TasSou Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 10/1/2022 στις 9:33 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Χαρίζεται το εικονιζόμενο επαγγελματικό Midi Keyboard Roland ED PC180A με το τροφοδοτικό του. Είναι σε άθλια κατάσταση, δεν μπήκα καν στον κόπο να το βάλω στο ρεύμα. Πρέπει να ήταν αφημένο στη βεράντα και να έφαγε αρκετή βροχή (χωρίς να είναι στο ρεύμα βέβαια). Μπαίνει εδώ γιατί είναι ακριβό επαγγελματικό εργαλείο και κάποιος μπορεί να ενδιαφέρεται... Δεν είναι σπίτι μου. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να το φέρω, αλλιώς να το πάω κατ΄ ευθείαν στον κάδο. Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ τον Βαγγέλη @MessengerOfGood Θα προσπαθήσω να του φερθώ με όσο περισσότερη αγάπη γίνεται και αν τελικά λειτουργήσει θα το επαναχαρίσω. Φιλικά, 1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε Το μικρό SONY αριστερά δεν έχω ιδέα τι είναι και σε τι κατάσταση βρίσκεται Είναι από κάμερα. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2022 από TasSou 2
snbblp Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε 1. Τέσσερα τηλεχειριστήρια. Το SONY TV δεξιά είναι λειτουργικό. Το Technisat έχει πρόβλημα στη μία επαφή λόγω διαρροής μπαταρίας. Στο ACER λείπει το καπάκι των μπαταριών, άρα μη λειτουργικό. Το μικρό SONY αριστερά δεν έχω ιδέα τι είναι και σε τι κατάσταση βρίσκεται. Δίνονται όλα μαζί αν υπάρξει ενδιαφέρον. 2. Ένα περίεργο καλώδιο SONy RFU adaptor. 3. Original Windows XP Profesional CD με τον κωδικό του. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ @tigergreg 4. Ένα διακοσμητικό μπλιμπλίκι. Το 2, διαμορφωτής video είναι. Εκπέμπει στο κανάλι 3 ή 4 VHF. Το μικρό τηλεχειριστήριο είναι από βίντεο κασέτας. 1
Doubt Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, snbblp είπε Το 2, διαμορφωτής video είναι. Εκπέμπει στο κανάλι 3 ή 4 VHF. https://www.amazon.com/PlayStation-RFU-Adapter-Version-3-0-2/dp/B00002STOA 1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε 2. Ένα περίεργο καλώδιο SONy RFU adaptor. 1
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε 1. Τέσσερα τηλεχειριστήρια. Το SONY TV δεξιά είναι λειτουργικό. Το Technisat έχει πρόβλημα στη μία επαφή λόγω διαρροής μπαταρίας. Στο ACER λείπει το καπάκι των μπαταριών, άρα μη λειτουργικό. Το μικρό SONY αριστερά δεν έχω ιδέα τι είναι και σε τι κατάσταση βρίσκεται. Δίνονται όλα μαζί αν υπάρξει ενδιαφέρον. 2. Ένα περίεργο καλώδιο SONy RFU adaptor. ΔΟΘΗΚΕ 3. Original Windows XP Profesional CD με τον κωδικό του. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ @tigergreg 4. Ένα διακοσμητικό μπλιμπλίκι. πμ για τα windows xp.
e-tic Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Έχουν μείνει τα παρακάτω απο προηγούμενο post μου, τα οποία το μέλος που εκδήλωσε ενδιαφέρον ουδέποτε ήρθε να παραλάβει: Ηλεκτρικός στίφτης silvercrest SZP 25 C3 25W απο τον οποίο έχουμε χάσει τους κώνους και τα ανταλλακτικά κοστίζουν περισσότερο απο έναν καινούριο στίφτη. 1 IDE cables 2 12cm fans without headers 2 crossfire bridges 1 sata to esata cable 3 8cm fans w/out headers Και προσθέτω και τα παρακάτω: Πλακέτα ETDPF-1008 V1.0, που μάλλον προέρχεται απο ψηφιακή κορνίζα Ένα μικρό speaker διαμέτρου 2,7cm με το μόνο χαρακτηριστικό που αναγράφει να είναι το WSC28040 5 αντάπτορες PS/2 σε USB Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα ή στο Μοσχάτο 7
ooaris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Κομμένο 4 χρόνια τώρα το τσιγάρο και μεγάλη βοήθεια/hobby ήταν το άτμισμα για 1.5 χρόνο το '16-'17. Τα είχα δώσει όλα σε φίλους και γνωστούς αλλά σήμερα πρόσεξα πως είχε μείνει ένα μικρό κουτάκι ακόμα. Εννοείται πως προορίζονται αποκλειστικά για ατμιστές και κατά προτίμηση , non hoarders ones . Με λίγα λόγια αφήστε κανα συν-ατμιστή που την βγάζει οριακά και δεν τον παίρνει για σπατάλες να πειραματίστει. Γνωρίζω οτι είναι πολύ ακριβό hobby πλέον. 1) Limitless RDTA κομπλέ (είχε κάνει κανά 2 builds) 2) Peerless rda (dripper , θέλει καλό καθάρισμα. Ισως εγκατέλειψαν και τα φλατζάκια) 3)3 random άδεια κουτάκια απο drippers (έχουν μέσα various φλατζάκια-βιδάκια-μπλιμπλίκια) 4)2 κουτάκια με έτοιμες sub-ohm αντιστάσεις 5) 4 wolverin sleeves για 18650 li-on 6) 1 φακελάκι οργανικό βαμβάκι UD 7) λίγα διάφορα σύρματα σε καρούλια μαρκας flatwire UK και Chaos wire (flapton-κάνθαλ ,nichrome80,κάνθαλ24 κτλ) Θα βόλευε να τα πάρει ένας , όλα. Είμαι Λάρισα για συνάντηση. Αποστέλω με ελτα κούριερ-παραλαβή από κατάστημα, παντού και επιβαρύνεστε ενα ταληράκι τα μεταφορικά κατά την παραλαβή. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2022 από ooaris 10
barman_ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 16 minutes ago, ooaris said: Καλησπέρα! Κομμένο 4 χρόνια τώρα το τσιγάρο και μεγάλη βοήθεια/hobby ήταν το άτμισμα για 1.5 χρόνο το '16-'17. Τα είχα δώσει όλα σε φίλους και γνωστούς αλλά σήμερα πρόσεξα πως είχε μείνει ένα μικρό κουτάκι ακόμα. Εννοείται πως προορίζονται αποκλειστικά για ατμιστές και κατά προτίμηση , non hoarders ones . Με λίγα λόγια αφήστε κανα συν-ατμιστή που την βγάζει οριακά και δεν τον παίρνει για σπατάλες να πειραματίστει. Γνωρίζω οτι είναι πολύ ακριβό hobby πλέον. 1) Limitless RDTA κομπλέ (είχε κάνει κανά 2 builds) 2) Peerless rda (dripper) 3)3 random άδεια κουτάκια απο drippers (έχουν μέσα various φλατζάκια-βιδάκια-μπλιμπλίκια) 4)2 κουτάκια με έτοιμες sub-ohm αντιστάσεις 5) 4 wolverin sleeves για 18650 li-on 6) 1 φακελάκι οργανικό βαμβάκι UD 7) λίγα διάφορα σύρματα σε καρούλια μαρκας flatwire UK και Chaos wire (flapton-κάνθαλ ,nichrome80,κάνθαλ24 κτλ) Θα βόλευε να τα πάρει ένας , όλα. Είμαι Λάρισα για συνάντηση. Αποστέλω με ελτα κούριερ-παραλαβή από κατάστημα, παντού και επιβαρύνεστε ενα ταληράκι τα μεταφορικά κατά την παραλαβή. πμ
Giannis_kan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 51 λεπτά πριν, ooaris είπε Καλησπέρα! Κομμένο 4 χρόνια τώρα το τσιγάρο και μεγάλη βοήθεια/hobby ήταν το άτμισμα για 1.5 χρόνο το '16-'17. Τα είχα δώσει όλα σε φίλους και γνωστούς αλλά σήμερα πρόσεξα πως είχε μείνει ένα μικρό κουτάκι ακόμα. Εννοείται πως προορίζονται αποκλειστικά για ατμιστές και κατά προτίμηση , non hoarders ones . Με λίγα λόγια αφήστε κανα συν-ατμιστή που την βγάζει οριακά και δεν τον παίρνει για σπατάλες να πειραματίστει. Γνωρίζω οτι είναι πολύ ακριβό hobby πλέον. 1) Limitless RDTA κομπλέ (είχε κάνει κανά 2 builds) 2) Peerless rda (dripper , θέλει καλό καθάρισμα. Ισως εγκατέλειψαν και τα φλατζάκια) 3)3 random άδεια κουτάκια απο drippers (έχουν μέσα various φλατζάκια-βιδάκια-μπλιμπλίκια) 4)2 κουτάκια με έτοιμες sub-ohm αντιστάσεις 5) 4 wolverin sleeves για 18650 li-on 6) 1 φακελάκι οργανικό βαμβάκι UD 7) λίγα διάφορα σύρματα σε καρούλια μαρκας flatwire UK και Chaos wire (flapton-κάνθαλ ,nichrome80,κάνθαλ24 κτλ) Θα βόλευε να τα πάρει ένας , όλα. Είμαι Λάρισα για συνάντηση. Αποστέλω με ελτα κούριερ-παραλαβή από κατάστημα, παντού και επιβαρύνεστε ενα ταληράκι τα μεταφορικά κατά την παραλαβή. pm
ooaris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, ooaris είπε Καλησπέρα! Κομμένο 4 χρόνια τώρα το τσιγάρο και μεγάλη βοήθεια/hobby ήταν το άτμισμα για 1.5 χρόνο το '16-'17. Τα είχα δώσει όλα σε φίλους και γνωστούς αλλά σήμερα πρόσεξα πως είχε μείνει ένα μικρό κουτάκι ακόμα. Εννοείται πως προορίζονται αποκλειστικά για ατμιστές και κατά προτίμηση , non hoarders ones . Με λίγα λόγια αφήστε κανα συν-ατμιστή που την βγάζει οριακά και δεν τον παίρνει για σπατάλες να πειραματίστει. Γνωρίζω οτι είναι πολύ ακριβό hobby πλέον. 1) Limitless RDTA κομπλέ (είχε κάνει κανά 2 builds) 2) Peerless rda (dripper , θέλει καλό καθάρισμα. Ισως εγκατέλειψαν και τα φλατζάκια) 3)3 random άδεια κουτάκια απο drippers (έχουν μέσα various φλατζάκια-βιδάκια-μπλιμπλίκια) 4)2 κουτάκια με έτοιμες sub-ohm αντιστάσεις 5) 4 wolverin sleeves για 18650 li-on 6) 1 φακελάκι οργανικό βαμβάκι UD 7) λίγα διάφορα σύρματα σε καρούλια μαρκας flatwire UK και Chaos wire (flapton-κάνθαλ ,nichrome80,κάνθαλ24 κτλ) Θα βόλευε να τα πάρει ένας , όλα. Είμαι Λάρισα για συνάντηση. Αποστέλω με ελτα κούριερ-παραλαβή από κατάστημα, παντού και επιβαρύνεστε ενα ταληράκι τα μεταφορικά κατά την παραλαβή. έκλεισε. Ελπίζω να φανούν χρήσιμα! 1
georgios65 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, e-tic είπε Έχουν μείνει τα παρακάτω απο προηγούμενο post μου, τα οποία το μέλος που εκδήλωσε ενδιαφέρον ουδέποτε ήρθε να παραλάβει: Ηλεκτρικός στίφτης silvercrest SZP 25 C3 25W απο τον οποίο έχουμε χάσει τους κώνους και τα ανταλλακτικά κοστίζουν περισσότερο απο έναν καινούριο στίφτη. 1 IDE cables 2 12cm fans without headers 2 crossfire bridges 1 sata to esata cable 3 8cm fans w/out headers Και προσθέτω και τα παρακάτω: Πλακέτα ETDPF-1008 V1.0, που μάλλον προέρχεται απο ψηφιακή κορνίζα Ένα μικρό speaker διαμέτρου 2,7cm με το μόνο χαρακτηριστικό που αναγράφει να είναι το WSC28040 5 αντάπτορες PS/2 σε USB Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα ή στο Μοσχάτο Καλημέρα σας. Ὲνδιαφέρομαι γιά τούς 5 ἀντάπτορες PS/2 σέ USB. Εὐχαριστῶ.
polog40 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Ευχαριστώ πολύ τον @MessengerOfGood για τα πραγματάκια που μου χάρισε 😃
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, 1302L είπε Καλημέρα Πετάλι για τύμπανα Millenium (σε καλή κατάσταση) Φυσητήρας αχρησιμοποίητος Κάδρο με αφίσα (αρκετά μεγάλο) Επικοινωνία με ΡΜ. Έστειλα για τον φυσητήρα αν και ειδα μετά ότι είναι κρατημενος . Αν αλλάξει κάτι Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2022 από DeVilMaYcRyGR
nvnight Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται η παρακάτω κεφαλή φακού, Astrolux FT03 SST40-W 2400lm Κρατημένο για το μέλος @frantan Αγοράστηκε απο Banggood και ήταν DOA, μου έστειλαν άλλη κεφαλή, έβαλα το σώμα του αρχικού φακού και δούλεψε, συνεπώς δίνεται ως μη λειτουργική για δοκιμές ή άλλες χρήσεις Παραλαβή απο Πατήσια Spoiler Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2022 από nvnight 4
johnnieinlab Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα παρακάτω: Tp-Link PCI κάρτα δικτύου 10/100, σφραγισμένη (κρατημένη για τον DeVilMaYcRyGR) Οθόνη laptop 13.3'' MSI ΕΧ-300 blue (δεν ξέρω αν λειτουργεί, βγήκε διότι χάλασε μερικώς η κάρτα γραφικών και το laptop δούλεψε με προβλήματα μόνο μέσω hdmi και σε συγκεκριμένη οθόνη που ήταν "ανεκτική") (κρατημένη για τον frantan) Αποκωδικοποιητής nova HD831 Σκληρή θήκη (TPU?) για iPad Air 2 Usb φως με τρία led, με φθαρμένη κάλυψη καλωδίων (το έβαλα σε ένα power bank και φαίνεται να λειτουργεί) Περιοχή Μαρούσι Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2022 από johnnieinlab κρατημένα αντικείμενα 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση