Locke_John Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Ισως ενδιαφέρομαι εγώ αρκεί να μην το θέλει ο προηγούμενος και να περάσει από έγκριση από την γυναίκα του σπιτιού. Είναι μασιφ ξύλο σωστά; Απόσυρση με συνοπτικές διαδικασίες δεν τις άρεσε. @TasSou δεν είμαι για παντόφλα βραδιάτικα 🤣🤣🤣 Δεν έχω τρόπο μεταφοράς εγώ κ λόγω τετραγωνικών διαστάσεων δε θα χωράει σε επιβατικό αμάξι, οπότε ναι, έχω αποσύρει ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 18/1/2022 στις 11:08 ΜΜ, TasSou είπε Παρέλαβα και θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Vlad @gvworld7 Καλημέρα. Χαρίζω εκ νέου το Sanyo M-1100C που μου χαρίστηκε καθώς λόγω παρανόησης νόμιζα πως είναι για μικρή κασέτα ενώ το συγκεκριμένο είναι για κανονική. Έγινε δοκιμή με μπαταρίες και λειτουργεί αλλά μάλλον θέλει αλλαγή στους ιμάντες γιατί στην αναπαραγωγή ακούγεται η κασέτα σε slow motion. Φιλικά, ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ για @retroman3 Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2022 από TasSou 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giortsim Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται οθόνη 15αρα Philips. Παίρνει καλώδιο τροφοδοσίας το κλασικό που παίρνουν τα τροφοδοτικά των PC και έχει είσοδο D-SUB. Πριν αποθηκευτεί λειτουργούσε κανονικά, παραλαβή από Μαρούσι, δεν κάνω αποστολές. ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ για @georgios65 Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από giortsim 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liako25 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα σε όλους, χαρίζονται 4 ρούτερ αγνώστου λειτουργικής κατάστασης.Όποιος τα χρειάζεται μου στέλνει πμ και έρχεται και τα παίρνει από Ζωγράφου,Αθήνα. Επίσης χαρίζεται ένα σύστημα 2 ασύρματων τηλεφώνων general electric, αγνώστου λειτουργικής κατάστασης. Και ένας χαλασμένος εκτυπωτής που δε γνωρίζω τί βλάβη έχει! ΠΜ όποιος ενδιαφέρεται.ευχαριστώ. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Liako25 είπε Καλημέρα σε όλους, χαρίζονται 4 ρούτερ αγνώστου λειτουργικής κατάστασης.Όποιος τα χρειάζεται μου στέλνει πμ και έρχεται και τα παίρνει από Ζωγράφου,Αθήνα. Επίσης χαρίζεται ένα σύστημα 2 ασύρματων τηλεφώνων general electric, αγνώστου λειτουργικής κατάστασης. Και ένας χαλασμένος εκτυπωτής που δε γνωρίζω τί βλάβη έχει! ΠΜ όποιος ενδιαφέρεται.ευχαριστώ. Αν δεν τα ζητήσει άλλος τα παίρνω εγώ, εκτός από τον εκτυπωτή. (στέλνω πμ). Χαρίζεται ο εικονιζόμενος αναγνώστης καρτών μνήμης. Παίρνει 8 είδη καρτών και SD (ή micro SD με αντάπτορα σε SD). Σε επανειλημμένες δοκιμές είδα ότι διαβάζει SD μέχρι και 1 GB. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2022 από MessengerOfGood 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, giortsim είπε Χαρίζεται οθόνη 15αρα Philips. Παίρνει καλώδιο τροφοδοσίας το κλασικό που παίρνουν τα τροφοδοτικά των PC και έχει είσοδο D-SUB. Πριν αποθηκευτεί λειτουργούσε κανονικά, παραλαβή από Μαρούσι, δεν κάνω αποστολές. Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τήν ὀθόνη, ἐφόσον δέν ζητηθεῖ ἀπό κάποιο ἄλλο μέλος. Εὐχαριστῶ. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2022 από georgios65 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, TasSou είπε Καλημέρα. Χαρίζω εκ νέου το Sanyo M-1100C που μου χαρίστηκε καθώς λόγω παρανόησης νόμιζα πως είναι για μικρή κασέτα ενώ το συγκεκριμένο είναι για κανονική. Έγινε δοκιμή με μπαταρίες και λειτουργεί αλλά μάλλον θέλει αλλαγή στους ιμάντες γιατί στην αναπαραγωγή ακούγεται η κασέτα σε slow motion. Φιλικά, pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Στις 14/1/2022 στις 4:36 ΜΜ, MessengerOfGood είπε 1. Τέσσερα τηλεχειριστήρια. Το SONY TV δεξιά είναι λειτουργικό. Το Technisat έχει πρόβλημα στη μία επαφή λόγω διαρροής μπαταρίας. Στο ACER λείπει το καπάκι των μπαταριών, άρα μη λειτουργικό. Το μικρό SONY αριστερά δεν έχω ιδέα τι είναι και σε τι κατάσταση βρίσκεται. Δίνονται όλα μαζί αν υπάρξει ενδιαφέρον. 2. Ένα περίεργο καλώδιο SONy RFU adaptor. ΔΟΘΗΚΕ 3. Original Windows XP Profesional CD με τον κωδικό του. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ @tigergreg 4. Ένα διακοσμητικό μπλιμπλίκι. παρελαβα και σευχαριστω παρα πολυ! επισης να ευχαριστησω και τον @tigergreg που μου παραχωρησε την σειρα του! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f2bnp Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 20 ώρες πριν, giortsim είπε Χαρίζεται κουτί υπολογιστή με CDROM IDE. Παραλαβή από Μαρούσι. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ Ευχαριστώ πολύ τον @giortsim για το κουτάκι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Liako25 είπε Καλημέρα σε όλους, χαρίζονται 4 ρούτερ αγνώστου λειτουργικής κατάστασης.Όποιος τα χρειάζεται μου στέλνει πμ και έρχεται και τα παίρνει από Ζωγράφου,Αθήνα. Επίσης χαρίζεται ένα σύστημα 2 ασύρματων τηλεφώνων general electric, αγνώστου λειτουργικής κατάστασης. Και ένας χαλασμένος εκτυπωτής που δε γνωρίζω τί βλάβη έχει! ΠΜ όποιος ενδιαφέρεται.ευχαριστώ. Τα παρέλαβα όλα πλην εκτυπωτή. Ευχαριστώ πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis_kan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Ευχαριστω τον @aris132 και τον τετραποδο φιλο του για τα πραματα. Το φωτιστικο δουλευει και θα αξιοποιηθει, το αλλο θα δω τι φταιει μηπως δουλεψει. Καλη συνεχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psyduck Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, giortsim είπε Χαρίζεται οθόνη 15αρα Philips. Παίρνει καλώδιο τροφοδοσίας το κλασικό που παίρνουν τα τροφοδοτικά των PC και έχει είσοδο D-SUB. Πριν αποθηκευτεί λειτουργούσε κανονικά, παραλαβή από Μαρούσι, δεν κάνω αποστολές. Αποσύρω ενδιαφέρον λόγω ωραρίου. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2022 από psyduck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Στις 22/1/2022 στις 7:14 ΠΜ, 1302L είπε Χαρίζονται 5 μεγάλα κομμάτια κερί. Επικοινωνία με ΡΜ. Παρέλαβα τα δύο εναπομείναντα και ευχαριστώ θερμά τον Στέλιο @1302L Στις 22/1/2022 στις 12:11 ΜΜ, tigergreg είπε Οπως παντα ψαχνω αλλα και βρισκω αλλα.... Χαριζονται....τα τροφοδοτικα ειναι λιγο σπανια ως προς το βολταζ.... 3.ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ SWITCHING ADAPTER CP15040RA 15V 4A 2ΤΕΜΑΧΙΑ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ 2 ΚΑΙ ΤΟ 3 το ενα τεμαχιο..... Παρέλαβα και ευχαριστώ για ακόμα μία φορά τον Γρηγόρη @tigergreg 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Στις 16/1/2022 στις 1:32 ΜΜ, frantan είπε Χαριζετε κ παραλαβη απο Νεα Σμυρνη Αγια Φωτεινη Ξυριστικη μηχανη Brown Series7 - 790cc (μονο το σωμα κ χωρις φορτιστες οι οποιοι ειχαν χαθει σε καποια μετακομιση) ειναι στο συρταρι 3 περιπου χρονια, ειχε πολυ καλη μπαταρια κ καινουργια κεφαλη πριν αποθηκευτει οπου θελω Δοθηκε στο φιλο @Fuel7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fuel7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 52 λεπτά πριν, frantan είπε Δοθηκε στο φιλο @Fuel7 Παρελαβα ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση