haris_216 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Locke_John είπε Με ενδιαφέρει αν δε κανονιστεί με τον πρώτο ενδιαφερόμενο. Υγ. Έχω ένα μεγαλύτερου ύψους αλλά και μεγάλης διαμέτρου, αν σας ενδιαφέρει. Περίπου 220cm ύψος. Απλά δεν έχω τη συσκευασία του. Αν δεν προχωρήσει με το παλικάρι που προηγήθηκε είσαι ο επόμενος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z_dimitris Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Χαιρετώ την κοινότητα, καλή μας χρονιά και χρόνια πολλά. Χαρίζεται λοιπόν το netbook της Acer A071h-528k μαζί με το τροφοδοτικό του. Λειτουργικό το άφησα, απλά κάηκε ο δίσκος (2.5 ιντσες) οπότε δεν έχει. Χρόνια έχει να χρησιμοποιηθεί και είναι κρίμα, άμα σε κάποιον είναι χρήσιμο. Αθήνα-Σεπόλια 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m4nos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, z_dimitris είπε Χαιρετώ την κοινότητα, καλή μας χρονιά και χρόνια πολλά. Χαρίζεται λοιπόν το netbook της Acer A071h-528k μαζί με το τροφοδοτικό του. Λειτουργικό το άφησα, απλά κάηκε ο δίσκος (2.5 ιντσες) οπότε δεν έχει. Χρόνια έχει να χρησιμοποιηθεί και είναι κρίμα, άμα σε κάποιον είναι χρήσιμο. Αθήνα-Σεπόλια pm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jethro84 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, z_dimitris είπε Acer A071h-528k Καλημέρα ! Ενδιαφέρομαι , στέλνω pm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwnssk Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, z_dimitris είπε Χαιρετώ την κοινότητα, καλή μας χρονιά και χρόνια πολλά. Χαρίζεται λοιπόν το netbook της Acer A071h-528k μαζί με το τροφοδοτικό του. Λειτουργικό το άφησα, απλά κάηκε ο δίσκος (2.5 ιντσες) οπότε δεν έχει. Χρόνια έχει να χρησιμοποιηθεί και είναι κρίμα, άμα σε κάποιον είναι χρήσιμο. Αθήνα-Σεπόλια καλημέρα. pm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis_kan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 40 λεπτά πριν, z_dimitris είπε Χαιρετώ την κοινότητα, καλή μας χρονιά και χρόνια πολλά. Χαρίζεται λοιπόν το netbook της Acer A071h-528k μαζί με το τροφοδοτικό του. Λειτουργικό το άφησα, απλά κάηκε ο δίσκος (2.5 ιντσες) οπότε δεν έχει. Χρόνια έχει να χρησιμοποιηθεί και είναι κρίμα, άμα σε κάποιον είναι χρήσιμο. Αθήνα-Σεπόλια πμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taspower Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) "Acer A071h-528k" πμ Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από taspower 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 47 λεπτά πριν, z_dimitris είπε Χαιρετώ την κοινότητα, καλή μας χρονιά και χρόνια πολλά. Χαρίζεται λοιπόν το netbook της Acer A071h-528k μαζί με το τροφοδοτικό του. Λειτουργικό το άφησα, απλά κάηκε ο δίσκος (2.5 ιντσες) οπότε δεν έχει. Χρόνια έχει να χρησιμοποιηθεί και είναι κρίμα, άμα σε κάποιον είναι χρήσιμο. Αθήνα-Σεπόλια Θα με ενδιέφερε και μένα για την δουλειά μου, αν αποφασίσεις είτε να κάνεις κλήρωση ή αν δεν το πάρει ο 1ος . Ευχαριστώ! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z_dimitris Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 49 λεπτά πριν, z_dimitris είπε Χαιρετώ την κοινότητα, καλή μας χρονιά και χρόνια πολλά. Χαρίζεται λοιπόν το netbook της Acer A071h-528k μαζί με το τροφοδοτικό του. Λειτουργικό το άφησα, απλά κάηκε ο δίσκος (2.5 ιντσες) οπότε δεν έχει. Χρόνια έχει να χρησιμοποιηθεί και είναι κρίμα, άμα σε κάποιον είναι χρήσιμο. Αθήνα-Σεπόλια Παιδιά, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείξατε, αλλά ήδη είστε πολλοί, που έχετε στείλει, και στατιστικά να το δεις, αποκλείεται να πάει κάτι στραβά με όλους εσάς @Phoenix7 Θα το κάνω κλήρωση παιδιά, οπότε αν ενδιαφέρεστε, κάντε παράθεση σε αυτό το μήνυμα μέχρι τις 12:30μμ και θα έχετε συμμετοχή. Όσοι έχουν επικοινωνήσει ήδη μαζί μου δεν χρειάζεται. Ευχαριστώ 33 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε Θα με ενδιέφερε και μένα για την δουλειά μου, αν αποφασίσεις είτε να κάνεις κλήρωση ή αν δεν το πάρει ο 1ος . Ευχαριστώ! @Phoenix7 Θα το κάνω κλήρωση παιδιά, οπότε αν ενδιαφέρεστε, κάντε παράθεση σε αυτό το μήνυμα μέχρι τις 12:30μμ και θα έχετε συμμετοχή. Όσοι έχουν επικοινωνήσει ήδη μαζί μου δεν χρειάζεται. Ευχαριστώ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnhatzip Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 39 λεπτά πριν, z_dimitris είπε Παιδιά, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείξατε, αλλά ήδη είστε πολλοί, που έχετε στείλει, και στατιστικά να το δεις, αποκλείεται να πάει κάτι στραβά με όλους εσάς @Phoenix7 Θα το κάνω κλήρωση παιδιά, οπότε αν ενδιαφέρεστε, κάντε παράθεση σε αυτό το μήνυμα μέχρι τις 12:30μμ και θα έχετε συμμετοχή. Όσοι έχουν επικοινωνήσει ήδη μαζί μου δεν χρειάζεται. Ευχαριστώ @Phoenix7 Θα το κάνω κλήρωση παιδιά, οπότε αν ενδιαφέρεστε, κάντε παράθεση σε αυτό το μήνυμα μέχρι τις 12:30μμ και θα έχετε συμμετοχή. Όσοι έχουν επικοινωνήσει ήδη μαζί μου δεν χρειάζεται. Ευχαριστώ Ενδιαφέρομαι και γω αν γίνεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 40 λεπτά πριν, z_dimitris είπε Παιδιά, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείξατε, αλλά ήδη είστε πολλοί, που έχετε στείλει, και στατιστικά να το δεις, αποκλείεται να πάει κάτι στραβά με όλους εσάς @Phoenix7 Θα το κάνω κλήρωση παιδιά, οπότε αν ενδιαφέρεστε, κάντε παράθεση σε αυτό το μήνυμα μέχρι τις 12:30μμ και θα έχετε συμμετοχή. Όσοι έχουν επικοινωνήσει ήδη μαζί μου δεν χρειάζεται. Ευχαριστώ @Phoenix7 Θα το κάνω κλήρωση παιδιά, οπότε αν ενδιαφέρεστε, κάντε παράθεση σε αυτό το μήνυμα μέχρι τις 12:30μμ και θα έχετε συμμετοχή. Όσοι έχουν επικοινωνήσει ήδη μαζί μου δεν χρειάζεται. Ευχαριστώ +1 για την κλήρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z_dimitris Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Λοιπόν, η λίστα: 01. m4nos 11:00πμ 02. doubt 11:00πμ 03. jethro84 11:02πμ 04. kwnssk 11:14πμ 05. YDinopoulos 11:32πμ 06. giannis_kan 11:37πμ 07. Phoenix7 11:45πμ 08. taspower 11:51πμ 09. johnhatzip 12:26μμ 10. Locke_John 12:28μμ Και ο νικητής o Phoenix7. @Phoenix7 Στείλε μου να συνεννοηθούμε. Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 31 λεπτά πριν, z_dimitris είπε Λοιπόν, η λίστα: 01. m4nos 11:00πμ 02. doubt 11:00πμ 03. jethro84 11:02πμ 04. kwnssk 11:14πμ 05. YDinopoulos 11:32πμ 06. giannis_kan 11:37πμ 07. Phoenix7 11:45πμ 08. taspower 11:51πμ 09. johnhatzip 12:26μμ 10. Locke_John 12:28μμ Και ο νικητής o Phoenix7. @Phoenix7 Στείλε μου να συνεννοηθούμε. Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη, σου έχω στείλει ήδη μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Al_pacino Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Χαριζονται τα παρακατω ολα μαζι τωρα αν υπάρξει ενδιαφέρον απο αλλον για διαφορετικα πραγματα τα παιρνει ολα και τα μοιράζει - αθηνα μονο με πμ και οσοι χαριζουν μονο. δυσκος50% υγεια - τσαντα καινουρια - controller αγνωστη κατασταση. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Al_pacino είπε Χαριζονται τα παρακατω ολα μαζι τωρα αν υπάρξει ενδιαφέρον απο αλλον για διαφορετικα πραγματα τα παιρνει ολα και τα μοιράζει - αθηνα μονο με πμ και οσοι χαριζουν μονο. δυσκος50% υγεια - τσαντα καινουρια - controller αγνωστη κατασταση. ενδιαφέρομαι γ την τσάντα, στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση