15. Ταινία Garfield 16. Πολυεργαλείο με διάφορες μύτες 17. Θήκη φωτογραφικής μηχανής 18. Ζυγαριά (κλασσική) 19. Καλώδιο SCART/σύνδεσης ήχου εικόνας in και out 20. Καλώδιο SCART + Καλώδιο 21. Θήκη με εργαλεία 22. Κατσαβιδάκια μπρελόκ 23. Καλώδιο SCART 24. Καλώδιο σήματος TV 25. Κομπολόϊ 26. Ανοιχτήρι 27. Σήμα των Autobots με αυτοκόλλητη ταινία 28. Βασίλης Τσιτσάνης CD 29. Φωτιστικό από ΙΚΕΑ με μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται) 30. Φωτιστικό εξόδου με καλώδιο σουκο 31. Κενά CD για εγγραφή x2 32. Συλλογή εκμάθησης Ρωσικών (Σε κασέτες και βιβλία) [Θα προτιμηθεί κάποιος που ασχολείται με τις γλώσσες/είναι δάσκαλος ξένων γλωσσών] Ενδιαφέρομαι για 16-21-22-26-27 Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από mourgolukos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, gvworld7 είπε Καλησπέρα και καλό μήνα στο forum. Αρχικά θα ήθελα να ενημερώσω πως όσα πράγματα δεν δόθηκαν από το προηγούμενο post, θα ανέβουν ξανά εδώ. Όποιος είχε δηλώσει ενδιαφέρον για κάποιο από τα αντικείμενα και δεν το παρέλαβε, θα μπορεί να δηλώσει ενδιαφέρον εκ νέου. Να θυμίσω πως παραδίδω τα πράγματα από την οικία μου. Τα υπόλοιπα από πμ. Παρακαλώ όπως δηλώσετε το ενδιαφέρον σας όσοι πραγματικά θέλετε να τα παραλάβετε. Ευχαριστώ. Καλησπέρα στα μέλη. Χαρίζονται τα παρακάτω αντικείμενα λόγω καθαρισμόυ αποθήκης, κτλ. Όσοι ενδιαφέρεστε, παρακαλώ στείλτε μου ένα πμ. με τον αριθμό του αντικειμένου. Θα δοθούν με προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Παραλαβή από την οικία μου στον Αγ. Δημήτριο Αττικής. 1. Βιντεοκάμερα Sony με φοριστή και χειριστήριο 2. Μετρητής Σακχάρου Bionim μαζί με 3 κουτιά σκαρφιστήρων (σφραγισμένα) 3. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus (2 ίδιες συσκευές, μια λειτουργική, η 2η βγάζει σφάλμα κατά την ενεργοποίηση) 4. Μικρόφωνο με σύνδεση aux και βάση/κλιπ (προοριζόταν για αυτοκίνητο) 5. Κομπιουτεράκι χειρός 6. Συσκευή Ελέγχου Ορθής Λειτουργίας Θύρας USB 7. Κασέτα της Φωτεινή Μαυράκη 8. Ρολόι quartz 1 9. Ρολόι quartz 2 10. Ρολόι quartz 3 11. Ζυγαριά χειρός 12. Θήκη εργαλείων 13. Κάρτες postal με φωτογραφίες της Ρόδου 14. Βαλιτσάκι 15. Ταινία Garfield 16. Πολυεργαλείο με διάφορες μύτες 17. Θήκη φωτογραφικής μηχανής 18. Ζυγαριά (κλασσική) 19. Καλώδιο SCART/σύνδεσης ήχου εικόνας in και out 20. Καλώδιο SCART + Καλώδιο 21. Θήκη με εργαλεία 22. Κατσαβιδάκια μπρελόκ 23. Καλώδιο SCART 24. Καλώδιο σήματος TV 25. Κομπολόϊ 26. Ανοιχτήρι 27. Σήμα των Autobots με αυτοκόλλητη ταινία 28. Βασίλης Τσιτσάνης CD 29. Φωτιστικό από ΙΚΕΑ με μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται) 30. Φωτιστικό εξόδου με καλώδιο σουκο 31. Κενά CD για εγγραφή x2 32. Συλλογή εκμάθησης Ρωσικών (Σε κασέτες και βιβλία) [Θα προτιμηθεί κάποιος που ασχολείται με τις γλώσσες/είναι δάσκαλος ξένων γλωσσών] ενδιαφέρομαι για 8,9,21,14,16, 18,26, 27, 28. αν είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι ν παραλάβουν, διαλέγω μόνο το 8, αλλιώς το 27. @Aurumnus, το θερμόμετρο υδραργύρου σας περιμένει. Στείλτε μου πμ. Αλλιώς, επαναχαρίζεται σε άλλον ενδιαφερόμενο. Παραλαβή από κέντρο Αθήνας. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από Locke_John 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 30/1/2022 στις 6:18 ΜΜ, leolipop είπε Θα με ενδιεφερε το κουτακι αυτο Στις 31/1/2022 στις 1:04 ΠΜ, AntiCambeR είπε Μιλάμε σε pm. Ακόμα όμως δεν μου έχεις απαντήσει σε pm αν θα έρθεις να το πάρεις, ενώ είχες στείλεις πρώτος pm και σου απάντησα. Βασικά, δεν έχεις μπεί καν να διαβάσεις το μήνυμα, ενώ βλέπεις πως σου έχω στείλει. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από AntiCambeR 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 22 λεπτά πριν, gvworld7 είπε Καλησπέρα και καλό μήνα στο forum. Αρχικά θα ήθελα να ενημερώσω πως όσα πράγματα δεν δόθηκαν από το προηγούμενο post, θα ανέβουν ξανά εδώ. Όποιος είχε δηλώσει ενδιαφέρον για κάποιο από τα αντικείμενα και δεν το παρέλαβε, θα μπορεί να δηλώσει ενδιαφέρον εκ νέου. Να θυμίσω πως παραδίδω τα πράγματα από την οικία μου. Τα υπόλοιπα από πμ. Παρακαλώ όπως δηλώσετε το ενδιαφέρον σας όσοι πραγματικά θέλετε να τα παραλάβετε. Ευχαριστώ. Καλησπέρα στα μέλη. Χαρίζονται τα παρακάτω αντικείμενα λόγω καθαρισμόυ αποθήκης, κτλ. Όσοι ενδιαφέρεστε, παρακαλώ στείλτε μου ένα πμ. με τον αριθμό του αντικειμένου. Θα δοθούν με προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Παραλαβή από την οικία μου στον Αγ. Δημήτριο Αττικής. 1. Βιντεοκάμερα Sony με φοριστή και χειριστήριο 2. Μετρητής Σακχάρου Bionim μαζί με 3 κουτιά σκαρφιστήρων (σφραγισμένα) 3. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus (2 ίδιες συσκευές, μια λειτουργική, η 2η βγάζει σφάλμα κατά την ενεργοποίηση) 4. Μικρόφωνο με σύνδεση aux και βάση/κλιπ (προοριζόταν για αυτοκίνητο) 5. Κομπιουτεράκι χειρός 6. Συσκευή Ελέγχου Ορθής Λειτουργίας Θύρας USB 7. Κασέτα της Φωτεινή Μαυράκη 8. Ρολόι quartz 1 9. Ρολόι quartz 2 10. Ρολόι quartz 3 11. Ζυγαριά χειρός 12. Θήκη εργαλείων 13. Κάρτες postal με φωτογραφίες της Ρόδου 14. Βαλιτσάκι 15. Ταινία Garfield 16. Πολυεργαλείο με διάφορες μύτες 17. Θήκη φωτογραφικής μηχανής 18. Ζυγαριά (κλασσική) 19. Καλώδιο SCART/σύνδεσης ήχου εικόνας in και out 20. Καλώδιο SCART + Καλώδιο 21. Θήκη με εργαλεία 22. Κατσαβιδάκια μπρελόκ 23. Καλώδιο SCART 24. Καλώδιο σήματος TV 25. Κομπολόϊ 26. Ανοιχτήρι 27. Σήμα των Autobots με αυτοκόλλητη ταινία 28. Βασίλης Τσιτσάνης CD 29. Φωτιστικό από ΙΚΕΑ με μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται) 30. Φωτιστικό εξόδου με καλώδιο σουκο 31. Κενά CD για εγγραφή x2 32. Συλλογή εκμάθησης Ρωσικών (Σε κασέτες και βιβλία) [Θα προτιμηθεί κάποιος που ασχολείται με τις γλώσσες/είναι δάσκαλος ξένων γλωσσών] Ενδιαφέρον για 1-4. Στέλνω πμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 27 λεπτά πριν, gvworld7 είπε Καλησπέρα και καλό μήνα στο forum. Αρχικά θα ήθελα να ενημερώσω πως όσα πράγματα δεν δόθηκαν από το προηγούμενο post, θα ανέβουν ξανά εδώ. Όποιος είχε δηλώσει ενδιαφέρον για κάποιο από τα αντικείμενα και δεν το παρέλαβε, θα μπορεί να δηλώσει ενδιαφέρον εκ νέου. Να θυμίσω πως παραδίδω τα πράγματα από την οικία μου. Τα υπόλοιπα από πμ. Παρακαλώ όπως δηλώσετε το ενδιαφέρον σας όσοι πραγματικά θέλετε να τα παραλάβετε. Ευχαριστώ. Καλησπέρα στα μέλη. Χαρίζονται τα παρακάτω αντικείμενα λόγω καθαρισμόυ αποθήκης, κτλ. Όσοι ενδιαφέρεστε, παρακαλώ στείλτε μου ένα πμ. με τον αριθμό του αντικειμένου. Θα δοθούν με προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Παραλαβή από την οικία μου στον Αγ. Δημήτριο Αττικής. 1. Βιντεοκάμερα Sony με φοριστή και χειριστήριο 2. Μετρητής Σακχάρου Bionim μαζί με 3 κουτιά σκαρφιστήρων (σφραγισμένα) 3. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus (2 ίδιες συσκευές, μια λειτουργική, η 2η βγάζει σφάλμα κατά την ενεργοποίηση) 4. Μικρόφωνο με σύνδεση aux και βάση/κλιπ (προοριζόταν για αυτοκίνητο) 5. Κομπιουτεράκι χειρός 6. Συσκευή Ελέγχου Ορθής Λειτουργίας Θύρας USB 7. Κασέτα της Φωτεινή Μαυράκη 8. Ρολόι quartz 1 9. Ρολόι quartz 2 10. Ρολόι quartz 3 11. Ζυγαριά χειρός 12. Θήκη εργαλείων 13. Κάρτες postal με φωτογραφίες της Ρόδου 14. Βαλιτσάκι 15. Ταινία Garfield 16. Πολυεργαλείο με διάφορες μύτες 17. Θήκη φωτογραφικής μηχανής 18. Ζυγαριά (κλασσική) 19. Καλώδιο SCART/σύνδεσης ήχου εικόνας in και out 20. Καλώδιο SCART + Καλώδιο 21. Θήκη με εργαλεία 22. Κατσαβιδάκια μπρελόκ 23. Καλώδιο SCART 24. Καλώδιο σήματος TV 25. Κομπολόϊ 26. Ανοιχτήρι 27. Σήμα των Autobots με αυτοκόλλητη ταινία 28. Βασίλης Τσιτσάνης CD 29. Φωτιστικό από ΙΚΕΑ με μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται) 30. Φωτιστικό εξόδου με καλώδιο σουκο 31. Κενά CD για εγγραφή x2 32. Συλλογή εκμάθησης Ρωσικών (Σε κασέτες και βιβλία) [Θα προτιμηθεί κάποιος που ασχολείται με τις γλώσσες/είναι δάσκαλος ξένων γλωσσών] Με ενδιαφέρουν τα εξής: 1. Βιντεοκάμερα Sony με φορτιστή και χειριστήριο 6. Συσκευή Ελέγχου Ορθής Λειτουργίας Θύρας USB 11. Ζυγαριά χειρός 17. Θήκη φωτογραφικής μηχανής 28. Βασίλης Τσιτσάνης CD 30. Φωτιστικό εξόδου με καλώδιο σουκο 31. Κενά CD για εγγραφή x2 πμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 58 λεπτά πριν, gvworld7 είπε Καλησπέρα και καλό μήνα στο forum. Αρχικά θα ήθελα να ενημερώσω πως όσα πράγματα δεν δόθηκαν από το προηγούμενο post, θα ανέβουν ξανά εδώ. Όποιος είχε δηλώσει ενδιαφέρον για κάποιο από τα αντικείμενα και δεν το παρέλαβε, θα μπορεί να δηλώσει ενδιαφέρον εκ νέου. Να θυμίσω πως παραδίδω τα πράγματα από την οικία μου. Τα υπόλοιπα από πμ. Παρακαλώ όπως δηλώσετε το ενδιαφέρον σας όσοι πραγματικά θέλετε να τα παραλάβετε. Ευχαριστώ. Καλησπέρα στα μέλη. Χαρίζονται τα παρακάτω αντικείμενα λόγω καθαρισμόυ αποθήκης, κτλ. Όσοι ενδιαφέρεστε, παρακαλώ στείλτε μου ένα πμ. με τον αριθμό του αντικειμένου. Θα δοθούν με προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Παραλαβή από την οικία μου στον Αγ. Δημήτριο Αττικής. 1. Βιντεοκάμερα Sony με φοριστή και χειριστήριο 2. Μετρητής Σακχάρου Bionim μαζί με 3 κουτιά σκαρφιστήρων (σφραγισμένα) 3. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus (2 ίδιες συσκευές, μια λειτουργική, η 2η βγάζει σφάλμα κατά την ενεργοποίηση) 4. Μικρόφωνο με σύνδεση aux και βάση/κλιπ (προοριζόταν για αυτοκίνητο) 5. Κομπιουτεράκι χειρός 6. Συσκευή Ελέγχου Ορθής Λειτουργίας Θύρας USB 7. Κασέτα της Φωτεινή Μαυράκη 8. Ρολόι quartz 1 9. Ρολόι quartz 2 10. Ρολόι quartz 3 11. Ζυγαριά χειρός 12. Θήκη εργαλείων 13. Κάρτες postal με φωτογραφίες της Ρόδου 14. Βαλιτσάκι 15. Ταινία Garfield 16. Πολυεργαλείο με διάφορες μύτες 17. Θήκη φωτογραφικής μηχανής 18. Ζυγαριά (κλασσική) 19. Καλώδιο SCART/σύνδεσης ήχου εικόνας in και out 20. Καλώδιο SCART + Καλώδιο 21. Θήκη με εργαλεία 22. Κατσαβιδάκια μπρελόκ 23. Καλώδιο SCART 24. Καλώδιο σήματος TV 25. Κομπολόϊ 26. Ανοιχτήρι 27. Σήμα των Autobots με αυτοκόλλητη ταινία 28. Βασίλης Τσιτσάνης CD 29. Φωτιστικό από ΙΚΕΑ με μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται) 30. Φωτιστικό εξόδου με καλώδιο σουκο 31. Κενά CD για εγγραφή x2 32. Συλλογή εκμάθησης Ρωσικών (Σε κασέτες και βιβλία) [Θα προτιμηθεί κάποιος που ασχολείται με τις γλώσσες/είναι δάσκαλος ξένων γλωσσών] 2,3,12,24 Και μερικά ακόμα, αν δεν τα πάρουν οι προηγούμενοι. Π.μ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 30/1/2022 στις 5:40 ΜΜ, AntiCambeR είπε Ευχαριστώ τον @Ardov που μου χάρισε τα CD μέσω του@LLLEFTERIS Θα ήθελα και εγώ να χαρίσω 1 κουτί, δεν έχει χτυπήματα η γρατζουνιές.Εχει μέσα και 1 δίσκο Sata 2-160 GB.Δεν έχει μνήμες (DDR), ούτε έξοδο για hdmi, μόνο D-Sub.Είναι παλιά μητρική, δηλαδή μόνο με αντάπτορα. https://www.asrock.com/mb/Intel/775i65G R3.0/ Αγνωστη λειτουργικότητα, το βρήκα στον δρόμο δίπλα σε 1 κάδο και το έβαλα στο αμάξι. Δυτικά Προάστια. Θα δώσω προτεραιότητα σε μέλη που μου έχουν χαρίσει. Κρατημένο για @leolipop Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από AntiCambeR 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f2bnp Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον για το παραπάνω σύστημα, αν τυχόν δεν μπορέσει να έρθει να το πάρει ο χρήστης. Είναι πολύ ωραία η συγκεκριμένη μητρική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nsom-n1k Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, gvworld7 είπε Καλησπέρα και καλό μήνα στο forum. Αρχικά θα ήθελα να ενημερώσω πως όσα πράγματα δεν δόθηκαν από το προηγούμενο post, θα ανέβουν ξανά εδώ. Όποιος είχε δηλώσει ενδιαφέρον για κάποιο από τα αντικείμενα και δεν το παρέλαβε, θα μπορεί να δηλώσει ενδιαφέρον εκ νέου. Να θυμίσω πως παραδίδω τα πράγματα από την οικία μου. Τα υπόλοιπα από πμ. Παρακαλώ όπως δηλώσετε το ενδιαφέρον σας όσοι πραγματικά θέλετε να τα παραλάβετε. Ευχαριστώ. Καλησπέρα στα μέλη. Χαρίζονται τα παρακάτω αντικείμενα λόγω καθαρισμόυ αποθήκης, κτλ. Όσοι ενδιαφέρεστε, παρακαλώ στείλτε μου ένα πμ. με τον αριθμό του αντικειμένου. Θα δοθούν με προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Παραλαβή από την οικία μου στον Αγ. Δημήτριο Αττικής. 1. Βιντεοκάμερα Sony με φοριστή και χειριστήριο 2. Μετρητής Σακχάρου Bionim μαζί με 3 κουτιά σκαρφιστήρων (σφραγισμένα) 3. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus (2 ίδιες συσκευές, μια λειτουργική, η 2η βγάζει σφάλμα κατά την ενεργοποίηση) 4. Μικρόφωνο με σύνδεση aux και βάση/κλιπ (προοριζόταν για αυτοκίνητο) 5. Κομπιουτεράκι χειρός 6. Συσκευή Ελέγχου Ορθής Λειτουργίας Θύρας USB 7. Κασέτα της Φωτεινή Μαυράκη 8. Ρολόι quartz 1 9. Ρολόι quartz 2 10. Ρολόι quartz 3 11. Ζυγαριά χειρός 12. Θήκη εργαλείων 13. Κάρτες postal με φωτογραφίες της Ρόδου 14. Βαλιτσάκι 15. Ταινία Garfield 16. Πολυεργαλείο με διάφορες μύτες 17. Θήκη φωτογραφικής μηχανής 18. Ζυγαριά (κλασσική) 19. Καλώδιο SCART/σύνδεσης ήχου εικόνας in και out 20. Καλώδιο SCART + Καλώδιο 21. Θήκη με εργαλεία 22. Κατσαβιδάκια μπρελόκ 23. Καλώδιο SCART 24. Καλώδιο σήματος TV 25. Κομπολόϊ 26. Ανοιχτήρι 27. Σήμα των Autobots με αυτοκόλλητη ταινία 28. Βασίλης Τσιτσάνης CD 29. Φωτιστικό από ΙΚΕΑ με μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται) 30. Φωτιστικό εξόδου με καλώδιο σουκο 31. Κενά CD για εγγραφή x2 32. Συλλογή εκμάθησης Ρωσικών (Σε κασέτες και βιβλία) [Θα προτιμηθεί κάποιος που ασχολείται με τις γλώσσες/είναι δάσκαλος ξένων γλωσσών] Π. Μ. Για 8, 9, 10 Edit : Αποσύρω το ενδιαφέρον για τα 9 και 10. Συνεχίζει να με ενδιαφέρει το 8 αν δεν το πάρει ο προηγούμενος. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από 1nsom-n1k 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Al_pacino Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, gvworld7 είπε Καλησπέρα και καλό μήνα στο forum. Αρχικά θα ήθελα να ενημερώσω πως όσα πράγματα δεν δόθηκαν από το προηγούμενο post, θα ανέβουν ξανά εδώ. Όποιος είχε δηλώσει ενδιαφέρον για κάποιο από τα αντικείμενα και δεν το παρέλαβε, θα μπορεί να δηλώσει ενδιαφέρον εκ νέου. Να θυμίσω πως παραδίδω τα πράγματα από την οικία μου. Τα υπόλοιπα από πμ. Παρακαλώ όπως δηλώσετε το ενδιαφέρον σας όσοι πραγματικά θέλετε να τα παραλάβετε. Ευχαριστώ. Καλησπέρα στα μέλη. Χαρίζονται τα παρακάτω αντικείμενα λόγω καθαρισμόυ αποθήκης, κτλ. Όσοι ενδιαφέρεστε, παρακαλώ στείλτε μου ένα πμ. με τον αριθμό του αντικειμένου. Θα δοθούν με προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Παραλαβή από την οικία μου στον Αγ. Δημήτριο Αττικής. 1. Βιντεοκάμερα Sony με φοριστή και χειριστήριο 2. Μετρητής Σακχάρου Bionim μαζί με 3 κουτιά σκαρφιστήρων (σφραγισμένα) 3. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus (2 ίδιες συσκευές, μια λειτουργική, η 2η βγάζει σφάλμα κατά την ενεργοποίηση) 4. Μικρόφωνο με σύνδεση aux και βάση/κλιπ (προοριζόταν για αυτοκίνητο) 5. Κομπιουτεράκι χειρός 6. Συσκευή Ελέγχου Ορθής Λειτουργίας Θύρας USB 7. Κασέτα της Φωτεινή Μαυράκη 8. Ρολόι quartz 1 9. Ρολόι quartz 2 10. Ρολόι quartz 3 11. Ζυγαριά χειρός 12. Θήκη εργαλείων 13. Κάρτες postal με φωτογραφίες της Ρόδου 14. Βαλιτσάκι 15. Ταινία Garfield 16. Πολυεργαλείο με διάφορες μύτες 17. Θήκη φωτογραφικής μηχανής 18. Ζυγαριά (κλασσική) 19. Καλώδιο SCART/σύνδεσης ήχου εικόνας in και out 20. Καλώδιο SCART + Καλώδιο 21. Θήκη με εργαλεία 22. Κατσαβιδάκια μπρελόκ 23. Καλώδιο SCART 24. Καλώδιο σήματος TV 25. Κομπολόϊ 26. Ανοιχτήρι 27. Σήμα των Autobots με αυτοκόλλητη ταινία 28. Βασίλης Τσιτσάνης CD 29. Φωτιστικό από ΙΚΕΑ με μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται) 30. Φωτιστικό εξόδου με καλώδιο σουκο 31. Κενά CD για εγγραφή x2 32. Συλλογή εκμάθησης Ρωσικών (Σε κασέτες και βιβλία) [Θα προτιμηθεί κάποιος που ασχολείται με τις γλώσσες/είναι δάσκαλος ξένων γλωσσών] Έχεις πμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, f2bnp είπε Δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον για το παραπάνω σύστημα, αν τυχόν δεν μπορέσει να έρθει να το πάρει ο χρήστης. Είναι πολύ ωραία η συγκεκριμένη μητρική. Σε έχω υπόψην ως 2ο στην σειρά, αν δεν το πάρει ο άλλος. Του έχω βάλει πρόστιμο 5€ για κάθε ημέρα που καθυστερεί. 😄 Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση