mourgolukos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Θερμά ευχαριστήρια στον @tigergreg και στον @Carrion για τον πομποδεκτη standard και το πληκτρολόγιο! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, johnnieinlab είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: Tp-Link PCI κάρτα δικτύου 10/100, σφραγισμένη Οθόνη laptop 13.3'' MSI ΕΧ-300 blue (δεν ξέρω αν λειτουργεί, βγήκε διότι χάλασε μερικώς η κάρτα γραφικών και το laptop δούλεψε με προβλήματα μόνο μέσω hdmi και σε συγκεκριμένη οθόνη που ήταν "ανεκτική") Αποκωδικοποιητής nova HD831 Σκληρή θήκη (TPU?) για iPad Air 2 Usb φως με τρία led, με φθαρμένη κάλυψη καλωδίων (το έβαλα σε ένα power bank και φαίνεται να λειτουργεί) Περιοχή Μαρούσι Καλησπερα μ ενδιαφερει η οθονη (περισσοτερο μ ενδιαφερουν τα hinges) κ μπορω Τριτη ν ανεβω, ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, johnnieinlab είπε Χαρίζονται τα παρακάτω Οθόνη laptop 13.3'' MSI ΕΧ-300 blue (δεν ξέρω αν λειτουργεί, βγήκε διότι χάλασε μερικώς η κάρτα γραφικών και το laptop δούλεψε με προβλήματα μόνο μέσω hdmi και σε συγκεκριμένη οθόνη που ήταν "ανεκτική" Usb φως με τρία led, με φθαρμένη κάλυψη καλωδίων (το έβαλα σε ένα power bank και φαίνεται να λειτουργεί) Περιοχή Μαρούσι Καλησπέρα. Μόνο αν δεν τα ζητήσει κάποιος αλλος ενδιαφερομαι για τα 2 και 5. Φιλικά, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Στις 9/1/2022 στις 5:58 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Η ανασκαφή στην αποθήκη έβγαλε τα παρακάτω που είναι έτοιμα για τον κάδο, εκτός αν κάποιος εκδηλώσει ενδιαφέρον μέχρι και αύριο: 1. Ένα καλώδιο παράλληλης σύνδεσης εκτυπωτή + προέκταση 2. Μια σακούλα με καμμιά 70ριά καλώδια τηλεφώνου και μερικά ακόμα σχετικά εξαρτήματα. Ευχαριστώ πολύ για τα τηλεφωνικά καλώδια! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnieinlab Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, TasSou είπε Καλησπέρα. Μόνο αν δεν τα ζητήσει κάποιος αλλος ενδιαφερομαι για τα 2 και 5. Φιλικά, το 2 (οθόνη) κρατήθηκε για τον frantan. Για το 5 (usb φως) στείλε PM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μου εφερε φιλος αυτα.... 1.MICROSOFT LIFECAM VX-500 αγνωστης λειτουργικοτητας 2.MICROSOFT BASIC KEYBOARD 1.0 αγνωστης λειτουργικοτητας και λειπει ενα ποδαρακι.... 3.και αυτη η συσκευη που γραφει και αναπαραγει ομιλια Παραλαβη αν ειναι δυνατον ολα μαζι ΑΥΡΙΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ 1 ΚΑΙ 2... Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2022 από tigergreg 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 48 λεπτά πριν, tigergreg είπε Μου εφερε φιλος αυτα.... 1.MICROSOFT LIFECAM VX-500 αγνωστης λειτουργικοτητας 2.MICROSOFT BASIC KEYBOARD 1.0 αγνωστης λειτουργικοτητας και λειπει ενα ποδαρακι.... 3.και αυτη η συσκευη που γραφει και αναπαραγει ομιλια Παραλαβη αν ειναι δυνατον ολα μαζι ΑΥΡΙΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. για καμερα και πληκτρολογιο εγω αυριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) ...... Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2022 από tigergreg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 hours ago, nvnight said: Χαρίζεται η παρακάτω κεφαλή φακού, Astrolux FT03 SST40-W 2400lm Αγοράστηκε απο Banggood και ήταν DOA, μου έστειλαν άλλη κεφαλή, έβαλα το σώμα του αρχικού φακού και δούλεψε, συνεπώς δίνεται ως μη λειτουργική για δοκιμές ή άλλες χρήσεις Παραλαβή απο Πατήσια Hide contents Καλημερα θα μ ενδιεφερε η κεφαλη για δοκιμη κ αν δεν κανει θα μπει ξανα εδω, μπορω Τριτη, στελνω ΡΜ, ευχαριστω Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2022 από frantan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 On 7/1/2022 at 7:53 ΜΜ, Jimis12 said: Χαρίζονται τα παρακάτω Acces Point της TP-LINK σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Δοκίμασα να τα σετάρω αλλά δεν πέτυχε. Δεν έκατσα να ασχοληθώ και πολύ. Δίνονται με έναν μόνο φορτιστή και χωρίς κεραίες. ( Ίσως να μπορέσω να βρω καμία ). Παραλαβή από Καστοριά/Θεσσαλονίκη ή αποστολή πανελλαδικά. Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο Jimis12 για τα Acces Point της TP-LINK , τα οποία είναι σε εξαιρετική κατάσταση . Παρελαβα και ευχαριστώ πολύ φίλε μου . Να σαι καλά !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 On 13/1/2022 at 9:15 ΜΜ, MessengerOfGood said: Τηλέφωνο παλιό Samsung. Παρελαβα ευχαριστω πολυ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ola150 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 On 3/1/2022 at 12:26 ΜΜ, Ola150 said: Καλημέρα, χρόνια πολλά σε όλους, να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα! Χαρίζονται 2 αποκωδικοποιητές της Nova, μοντέλα , δίχως τα κοντρόλ τους, ήταν λειτουργικά και τα δύο όταν βγήκαν από την μπρίζα. Είτε και τα δυο μαζί, είτε ξεχωριστά, όπως θέλετε. Περιοχή Βόρεια Προάστεια. Λίγο πριν πεταχτούν, αν τα θέλει κάποιος ας μου πει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakwvina Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Χαρίζονται διάφορα girlie κοσμήματα, κυρίως κολιέ, ένα βραχιολάκι 🐞 και 1 ζευγάρι χειροποίητα σκουλαρίκια 🦁🦁. Κάποια είναι μια χαρά, κάποια ίσως θέλουν καθάρισμα ή αλλαγή στο κούμπωμα. Περιοχή για παραλαβή, σε περίπτωση ενδιαφέροντος, Ν.Σμύρνη, Αθήνα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Χαριζετε κ παραλαβη απο Νεα Σμυρνη Αγια Φωτεινη Ξυριστικη μηχανη Brown Series7 - 790cc (μονο το σωμα κ χωρις φορτιστες οι οποιοι ειχαν χαθει σε καποια μετακομιση) ειναι στο συρταρι 3 περιπου χρονια, ειχε πολυ καλη μπαταρια κ καινουργια κεφαλη πριν αποθηκευτει οπου θελω 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psyduck Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 On 30/8/2021 at 11:48 ΠΜ, papars said: Ψυγείο!!!! Λειτουργεί αλλά: α. Είναι κομμένο το καλώδιο τροφοδοσίας - δεν μπορούσε να βγει από το έπιπλο και το έκοψαν. β. Είναι αθόρυβου τύπου (αμμωνίας?) οπότε ναι μεν κάνει ψύξη αλλά είναι τα ζώα μου αργά. Η χρήση του ήταν για μπουκάλια νερό κυρίως. γ. Όταν το κλείσαμε και στέγνωσε εμφανίστηκαν κομμάτια σκουριάς. (Όπως φαίνεται στη φωτογραφία). Έβγαλα την μεταλλική πλάκα στην πλάτη (2 βίδες) και είδα ότι το ψυκτικό στοιχείο (ουσιαστικά ένας χοντρός σωλήνας) έχει σκουριάσει και ξεφλουδίσει. Αυτό είχε κάποιο εμαγέ χρώμα το οποίο μάδησε. Η σκουριά δεν έχει βάψει το εσωτερικό - είναι απλά σκόνη. δ. Δεν έχει κατάψυξη. Στείλτε PM. Είναι ήδη στον δρόμο για ανακύκλωση μαζί με μία Sony Trinitron 22". Αν δεν τα ζητήσει κάποιος τηλεφωνώ για καταστροφή. Επαναχαρίζω το ψυγείο που είχα πάρει από τον ευγενέστατο @papars Τελικά δεν το χρησιμοποίησα ποτέ από τότε. Απλά το είχα αποθηκεύσει σε αποθήκη. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το παραλάβει απογευματινές ώρες από Αγία Παρασκευή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση