arxontas2323 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 9 ώρες πριν, retroman3 είπε Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο arxontas2323 για την τιμονιέρα μαζι με πεντάλ και λεβιέ. Επικοινωνιακός, άψογη, άμεση συνεννόηση , ευγενικός . Βρεθήκαμε από κοντά και χάρηκα πολύ για την γνωριμία φίλε μου .Παρέλαβα και σε ευχαριστώ πολύ . Θα αξιοποιηθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο . χαιρομαι που πηγε σε καποιον ανθρωπο που θα το χρησιμοποιήσει και δεν το πέταξα!!ευτυχώς υπάρχει και αυτό το topic στο φορουμ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 22 ώρες πριν, frantan είπε Καλημερα θα μ ενδιεφερε η κεφαλη για δοκιμη κ αν δεν κανει θα μπει ξανα εδω, μπορω Τριτη, στελνω ΡΜ, ευχαριστω Λογω ανωτερας βιας αποσυρω το ενδιαφερον μου για την κεφαλη, ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsig0s Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 9 ώρες πριν, mourgolukos είπε Χαρίζεται η κάρτα γραφικών που φαίνεται. Είναι σειρά 68xx ή 69xx της AMD. Είχε artifacts από θερμοκρασία (φραγμένα τα πάντα όλα από το χωμα τσιγαρίλα), πλύθηκε (κυριολεκτικά) και ψήθηκε στον φούρνο. Πρώτο boot δούλεψε άψογα, δευτερο boot μάυρη οθόνη αλλά με σωστή ανάλυση (το ίδιο έκανε και πριν το ψήσιμο). Παρατήρησα ότι έχουν φουσκώσει οι πυνωτές της, δεν ασχολούμαι άλλο. Όποιος την θέλει ισχύουν τα γνωστά ενδιαφερομαι. στελνω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosv1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 58 λεπτά πριν, Konstantin77 είπε με ενδιαφέρει το σταθερό τηλέφωνο (5) και είμαι Καισαριανή. Αν μπορέσει να γίνει η μεταφορά, διότι αλλιώς πώς να παω Νίκαια... Ευχαριστώ. Εντάξει το κανόνισα κομπλέ. Θα παραλάβω αύριο πρωί το τηλέφωνο σου και μιλάμε μήπως τρίτη βραδάκι γυρνώντας από δουλειά μου στείλεις μία δνση να περάσω να στο αφήσω. Στείλε μου πμ με δνση και στοιχεία επικοινωνίας. Τηχ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
llabros Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 16/1/2022 στις 10:59 ΜΜ, STELLIOS είπε χαριζεται τηλεφωνο εχω να το δουλεψω 2 χρονια ειναι ενεργο με καποιο προβληματακι στα πληκτρα νομιζω οποιος το θελει παραλαβη απο δημαρχειο χολαργου Με ενδιαφέρει μήπως το ανοίξω και το καθαρίσω απο μέσα. στελνω pm Αποσύρω το ενδιαφέρον μου καθώς μου είναι δύσκολη η μετακίνηση αυτές τις μέρες. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2022 από llabros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Χαρίζεται μαμά ψήκτρα 1366 για i7 στο κουτί της. Σειρά προτεραιότητας, εκτός αν υπάρξει ενδιαφέρον από άνθρωπο που μου έχει χαρίσει στο παρελθόν. Όχι αποστολές. Παραλαβές από αύριο που θα είμαι 100% καλά από κορονονόσηση. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STELLIOS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, llabros είπε Με ενδιαφέρει μήπως το ανοίξω και το καθαρίσω απο μέσα. στελνω pm δικο σου εχεις pm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeG Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Πρώτη φορά σε αυτό το thread , υπέροχο που τόσος κόσμος σκέφτεται να χαρίσει και όχι όπως πολλες φορες συμβαίνει απλά να πετάξει στα σκουπίδια και να τελειώνει η φάση. Εγώ με την σειρά μου δίνω το παρακατω εικονιζόμενο παιδικο πατινι , έχει θέμα μόνο ο πισω τροχός γιατί μου άρεσε να πατάω φρένο στις κατηφόρες μόνο για τον θόρυβο! Ήταν πολλα χρονια σε παταρι . Παραλαβή από πλατεια δημαρχείο Χαϊδαρίου 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntemis21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 23 λεπτά πριν, GeG είπε Πρώτη φορά σε αυτό το thread , υπέροχο που τόσος κόσμος σκέφτεται να χαρίσει και όχι όπως πολλες φορες συμβαίνει απλά να πετάξει στα σκουπίδια και να τελειώνει η φάση. Εγώ με την σειρά μου δίνω το παρακατω εικονιζόμενο παιδικο πατινι , έχει θέμα μόνο ο πισω τροχός γιατί μου άρεσε να πατάω φρένο στις κατηφόρες μόνο για τον θόρυβο! Ήταν πολλα χρονια σε παταρι . Παραλαβή από πλατεια δημαρχείο Χαϊδαρίου pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 19 ώρες πριν, Bax είπε Χαρίζεται παλιό σετ ντραμς granite. Λείπουν τα πιατίνια του high hat και δεν ξέρω τι άλλο. Έζησαν πολυ καιρό στο πατάρι. Ιδανικά αν τα χρειάζεται κάποιος για ανταλλακτικά. Έχει και πετάλι. Μέχρι Τετάρτη οποίος τα θέλει αλλιώς τα πετάω. Παραλαβή από το σπίτι μου Περιστέρι κοντά στο γήπεδο Ατρομητου. Αποσύρεται το ενδιαφέρον δεν έχει τρόπο να παραλάβει η κοπέλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Αποσύρεται το ενδιαφέρον δεν έχει τρόπο να παραλάβει η κοπέλα an πάντως θέλετε, ίσως μπορώ ν εξυπηρετήσω, περνώντας να τα παραλάβω κ να σας τα φέρω, υποθέτοντας ότι μπορούν κάπως πρόχειρα να συσκευαστούν, ότι ως όγκος χωράνε σε πίσω χώρο αυτοκινήτου κ ανάλογα την περιοχή που βρίσκεστε. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2022 από Locke_John 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gvworld7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα στα μέλη. Χαρίζονται τα παρακάτω αντικείμενα λόγω καθαρισμόυ αποθήκης, κτλ. Όσοι ενδιαφέρεστε, παρακαλώ στείλτε μου ένα πμ. με τον αριθμό του αντικειμένου. Θα δοθούν με προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Παραλαβή από την οικία μου στον Αγ. Δημήτριο Αττικής. 1. Οπτικός Δίσκος (όχι LG, το κουτί του είναι), σύνδεσης IDE (όπως φαίνεται από την φώτο) 2. Εγγραφέας/Αναπαραγωγέας μικρής κασέτας Sanyo 3. Εγγραφέας/Αναπαραγωγέας μικρής κασέτας Panasonic 4. Τρόμπα χειρός/παλάμης 5. Ρολόι quartz 1 6. Ρολόι quartz 2 7. Ρολόι quartz 3 8. Ρολόι quartz 4 9. Μετρητής Σακχάρου Bionim μαζί με 3 κουτιά σκαρφιστήρων (σφραγισμένα) 10. Μετρητής Σακχάρου Contour 11. Μετρητής Σακχάρου Onetouch 12. Βιντεοκάμερα ανάλυσης 720p 13. Βιντεοκάμερα Sony με φοριστή και χειριστήριο 14. Κουτί φύλαξης ξύλινο 15. Μπρελόκ Ιταλικής Προέλευσης 16. Αναλογική ζυγαριά χειρός 17. Καπάκια για λάστιχα, με λογότυπο γνωστής μάρκας 18. Μετατροπέας Scart 19. LED λάμπα με σύνδεση USB A 20. Μέτρο, ξύλινο 2μ 21. Πολυεργαλείο χειρός 22. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 23. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 24. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 25. Walkie Talkie μάρκας Telco 26. Χρώματα ζωγραφικής μαζί με πινέλα ζωγραφικής 27. Κλιπ μπαταρίας 9V 28. Καλώδιο σύνδεσης εικόνας/ήχου με μετατροπέα Scart 29. Μετατροπέας Scart 30. Καλώδια σύνδεσης ήχου 31. Φορτιστής Αναπτήρα Αυτοκινήτου 32. Τσιμούχα Αδιαβραχοποίησης για iPhone XR 33. Σκληρός Δίσκος WD 1600B EVT 160GB 2.5" 34. Μικρόφωνο με σύνδεση aux και βάση/κλιπ (προοριζόταν για αυτοκίνητο) 35. Οπίσθιο φανάρι ποδηλάτου (5 φανάρια, άρα 5 ενδιαφερόμενοι!) 36. Caddy εξωτερικού δίσκου 2.5", σύνδεσης USB 2.0 37. Variable Speed Rotary Detail Carver (Δεν έχω ιδέα αν είναι και για νύχια ή κυρίως για λοιπά υλικά) 38. Επιτραπέζια Λάμπα, Κίτρινου φωτός απόδοσης 40W 39. Φορητό Ριαδιοφωνάκι 40. Αντάπτορας VGA θηλυκό σε DVI αρσενικό Μόλις τώρα, gvworld7 είπε Καλησπέρα στα μέλη. Χαρίζονται τα παρακάτω αντικείμενα λόγω καθαρισμόυ αποθήκης, κτλ. Όσοι ενδιαφέρεστε, παρακαλώ στείλτε μου ένα πμ. με τον αριθμό του αντικειμένου. Θα δοθούν με προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Παραλαβή από την οικία μου στον Αγ. Δημήτριο Αττικής. 1. Οπτικός Δίσκος (όχι LG, το κουτί του είναι), σύνδεσης IDE (όπως φαίνεται από την φώτο) 2. Εγγραφέας/Αναπαραγωγέας μικρής κασέτας Sanyo 3. Εγγραφέας/Αναπαραγωγέας μικρής κασέτας Panasonic 4. Τρόμπα χειρός/παλάμης 5. Ρολόι quartz 1 6. Ρολόι quartz 2 7. Ρολόι quartz 3 8. Ρολόι quartz 4 9. Μετρητής Σακχάρου Bionim μαζί με 3 κουτιά σκαρφιστήρων (σφραγισμένα) 10. Μετρητής Σακχάρου Contour 11. Μετρητής Σακχάρου Onetouch 12. Βιντεοκάμερα ανάλυσης 720p 13. Βιντεοκάμερα Sony με φοριστή και χειριστήριο 14. Κουτί φύλαξης ξύλινο 15. Μπρελόκ Ιταλικής Προέλευσης 16. Αναλογική ζυγαριά χειρός 17. Καπάκια για λάστιχα, με λογότυπο γνωστής μάρκας 18. Μετατροπέας Scart 19. LED λάμπα με σύνδεση USB A 20. Μέτρο, ξύλινο 2μ 21. Πολυεργαλείο χειρός 22. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 23. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 24. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 25. Walkie Talkie μάρκας Telco 26. Χρώματα ζωγραφικής μαζί με πινέλα ζωγραφικής 27. Κλιπ μπαταρίας 9V 28. Καλώδιο σύνδεσης εικόνας/ήχου με μετατροπέα Scart 29. Μετατροπέας Scart 30. Καλώδια σύνδεσης ήχου 31. Φορτιστής Αναπτήρα Αυτοκινήτου 32. Τσιμούχα Αδιαβραχοποίησης για iPhone XR 33. Σκληρός Δίσκος WD 1600B EVT 160GB 2.5" 34. Μικρόφωνο με σύνδεση aux και βάση/κλιπ (προοριζόταν για αυτοκίνητο) 35. Οπίσθιο φανάρι ποδηλάτου (5 φανάρια, άρα 5 ενδιαφερόμενοι!) 36. Caddy εξωτερικού δίσκου 2.5", σύνδεσης USB 2.0 37. Variable Speed Rotary Detail Carver (Δεν έχω ιδέα αν είναι και για νύχια ή κυρίως για λοιπά υλικά) 38. Επιτραπέζια Λάμπα, Κίτρινου φωτός απόδοσης 40W 39. Φορητό Ριαδιοφωνάκι 40. Αντάπτορας VGA θηλυκό σε DVI αρσενικό 14 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giortsim Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, gvworld7 είπε Καλησπέρα στα μέλη. Χαρίζονται τα παρακάτω αντικείμενα λόγω καθαρισμόυ αποθήκης, κτλ. Όσοι ενδιαφέρεστε, παρακαλώ στείλτε μου ένα πμ. με τον αριθμό του αντικειμένου. Θα δοθούν με προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Παραλαβή από την οικία μου στον Αγ. Δημήτριο Αττικής. 1. Οπτικός Δίσκος (όχι LG, το κουτί του είναι), σύνδεσης IDE (όπως φαίνεται από την φώτο) 2. Εγγραφέας/Αναπαραγωγέας μικρής κασέτας Sanyo 3. Εγγραφέας/Αναπαραγωγέας μικρής κασέτας Panasonic 4. Τρόμπα χειρός/παλάμης 5. Ρολόι quartz 1 6. Ρολόι quartz 2 7. Ρολόι quartz 3 8. Ρολόι quartz 4 9. Μετρητής Σακχάρου Bionim μαζί με 3 κουτιά σκαρφιστήρων (σφραγισμένα) 10. Μετρητής Σακχάρου Contour 11. Μετρητής Σακχάρου Onetouch 12. Βιντεοκάμερα ανάλυσης 720p 13. Βιντεοκάμερα Sony με φοριστή και χειριστήριο 14. Κουτί φύλαξης ξύλινο 15. Μπρελόκ Ιταλικής Προέλευσης 16. Αναλογική ζυγαριά χειρός 17. Καπάκια για λάστιχα, με λογότυπο γνωστής μάρκας 18. Μετατροπέας Scart 19. LED λάμπα με σύνδεση USB A 20. Μέτρο, ξύλινο 2μ 21. Πολυεργαλείο χειρός 22. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 23. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 24. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 25. Walkie Talkie μάρκας Telco 26. Χρώματα ζωγραφικής μαζί με πινέλα ζωγραφικής 27. Κλιπ μπαταρίας 9V 28. Καλώδιο σύνδεσης εικόνας/ήχου με μετατροπέα Scart 29. Μετατροπέας Scart 30. Καλώδια σύνδεσης ήχου 31. Φορτιστής Αναπτήρα Αυτοκινήτου 32. Τσιμούχα Αδιαβραχοποίησης για iPhone XR 33. Σκληρός Δίσκος WD 1600B EVT 160GB 2.5" 34. Μικρόφωνο με σύνδεση aux και βάση/κλιπ (προοριζόταν για αυτοκίνητο) 35. Οπίσθιο φανάρι ποδηλάτου (5 φανάρια, άρα 5 ενδιαφερόμενοι!) 36. Caddy εξωτερικού δίσκου 2.5", σύνδεσης USB 2.0 37. Variable Speed Rotary Detail Carver (Δεν έχω ιδέα αν είναι και για νύχια ή κυρίως για λοιπά υλικά) 38. Επιτραπέζια Λάμπα, Κίτρινου φωτός απόδοσης 40W 39. Φορητό Ριαδιοφωνάκι 40. Αντάπτορας VGA θηλυκό σε DVI αρσενικό πμ για τα 36, 37 και 33 Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2022 από giortsim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, gvworld7 είπε Καλησπέρα στα μέλη. Χαρίζονται τα παρακάτω αντικείμενα λόγω καθαρισμόυ αποθήκης, κτλ. Όσοι ενδιαφέρεστε, παρακαλώ στείλτε μου ένα πμ. με τον αριθμό του αντικειμένου. Θα δοθούν με προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Παραλαβή από την οικία μου στον Αγ. Δημήτριο Αττικής. 1. Οπτικός Δίσκος (όχι LG, το κουτί του είναι), σύνδεσης IDE (όπως φαίνεται από την φώτο) 2. Εγγραφέας/Αναπαραγωγέας μικρής κασέτας Sanyo 3. Εγγραφέας/Αναπαραγωγέας μικρής κασέτας Panasonic 4. Τρόμπα χειρός/παλάμης 5. Ρολόι quartz 1 6. Ρολόι quartz 2 7. Ρολόι quartz 3 8. Ρολόι quartz 4 9. Μετρητής Σακχάρου Bionim μαζί με 3 κουτιά σκαρφιστήρων (σφραγισμένα) 10. Μετρητής Σακχάρου Contour 11. Μετρητής Σακχάρου Onetouch 12. Βιντεοκάμερα ανάλυσης 720p 13. Βιντεοκάμερα Sony με φοριστή και χειριστήριο 14. Κουτί φύλαξης ξύλινο 15. Μπρελόκ Ιταλικής Προέλευσης 16. Αναλογική ζυγαριά χειρός 17. Καπάκια για λάστιχα, με λογότυπο γνωστής μάρκας 18. Μετατροπέας Scart 19. LED λάμπα με σύνδεση USB A 20. Μέτρο, ξύλινο 2μ 21. Πολυεργαλείο χειρός 22. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 23. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 24. Συσκευή Υπαγόρευσης μάρκας Olympus 25. Walkie Talkie μάρκας Telco 26. Χρώματα ζωγραφικής μαζί με πινέλα ζωγραφικής 27. Κλιπ μπαταρίας 9V 28. Καλώδιο σύνδεσης εικόνας/ήχου με μετατροπέα Scart 29. Μετατροπέας Scart 30. Καλώδια σύνδεσης ήχου 31. Φορτιστής Αναπτήρα Αυτοκινήτου 32. Τσιμούχα Αδιαβραχοποίησης για iPhone XR 33. Σκληρός Δίσκος WD 1600B EVT 160GB 2.5" 34. Μικρόφωνο με σύνδεση aux και βάση/κλιπ (προοριζόταν για αυτοκίνητο) 35. Οπίσθιο φανάρι ποδηλάτου (5 φανάρια, άρα 5 ενδιαφερόμενοι!) 36. Caddy εξωτερικού δίσκου 2.5", σύνδεσης USB 2.0 37. Variable Speed Rotary Detail Carver (Δεν έχω ιδέα αν είναι και για νύχια ή κυρίως για λοιπά υλικά) 38. Επιτραπέζια Λάμπα, Κίτρινου φωτός απόδοσης 40W 39. Φορητό Ριαδιοφωνάκι 40. Αντάπτορας VGA θηλυκό σε DVI αρσενικό Καλημερα το 13 με ενδιαφερει η καμερα και το 25 για τα παιδια. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2022 από LLLEFTERIS 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για ένα εκ των 2 και 3, την κάμερα 12 και τo 25 walkie talkie και αν μείνουν τα 16, 27, 34 και 36. Φιλικά, ΥΓ> Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για την κάμερα Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2022 από TasSou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση