subnigur0th Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Χαρίζονται τα graphics novels Watchmen και From Hell του Allan Moore στα αγγλικά, παραλαβή από έδρα μου ανατολική Θεσσαλονίκη, όχι ταχυδρομεία. 6
tsiv Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δίνω και εγώ κάτι λάμπες σποτ Philips 40w χρωματιστές και ένα σποτάκι 12v Νίκαια και Νέα Σμύρνη. Για Νέα Σμύρνη πείτε μου διότι πρέπει να τις πάρω μαζί. 5
jaguar13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, tigergreg είπε Στελνω ΠΜ Απάντησα στο pm. Δικές σου. Θα τις φέρω αύριο. 2 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Με ενδιαφέρουν μερικές και μπορώ να πάρω και αυτές που θέλει ο Γρηγόρης και να του τις δώσω. Το παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ. Παρέλαβα τα ρουτερ και 2 DVD drives και ευχαριστώ πολύ. Θα τις δώσω στο Γρηγόρη. Μίλα μαζί του αν θέλετε να τις μοιραστείτε. Ευχαριστώ. 1 1
OldSchoolGamer462 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον @aipnos για το λαπτοπ και διάφορα καλώδια και τον @Crybalγια το GPS και την κάρτα γραφικών
Doubt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 9 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε Το σταθερό Telco δόθηκε στον @georgios65, οπότε μένει το ασυρματο Panasonic. Ευχαριστώ πολύ για το ασύρματο. 1
TasSou Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Liako25 είπε Καλησπέρα σε όλους, χαρίζονται και από εμένα 9 λάμπες gu10 θερμού φωτός(όχι led) και 2 led gu10 θερμού φωτός επίσης. Εκδήλωση ενδιαφέροντος και πμ για συνεννοήση. Παραλαβή ΜΟΝΟ από Γουδή. Παρέλαβα και ευχαριστώ θερμά τον Γιώργο @Liako25 για την κίνηση. Στις 29/1/2022 στις 2:03 ΜΜ, sotos 1 είπε Παραλαβή άμεσα από Καλλιθέα κεντρικά χωρίς σειρά προτεραιότητας,δεν υπάρχει χρόνος για αποστολή πιστεύω σε όλα υπάρχει το τροφοδοτικό τους Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ τον Σωτήρη @sotos 1 για την δωρεά αλλά και τον Βαγγέλη @MessengerOfGood για την παραλαβή-παράδοση. 2
Kostas.karras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Στις 27/1/2022 στις 10:16 ΜΜ, Ardov είπε Καλησπέρα! Χαρίζονται τα εξής: Ardov ευχαριστω πολυ, παρελαβα, να σαι καλα! 1
_Biohazard_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Στις 25/1/2022 στις 2:52 ΜΜ, haris_216 είπε Αν και off season χαρίζεται χριστουγεννιάτικο δέντρο, ίσαμε το μπόι μου (οκ μου ρίχνει κάνα 5άρι εκατοστά). Είναι σε πολύ καλή κατάσταση (είναι το δέντρο που έτσι κι αλλιώς χρησιμοποιούμε) και δίνεται επειδή λέμε να πάμε σε ψηλότερο. Βέβαια αυτό το λέμε καιρό γι'αυτό σκεφτήκαμε να το δώσουμε γιατί αλλιώς θα το ξαναστολίσουμε Είναι στο κουτί του με τα κλαδιά πιασμένα με λαστιχάκι, ανά μέγεθος. Μόνο του "θέμα" η κορυφή που δεν αντέχει το βάρος από βαρύ στολίδι (πχ βαριά γυάλινη κορυφή) Όπως πάντα ΠΡΩΤΑ εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά συνεννόηση με πμ Παραλαβή από Νέα Σμύρνη ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ Ευχαριστω πολύ! 🙂 1
haris_216 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Ευχαριστω πολύ! 🙂 Πιάσε κόκκινο. Μόλις έμπαινα να ενημερώσω ότι δόθηκε αλλά με πρόλαβες
polog40 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Στις 30/1/2022 στις 11:52 ΠΜ, MessengerOfGood είπε Επαναχαρίζεται το Access Point Linksys WAP54g v.3.1 που παρέλαβα από τον @sotos 1 γιατί δεν το χρειάζομαι. Είναι με το τροφοδοτικό του 12V DC / 0,5A. ΔΟΘΗΚΕ Παρέλαβα και ευχαριστώ πάρα πολύ τον @MessengerOfGood
Locke_John Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 12 ώρες πριν, insomnia86 είπε Καλησπέρα στο φόρουμ. Δίνεται καρέκλα γραφείου σαν και αυτή της φωτογραφίας, η βάση των ποδιών είναι χρωμέ μεταλλική. Σε καλή κατάσταση, αν και είναι αποσυναρμολογημένη λόγω αποθήκευσης. Μόνο στην περιοχή Περιστέρι Αττικής. Πρώτα εδώ και μετά πμ. Φυσικά διατηρώ το δικαίωμα να πραγματοποιήσω κλήρωση ή να δώσω αντικείμενο σε όποιον επιθυμώ. Ευχαριστώ το φόρουμ για τη φιλοξενία. Γεια, δηλώνω επίσης ενδιαφέρον.
thanoslez Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Στις 30/1/2022 στις 6:18 ΜΜ, leolipop είπε Δινονται επισης κατι μνημες που βρηκα σε ενα κουτι , λειτουργικες μεχρι την τελευταια φορα που δουλεψαν καπου. SODIMM DDR2 1GB 533mhz x3 SODIMM DDR2 1GB 667mhz x1 SODIMM DDR3 1GB 1333mhz x1 SODIMM DDR3L 2GB 1333mhz x1 Καλημέρα υπάρχουν ακόμα? Αν ναι με ενδιαφέρουν όλες και αν θέλει και κάποιος άλλος θα της μοιράσουμε 1
leolipop Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 55 λεπτά πριν, thanoslez είπε Καλημέρα υπάρχουν ακόμα? Αν ναι με ενδιαφέρουν όλες και αν θέλει και κάποιος άλλος θα της μοιράσουμε Ολες υπαρχουν. 14 ώρες πριν, insomnia86 είπε Καλησπέρα στο φόρουμ. Δίνεται καρέκλα γραφείου σαν και αυτή της φωτογραφίας, η βάση των ποδιών είναι χρωμέ μεταλλική. Σε καλή κατάσταση, αν και είναι αποσυναρμολογημένη λόγω αποθήκευσης. Μόνο στην περιοχή Περιστέρι Αττικής. Πρώτα εδώ και μετά πμ. Φυσικά διατηρώ το δικαίωμα να πραγματοποιήσω κλήρωση ή να δώσω αντικείμενο σε όποιον επιθυμώ. Ευχαριστώ το φόρουμ για τη φιλοξενία. Με ενδιαφερει η καρεκλιτσα και ειμαι Περιστερι επισης.
tigergreg Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 31/1/2022 στις 5:54 ΜΜ, jaguar13 είπε Από αλλαγή λαμπών σε led, μου έχουν μείνει πολλές λάμπες πυρακτώσεως (και αλογόνου?). Είναι διαφορά μεγέθη και τύποι, πχ osram decostar και halostar 50w, E27 τύπου spot, E14 σε διάφορα μεγέθη-σχήματα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται τις παίρνει όλες μαζί από το χώρο μου Ηλιούπολη απογευματινές ώρες (υπάρχει και η δυνατότητα στο χώρο εργασίας πρωινές ώρες στην Αλεξάνδρας με Λουκάρεως). Ευχαριστω πολυ για τις λαμπες αλλα και για την μεταφορα. Επαναχαριζω τα σποτακια 12V KAI 240V ολα συν ολες οσες εχουν την χοντρη βιδα/σπειρωμα. ΔΗΛΩΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από tigergreg 2
Crybal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Πμ 28 λεπτά πριν, tigergreg είπε Ευχαριστω πολυ για τις λαμπες αλλα και για την μεταφορα. Επαναχαριζω τα σποτακια 12V KAI 240V ολα συν ολες οσες εχουν την χοντρη βιδα/σπειρωμα. ΔΗΛΩΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ. Πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση