kwnssk Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) p 22 ώρες πριν, aoc4000 είπε Καλησπερες, από περιοχή κάτω Κηφισιάς χαρίζονται 2 σύνθετα. Ακόμα αν ξέρει κάποιος κάποια δομή που θα μπορεί να τα μεταφέρει με δικά της μέσα ας με ενημερώσει. (Στην ΡΕΤΟ δεν μπορούν σύντομα). 1. Ενιαίο σύνθετο (λογικά διαιρείται) Μ250*Υ220*Β40 2. 4 ανεξάρτητα κομμάτια 2*Μ78*Υ200*Β30 και 2*Μ48*Υ200*Β30 pm για το δευτερο συνθετο Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από kwnssk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ακομα 4 DRIVE....2 ΜΠΕΖ IDE ΚΑΙ 2 ΜΑΥΡΑ IDE αγνωστης λειτουργικοτητας καθοτι αποθηκευμενα αρκετα χρονια. 1.SONY NEC OPTIARC AD-7170A ΜΑΥΡΟ 2.PHILIPS LITE-ON iHAP122 ΜΑΥΡΟ 3.SONY CRX230AD ΜΠΕΖ 4.LG GDR-8163B ΜΠΕΖ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ-ΧΑΡΙΣΕΙ-ΠΕΤΑΞΕΙ. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΥΡΙΟ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2022 από tigergreg 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, tigergreg είπε Ακομα 4 DRIVE....2 ΜΠΕΖ IDE ΚΑΙ 2 ΜΑΥΡΑ IDE αγνωστης λειτουργικοτητας καθοτι αποθηκευμενα αρκετα χρονια. 1.SONY NEC OPTIARC AD-7170A ΜΑΥΡΟ 2.PHILIPS LITE-ON iHAP122 ΜΑΥΡΟ 3.SONY CRX230AD ΜΠΕΖ 4.LG GDR-8163B ΜΠΕΖ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ-ΧΑΡΙΣΕΙ-ΠΕΤΑΞΕΙ. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΡΙΟ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Να δεις που εχουν κάνει φωλιά καπου μέσα στο σπίτι! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Crybal είπε Να δεις που εχουν κάνει φωλιά καπου μέσα στο σπίτι! Που να δεις την συνεχεια....😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoullessRider Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, tigergreg είπε Ακομα 4 DRIVE....2 ΜΠΕΖ IDE ΚΑΙ 2 ΜΑΥΡΑ IDE αγνωστης λειτουργικοτητας καθοτι αποθηκευμενα αρκετα χρονια. 1.SONY NEC OPTIARC AD-7170A ΜΑΥΡΟ 2.PHILIPS LITE-ON iHAP122 ΜΑΥΡΟ 3.SONY CRX230AD ΜΠΕΖ 4.LG GDR-8163B ΜΠΕΖ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ-ΧΑΡΙΣΕΙ-ΠΕΤΑΞΕΙ. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΥΡΙΟ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. 8 λεπτά πριν, Crybal είπε Να δεις που εχουν κάνει φωλιά καπου μέσα στο σπίτι! 6 λεπτά πριν, tigergreg είπε Που να δεις την συνεχεια....😂 Αν θες να τα ζευγαρώσεις, για να υπάρξει και νέο αίμα (να γλυτώσεις προβλήματα στις νέες γενιές), κάπου πρέπει να έχω κι εγώ 2 θαμμένα, στο επόμενο σκάψιμο θα τα ανεβάσω XD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, SoullessRider είπε να έχω κι εγώ 2 θαμμένα Τι 2.....22 βρηκα!!!!! Πανω που εδωσα 22 δισκους και 12 καρτες γραφικωνε τωρα προεκυψαν τα drive..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Sony SLV-SF99 μαζί με το remote του. VHS video cassette recorder. Ανάβει. Περιοχή Αγία Παρασκευή. Δεν κάνω αποστολή. PM παρακαλώ. Κρατημένο για @Al_pacino Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από papars 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Ευχαριστίες στο Γρηγόρη για τα 4 DVD drives. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 21 λεπτά πριν, papars είπε Sony SLV-SF99 μαζί με το remote του. VHS video cassette recorder. Ανάβει. Περιοχή Αγία Παρασκευή. Δεν κάνω αποστολή. PM παρακαλώ. Αν δεν ενδιαφερθεί άλλος θα το ήθελα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagossss13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 20 ώρες πριν, georgetso είπε Πμ καλησπέρα σας θα ήθελα να σας στείλω προσωπικό μήνυμα για τα ρούχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dklovedoctor Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Στις 12/1/2022 στις 5:37 ΜΜ, SilverMachine είπε ΠΜ Να προσθεσω οτι ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ μια σακουλα με παιδικα κοριτσιστικα ρουχα (ηλικια δημοτικου)--- 2 μπουφαν χειμωνιατικα- 2 τζακετ ανοιξιατικα- 1 φουστιτσα σκωτσεζικη. Κ επεισης ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ενα κουτι με καμια 20αρια παιδιακα βιβλια/ παραμυθια (επισης δημοτικου). πμ για τα βιβλία ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Al_pacino Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 54 λεπτά πριν, papars είπε Sony SLV-SF99 μαζί με το remote του. VHS video cassette recorder. Ανάβει. Περιοχή Αγία Παρασκευή. Δεν κάνω αποστολή. PM παρακαλώ. θα με ενδιεφερε εχεις πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1. Fax απλού χαρτιού Panasonic. Θέλει απλό καλώδιο PC αλλά λείπει το ακουστικό. Λειτουργική κατάσταση άγνωστη. 2. CD original Corel Print House 3. CD Original Epson Stylus High Quality Images 4. Κουτί με δισκέτες άγραφες ΔΟΘΗΚΕ@polog40 5. Αντάπτορας USB σε PS2 (μάλλον έχω 2) 6. Τηλέφωνο ΝΟΚΙΑ Windows με ραγισμένη οθόνη. Λειτουργική κατάσταση άγνωστη. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ @Locke_John 7. Τηλέφωνο παλιό Samsung. Λειτουργική κατάσταση άγνωστη. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ @tigergreg Ό,τι βλέπετε στις φωτογραφίες δεν υπάρχουν παρελκόμενα. Μέχρι το Σάββατο πρωϊ. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2022 από MessengerOfGood 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 27 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε 1. Fax απλού χαρτιού Panasonic. Θέλει απλό καλώδιο PC αλλά λείπει το ακουστικό. Λειτουργική κατάσταση άγνωστη. 2. CD original Corel Print House 3. CD Original Epson Stylus High Quality Images 4. Κουτί με δισκέτες άγραφες 5. Αντάπτορας USB σε PS2 (μάλλον έχω 2) 6. Τηλέφωνο ΝΟΚΙΑ Windows με ραγισμένη οθόνη. Λειτουργική κατάσταση άγνωστη. 7. Τηλέφωνο παλιό Samsung. Λειτουργική κατάσταση άγνωστη. Ό,τι βλέπετε στις φωτογραφίες δεν υπάρχουν παρελκόμενα. Μέχρι το Σάββατο πρωϊ. μ' ενδιαφέρει το 6 αν υπάρχει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 12 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε 1. Fax απλού χαρτιού Panasonic. Θέλει απλό καλώδιο PC αλλά λείπει το ακουστικό. Λειτουργική κατάσταση άγνωστη. 2. CD original Corel Print House 3. CD Original Epson Stylus High Quality Images 4. Κουτί με δισκέτες άγραφες 5. Αντάπτορας USB σε PS2 (μάλλον έχω 2) 6. Τηλέφωνο ΝΟΚΙΑ Windows με ραγισμένη οθόνη. Λειτουργική κατάσταση άγνωστη. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ @Locke_John 7. Τηλέφωνο παλιό Samsung. Λειτουργική κατάσταση άγνωστη. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ @tigergreg Ό,τι βλέπετε στις φωτογραφίες δεν υπάρχουν παρελκόμενα. Μέχρι το Σάββατο πρωϊ. Καλημέρα, πμ για το 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση