subnigur0th Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, forty είπε Χαρίζονται επεξεργαστές s775 και παλιοι amd, επίσης ddr μνήμες. Θεσσαλονίκη Ενδιαφέρομαι, πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, forty είπε Χαρίζονται επεξεργαστές s775 και παλιοι amd, επίσης ddr μνήμες. Θεσσαλονίκη ενδιαφερομαi Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από stefanos_th Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OldSchoolGamer462 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, derizio είπε Χαριζονται τα αντικειμενα των φωτο και καποια ρουτερ που δεν τα εχω τραβηξει φωτογραφιες. Ο υπολογιστης γνωριζω οτι δουλευει, αλλα εχει καποιο θεμα με την οθονη του. Δεν θυμαμαι τι, δεν εχω χρονο να ασχοληθω, οποιος τον θελει ετσι οπως ειναι, ερχεται και τον παιρνει. Εχει και το τροφοδοτικο του. Περιοχη Κατω Πατησια Pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoNyFaNbOy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 35 λεπτά πριν, forty είπε Χαρίζονται επεξεργαστές s775 και παλιοι amd, επίσης ddr μνήμες. Θεσσαλονίκη Ενδιαφέρομαι για μνήμες και επεξεργαστή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, derizio είπε Χαριζονται τα αντικειμενα των φωτο και καποια ρουτερ που δεν τα εχω τραβηξει φωτογραφιες. Ο υπολογιστης γνωριζω οτι δουλευει, αλλα εχει καποιο θεμα με την οθονη του. Δεν θυμαμαι τι, δεν εχω χρονο να ασχοληθω, οποιος τον θελει ετσι οπως ειναι, ερχεται και τον παιρνει. Εχει και το τροφοδοτικο του. Περιοχη Κατω Πατησια πμ με ερώτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δύο δίσκοι από 1tb 99% και 96% υγεία παραλαβή άμεσα από Καλλιθέα κεντρικά πρώτα εδώ μετά pm 7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jethro84 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, sotos 1 είπε Δύο δίσκοι από 1tb 99% και 96% Καλησπέρα Σωτήρη. Σού έστειλα και μήνυμα! Thnx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, derizio είπε Χαριζονται τα αντικειμενα των φωτο και καποια ρουτερ που δεν τα εχω τραβηξει φωτογραφιες. Ο υπολογιστης γνωριζω οτι δουλευει, αλλα εχει καποιο θεμα με την οθονη του. Δεν θυμαμαι τι, δεν εχω χρονο να ασχοληθω, οποιος τον θελει ετσι οπως ειναι, ερχεται και τον παιρνει. Εχει και το τροφοδοτικο του. Περιοχη Κατω Πατησια Καλημέρα σας. ᾿Ενδιαφέρομαι γιά τά ποντίκια, ἐφόσον εἶναι λειτουργικά. Εὐχαριστῶ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OldSchoolGamer462 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Θα ηθελα να ευχαριστησω τον @giortsim για την μητρικη και την καρτα γραφικων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, sotos 1 είπε Δύο δίσκοι από 1tb 99% και 96% υγεία παραλαβή άμεσα από Καλλιθέα κεντρικά πρώτα εδώ μετά pm Καλημερα μ ενδιαφερει ενας (οποιοσδηποτε) ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiger13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Μετά από καιρό είπα να κάνω μια εκκαθάριση στα πράγματά μου και τα παρακάτω χαρίζονται αλλιώς θα πάνε σκουπίδια. Περιοχή Περαία Θεσσαλονίκης αλλά μπορεί να γίνει και συνάντηση Ανατολική Θεσσαλονίκη, ίσως και Αθήνα αλλά δε γνωρίζω πότε θα βρίσκομαι εκεί. PM για περισσότερα. Acer 5920g με καμμένη κάρτα γραφικών χωρίς μνήμη , επεξεργαστή , δίσκο και λείπουν και οι βίδες από την οθόνη. Μητρική από Lenovo Y580 με πρόβλημα στο boot και πληκτρολόγιο. Το πληκτρολόγιο δουλεύει μια χαρά εκτός από το backlit. Καλώδιο xbox360 για σύνδεση σε vga (μη αυθεντικό) Καλώδιο xbox360 για σύνδεση cosposite (original) Καλώδιο οθόνης PS1 Διάφορα καλώδια σύνδεσης φωτογραφιkών μηχανών (2 usb + 1 video) Επέκταση εσωτερικών θυρών , πρέπει να είναι από κουτί TT Soprano Επέκταση εσωτερικών firewire Καλώδιο IDE Καλώδιο floppy ADSL modem Connx Διάφορα filter και spliter 2 SLI + 1 Crossfire bridge Εξωτερικός 1tb Verbatin με full bad sector Καλώδιο σύνδεσης esata SLI + Crossfire bridges καταχωρούνται στον KaRLoSSaLoNiKa Τα κομμάτια του lenovo πάνε στον drkar. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επαναχαρίζεται το Access Point Linksys WAP54g v.3.1 που παρέλαβα από τον @sotos 1 γιατί δεν το χρειάζομαι. Είναι με το τροφοδοτικό του 12V DC / 0,5A. ΔΟΘΗΚΕ Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από MessengerOfGood 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dune21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 14 ώρες πριν, derizio είπε Χαριζονται τα αντικειμενα των φωτο και καποια ρουτερ που δεν τα εχω τραβηξει φωτογραφιες. Ο υπολογιστης γνωριζω οτι δουλευει, αλλα εχει καποιο θεμα με την οθονη του. Δεν θυμαμαι τι, δεν εχω χρονο να ασχοληθω, οποιος τον θελει ετσι οπως ειναι, ερχεται και τον παιρνει. Εχει και το τροφοδοτικο του. Περιοχη Κατω Πατησια Ενδιαφέρομαι για τα ποντίκια! 14 ώρες πριν, derizio είπε Χαριζονται τα αντικειμενα των φωτο και καποια ρουτερ που δεν τα εχω τραβηξει φωτογραφιες. Ο υπολογιστης γνωριζω οτι δουλευει, αλλα εχει καποιο θεμα με την οθονη του. Δεν θυμαμαι τι, δεν εχω χρονο να ασχοληθω, οποιος τον θελει ετσι οπως ειναι, ερχεται και τον παιρνει. Εχει και το τροφοδοτικο του. Περιοχη Κατω Πατησια Ενδιαφέρομαι για τα ποντίκια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1302L Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρες, Χαρίζονται μπότες GKuomo νούμερο 44 φορεμένες κυριολεκτικά 1 και μόνο φορά. Επίσης δίνεται Huawei mediapad T1. Τώρα το φορτίζω να βεβαιωθω ότι ανοίγει και κρατάει η μπαταρία. Στείλτε εδώ και επικοινωνία με ΡΜ. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, 1302L είπε Καλημέρες, Χαρίζονται μπότες GKuomo νούμερο 44 φορεμένες κυριολεκτικά 1 και μόνο φορά. Επίσης δίνεται Huawei mediapad T1. Τώρα το φορτίζω να βεβαιωθω ότι ανοίγει και κρατάει η μπαταρία. Στείλτε εδώ και επικοινωνία με ΡΜ. Με ενδιαφέρει το mediapad εφόσον είναι λειτουργικό. πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση