MessengerOfGood Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Αθηνα, δυστυχώς... Χαρίζεται ποντίκι Logitech MX 1100 Cordless Laser Mouse M-RCR147. Παίρνει 2 μπαταρίες ΑΑ. Είναι πολύ εργονομικό αλλά δυστυχώς ο κάτοχος του πέταξε τον δέκτη γιατί τον έσπασε. Περισσότερα εδώ. ΑΚΥΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ! Βρήκα ένα receiver Logitech και θα δώ αν παίζει... Δεν μπόρεσα να το συνδέσω. Η αγγελία ισχύει κανονικά. Δεν μπόρεσα να το συνδέσω. Η αγγελία ισχύει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, MessengerOfGood είπε Δεν μπόρεσα να το συνδέσω. Η αγγελία ισχύει κανονικά. Με ενδιαφέρει αν και είμαι σίγουρος ότι το μεσημέρι ανέβασα ότι έχω ανταπτορας unified της logitech αν θες να κάνουμε μια δοκιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giortsim Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Στις 9/1/2022 στις 1:03 ΜΜ, Crybal είπε DVD Sony Optiarc AD-7200S-sata.Κάνει θόρυβο όταν διαβάζει και κάποιες φορές κολλάει/δυσκολεύεται. Ευχαριστώ πολύ τον Crybal για το DVD και για το ότι το έφερε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Με ενδιαφέρει αν και είμαι σίγουρος ότι το μεσημέρι ανέβασα ότι έχω ανταπτορας unified της logitech αν θες να κάνουμε μια δοκιμή Δεν την είδα την ανάρτησή σου. Πάντως με unifying δέκτη δοκίμασα κι εγώ και με το αντίστοιχο λογισμικό. Δεν τα κατάφερα. Μακάρι να δουλέψει γιατί ο κουμπάρος μου βολεύεται πολύ με αυτό όταν γράφει παρτιτούρες. Τα υπόλοιπα με pm... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anteater Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Χαρίζεται τηλεόραση CRT SchaubLorenz. - Λειτουργεί κανονικά αλλά στην περίμετρο της οθόνης η εικόνα θολώνει ελαφρώς. - Παραλαβή από Αμπελόκηπους, Αθήνα, κοντά στη διασταύρωση Πανόρμου και Κηφισίας. - Συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoullessRider Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε Δεν μπόρεσα να το συνδέσω. Η αγγελία ισχύει κανονικά. 1 ώρα πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Με ενδιαφέρει αν και είμαι σίγουρος ότι το μεσημέρι ανέβασα ότι έχω ανταπτορας unified της logitech αν θες να κάνουμε μια δοκιμή 1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε Δεν την είδα την ανάρτησή σου. Πάντως με unifying δέκτη δοκίμασα κι εγώ και με το αντίστοιχο λογισμικό. Δεν τα κατάφερα. Μακάρι να δουλέψει γιατί ο κουμπάρος μου βολεύεται πολύ με αυτό όταν γράφει παρτιτούρες. Τα υπόλοιπα με pm... Αν αποτύχει η κατάσταση, θα το ήθελα, έχω ένα σετ του S520 πληκτρολογίου - δέκτη - ποντίκι, που το ποντίκι δεν δουλεύει, μπας και ταιριάξει με τον δέκτη... _____________ EDIT Άκυρο, βλέπω είναι στα 2,4ghz ενώ ο δέκτης από το δικό μου είναι στα 2,7ghz.... Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2022 από SoullessRider Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverMachine Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Στις 10/1/2022 στις 9:13 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Χαρίζεται ο εικονιζόμενος πύργος. ΜΌΛΙΣ ΠΑΡΕΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ SilverMachine παρελαβα κ ευχαριστω πολυ τον φιλο MessengerOfGood. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Να ευχαριστήσω τον Crybal για την καμερα που ακόμα δεν δοκίμασα Επίσης, Χαρίζεται συσκευή iQos από τις πρώτες που είχαν βγει. Μπαραρία κρατάει μια χαρά απλά το γύρισα σε άλλο είδος καπνο-ατμιστικού για καβάτζα ισχύει ότι πάντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ακομα ενας δισκος SATA WD1600AAJS 3,5 (ελπιζω τελευταιος)... ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΣΚΟ.... ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από tigergreg 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dal_kos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται - 2 εκτυπωτές / πολυμηχανήματα Canon Pixma MG5750 Wifi (με πρόβλημα). -> Δεσμευμένα για τον NeCrOmAnCeR19 Αν θυμαμαι καλά, ο ένας είχε θέμα με την ευθυγράμμιση στο μαύρο, ο άλλος παίζει να χει καποιο θεμα με το paper feeder. Πιθανόν με συνδυασμό κομματιών να καταλήγει σε έναν λειτουργικό εκτυπωτή. Για τον έναν υπάρχει και το αρχικό κουτί του. Επίσης θα δοθούν μαζί δώρο κάποια σφραγισμένα συμβατά μελάνια. (2x μαυρα XL + 1 Magenta) -1 εκτυπωτής / πολυμηχάνημα Epson Stylus SX115 (άγνωστη κατάσταση - πιθανότατα μόνο για ανταλλακτικά) - Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον από άλλο μέλος μέχρι αύριο, θα δοθεί μαζί με τους Pixma στον NeCrOmAnCeR19 Παραλαβή από κέντρο Αθήνας. Όποιος ενδιαφέρεται γράφει εδώ και μου στέλνει πμ. Ευχαριστώ Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από dal_kos 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, dal_kos είπε Χαρίζονται - 2 εκτυπωτές / πολυμηχανήματα Canon Pixma MG5750 Wifi (με πρόβλημα). Αν θυμαμαι καλά, ο ένας είχε θέμα με την ευθυγράμμιση στο μαύρο, ο άλλος παίζει να χει καποιο θεμα με το paper feeder. Πιθανόν με συνδυασμό κομματιών να καταλήγει σε έναν λειτουργικό εκτυπωτή. Για τον έναν υπάρχει και το αρχικό κουτί του. Επίσης θα δοθούν μαζί δώρο κάποια σφραγισμένα συμβατά μελάνια. (2x μαυρα XL + 1 Magenta) -1 εκτυπωτής / πολυμηχάνημα Epson Stylus SX115 (άγνωστη κατάσταση - πιθανότατα μόνο για ανταλλακτικά) Παραλαβή από κέντρο Αθήνας. Όποιος ενδιαφέρεται γράφει εδώ και μου στέλνει πμ. Ευχαριστώ Ενδιαφέρομαι για τους 2 pixma . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derizio Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Μήπως κάποιος χρειαζεται τροφοδοτικο απο HP πολυμηχανημα? Εγω οχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, derizio είπε Μήπως κάποιος χρειαζεται τροφοδοτικο απο HP πολυμηχανημα? Εγω οχι... Περιοχή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derizio Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, SilentVoice είπε Περιοχή; Κατω Πατησια. Απο Δευτερα ομως γιατι αυτες τις ημερες θα λειψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverMachine Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 12/1/2022 στις 2:11 ΜΜ, tigergreg είπε Ακομα ενας δισκος SATA WD1600AAJS 3,5 (ελπιζω τελευταιος)... Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΠΜ Να προσθεσω οτι ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ μια σακουλα με παιδικα κοριτσιστικα ρουχα (ηλικια δημοτικου)--- 2 μπουφαν χειμωνιατικα- 2 τζακετ ανοιξιατικα- 1 φουστιτσα σκωτσεζικη. Κ επεισης ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ενα κουτι με καμια 20αρια παιδιακα βιβλια/ παραμυθια (επισης δημοτικου). δοθηκαν Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2022 από SilverMachine 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση