tigergreg Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5,6,14,21 ΣΤΕΛΝΩ ΠΜ Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2022 από tigergreg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αθήνα, κέντρο: Χαρίζεται θερμόμετρο κλασικό υδραργύρου με τη θήκη του. στείλτε μου πμ γ παραλαβή. υγ. Αν δεν υπάρξει ενδιαφερόμενος, ξέρετε μήπως τα δέχονται "προς απόσυρση" σε φαρμακεία; 52 λεπτά πριν, gvworld7 είπε Καλησπέρα στα μέλη. Χαρίζονται τα παρακάτω αντικείμενα λόγω καθαρισμόυ αποθήκης, κτλ. Όσοι ενδιαφέρεστε, παρακαλώ στείλτε μου ένα πμ. με τον αριθμό του αντικειμένου. Θα δοθούν με προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Παραλαβή από την οικία μου στον Αγ. Δημήτριο Αττικής. 1. Οπτικός Δίσκος (όχι LG, το κουτί του είναι), σύνδεσης IDE (όπως φαίνεται από την φώτο) 2. Εγγραφέας/Αναπαραγωγέας μικρής κασέτας Sanyo 3. Εγγραφέας/Αναπαραγωγέας μικρής κασέτας Panasonic 4. Τρόμπα χειρός/παλάμης 5. Ρολόι quartz 1 6. Ρολόι quartz 2 7. Ρολόι quartz 3 8. Ρολόι quartz 4 9. Μετρητής Σακχάρου Bionim μαζί με 3 κουτιά σκαρφιστήρων (σφραγισμένα) 10. Μετρητής Σακχάρου Contour 11. Μετρητής Σακχάρου Onetouch 12. Βιντεοκάμερα ανάλυσης 720p 13. Βιντεοκάμερα Sony με φοριστή και χειριστήριο 14. Κουτί φύλαξης ξύλινο 15. Μπρελόκ Ιταλικής Προέλευσης 16. Αναλογική ζυγαριά χειρός 17. Καπάκια για λάστιχα, με λογότυπο γνωστής μάρκας 18. Μετατροπέας Scart 19. LED λάμπα με σύνδεση USB A 20. Μέτρο, ξύλινο 2μ 21. Πολυεργαλείο χειρός 22. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 23. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 24. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 25. Walkie Talkie μάρκας Telco 26. Χρώματα ζωγραφικής μαζί με πινέλα ζωγραφικής 27. Κλιπ μπαταρίας 9V 28. Καλώδιο σύνδεσης εικόνας/ήχου με μετατροπέα Scart 29. Μετατροπέας Scart 30. Καλώδια σύνδεσης ήχου 31. Φορτιστής Αναπτήρα Αυτοκινήτου 32. Τσιμούχα Αδιαβραχοποίησης για iPhone XR 33. Σκληρός Δίσκος WD 1600B EVT 160GB 2.5" 34. Μικρόφωνο με σύνδεση aux και βάση/κλιπ (προοριζόταν για αυτοκίνητο) 35. Οπίσθιο φανάρι ποδηλάτου (5 φανάρια, άρα 5 ενδιαφερόμενοι!) 36. Caddy εξωτερικού δίσκου 2.5", σύνδεσης USB 2.0 37. Variable Speed Rotary Detail Carver (Δεν έχω ιδέα αν είναι και για νύχια ή κυρίως για λοιπά υλικά) 38. Επιτραπέζια Λάμπα, Κίτρινου φωτός απόδοσης 40W 39. Φορητό Ριαδιοφωνάκι 40. Αντάπτορας VGA θηλυκό σε DVI αρσενικό έστειλα πμ για μερικά, κυρίως για τα 5, 7 κ 8 ενδιαφέρομαι. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2022 από Locke_John Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 19 hours ago, HILL.K said: χαριζονται τα παρακαλτω - UPS K1200VA LAMTECH, οι μπαταριες ειναι OFF. λειτουργουσε απόσο θυμαμαι. - Πληκτρολόιγιο απο laptop TOSHIBA - Ψηφιακή OLΥMPUS. Λειτουργική, όμως έχει μια μικρή μαύρη κοιλιδα στην οθονη αλλα οι φωτογραφίες τραβιούνται και φάινονται κανονικα. Παραλαβή από Χαλάνδρι https://postimg.cc/DJp4sX5V Παρέλαβα το UPS για εμένα και τη φωτογραφική για λογαριασμό του tigergreg. Κώστα σε ευχαριστώ πολύ που μου τα έφερες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, gvworld7 είπε Καλησπέρα στα μέλη. Χαρίζονται τα παρακάτω αντικείμενα λόγω καθαρισμόυ αποθήκης, κτλ. Όσοι ενδιαφέρεστε, παρακαλώ στείλτε μου ένα πμ. με τον αριθμό του αντικειμένου. Θα δοθούν με προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Παραλαβή από την οικία μου στον Αγ. Δημήτριο Αττικής. 1. Οπτικός Δίσκος (όχι LG, το κουτί του είναι), σύνδεσης IDE (όπως φαίνεται από την φώτο) 2. Εγγραφέας/Αναπαραγωγέας μικρής κασέτας Sanyo 3. Εγγραφέας/Αναπαραγωγέας μικρής κασέτας Panasonic 4. Τρόμπα χειρός/παλάμης 5. Ρολόι quartz 1 6. Ρολόι quartz 2 7. Ρολόι quartz 3 8. Ρολόι quartz 4 9. Μετρητής Σακχάρου Bionim μαζί με 3 κουτιά σκαρφιστήρων (σφραγισμένα) 10. Μετρητής Σακχάρου Contour 11. Μετρητής Σακχάρου Onetouch 12. Βιντεοκάμερα ανάλυσης 720p 13. Βιντεοκάμερα Sony με φοριστή και χειριστήριο 14. Κουτί φύλαξης ξύλινο 15. Μπρελόκ Ιταλικής Προέλευσης 16. Αναλογική ζυγαριά χειρός 17. Καπάκια για λάστιχα, με λογότυπο γνωστής μάρκας 18. Μετατροπέας Scart 19. LED λάμπα με σύνδεση USB A 20. Μέτρο, ξύλινο 2μ 21. Πολυεργαλείο χειρός 22. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 23. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 24. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 25. Walkie Talkie μάρκας Telco 26. Χρώματα ζωγραφικής μαζί με πινέλα ζωγραφικής 27. Κλιπ μπαταρίας 9V 28. Καλώδιο σύνδεσης εικόνας/ήχου με μετατροπέα Scart 29. Μετατροπέας Scart 30. Καλώδια σύνδεσης ήχου 31. Φορτιστής Αναπτήρα Αυτοκινήτου 32. Τσιμούχα Αδιαβραχοποίησης για iPhone XR 33. Σκληρός Δίσκος WD 1600B EVT 160GB 2.5" 34. Μικρόφωνο με σύνδεση aux και βάση/κλιπ (προοριζόταν για αυτοκίνητο) 35. Οπίσθιο φανάρι ποδηλάτου (5 φανάρια, άρα 5 ενδιαφερόμενοι!) 36. Caddy εξωτερικού δίσκου 2.5", σύνδεσης USB 2.0 37. Variable Speed Rotary Detail Carver (Δεν έχω ιδέα αν είναι και για νύχια ή κυρίως για λοιπά υλικά) 38. Επιτραπέζια Λάμπα, Κίτρινου φωτός απόδοσης 40W 39. Φορητό Ριαδιοφωνάκι 40. Αντάπτορας VGA θηλυκό σε DVI αρσενικό Ενδιαφέρομαι για τα 4, 20, 21, 26, 30, 31, 33, 34, 36, 38, 40. Στέλνω ΠΜ. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2022 από Aurumnus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fir3fly Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 44 λεπτά πριν, gvworld7 είπε Καλησπέρα στα μέλη. Χαρίζονται τα παρακάτω αντικείμενα λόγω καθαρισμόυ αποθήκης, κτλ. Όσοι ενδιαφέρεστε, παρακαλώ στείλτε μου ένα πμ. με τον αριθμό του αντικειμένου. Θα δοθούν με προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Παραλαβή από την οικία μου στον Αγ. Δημήτριο Αττικής. 1. Οπτικός Δίσκος (όχι LG, το κουτί του είναι), σύνδεσης IDE (όπως φαίνεται από την φώτο) 2. Εγγραφέας/Αναπαραγωγέας μικρής κασέτας Sanyo 3. Εγγραφέας/Αναπαραγωγέας μικρής κασέτας Panasonic 4. Τρόμπα χειρός/παλάμης 5. Ρολόι quartz 1 6. Ρολόι quartz 2 7. Ρολόι quartz 3 8. Ρολόι quartz 4 9. Μετρητής Σακχάρου Bionim μαζί με 3 κουτιά σκαρφιστήρων (σφραγισμένα) 10. Μετρητής Σακχάρου Contour 11. Μετρητής Σακχάρου Onetouch 12. Βιντεοκάμερα ανάλυσης 720p 13. Βιντεοκάμερα Sony με φοριστή και χειριστήριο 14. Κουτί φύλαξης ξύλινο 15. Μπρελόκ Ιταλικής Προέλευσης 16. Αναλογική ζυγαριά χειρός 17. Καπάκια για λάστιχα, με λογότυπο γνωστής μάρκας 18. Μετατροπέας Scart 19. LED λάμπα με σύνδεση USB A 20. Μέτρο, ξύλινο 2μ 21. Πολυεργαλείο χειρός 22. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 23. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 24. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 25. Walkie Talkie μάρκας Telco 26. Χρώματα ζωγραφικής μαζί με πινέλα ζωγραφικής 27. Κλιπ μπαταρίας 9V 28. Καλώδιο σύνδεσης εικόνας/ήχου με μετατροπέα Scart 29. Μετατροπέας Scart 30. Καλώδια σύνδεσης ήχου 31. Φορτιστής Αναπτήρα Αυτοκινήτου 32. Τσιμούχα Αδιαβραχοποίησης για iPhone XR 33. Σκληρός Δίσκος WD 1600B EVT 160GB 2.5" 34. Μικρόφωνο με σύνδεση aux και βάση/κλιπ (προοριζόταν για αυτοκίνητο) 35. Οπίσθιο φανάρι ποδηλάτου (5 φανάρια, άρα 5 ενδιαφερόμενοι!) 36. Caddy εξωτερικού δίσκου 2.5", σύνδεσης USB 2.0 37. Variable Speed Rotary Detail Carver (Δεν έχω ιδέα αν είναι και για νύχια ή κυρίως για λοιπά υλικά) 38. Επιτραπέζια Λάμπα, Κίτρινου φωτός απόδοσης 40W 39. Φορητό Ριαδιοφωνάκι 40. Αντάπτορας VGA θηλυκό σε DVI αρσενικό Ενδιαφέρομαι για τα 5,6,7,8,9,10,11... ευχαριστώ πάρα πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tgisop Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για 19. LED λάμπα με σύνδεση USB A 21. Πολυεργαλείο χειρός 22. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 23. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 24. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 25 λεπτά πριν, Locke_John είπε Αθήνα, κέντρο: Χαρίζεται θερμόμετρο κλασικό υδραργύρου με τη θήκη του. υγ. Αν δεν υπάρξει ενδιαφερόμενος, ξέρετε μήπως τα δέχονται "προς απόσυρση" σε φαρμακεία; Ενδιαφέρομαι για το θερμόμετρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, gvworld7 είπε Καλησπέρα στα μέλη. Χαρίζονται τα παρακάτω αντικείμενα λόγω καθαρισμόυ αποθήκης, κτλ. Όσοι ενδιαφέρεστε, παρακαλώ στείλτε μου ένα πμ. με τον αριθμό του αντικειμένου. Θα δοθούν με προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Παραλαβή από την οικία μου στον Αγ. Δημήτριο Αττικής. 1. Οπτικός Δίσκος (όχι LG, το κουτί του είναι), σύνδεσης IDE (όπως φαίνεται από την φώτο) 2. Εγγραφέας/Αναπαραγωγέας μικρής κασέτας Sanyo 3. Εγγραφέας/Αναπαραγωγέας μικρής κασέτας Panasonic 4. Τρόμπα χειρός/παλάμης 5. Ρολόι quartz 1 6. Ρολόι quartz 2 7. Ρολόι quartz 3 8. Ρολόι quartz 4 9. Μετρητής Σακχάρου Bionim μαζί με 3 κουτιά σκαρφιστήρων (σφραγισμένα) 10. Μετρητής Σακχάρου Contour 11. Μετρητής Σακχάρου Onetouch 12. Βιντεοκάμερα ανάλυσης 720p 13. Βιντεοκάμερα Sony με φοριστή και χειριστήριο 14. Κουτί φύλαξης ξύλινο 15. Μπρελόκ Ιταλικής Προέλευσης 16. Αναλογική ζυγαριά χειρός 17. Καπάκια για λάστιχα, με λογότυπο γνωστής μάρκας 18. Μετατροπέας Scart 19. LED λάμπα με σύνδεση USB A 20. Μέτρο, ξύλινο 2μ 21. Πολυεργαλείο χειρός 22. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 23. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 24. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 25. Walkie Talkie μάρκας Telco 26. Χρώματα ζωγραφικής μαζί με πινέλα ζωγραφικής 27. Κλιπ μπαταρίας 9V 28. Καλώδιο σύνδεσης εικόνας/ήχου με μετατροπέα Scart 29. Μετατροπέας Scart 30. Καλώδια σύνδεσης ήχου 31. Φορτιστής Αναπτήρα Αυτοκινήτου 32. Τσιμούχα Αδιαβραχοποίησης για iPhone XR 33. Σκληρός Δίσκος WD 1600B EVT 160GB 2.5" 34. Μικρόφωνο με σύνδεση aux και βάση/κλιπ (προοριζόταν για αυτοκίνητο) 35. Οπίσθιο φανάρι ποδηλάτου (5 φανάρια, άρα 5 ενδιαφερόμενοι!) 36. Caddy εξωτερικού δίσκου 2.5", σύνδεσης USB 2.0 37. Variable Speed Rotary Detail Carver (Δεν έχω ιδέα αν είναι και για νύχια ή κυρίως για λοιπά υλικά) 38. Επιτραπέζια Λάμπα, Κίτρινου φωτός απόδοσης 40W 39. Φορητό Ριαδιοφωνάκι 40. Αντάπτορας VGA θηλυκό σε DVI αρσενικό Είναι εύκολο να δώσεις κάποια στοιχεία για τις κάμερες #12 και #13; Π.χ. μάρκα & μοντέλο για να το ψάξουμε στο ιντερνετ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giortsim Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Είναι εύκολο να δώσεις κάποια στοιχεία για τις κάμερες #12 και #13; Π.χ. μάρκα & μοντέλο για να το ψάξουμε στο ιντερνετ... Η 13 όπως φαίνεται στη photo είναι DSR-SX15 https://productz.com/en/sony-dcr-sx15/p/yNgal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 49 λεπτά πριν, giortsim είπε Η 13 όπως φαίνεται στη photo είναι DSR-SX15 https://productz.com/en/sony-dcr-sx15/p/yNgal Ρωτάω κυρίως για την #12 που, αν δεν κάνω λάθος, δεν έχει ζητηθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sveel Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Locke_John είπε καλησπρερα ενδιαφερομαι για 22-23-24 3 ώρες πριν, gvworld7 είπε Καλησπέρα στα μέλη. Χαρίζονται τα παρακάτω αντικείμενα λόγω καθαρισμόυ αποθήκης, κτλ. Όσοι ενδιαφέρεστε, παρακαλώ στείλτε μου ένα πμ. με τον αριθμό του αντικειμένου. Θα δοθούν με προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Παραλαβή από την οικία μου στον Αγ. Δημήτριο Αττικής. 1. Οπτικός Δίσκος (όχι LG, το κουτί του είναι), σύνδεσης IDE (όπως φαίνεται από την φώτο) 2. Εγγραφέας/Αναπαραγωγέας μικρής κασέτας Sanyo 3. Εγγραφέας/Αναπαραγωγέας μικρής κασέτας Panasonic 4. Τρόμπα χειρός/παλάμης 5. Ρολόι quartz 1 6. Ρολόι quartz 2 7. Ρολόι quartz 3 8. Ρολόι quartz 4 9. Μετρητής Σακχάρου Bionim μαζί με 3 κουτιά σκαρφιστήρων (σφραγισμένα) 10. Μετρητής Σακχάρου Contour 11. Μετρητής Σακχάρου Onetouch 12. Βιντεοκάμερα ανάλυσης 720p 13. Βιντεοκάμερα Sony με φοριστή και χειριστήριο 14. Κουτί φύλαξης ξύλινο 15. Μπρελόκ Ιταλικής Προέλευσης 16. Αναλογική ζυγαριά χειρός 17. Καπάκια για λάστιχα, με λογότυπο γνωστής μάρκας 18. Μετατροπέας Scart 19. LED λάμπα με σύνδεση USB A 20. Μέτρο, ξύλινο 2μ 21. Πολυεργαλείο χειρός 22. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 23. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 24. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 25. Walkie Talkie μάρκας Telco 26. Χρώματα ζωγραφικής μαζί με πινέλα ζωγραφικής 27. Κλιπ μπαταρίας 9V 28. Καλώδιο σύνδεσης εικόνας/ήχου με μετατροπέα Scart 29. Μετατροπέας Scart 30. Καλώδια σύνδεσης ήχου 31. Φορτιστής Αναπτήρα Αυτοκινήτου 32. Τσιμούχα Αδιαβραχοποίησης για iPhone XR 33. Σκληρός Δίσκος WD 1600B EVT 160GB 2.5" 34. Μικρόφωνο με σύνδεση aux και βάση/κλιπ (προοριζόταν για αυτοκίνητο) 35. Οπίσθιο φανάρι ποδηλάτου (5 φανάρια, άρα 5 ενδιαφερόμενοι!) 36. Caddy εξωτερικού δίσκου 2.5", σύνδεσης USB 2.0 37. Variable Speed Rotary Detail Carver (Δεν έχω ιδέα αν είναι και για νύχια ή κυρίως για λοιπά υλικά) 38. Επιτραπέζια Λάμπα, Κίτρινου φωτός απόδοσης 40W 39. Φορητό Ριαδιοφωνάκι 40. Αντάπτορας VGA θηλυκό σε DVI αρσενικό καλησπρερα ενδιαφερομαι για 22-23-24 Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2022 από sveel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Aurumnus είπε Ενδιαφέρομαι για το θερμόμετρο. δικό σας, το κρατάω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntemis21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 ευχαριστώ πολύ το μέλος @GeG για το πατίνι. θα επισκευαστεί και θα κάνει ένα παιδάκι χαρούμενο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, gvworld7 είπε Καλησπέρα στα μέλη. Χαρίζονται τα παρακάτω αντικείμενα λόγω καθαρισμόυ αποθήκης, κτλ. Όσοι ενδιαφέρεστε, παρακαλώ στείλτε μου ένα πμ. με τον αριθμό του αντικειμένου. Θα δοθούν με προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Παραλαβή από την οικία μου στον Αγ. Δημήτριο Αττικής. 1. Οπτικός Δίσκος (όχι LG, το κουτί του είναι), σύνδεσης IDE (όπως φαίνεται από την φώτο) 2. Εγγραφέας/Αναπαραγωγέας μικρής κασέτας Sanyo 3. Εγγραφέας/Αναπαραγωγέας μικρής κασέτας Panasonic 4. Τρόμπα χειρός/παλάμης 5. Ρολόι quartz 1 6. Ρολόι quartz 2 7. Ρολόι quartz 3 8. Ρολόι quartz 4 9. Μετρητής Σακχάρου Bionim μαζί με 3 κουτιά σκαρφιστήρων (σφραγισμένα) 10. Μετρητής Σακχάρου Contour 11. Μετρητής Σακχάρου Onetouch 12. Βιντεοκάμερα ανάλυσης 720p 13. Βιντεοκάμερα Sony με φοριστή και χειριστήριο 14. Κουτί φύλαξης ξύλινο 15. Μπρελόκ Ιταλικής Προέλευσης 16. Αναλογική ζυγαριά χειρός 17. Καπάκια για λάστιχα, με λογότυπο γνωστής μάρκας 18. Μετατροπέας Scart 19. LED λάμπα με σύνδεση USB A 20. Μέτρο, ξύλινο 2μ 21. Πολυεργαλείο χειρός 22. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 23. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 24. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 25. Walkie Talkie μάρκας Telco 26. Χρώματα ζωγραφικής μαζί με πινέλα ζωγραφικής 27. Κλιπ μπαταρίας 9V 28. Καλώδιο σύνδεσης εικόνας/ήχου με μετατροπέα Scart 29. Μετατροπέας Scart 30. Καλώδια σύνδεσης ήχου 31. Φορτιστής Αναπτήρα Αυτοκινήτου 32. Τσιμούχα Αδιαβραχοποίησης για iPhone XR 33. Σκληρός Δίσκος WD 1600B EVT 160GB 2.5" 34. Μικρόφωνο με σύνδεση aux και βάση/κλιπ (προοριζόταν για αυτοκίνητο) 35. Οπίσθιο φανάρι ποδηλάτου (5 φανάρια, άρα 5 ενδιαφερόμενοι!) 36. Caddy εξωτερικού δίσκου 2.5", σύνδεσης USB 2.0 37. Variable Speed Rotary Detail Carver (Δεν έχω ιδέα αν είναι και για νύχια ή κυρίως για λοιπά υλικά) 38. Επιτραπέζια Λάμπα, Κίτρινου φωτός απόδοσης 40W 39. Φορητό Ριαδιοφωνάκι 40. Αντάπτορας VGA θηλυκό σε DVI αρσενικό καλησπερα. με ενδιαφερει το 13 και το 34. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis79 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Locke_John είπε Αθήνα, κέντρο: Χαρίζεται θερμόμετρο κλασικό υδραργύρου με τη θήκη του. στείλτε μου πμ γ παραλαβή. υγ. Αν δεν υπάρξει ενδιαφερόμενος, ξέρετε μήπως τα δέχονται "προς απόσυρση" σε φαρμακεία; έστειλα πμ για μερικά, κυρίως για τα 5, 7 κ 8 ενδιαφέρομαι. Αν κάτι αλλάξει από τον προηγούμενο ενδιαφερόμενο, ενδιαφέρομαι κι εγώ για το θερμόμετρο. 4 ώρες πριν, gvworld7 είπε Καλησπέρα στα μέλη. Χαρίζονται τα παρακάτω αντικείμενα λόγω καθαρισμόυ αποθήκης, κτλ. Όσοι ενδιαφέρεστε, παρακαλώ στείλτε μου ένα πμ. με τον αριθμό του αντικειμένου. Θα δοθούν με προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Παραλαβή από την οικία μου στον Αγ. Δημήτριο Αττικής. 1. Οπτικός Δίσκος (όχι LG, το κουτί του είναι), σύνδεσης IDE (όπως φαίνεται από την φώτο) 2. Εγγραφέας/Αναπαραγωγέας μικρής κασέτας Sanyo 3. Εγγραφέας/Αναπαραγωγέας μικρής κασέτας Panasonic 4. Τρόμπα χειρός/παλάμης 5. Ρολόι quartz 1 6. Ρολόι quartz 2 7. Ρολόι quartz 3 8. Ρολόι quartz 4 9. Μετρητής Σακχάρου Bionim μαζί με 3 κουτιά σκαρφιστήρων (σφραγισμένα) 10. Μετρητής Σακχάρου Contour 11. Μετρητής Σακχάρου Onetouch 12. Βιντεοκάμερα ανάλυσης 720p 13. Βιντεοκάμερα Sony με φοριστή και χειριστήριο 14. Κουτί φύλαξης ξύλινο 15. Μπρελόκ Ιταλικής Προέλευσης 16. Αναλογική ζυγαριά χειρός 17. Καπάκια για λάστιχα, με λογότυπο γνωστής μάρκας 18. Μετατροπέας Scart 19. LED λάμπα με σύνδεση USB A 20. Μέτρο, ξύλινο 2μ 21. Πολυεργαλείο χειρός 22. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 23. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 24. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 25. Walkie Talkie μάρκας Telco 26. Χρώματα ζωγραφικής μαζί με πινέλα ζωγραφικής 27. Κλιπ μπαταρίας 9V 28. Καλώδιο σύνδεσης εικόνας/ήχου με μετατροπέα Scart 29. Μετατροπέας Scart 30. Καλώδια σύνδεσης ήχου 31. Φορτιστής Αναπτήρα Αυτοκινήτου 32. Τσιμούχα Αδιαβραχοποίησης για iPhone XR 33. Σκληρός Δίσκος WD 1600B EVT 160GB 2.5" 34. Μικρόφωνο με σύνδεση aux και βάση/κλιπ (προοριζόταν για αυτοκίνητο) 35. Οπίσθιο φανάρι ποδηλάτου (5 φανάρια, άρα 5 ενδιαφερόμενοι!) 36. Caddy εξωτερικού δίσκου 2.5", σύνδεσης USB 2.0 37. Variable Speed Rotary Detail Carver (Δεν έχω ιδέα αν είναι και για νύχια ή κυρίως για λοιπά υλικά) 38. Επιτραπέζια Λάμπα, Κίτρινου φωτός απόδοσης 40W 39. Φορητό Ριαδιοφωνάκι 40. Αντάπτορας VGA θηλυκό σε DVI αρσενικό Πμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση