aoc4000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Καλησπερες, από περιοχή κάτω Κηφισιάς χαρίζονται 2 σύνθετα. Ακόμα αν ξέρει κάποιος κάποια δομή που θα μπορεί να τα μεταφέρει με δικά της μέσα ας με ενημερώσει. (Στην ΡΕΤΟ δεν μπορούν σύντομα). 1. Ενιαίο σύνθετο (λογικά διαιρείται) Μ250*Υ220*Β40 2. 4 ανεξάρτητα κομμάτια 2*Μ78*Υ200*Β30 και 2*Μ48*Υ200*Β30 3
Panagiotis79 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Στις 8/1/2022 στις 4:53 ΜΜ, gvworld7 είπε Καλησπέρα ξανά στο forum. Χαρίζονται τα παρακάτω: 1. Παγούρι μπλε με φινίρισμα αλουμινίου 500ml 2. Θερμός 1lt (δεν έχει και την καλύτερη λειτουργία), δεν στάζει, σε πολύ καλή κατάσταση, με 2 χτυπηματάκια στο καπάκι. 3. Βάση laptop με ανεμιστήρα, μεγέθους 17''. 4. Τσάντα μεταφοράς laptop μάρκας Sentio. DM/ΠΜ για ενδιαφέρον. Βρίσκομαι ΝΠ, Άγιο Δημήτριο Αττικής. Ευχαριστώ πολύ τον@gvworld7για την τσάντα μεταφοράς laptop μάρκας Sentio. 2
Aurumnus Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, SilverMachine είπε ΠΜ Να προσθεσω οτι ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ μια σακουλα με παιδικα κοριτσιστικα ρουχα (ηλικια δημοτικου)--- 2 μπουφαν χειμωνιατικα- 2 τζακετ ανοιξιατικα- 1 φουστιτσα σκωτσεζικη. Κ επεισης ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ενα κουτι με καμια 20αρια παιδιακα βιβλια/ παραμυθια (επισης δημοτικου). Ενδιαφέρομαι. Στέλνω ΠΜ.
MessengerOfGood Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Στις 10/1/2022 στις 8:47 ΠΜ, tolee είπε Ευχαριστίες για το ρουτεράκι!
basilis-keza Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Διαφορα πραγματακια που κραταω χρονια..... Δυσκολο να στειλω. Κατερινη η περιοχη μου...μπορει να γινει συναντηση θεσσαλονικη ισως κατοπιν συνεννοησης 2 ρουτερακια οτε λειτουργικα χωρις τροφοδοτικα 1 CD drive sony και ενα cd-dvd lg απ οτι θυμαμαι λειτουργικα. 2 καρτες γραφικων λειτουργικες 99% 4 floppy τα 2 αριστερα δεν τα δουλεψα ποτε ωσπου τα εβγαλα απ το κουτι + δισκακια floppy 1 pc game αν το θελει καποιος ΕΠΙΣΗΣ υπαρχει και μια mobo 478 με cpu + ψυκτρα θα ανεβασω σε λιγο φωτο Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από basilis-keza 11
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αποσύρω!... Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από Τέρης Α.
jethro84 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, basilis-keza είπε Καλησπέρα p.m. για τα παραπάνω. (2 DVD-CD drives // 1 AGP // 2 floppy 💾 ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων - προορίζονται για 2 μικρά project.. Μόνο αυτά λείπουν ( ... και 2 κουτιά!! ) --- Αποσύρω το ενδιαφέρον --- Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από jethro84 1
basilis-keza Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Ανεβαζω και αυτα εδω. Δυστυχως λογο εργασιας δεν μπορω να στειλω ( Συγνωμη 🙃 ) Αν καποιο μελος απο Θεσσαλονικη , Λαρισα μπορει να τα παρει και να τα μοιρασει θα ηταν οτι καλυτερο 5
Crybal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 9/1/2022 στις 8:36 ΜΜ, Crybal είπε Χαρίζεται μηχανικό πληκτρολόγιο Motospeed CK104 (blue) με πρόβλημα.Δεν εγραφαν 2 πληκτρα καθολου και θεωρησα οτι είναι θεμα πλήκτρου.Εκανα τραμπα τον ελληνικο τόνο που δεν δούλευε με ενα άλλο διακόπτη που ηξερα οτι δουλευε ( το "/" πανω απο το αριθμητικό) και δουλεψε για λίγο.Κατόπιν πάλι σταμάτησε.Το ίδιο και το δεξί Shift.Μάλλον είναι πρόβλημα του chip.Επίσης κατα την διάρκεια των ξεκολληματων τραυμάτισα την πλακέτα στον ελληνικό τόνο οπότε βραχυκύκλωσα με καλωδιάκι το χαλασμένο κομμάτι.Για λίγο δούλεψε αλλά πάλι σταμάτησε.Παραλαβή απο τον χώρο μου Δαφνη/Κυψελη.Προηγούνται άτομα τα οποια μου έχουν χαρίσει στο παρελθόν γι'αυτο και θα περιμένω 2-3 μέρες.Το μονο που θα ήθελα εαν ειναι εφικτό ,εάν αυτός που θα το πάρει δεν καταφέρει να το φτιάξει, είναι καμιά δεκαριά διακόπτες.Θα δοθεί αποσυναρμολογημένο Το πληκτρολόγιο θα..."μοιραστει" ανάμεσα σε εμένα και στους φίλους @bigoulas και @Al_pacino 😁 Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από Crybal
jethro84 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα και καλή χρονιά κι από μένα στη παρέα! ΜΝΗΝΕΣ -μόνο- για desktop... : DDR 333MHz /// PC2700 1x 256MB /// Elixir [one-sided] 1x 256MB /// V-Data [one-sided] 2x 512MB /// MDT [double-sided] DDR 400MHz /// PC3200 1x 512MB /// Apacer [double-sided] 1x 512MB /// JetRam [double-sided] DDR2 533MHz /// PC2-4200 1x 512MB /// Transcent [one-sided] 1x 512MB /// Micron [double-sided] Ιδανικά για παραλαβή όλες μαζί & από το χώρο μου Παλαιό Φάληρο - Νέα Σμύρνη *** Post εδώ & p.m. *** θα προτιμηθεί κάποια/ος πού μού έχει χαρίσει στο παρελθόν *** 3
Carrion Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα παρακάτω, Βlu-ray player pionner BDP-150. https://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Home/Blu-ray-Disc/Pioneer-Blu-ray-Disc-Players/BDP-150 Δεν είναι σε σούπερ κατάσταση. Παλεύοντας να το βάλω σε λειτουργία για να δω αν έχει μείνει κανένας δίσκος μέσα, κάποια στιγμή δούλεψε αλλά μετά ξαναμουλάρωσε και δεν ανοίγει. Επίσης δεν μπορώ να βρω το remote του. Θα ψάξω και στην αποθήκη αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί. Αν κάποιος θέλει να την παλέψει μαζί. Coolermaster Trigger Λειτουργικότατο και ήταν το βασικό μου πληκτρολόγιο για περίπου 2 χρόνια. Εδώ και χρόνια έχει παροπλιστεί. To wrist rest του είναι ταλαιπωρημένο αρκετά από την χρήση βέβαια. Φαίνεται και παρακάτω. Μαζί με το usb καλώδιό του. Για την πλάκα της υπόθεσης δείτε και αυτό στο yt https://www.coolermaster.com/catalog/peripheral/keyboards/trigger/ Πολύμπριζο turbox με 45672 μπρίζες πάνω του!!! Μια χαρά λειτουργικό χωρίς κάποιο πρόβλημα. Πρώτα post εδώ και μετά pm. Όπως πάντα, η σειρά των replies δεν σημαίνει και προτεραιότητα. Όποιος ενδιαφέρεται περνάει και παραλαμβάνει από το σπίτι μου στην Αθήνα (περιοχή με τα pm). /Edit Έχουν ήδη βρεθεί άτομα για όλα τα πράγματα από τα posts και τα pm. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από Carrion 9
Crybal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Carrion είπε Χαρίζονται τα παρακάτω, Βlu-ray player pionner BDP-150. https://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Home/Blu-ray-Disc/Pioneer-Blu-ray-Disc-Players/BDP-150 Δεν είναι σε σούπερ κατάσταση. Παλεύοντας να το βάλω σε λειτουργία για να δω αν έχει μείνει κανένας δίσκος μέσα, κάποια στιγμή δούλεψε αλλά μετά ξαναμουλάρωσε και δεν ανοίγει. Επίσης δεν μπορώ να βρω το remote του. Θα ψάξω και στην αποθήκη αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί. Αν κάποιος θέλει να την παλέψει μαζί. Coolermaster Trigger Λειτουργικότατο και ήταν το βασικό μου πληκτρολόγιο για περίπου 2 χρόνια. Εδώ και χρόνια έχει παροπλιστεί. To wrist rest του είναι ταλαιπωρημένο αρκετά από την χρήση βέβαια. Φαίνεται και παρακάτω. Μαζί με το usb καλώδιό του. Για την πλάκα της υπόθεσης δείτε και αυτό στο yt https://www.coolermaster.com/catalog/peripheral/keyboards/trigger/ Πολύμπριζο turbox με 45672 μπρίζες πάνω του!!! Μια χαρά λειτουργικό χωρίς κάποιο πρόβλημα. Πρώτα post εδώ και μετά pm. Όπως πάντα, η σειρά των replies δεν σημαίνει και προτεραιότητα. Όποιος ενδιαφέρεται περνάει και παραλαμβάνει από το σπίτι μου στην Αθήνα (περιοχή με τα pm). Pm για πολύμπριζο (αλλά θα δοκίμασα να ανοιξω και το br) Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από Crybal
dhmak Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Carrion είπε Χαρίζονται τα παρακάτω, Βlu-ray player pionner BDP-150. https://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Home/Blu-ray-Disc/Pioneer-Blu-ray-Disc-Players/BDP-150 Δεν είναι σε σούπερ κατάσταση. Παλεύοντας να το βάλω σε λειτουργία για να δω αν έχει μείνει κανένας δίσκος μέσα, κάποια στιγμή δούλεψε αλλά μετά ξαναμουλάρωσε και δεν ανοίγει. Επίσης δεν μπορώ να βρω το remote του. Θα ψάξω και στην αποθήκη αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί. Αν κάποιος θέλει να την παλέψει μαζί. Coolermaster Trigger Λειτουργικότατο και ήταν το βασικό μου πληκτρολόγιο για περίπου 2 χρόνια. Εδώ και χρόνια έχει παροπλιστεί. To wrist rest του είναι ταλαιπωρημένο αρκετά από την χρήση βέβαια. Φαίνεται και παρακάτω. Μαζί με το usb καλώδιό του. Για την πλάκα της υπόθεσης δείτε και αυτό στο yt https://www.coolermaster.com/catalog/peripheral/keyboards/trigger/ Πολύμπριζο turbox με 45672 μπρίζες πάνω του!!! Μια χαρά λειτουργικό χωρίς κάποιο πρόβλημα. Πρώτα post εδώ και μετά pm. Όπως πάντα, η σειρά των replies δεν σημαίνει και προτεραιότητα. Όποιος ενδιαφέρεται περνάει και παραλαμβάνει από το σπίτι μου στην Αθήνα (περιοχή με τα pm). Μπαίνω και εγώ στην σειρά ενδιαφέροντος για το πολύπριζο
tigergreg Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαριζονται 4 DRIVE IDE αγνωστης λειτουργικοτητας καθοτι αποθηκευμενα πολυ καιρο. 3 σιμπιζακια LG DVDRW κι ενα SONY DVDR μαυρο. 1.SONY DV-5800E 2.LG GSA-H10N 2 ΤΕΜΑΧΙΑ 3.LG GSA-4163B ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ-ΧΑΡΙΣΕΙ-ΠΕΤΑΞΕΙ. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΡΙΟ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από tigergreg 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση