Aurumnus Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Να ευχαριστήσω τον @conkal για τον δίσκο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trigger Happy Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 5 ώρες πριν, conkal είπε για το 3 εγραψα. δεν τον βλεπει ο υπολογιστης με κανενα τροπο οποτε δεν μπορω να ξερω. για το 2 η αναλυση SMART ειναι εδω : Αποψη μου ειναι οτι οι δίσκοι δεν ειναι για χρηση(ακομη και ο 44% δεν ειναι καθολου αξιοπιστος και κανει ενα περιεργο ηχο που και που) ειναι για καποιον που θελει ανταλλακτικο την πλακετα. κοίτα, με ενδιαφέρουν περισσότερο σαν επισκευή στους ίδιους τους δίσκους. να δοκιμάσω την ρημάδα την τύχη μου. σαφώς και αν υπάρχει κάποιος θέλει να αναστήσει δικό του καμμένο δίσκο, προηγείται. άλλωστε, κέντρο αθήνας - ηλιούπολη είναι ένα μικρό ταξιδάκι. ειδοποίησέ με εσύ αν τυχόν οκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreeKar98K Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 4/4/2021 στις 3:26 ΜΜ, gazp είπε Σε εκρεμμοτητα για μελος, αν αλλαξει κατι θα ενημερωσω Παρέλαβα, ευχαριστώ πολύ! +Παρέλαβα, και εδώ, ευχαριστώ πολύ! Στις 4/4/2021 στις 12:25 ΜΜ, Al_pacino είπε Χαριζεται το παρακατω ταμπλετ δουλευει κανονικα χωρις φορτιστή αλλα εχει πολυ παλια προγραμματα που δεν δουλευουν επειδη δεν υπαρχουν αναβαθμίσεις ,πρωτα πμ εδω και μετα προσωπικό pm να εχει ξαναρχίσει στο παρελθον και τα γνωστά........διατηρώ το δικαίωμα σε ποιον θα το δώσω μονο απο αθηνα https://www.gsmarena.com/motorola_xoom_2_media_edition_3g_mz608-4465.php Επεξ/σία 5 Απριλίου 2021 από GreeKar98K 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, Trigger Happy είπε να δοκιμάσω την ρημάδα την τύχη μου. Τι ακριβώς θέλετε να κάνετε; Έχω στην άκρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trigger Happy Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 6 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Τι ακριβώς θέλετε να κάνετε; Έχω στην άκρη... ψάξιμο... στον δίσκο που περιγράφει το παλικάρι μας μπορεί να έχει η τροφοδοσία θέμα. στον άλλο, στα ελληνικά, δεν βγάζω (πολύ) άκρη. αλλά και έτσι ακόμα, με την κατάλληλη υπομονή όντως βγάζεις πλακέτα, πιθανώς και κεφαλή ή μηχανισμό. το ψάχνω για μένα περισσότερο να αποκτήσω όσο γίνεται hands on experience. αλλά ξαναλέω, αν βρεθεί κάποιος που να θέλει το δίσκο για...ανάσταση, ελεύθερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreeKar98K Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Χαρίζω GPU HD3850 256MB DDR3, με αλλαγμένη πάστα αλλά όχι thermal pads. Ο ανεμιστήρας είναι στα τελευταία του μάλλον, δουλεύει όμως χωρίς θόρυβο, αλλά γενικά η κάρτα είναι λίγο toasty. Θέλει εξωτερική τροφοδοσία 6pin. Θα προτιμούσα να δοθεί σε κάποιον που την έχει ανάγκη ή θα την προωθήσει σε κάποιον που την έχει ανάγκη. Διατηρώ το δικαίωμα να την δώσει όπου επιλέξω. Ποστ εδώ και PM. Παραλαβή από τον χώρο μου στο Νέο Ψυχικό. (Χωρίς το sticker-red fan) 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 33 λεπτά πριν, GreeKar98K είπε Χαρίζω GPU HD3850 256MB DDR3, με αλλαγμένη πάστα αλλά όχι thermal pads. Ο ανεμιστήρας είναι στα τελευταία του μάλλον, δουλεύει όμως χωρίς θόρυβο, αλλά γενικά η κάρτα είναι λίγο toasty. Θέλει εξωτερική τροφοδοσία 6pin. Θα προτιμούσα να δοθεί σε κάποιον που την έχει ανάγκη ή θα την προωθήσει σε κάποιον που την έχει ανάγκη. Διατηρώ το δικαίωμα να την δώσει όπου επιλέξω. Ποστ εδώ και PM. Παραλαβή από τον χώρο μου στο Νέο Ψυχικό. (Χωρίς το sticker-red fan) Καλησπέρα, Με ενδιαφέρει για το pc των γονιών μου, που δεν έχει καθόλου vga. Στέλνω PM για να το δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Al_pacino Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, GreeKar98K είπε Χαρίζω GPU HD3850 256MB DDR3, με αλλαγμένη πάστα αλλά όχι thermal pads. Ο ανεμιστήρας είναι στα τελευταία του μάλλον, δουλεύει όμως χωρίς θόρυβο, αλλά γενικά η κάρτα είναι λίγο toasty. Θέλει εξωτερική τροφοδοσία 6pin. Θα προτιμούσα να δοθεί σε κάποιον που την έχει ανάγκη ή θα την προωθήσει σε κάποιον που την έχει ανάγκη. Διατηρώ το δικαίωμα να την δώσει όπου επιλέξω. Ποστ εδώ και PM. Παραλαβή από τον χώρο μου στο Νέο Ψυχικό. (Χωρίς το sticker-red fan) εχεις πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totte13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 23 ώρες πριν, conkal είπε Χαρίζονται 3 δίσκοι sata 3.5" για σταθερό υπολογιστή 1. WD 200GB, 100% υγεία , λειτουργικός ΕΦΥΓΕ 2. WD Green 500GB, 44% υγεια, ανοίγει αλλα δεν λειτουργεί σωστά 3. WD Black 640GB , 0% , δεν λειτουργεί καθόλου, δεν τον βλεπει ο υπολογιστής. Τα 2 και 3 ειναι μονο για όποιον θελει να αλλάξει την πλακέτα σε υπάρχοντα δίσκο με ζημιά. Πληροφορίες για τα μοντέλα: https://www.dropbox.com/s/0xm4sut5qja29wg/Disks.rar?dl=0 Μένω ηλιουπολη και η παραλλαβή γίνεται από τον χώρο μου. Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για το 3. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 5/4/2021 στις 1:54 ΜΜ, mikemart είπε (ξανά)Χαρίζεται παλιό σετ μητρική μνήμες επεξεργαστής, δεν ξέρω παραπάνω στοιχεία ( και συγγνώμη από τον συμφορουμιτη που μου το είχε χαρίσει και δεν βρήκα χρόνο να στήσω το ρετρό build που ήθελα ) Επίσης δίνονται διάφορες θήκες , αγνώστων στοιχείων, η καφέ δερμάτινη είναι για κάποιο Μαξ iphone, και λουράκια για mi band 2 μαζί με φορτιστή . Και ένα ηχειακι με λίγο ξεχαρβαλομενο μεντεσέ. Ιδανικά μπορώ να τα δώσω χέρι με χέρι Αλεξανδρουπολη ή Ξάνθη . Εναλλακτικά μπορώ να τα στείλω όλα μαζί με ΕΛΤΑ. Φιλικά Μιχάλης UPDATE!!! Δόθηκαν σε φίλο από επαρχία που εκδήλωσε ενδιαφέρον μέσω μηνύματος . Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας ! Αν και δεν υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής, να προσθέσω και κάποια tempered glass που βρήκα , ενδεικτικά : xiaomi redmi note pro ,redmi note 2 , redmi note 3 , homtom ht17 , samsung galaxy a5 Επεξ/σία 6 Απριλίου 2021 από mikemart 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Μια μπαταρια μαλλον απο τηλεκατευθυνομενο.... Δεν γνωριζω πως ηρθε σε μενα. Αν δεν υπαρξει ενδιαφερον να την πεταξω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 9 λεπτά πριν, mikemart είπε Αν και δεν υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής, να προσθέσω και κάποια tempered glass που βρήκα , ενδεικτικά : xiaomi redmi note pro ,redmi note 2 , redmi note 3 , homtom ht17 , samsung galaxy a5 Καλησπέρα. Αν δεν τα θελήσει κανείς άλλος και για να μην πεταχτούν μπορώ να τα πάρω και να κρατήσω το set μητρικής-επεξεργαστή-μνημών και τα άλλα να επαναχαρίσω. Φιλικά, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisPalaskas Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 12 λεπτά πριν, tigergreg είπε Μια μπαταρια μαλλον απο τηλεκατευθυνομενο.... Δεν γνωριζω πως ηρθε σε μενα. Αν δεν υπαρξει ενδιαφερον να την πεταξω.. (περιττο μαλλον) σε ειδικο καδο ανακυκλωσης για μπαταριες! κανουν τεραστια ζημια στα σκουπιδια η σε κανονικο καδο ανακυκλωσης. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstosiak Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 παραλαβή απο περιστέρι (μετρο αγ αντωνη) μονο, αποστολές δεν μπορώ να κάνω παρακαλώ καποιος που τα εχει αναγκη δεν ειναι για ανακυκλωση ουτε για μεταπωλητες τα πιο πολλα υπαρχουν απο αυτα που ειναι στην φωτογραφια 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Στις 21/3/2021 στις 12:05 ΜΜ, valankyt είπε Καλησπέρα σε όλους τους χρήστες του τεχνολογικού μας site. Χαρίζονται σε όποιον το χρειάζεται για ανταλλακτικά, επισκευή ή συλλογή η εξής συσκευή κινητής τηλεφωνίας: Palm Pre σε άριστη αισθητική κατάσταση και απόλυτα λειτουργική motherboard, το οποίο χρήζει αντικατάσταση οθόνης ή digitizer καθώς δεν λειτουργεί η αφή με συσκευασία και πλήρη παρελκόμενα. παραλαβα το κινητο σευχαριστω παρα πολυ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση