OldSchoolGamer462 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 32 λεπτά πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Βαλε μια φωτό από την action camera να δω ίσως με ενδιαφέρει Θα ανεβάσω το βράδυ κατά τις εννέα μιας και είμαι εκτός της οικείας μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bigoulas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 23 ώρες πριν, Crybal είπε Χαρίζεται μηχανικό πληκτρολόγιο Motospeed CK104 (blue) με πρόβλημα.Δεν εγραφαν 2 πληκτρα καθολου και θεωρησα οτι είναι θεμα πλήκτρου.Εκανα τραμπα τον ελληνικο τόνο που δεν δούλευε με ενα άλλο διακόπτη που ηξερα οτι δουλευε ( το "/" πανω απο το αριθμητικό) και δουλεψε για λίγο.Κατόπιν πάλι σταμάτησε.Το ίδιο και το δεξί Shift.Μάλλον είναι πρόβλημα του chip.Επίσης κατα την διάρκεια των ξεκολληματων τραυμάτισα την πλακέτα στον ελληνικό τόνο οπότε βραχυκύκλωσα με καλωδιάκι το χαλασμένο κομμάτι.Για λίγο δούλεψε αλλά πάλι σταμάτησε.Παραλαβή απο τον χώρο μου Δαφνη/Κυψελη.Προηγούνται άτομα τα οποια μου έχουν χαρίσει στο παρελθόν γι'αυτο και θα περιμένω 2-3 μέρες.Το μονο που θα ήθελα εαν ειναι εφικτό ,εάν αυτός που θα το πάρει δεν καταφέρει να το φτιάξει, είναι καμιά δεκαριά διακόπτες.Θα δοθεί αποσυναρμολογημένο pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται ο εικονιζόμενος πύργος. Είναι γερή κατασκευή (χοντρή λαμαρίνα, βαρύ) και περιλαμβάνει μητρική Gigabyte GA-8S661FXM-775 (παίρνει και SATA και IDE), CPU Intel με την ψύκτρα, 2 μνήμες DDR PC400 2x512mb, Κάρτα AGP Asus (VGA + DVI + S-video), DVD ROM IDE, Floppy disk και σκληρό Maxtor SATA 80 GB SATA (91% υγεία). Μόνο το τροφοδοτικό κρατήθηκε για άλλο PC. Φοράει Windows (μάλλον ΧΡ) και πρέπει να είναι λειτουργικό (ήταν όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση). Παραλαβή αυστηρά από το σπίτι μου Παπάγου (δεν το πάω στο Μετρό - είναι βαρύ). Ο πρώτος που θα έλθει (μετά από πμ φυσικά) το παίρνει. ΜΌΛΙΣ ΠΑΡΕΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ SilverMachine Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2022 από MessengerOfGood 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OldSchoolGamer462 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Χαρίζεται ο εικονιζόμενος πύργος. Είναι γερή κατασκευή (χοντρή λαμαρίνα, βαρύ) και περιλαμβάνει μητρική Gigabyte GA-8S661FXM-775 (παίρνει και SATA και IDE), CPU Intel με την ψύκτρα, 2 μνήμες DDR PC400 2x512mb, Κάρτα AGP Asus (VGA + DVI + S-video), DVD ROM IDE, Floppy disk και σκληρό Maxtor SATA 80 GB SATA (91% υγεία). Μόνο το τροφοδοτικό κρατήθηκε για άλλο PC. Φοράει Windows (μάλλον ΧΡ) και πρέπει να είναι λειτουργικό (ήταν όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση). Παραλαβή αυστηρά από το σπίτι μου Παπάγου (δεν το πάω στο Μετρό - είναι βαρύ). Ο πρώτος που θα έλθει (μετά από πμ φυσικά) το παίρνει. Στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Χαρίζεται το εικονιζόμενο επαγγελματικό Midi Keyboard Roland ED PC180A με το τροφοδοτικό του. Είναι σε άθλια κατάσταση, δεν μπήκα καν στον κόπο να το βάλω στο ρεύμα. Πρέπει να ήταν αφημένο στη βεράντα και να έφαγε αρκετή βροχή (χωρίς να είναι στο ρεύμα βέβαια). Μπαίνει εδώ γιατί είναι ακριβό επαγγελματικό εργαλείο και κάποιος μπορεί να ενδιαφέρεται... Δεν είναι σπίτι μου. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να το φέρω, αλλιώς να το πάω κατ΄ ευθείαν στον κάδο. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 37 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Χαρίζεται το εικονιζόμενο επαγγελματικό Midi Keyboard Roland ED PC180A με το τροφοδοτικό του. Είναι σε άθλια κατάσταση, δεν μπήκα καν στον κόπο να το βάλω στο ρεύμα. Πρέπει να ήταν αφημένο στη βεράντα και να έφαγε αρκετή βροχή (χωρίς να είναι στο ρεύμα βέβαια). Μπαίνει εδώ γιατί είναι ακριβό επαγγελματικό εργαλείο και κάποιος μπορεί να ενδιαφέρεται... Δεν είναι σπίτι μου. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να το φέρω, αλλιώς να το πάω κατ΄ ευθείαν στον κάδο. Αν δεν το ζητήσει κανένας άλλος θα το πάρω εγώ γιατί δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα πεταχτεί κάτι τέτοιο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, TasSou είπε Αν δεν το ζητήσει κανένας άλλος θα το πάρω εγώ γιατί δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα πεταχτεί κάτι τέτοιο Θα το φέρω λοιπόν σπίτι. Αν αύριο δεν υπάρξει ενδιαφέρον από άλλον, έλα να στο δώσω. Έχω βάλει την αγγελία και σε άλλο φόρουμ (HiFi) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Θα ηθελα να ευχαριστησω δημοσιως το συμφορουμιτη @dreamer.gr για τα μηχανακια που μου εδωσε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Είναι για playstation 3... σχεδόν αχρησιμοποίητη η τιμονιερα μαζι με πεντάλ και λεβιέ!! είμαι απο Θεσσαλονίκη, είτε αποστολή είτε συνάντηση για να την δώσω σε όποιον την θέλει!! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, arxontas2323 είπε Είναι για playstation 3... σχεδόν αχρησιμοποίητη η τιμονιερα μαζι με πεντάλ και λεβιέ!! είμαι απο Θεσσαλονίκη, είτε αποστολή είτε συνάντηση για να την δώσω σε όποιον την θέλει!! Pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimidi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Είναι για playstation 3... σχεδόν αχρησιμοποίητη η τιμονιερα μαζι με πεντάλ και λεβιέ!! είμαι απο Θεσσαλονίκη, είτε αποστολή είτε συνάντηση για να την δώσω σε όποιον την θέλει!! pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Είναι για playstation 3... σχεδόν αχρησιμοποίητη η τιμονιερα μαζι με πεντάλ και λεβιέ!! είμαι απο Θεσσαλονίκη, είτε αποστολή είτε συνάντηση για να την δώσω σε όποιον την θέλει!! pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε pm 16 λεπτά πριν, dimidi είπε pm 20 λεπτά πριν, retroman3 είπε Pm Εχω απαντήσει σε όλους,θα πάει με σειρά προτεραιότητας μηνύματος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steevius Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Χαρίζεται το εικονιζόμενο επαγγελματικό Midi Keyboard Roland ED PC180A με το τροφοδοτικό του. Είναι σε άθλια κατάσταση, δεν μπήκα καν στον κόπο να το βάλω στο ρεύμα. Πρέπει να ήταν αφημένο στη βεράντα και να έφαγε αρκετή βροχή (χωρίς να είναι στο ρεύμα βέβαια). Μπαίνει εδώ γιατί είναι ακριβό επαγγελματικό εργαλείο και κάποιος μπορεί να ενδιαφέρεται... Δεν είναι σπίτι μου. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να το φέρω, αλλιώς να το πάω κατ΄ ευθείαν στον κάδο. Καλημερα σας δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον... περιοχή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peterako Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Χαρίζεται ο εικονιζόμενος πύργος. Είναι γερή κατασκευή (χοντρή λαμαρίνα, βαρύ) και περιλαμβάνει μητρική Gigabyte GA-8S661FXM-775 (παίρνει και SATA και IDE), CPU Intel με την ψύκτρα, 2 μνήμες DDR PC400 2x512mb, Κάρτα AGP Asus (VGA + DVI + S-video), DVD ROM IDE, Floppy disk και σκληρό Maxtor SATA 80 GB SATA (91% υγεία). Μόνο το τροφοδοτικό κρατήθηκε για άλλο PC. Φοράει Windows (μάλλον ΧΡ) και πρέπει να είναι λειτουργικό (ήταν όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση). Παραλαβή αυστηρά από το σπίτι μου Παπάγου (δεν το πάω στο Μετρό - είναι βαρύ). Ο πρώτος που θα έλθει (μετά από πμ φυσικά) το παίρνει. 775 με AGP ε? Τι μοντέλο είναι η καρτούλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση