navger Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, sotos 1 είπε Δύο μπάρες ήχου που μπαίνουν στο κάτω μέρος από οθόνες HP παραλαβή άμεσα από Καλλιθέα χωρίς σειρά προτεραιότητας Τις έχω παραλάβει εγώ από τον φίλο Σωτήρη. Αψογος, χάρηκα που σε γνώρισα και τα είπαμε έστω και λίγο. Εις το επανιδειν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptoube Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Αν η μία μπάρα περισσεύει .... ενδιαφέρομαι κι εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navger Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, ptoube είπε Αν η μία μπάρα περισσεύει .... ενδιαφέρομαι κι εγω ναι και βεβαια. στειλε μου πμ οταν μπορεσεις για το κανονισουμε 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, 1302L είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: 4 προστατευτικά μπροστινού καθίσματος αυτοκινήτου (τα 2 στην φώτο υπάρχουν άλλα 2 παρόμοια) έπιπλο ΙΚΕΑ με διαστάσεις 70 (μήκος) x 65 (ύψος) εκατοστά Επειδή προς το παρόν γίνεται ένας χαμός στην αποθήκη, το έπιπλο θα είναι διαθέσιμο τις επόμενες μέρες όταν και θα έχει αδειάσει κάπως Πμ για τα προστατευτικά, αν με βολεύει η περιοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenSpur Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, 1302L είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: 4 προστατευτικά μπροστινού καθίσματος αυτοκινήτου (τα 2 στην φώτο υπάρχουν άλλα 2 παρόμοια) έπιπλο ΙΚΕΑ με διαστάσεις 70 (μήκος) x 65 (ύψος) εκατοστά Επειδή προς το παρόν γίνεται ένας χαμός στην αποθήκη, το έπιπλο θα είναι διαθέσιμο τις επόμενες μέρες όταν και θα έχει αδειάσει κάπως Pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dklovedoctor Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, 1302L είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: 4 προστατευτικά μπροστινού καθίσματος αυτοκινήτου (τα 2 στην φώτο υπάρχουν άλλα 2 παρόμοια) έπιπλο ΙΚΕΑ με διαστάσεις 70 (μήκος) x 65 (ύψος) εκατοστά Επειδή προς το παρόν γίνεται ένας χαμός στην αποθήκη, το έπιπλο θα είναι διαθέσιμο τις επόμενες μέρες όταν και θα έχει αδειάσει κάπως πμ για το έπιπλο ΙΚΕΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 6 ώρες πριν, leolipop είπε Θα με ενδιεφερε το κουτακι αυτο Μιλάμε σε pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 12 ώρες πριν, haris_216 είπε Έξω από την συνήθη θεματολογία του νήματος (αλλά πιθανότατα χρήσιμα σε κάποιον για κάποιο ηλικιωμένο μέλος της οικογένειας) δίνονται ένα πακέτο υποσέντονα κι ένα πακέτο πάνες ακράτειας. Είναι κρίμα να πεταχτούν γιατί ειδικά τις συγκεκριμένες πάνες δεν τις λες και φτηνές. Εννοείται πως αμφότερα πακέτα είναι σφραγισμένα. Παραλαβή από Νέα Σμύρνη (δυστυχώς δεν παίζει αποστολή ή συνάντηση αλλού) Όπως πάντα ΠΡΩΤΑ εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά συνεννόηση με πμ Ενδιαφέρομαι. Στέλνω ΠΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1302L Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, 1302L είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: 4 προστατευτικά μπροστινού καθίσματος αυτοκινήτου (τα 2 στην φώτο υπάρχουν άλλα 2 παρόμοια) έπιπλο ΙΚΕΑ με διαστάσεις 70 (μήκος) x 65 (ύψος) εκατοστά Επειδή προς το παρόν γίνεται ένας χαμός στην αποθήκη, το έπιπλο θα είναι διαθέσιμο τις επόμενες μέρες όταν και θα έχει αδειάσει κάπως Τα καλύμματα κρατημένα για SilentVoice και MessengerOfGood Locke_John. Επειδή ηδη έχουν στείλει αρκετοί για το έπιπλο, θα δωθεί σε κάποιο από τα μέλη που ήδη έχουν επικοινωνήσει. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από 1302L 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staman007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 12 ώρες πριν, 1302L είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: 4 προστατευτικά μπροστινού καθίσματος αυτοκινήτου (τα 2 στην φώτο υπάρχουν άλλα 2 παρόμοια) έπιπλο ΙΚΕΑ με διαστάσεις 70 (μήκος) x 65 (ύψος) εκατοστά Επειδή προς το παρόν γίνεται ένας χαμός στην αποθήκη, το έπιπλο θα είναι διαθέσιμο τις επόμενες μέρες όταν και θα έχει αδειάσει κάπως Στέλνω κι εγώ πμ για τη ραφιέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Στις 29/1/2022 στις 4:33 ΜΜ, _Biohazard_ είπε Χαρίζονται τα δύο τηλέφωνα, το σταθερό που έχω ξαναβάλει για χάρισμα και το ασύρματο που είχα πάρει από εδώ και το βάζω ξανά για χάρισμα μιας και δεν θα το χρησιμοποιήσω τελικά. Και τα δύο διαθέσιμα από Κερατσίνι. Το σταθερό Telco δόθηκε στον @georgios65, οπότε μένει το ασυρματο Panasonic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 27 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Το σταθερό Telco δόθηκε στον @georgios65, οπότε μένει το ασυρματο Panasonic. Πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επαναχαρίζεται η μητρική που μου χάρισε το μέλος @11h και είναι AM3 με ddr2. GA-M68M-S2P. Έχει δηλώσει ενδιαφέρον ο https://www.insomnia.gr/profile/410165-crybal/ οπότε όποιος ενδιαφέρεται θα μπει σε σειρά προτεραιότητας. Ευχαριστώ πολύ και πάλι το μέλος @11h που την χάρισε είναι καταπληκτική μητρική αλλά δε δούλευαν οι μνήμες μου και δε θα ασχοληθώ. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από Konstantin77 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Konstantin77 είπε Επαναχαρίζεται η μητρική που μου χάρισε το μέλος @11h και είναι AM3 με GA-M68M-S2P. Έχει δηλώσει ενδιαφέρον ο https://www.insomnia.gr/profile/410165-crybal/ οπότε όποιος ενδιαφέρεται θα μπει σε σειρά προτεραιότητας. πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Θέλω νά εὐχαριστήσω καί δημοσίως τό μέλος _Biohazard_ γιά τό σταθερό τηλέφωνο TELCO, πού παρέλαβα σήμερα. Εὐχαριστῶ καί πάλι ἀγαπητέ φίλε. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από georgios65 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση