DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μια τελευταία προσπάθεια πριν τα φουνταρω ανακύκλωση θέλω να καθαρίσω τον χώρο μου ν ασχοληθώ με άλλα πράγματα. Το κουτί του band είναι ανταλλακτικό λουράκι. Ο εκτυπωτής είναι για ανταλλακτικά δεν έχει τροφοδοτικό του ΧΑ βγάλει τα μάτια για να το ανοίξω αλλά δεν έφταιγε αυτό. Εκτυπώνει κομπλέ και απλά σταμάτησε να τροφοδοτείτε σωστά Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2022 από DeVilMaYcRyGR 4
tolee Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Μια τελευταία προσπάθεια πριν τα φουνταρω ανακύκλωση θέλω να καθαρίσω τον χώρο μου ν ασχοληθώ με άλλα πράγματα. Pm με ερώτηση
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, tolee είπε Pm με ερώτηση Feel free εδώ είμαι
gvworld7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Στις 18/1/2022 στις 2:12 ΜΜ, gvworld7 είπε Επειδή έχω απαντήσει σε όλα τα πμ, όσοι δεν τα έχετε δει, θα σας παρακαλούσα να δηλώσουμε ημέρα και ώρα για την παράδοση. Λοιπόν αυτά είναι τα αντικείμενα που έχουν απομείνει. Πέρα από συγκεκριμένα αντικείμενα που είναι κρατημένα και έχω κανονίσει να τα δώσω (9, 13, 15, 22, 23, 34, 39), παρακαλώ τους @Trigger Happy και @Al_pacino να επικοινωνήσουν μαζί μου για το ενδιαφέρον που είχαν εκδηλώσει. Επίσης θα παρακαλούσα τον @tgisop να απαντήσει σε πμ για το ενδιαφέρον που είχε εκδηλώσει. Εάν δεν προκύψει ενημέρωση εκ μέρους σας, τα αντικείμενα θα παραχωρηθούν στον επόμενο ενδιαφερόμενο. Τα αντικείμενα με αριθμό 17, 18, 28, 29, 30, 32 δεν είχαν κάποιον ενδιαφερόμενο. Εάν δεν προκύψει πμ, θα πάνε για ανακύκλωση/πέταμα. Ευχαριστώ! 2
SilverMachine Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Γουαζαπ γιο......... (ταυτοχρονα με σναπ δαχτυλων-αντιχειρα κ χτυπημα της παλαμης του συνομιλητη) χουαρ γιολ ντουιν γιο................. (συνδιασμενο με ταυτοχρονη κινηση του δεξιου χεριου προς τα κατω, μορφασμο μυρικαστικου ανευ τσιχλοφουσκας κ λυγισμα της μεσης προς τα δεξια παρομοια με αφημα αεριων απο υπερηλικα) λοιπον- δινεται σακουλα πρασινωπου χρωματος αγνωστου μαγαζιου (γραφτε λαθος- ηταν γυναικειο μαγαζι/πολυεθνικη) με καπου 120 dvds γραμμενα με ταινιες...... τις ειχα παρει απο διαφορους φιλους οταν ημουν στην "τονεια" (hood) κ ημουν στο "παιχνιδι" (in the game). τωρα δεν βλεπω σχεδον καθολου ταινιες κ σιγουρα δεν θα ξαναδω καμια απο αυτες. αρα πιανουν χωρο κ μαζευουν σκονη χωρις πραγματικο λογο υπαρξης στο δωματιο μου...... σο, ειπα κ γω να ντουν σομ γουντ γουιθ δε μπρα (brus) κ γκιβ σομ λαβιν σε μορφη δισκων για κανεναν που εκτιμα ακομα τον ομορφο ηχο ενος dvd wr.... τα δινω ωλ τουγκεδα ιν δε μπαγκ, νο κοβερς, σομ μαι νοτ γουερκ/πλαι, απτην "τονεια" μου, οποιος ζητησει/περασει πρωτος. στειλτε πμ 2 1
MessengerOfGood Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Ευχαριστίες στον gvworld7 για τα φωτάκια και την καμερούλα και τον TasSou για τη μεταφορά. 2
Locke_John Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, SilentVoice είπε Αθήνα , Χαλάνδρι, παραλαβή από τον χώρο μου. Χαρίζεται το εικονιζόμενο φωτιστικό χώρου με διακόπτη πάνω στο καλώδιο.Παίρνει 2 λάμπες Ε27. Θέλει ένα μικρό καθάρισμα φυσικά. Διατηρώ το δικαίωμα επιλογής σε ποιον θα το δώσω, προτεραιότητα σε άτομα που μου έχουν ξαναχαρισει.Ποστ πρώτα εδώ και μετά πμ. δηλώνω επίσης ενδιαφέρον.
tgisop Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Στις 18/1/2022 στις 3:04 ΠΜ, gvworld7 είπε Καλησπέρα, στείλε μου ένα πμ για το 24. Ευχαριστώ. Αποσύρω το ενδιαφέρον μου. 1
Crybal Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 17 ώρες πριν, Locke_John είπε δικό σ, περιμενω πμ Ευχαριστω πολύ.Ηδη ξεκινησαν τα πειραματα! 1
tigergreg Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 16/1/2022 στις 7:21 ΜΜ, HILL.K είπε Ψηφιακή OLΥMPUS. Παρελαβα ευχαριστω πολυ. Επισης ευχαριστω και τον thodoris1985 που μου το εφερε. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από tigergreg 3
MessengerOfGood Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 20 ώρες πριν, SilentVoice είπε Αθήνα , Χαλάνδρι, παραλαβή από τον χώρο μου. Χαρίζεται το εικονιζόμενο φωτιστικό χώρου με διακόπτη πάνω στο καλώδιο.Παίρνει 2 λάμπες Ε27. Θέλει ένα μικρό καθάρισμα φυσικά. Διατηρώ το δικαίωμα επιλογής σε ποιον θα το δώσω, προτεραιότητα σε άτομα που μου έχουν ξαναχαρισει.Ποστ πρώτα εδώ και μετά πμ. Κρατημένο @MessengerOfGood Ευχαριστώ για το φωτιστικό. Θα πάει στο home cinema στο εξοχικό για να κάνει ατμόσφαιρα. 2
STELLIOS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 αλλη μια προσπαθεια δυο φιλοι το θελουν αλλα δεν ηρθαν μεχρι την Τριτη απο χολαργο 3
tigergreg Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαριζονται 3 δισκοι 3,5 IDE σε καλη κατασταση. Εναν ο καθενας παρακαλω πολυ. 1.SEAGATE BARRACUDA 7200.7 IDE 120GB. 2.2X80GB WESTERN DIGITAL WD800. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου σημερα η αυριο. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ! Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από tigergreg 6
MessengerOfGood Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Ευχαριστώ τον Locke_John για το ταμπλετάκι που είχε την καλωσύνη να μου το φέρει κίολας. 31 λεπτά πριν, STELLIOS είπε αλλη μια προσπαθεια δυο φιλοι το θελουν αλλα δεν ηρθαν μεχρι την Τριτη απο χολαργο Αν δεν έλθουν έρχομαι και το παίρνω εγώ. πμ 1
Trigger Happy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται 3 δισκοι 3,5 IDE σε καλη κατασταση. Εναν ο καθενας παρακαλω πολυ. 1.SEAGATE BARRACUDA 7200.7 IDE 120GB. 2.2X80GB WESTERN DIGITAL WD800. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου σημερα η αυριο. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. γρηγόρη αν ο 120 έχει σημάδια ζωής ακόμα, θέλω να αναστήσω έναν της σειράς του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση