MessengerOfGood Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επαναχαρίζεται ένα από τα 2 ΖΤΕ routers που μου χάρισε ο @DeVilMaYcRyGR. Είναι το ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η168Ν και είναι μια χαρά και γρήγορο σαν ΑΡ αλλά τα λαπτόπια μου δεν βλέπουν Internet σε σύνδεση WiFi. Χωρίς φορτιστή (θέλει 12V/1,5Α). Περισσότερα εδώ. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από MessengerOfGood
Crybal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται μηχανικό πληκτρολόγιο Motospeed CK104 (blue) με πρόβλημα.Δεν εγραφαν 2 πληκτρα καθολου και θεωρησα οτι είναι θεμα πλήκτρου.Εκανα τραμπα τον ελληνικο τόνο που δεν δούλευε με ενα άλλο διακόπτη που ηξερα οτι δουλευε ( το "/" πανω απο το αριθμητικό) και δουλεψε για λίγο.Κατόπιν πάλι σταμάτησε.Το ίδιο και το δεξί Shift.Μάλλον είναι πρόβλημα του chip.Επίσης κατα την διάρκεια των ξεκολληματων τραυμάτισα την πλακέτα στον ελληνικό τόνο οπότε βραχυκύκλωσα με καλωδιάκι το χαλασμένο κομμάτι.Για λίγο δούλεψε αλλά πάλι σταμάτησε.Παραλαβή απο τον χώρο μου Δαφνη/Κυψελη.Προηγούνται άτομα τα οποια μου έχουν χαρίσει στο παρελθόν γι'αυτο και θα περιμένω 2-3 μέρες.Το μονο που θα ήθελα εαν ειναι εφικτό ,εάν αυτός που θα το πάρει δεν καταφέρει να το φτιάξει, είναι καμιά δεκαριά διακόπτες.Θα δοθεί αποσυναρμολογημένο Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από Crybal 2
stefanos_th Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, Crybal είπε Χαρίζεται μηχανικό πληκτρολόγιο Motospeed CK104 (blue) με πρόβλημα.Δεν εγραφαν 2 πληκτρα καθολου και θεωρησα οτι είναι θεμα πλήκτρου.Εκανα τραμπα τον ελληνικο τόνο που δεν δούλευε με ενα άλλο διακόπτη που ηξερα οτι δουλευε ( το "/" πανω απο το αριθμητικό) και δουλεψε για λίγο.Κατόπιν πάλι σταμάτησε.Το ίδιο και το δεξί Shift.Μάλλον είναι πρόβλημα του chip.Επίσης κατα την διάρκεια των ξεκολληματων τραυμάτισα την πλακέτα στον ελληνικό τόνο οπότε βραχυκύκλωσα με καλωδιάκι το χαλασμένο κομμάτι.Για λίγο δούλεψε αλλά πάλι σταμάτησε.Παραλαβή απο τον χώρο μου Δαφνη/Κυψελη.Προηγούνται άτομα τα οποια μου έχουν χαρίσει στο παρελθόν γι'αυτο και θα περιμένω 2-3 μέρες.Το μονο που θα ήθελα εαν ειναι εφικτό ,εάν αυτός που θα το πάρει δεν καταφέρει να το φτιάξει, είναι καμιά δεκαριά διακόπτες.Θα δοθεί αποσυναρμολογημένο θα με ενδιεφερε . μενω θεσσαλονικη . αν δεν το ζητησει κανεις κανεις κοντα σου , ξαναμιλαμε. (( θα σου δωσω τα μισα switches ))
Nik1239 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 49 λεπτά πριν, Crybal είπε Χαρίζεται μηχανικό πληκτρολόγιο Motospeed CK104 (blue) με πρόβλημα.Δεν εγραφαν 2 πληκτρα καθολου και θεωρησα οτι είναι θεμα πλήκτρου.Εκανα τραμπα τον ελληνικο τόνο που δεν δούλευε με ενα άλλο διακόπτη που ηξερα οτι δουλευε ( το "/" πανω απο το αριθμητικό) και δουλεψε για λίγο.Κατόπιν πάλι σταμάτησε.Το ίδιο και το δεξί Shift.Μάλλον είναι πρόβλημα του chip.Επίσης κατα την διάρκεια των ξεκολληματων τραυμάτισα την πλακέτα στον ελληνικό τόνο οπότε βραχυκύκλωσα με καλωδιάκι το χαλασμένο κομμάτι.Για λίγο δούλεψε αλλά πάλι σταμάτησε.Παραλαβή απο τον χώρο μου Δαφνη/Κυψελη.Προηγούνται άτομα τα οποια μου έχουν χαρίσει στο παρελθόν γι'αυτο και θα περιμένω 2-3 μέρες.Το μονο που θα ήθελα εαν ειναι εφικτό ,εάν αυτός που θα το πάρει δεν καταφέρει να το φτιάξει, είναι καμιά δεκαριά διακόπτες.Θα δοθεί αποσυναρμολογημένο αν μπορεις να στειλεις ενδιαφερομαι και εγω (αν θες κρατα τους διακοπτες) στελνω πμ
polog40 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Crybal είπε Χαρίζεται μηχανικό πληκτρολόγιο Motospeed CK104 (blue) με πρόβλημα.Δεν εγραφαν 2 πληκτρα καθολου και θεωρησα οτι είναι θεμα πλήκτρου.Εκανα τραμπα τον ελληνικο τόνο που δεν δούλευε με ενα άλλο διακόπτη που ηξερα οτι δουλευε ( το "/" πανω απο το αριθμητικό) και δουλεψε για λίγο.Κατόπιν πάλι σταμάτησε.Το ίδιο και το δεξί Shift.Μάλλον είναι πρόβλημα του chip.Επίσης κατα την διάρκεια των ξεκολληματων τραυμάτισα την πλακέτα στον ελληνικό τόνο οπότε βραχυκύκλωσα με καλωδιάκι το χαλασμένο κομμάτι.Για λίγο δούλεψε αλλά πάλι σταμάτησε.Παραλαβή απο τον χώρο μου Δαφνη/Κυψελη.Προηγούνται άτομα τα οποια μου έχουν χαρίσει στο παρελθόν γι'αυτο και θα περιμένω 2-3 μέρες.Το μονο που θα ήθελα εαν ειναι εφικτό ,εάν αυτός που θα το πάρει δεν καταφέρει να το φτιάξει, είναι καμιά δεκαριά διακόπτες.Θα δοθεί αποσυναρμολογημένο Ενδιαφέρομαι και εγώ, στέλνω πμ
Al_pacino Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Crybal είπε Χαρίζεται μηχανικό πληκτρολόγιο Motospeed CK104 (blue) με πρόβλημα.Δεν εγραφαν 2 πληκτρα καθολου και θεωρησα οτι είναι θεμα πλήκτρου.Εκανα τραμπα τον ελληνικο τόνο που δεν δούλευε με ενα άλλο διακόπτη που ηξερα οτι δουλευε ( το "/" πανω απο το αριθμητικό) και δουλεψε για λίγο.Κατόπιν πάλι σταμάτησε.Το ίδιο και το δεξί Shift.Μάλλον είναι πρόβλημα του chip.Επίσης κατα την διάρκεια των ξεκολληματων τραυμάτισα την πλακέτα στον ελληνικό τόνο οπότε βραχυκύκλωσα με καλωδιάκι το χαλασμένο κομμάτι.Για λίγο δούλεψε αλλά πάλι σταμάτησε.Παραλαβή απο τον χώρο μου Δαφνη/Κυψελη.Προηγούνται άτομα τα οποια μου έχουν χαρίσει στο παρελθόν γι'αυτο και θα περιμένω 2-3 μέρες.Το μονο που θα ήθελα εαν ειναι εφικτό ,εάν αυτός που θα το πάρει δεν καταφέρει να το φτιάξει, είναι καμιά δεκαριά διακόπτες.Θα δοθεί αποσυναρμολογημένο εχεις πμ
tolee Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 8/1/2022 στις 10:18 ΠΜ, tolee είπε Γεια χαρα σε ολους. (Επανα)χαριζω την μπαταρια laptop που μου χαρισε ο devilmaycrygr καθως οταν την συνδεω στο λαπτοπ μου γραφει οτι ειναι συνδεδεμενη αλλα δεν φορτιζει, προφανως ειναι νεκρη λογω χρονιας ακινησιας. Ειναι η Toshiba PA3534U και ειναι συμβατη με Toshiba Α300, Α200, L300 κτλ. Παραλαβη απο Χαλανδρι Να προσθεσω τα εξης: Θηκες Σιλικονης για κινητα (για Redmi 4x, Samsung Galaxy s3 mini και ενα Huaewi δεν θυμαμαι μοντελο). Μια θηκη ταμπλετ με πληκτρολογιο (αγνωστη λειτουργικη κατασταση, δεν εχω ταμπλετ ή κινητο με micro usb για να το δοκιμασω) και ενα router ZTE H201L χωρις τροφοδοτικο, λειτουργικο οταν αποθηκευτηκε επειτα απο αλλαγη παροχου Παραλαβη απο Χαλανδρι Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2022 από tolee 1
MessengerOfGood Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Ενδιαφέρον για το router (πρέπει να είναι το ZTE ZXV10 H201L) μόνο εφ΄ όσον δεν το ζητήσει άλλος. πμ
kenix Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Στις 7/1/2022 στις 1:43 ΜΜ, tigergreg είπε V-U STANDARD C558 5W DUPLEX φορητος ασυρματος κρατημενος για στελιο (mourgolykos) μαζι με το κουτι του αλλα μαλλον κατεστραμενες τις μπαταριες του λογω χρονιας αχρησιας. Καποτε ηταν το κορυφαιο φορητο V-U. MADE IN JAPAN!!! ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ.... Ενδιαφέρον για το φορητό αν υπάρχει ακόμη! Έχω στείλει και πμ. Ευχαριστώ!
tigergreg Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, kenix είπε Ενδιαφέρον για το φορητό αν υπάρχει ακόμη! Έχω στείλει και πμ. Ευχαριστώ! Εκτος του οτι το γραφω 2 φορες στην αναρτηση μου οτι ειναι κρατημενο σου απαντησα και στο ΠΜ οτι ειναι κρατημενο.
kenix Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, tigergreg είπε Εκτος του οτι το γραφω 2 φορες στην αναρτηση μου οτι ειναι κρατημενο σου απαντησα και στο ΠΜ οτι ειναι κρατημενο. Ναι έχεις δίκο με συγχωρείς. 1
mples Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Παιδιά έπεσε στα χέρια μου αυτή η δωροεπιταγη δεν ξέρω αν λειτουργεί όποιος θέλει δοκιμάζει ο κωδικός είναι πάνω στην φωτογραφία 4
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 @Mikesakkas αν δεν απαντήσεις ή δεν δώσεις σημεία ζωής θα το δώσω στον επόμενο το μπουφάν 2
OldSchoolGamer462 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 20 ώρες πριν, Crybal είπε Χαρίζεται μηχανικό πληκτρολόγιο Motospeed CK104 (blue) με πρόβλημα.Δεν εγραφαν 2 πληκτρα καθολου και θεωρησα οτι είναι θεμα πλήκτρου.Εκανα τραμπα τον ελληνικο τόνο που δεν δούλευε με ενα άλλο διακόπτη που ηξερα οτι δουλευε ( το "/" πανω απο το αριθμητικό) και δουλεψε για λίγο.Κατόπιν πάλι σταμάτησε.Το ίδιο και το δεξί Shift.Μάλλον είναι πρόβλημα του chip.Επίσης κατα την διάρκεια των ξεκολληματων τραυμάτισα την πλακέτα στον ελληνικό τόνο οπότε βραχυκύκλωσα με καλωδιάκι το χαλασμένο κομμάτι.Για λίγο δούλεψε αλλά πάλι σταμάτησε.Παραλαβή απο τον χώρο μου Δαφνη/Κυψελη.Προηγούνται άτομα τα οποια μου έχουν χαρίσει στο παρελθόν γι'αυτο και θα περιμένω 2-3 μέρες.Το μονο που θα ήθελα εαν ειναι εφικτό ,εάν αυτός που θα το πάρει δεν καταφέρει να το φτιάξει, είναι καμιά δεκαριά διακόπτες.Θα δοθεί αποσυναρμολογημένο Θα με ενδιέφερε για παραλαβή από τον χώρο σας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον @valankyt για το κινητό. Δίνω κουπόνι για 15% έκπτωση για παραγγελίες από το the big bad wolf. Δινω μια action camera clever με πρόβλημα, οποιοδηποτε βίντεο η φωτό τραβάει βγαίνουν μαύρα. ΠΡώτα εδώ μήνυμα και μετά pm 1
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, OldSchoolGamer462 είπε Θα με ενδιέφερε για παραλαβή από τον χώρο σας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον @valankyt για το κινητό. Δίνω κουπόνι για 15% έκπτωση για παραγγελίες από το the big bad wolf. Δινω μια action camera clever με πρόβλημα, οποιοδηποτε βίντεο η φωτό τραβάει βγαίνουν μαύρα. ΠΡώτα εδώ μήνυμα και μετά pm Βαλε μια φωτό από την action camera να δω ίσως με ενδιαφέρει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση