nvnight Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται το παρακάτω powerbank, φορτίζει κανονικά και όταν συνδεθεί με συσκευή τροφοδοτεί για λίγα λεπτά και μετά σταματάει για κάποιο δικό του λόγο. Κρατημένο για το μέλος @OldSchoolGamer462 Παραλαβή απο Πατήσια. Spoiler Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2022 από nvnight 3
MessengerOfGood Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, nvnight είπε Χαρίζεται το παρακάτω powerbank, φορτίζει κανονικά και όταν συνδεθεί με συσκευή τροφοδοτεί για λίγα λεπτά και μετά σταματάει για κάποιο δικό του λόγο. Παραλαβή απο Πατήσια. Απόκρυψη περιεχομένων πμ με ερώτηση. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από MessengerOfGood
OldSchoolGamer462 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, nvnight είπε Χαρίζεται το παρακάτω powerbank, φορτίζει κανονικά και όταν συνδεθεί με συσκευή τροφοδοτεί για λίγα λεπτά και μετά σταματάει για κάποιο δικό του λόγο. Παραλαβή απο Πατήσια. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου pm
Fir3fly Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Χαριζω ενα σιδερο με προβλημα, ενω αναβει κανονικα δεν ζεσταινει η πλακα του, μπορει καποιος να το θελει για ανταλλακτικα ή να το φτιαξει... https://ibb.co/d44Vd9c Παραλαβη απο Αγιο Δημητριο. 2
Doubt Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Χαρίζονται τα εικονιζόμενα, υπάρχουν πολλά, ίσως 100, ίσως και παραπάνω. Είναι γυάλινα κι έχουν 13 ml χωρητικότητα και βαθμονόμηση ανά 0,5 ml. Παραλαβή κατόπιν συνεννόησης, περιοχή Αιγάλεω. 3
AntiCambeR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 33 λεπτά πριν, Doubt είπε Χαρίζονται τα εικονιζόμενα, υπάρχουν πολλά, ίσως 100, ίσως και παραπάνω. Είναι γυάλινα κι έχουν 13 ml χωρητικότητα και βαθμονόμηση ανά 0,5 ml. Παραλαβή κατόπιν συνεννόησης, περιοχή Αιγάλεω. Θα χρειαστώ μερικά, σου στέλνω pm.
yannis27gr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Epson Stylus SX115. Έχει κάποιο πρόβλημα με την εκτύπωση. Ίσως και να φτιάχνεται, δεν έχω ιδέα. Σαν σκάνερ πάντως λειτουργεί μια χαρά. Έχω και αρκετά αυθεντικά μελάνια που θα δωθούν μαζί. Είμαι Χαλκιδική, Ν. Καλλικρατεια. 4
retroman3 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Epson Stylus SX115. Έχει κάποιο πρόβλημα με την εκτύπωση. Ίσως και να φτιάχνεται, δεν έχω ιδέα. Σαν σκάνερ πάντως λειτουργεί μια χαρά. Έχω και αρκετά αυθεντικά μελάνια που θα δωθούν μαζί. Είμαι Χαλκιδική, Ν. Καλλικρατεια. pm
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Καλησπερα.Χαριζεται μια παλια μοναδα υπολογιστη χωρις σκληρο δισκο και τροφοδοτικο.Η μητρικη ειναι ABIT KN9 ULTRA,επεξεργαστης amd athlon και 3 gb ram.Μαζι και ενα πληκτρολογιο. Φωτο εδω: https://postimg.cc/gallery/v8kxrHK Περιοχη Καλογρεζα.
salvador_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, gustom2008 είπε Καλησπερα.Χαριζεται μια παλια μοναδα υπολογιστη χωρις σκληρο δισκο και τροφοδοτικο.Η μητρικη ειναι ABIT KN9 ULTRA,επεξεργαστης amd athlon και 3 gb ram.Μαζι και ενα πληκτρολογιο. Φωτο εδω: https://postimg.cc/gallery/v8kxrHK Περιοχη Καλογρεζα. καλησπερα ενδιαφερομαι στελνω πμ με την σειρα μου χαριζονται εκτυπωτης πολυμηχανημα hp deskjet 2130 λειτουργει αλλα δεν τραβαει σωστα το χαρτι , εαν μπορει καποιος να το φτιαξει και εναν HP Photosmart C4680 εχει θεμα με της κεφαλες δεν της ευθυγραμιζει μαζι με σταθερο τηλεφωνο siemens euroset2020 βρισκομαι αθηνα αγιους αναργυρους 3
sveel Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 38 λεπτά πριν, gustom2008 είπε Καλησπερα.Χαριζεται μια παλια μοναδα υπολογιστη χωρις σκληρο δισκο και τροφοδοτικο.Η μητρικη ειναι ABIT KN9 ULTRA,επεξεργαστης amd athlon και 3 gb ram.Μαζι και ενα πληκτρολογιο. Φωτο εδω: https://postimg.cc/gallery/v8kxrHK Περιοχη Καλογρεζα. καλησπερα ενδιαφερομαι στελνω πμ
thodoris1985 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, gustom2008 said: Καλησπερα.Χαριζεται μια παλια μοναδα υπολογιστη χωρις σκληρο δισκο και τροφοδοτικο.Η μητρικη ειναι ABIT KN9 ULTRA,επεξεργαστης amd athlon και 3 gb ram.Μαζι και ενα πληκτρολογιο. Φωτο εδω: https://postimg.cc/gallery/v8kxrHK Περιοχη Καλογρεζα. πμ
Locke_John Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, salvador_ είπε καλησπερα ενδιαφερομαι στελνω πμ με την σειρα μου χαριζονται εκτυπωτης πολυμηχανημα hp deskjet 2130 λειτουργει αλλα δεν τραβαει σωστα το χαρτι , εαν μπορει καποιος να το φτιαξει και εναν HP Photosmart C4680 εχει θεμα με της κεφαλες δεν της ευθυγραμιζει μαζι με σταθερο τηλεφωνο siemens euroset2020 βρισκομαι αθηνα αγιους αναργυρους Γεια, ενδιαφέρομαι μόνο για το σταθερό τηλέφωνο, αν υπάρχει ακόμα.
tigergreg Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) SONY PS3 ΣΚΕΤΟ με 250αρη δισκο βγαζει καποιο ερορ πιθανον απο τον δισκο η θελει καθαρισμα η κεφαλη του. Δεν γνωριζω απ αυτα οποτε μην με ρωτατε περισσοτερα. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2022 από tigergreg 14
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, tigergreg είπε SONY PS3 ΣΚΕΤΟ με 250αρη δισκο βγαζει καποιο ερορ πιθανον απο τον δισκο η θελει καθαρισμα η κεφαλη του. Δεν γνωριζω απ αυτα οποτε μην με ρωτατε περισσοτερα. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση