Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! v.4

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, papars είπε

Μελάνια HP364 - HP655

Ό,τι βλέπετε στην φωτογραφία.

Είναι για HP364 αλλά αν αλλάξεις το chip κάνουν και για HP655. (βγάζεις από την παλαιά κασέτα)

Ληγμένα είναι αλλά δεν έχουν στεγνώσει - είναι σφραγισμένα.

Τα είχα βάλει αγγελία και δεν υπήρξε ενδιαφέρον.

Παραλλαβή από το χώρο μου στην Αγία Παρασκευή.

Εδώ και μετά pm.

HP364 - 655.jpg

Για να είμαστε σωστοί μπορείς να τα πας πλαίσιο για ανακύκλωση ανά δεκάδες και σου βγαίνει ένα 20€ την φορά έκπτωση για επιτόπια αγορά just saying

Πάμε μερικά ακόμα

Albatron 8800gt ανάβει δεν δίνει σήμα ίσως κάποιος να την θέλει για ανταλλακτικά.

Epson σφραγισμένο 79xl 

Και ένας ανταπτορας.

Φωτογραφίες στο λινκ

https://we.tl/t-qES0xl9rjG

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, papars said:

Μελάνια HP364 - HP655

Ό,τι βλέπετε στην φωτογραφία.

Είναι για HP364 αλλά αν αλλάξεις το chip κάνουν και για HP655. (βγάζεις από την παλαιά κασέτα)

Ληγμένα είναι αλλά δεν έχουν στεγνώσει - είναι σφραγισμένα.

Τα είχα βάλει αγγελία και δεν υπήρξε ενδιαφέρον.

Παραλλαβή από το χώρο μου στην Αγία Παρασκευή.

Εδώ και μετά pm.

HP364 - 655.jpg

Καλησπέρα,

στέλνω pm

Να βάλω κι εγώ κάτι με παραλαβή από Χαλάνδρι

Δίνεται λειτουργικός απορροφητήρας davoline 10 χρόνων (....με τη μούργα του). Φωτογραφίες σε πμ από αύριο που θα έχει φως.

Δε συστήνεται για χρήση ως απορροφητήρα (λόγω μούργας), τον δίνω κυρίως αν μπορεί κάποιος να καθαρίσει τη μούργα και να λειτουργήσει το μοτερ του για κάποιο προτζεκτ.

Επεξ/σία από thodoris1985
  • Like 2

Καλησπέρα σας.

Χαρίζεται ἐκπτωτικό κουπόνι 15% γιά ἠλεκτρονικές ἀγορές ἀπό τό e-shop τοῦ Perfectoys.gr, προσφορά τῆς ἐφημερίδας <<ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ>>. ῎Αν ὑπάρξει ἐνδιαφέρον, μπορῶ νά ἀποστείλω μέ προσωπικό μήνυμα τόν κωδικό ἔκπτωσης τοῦ κουπονιοῦ. ῾Ο κωδικός ἔκπτωσης ἰσχύει μέχρι τίς 15/01/2022. 

᾿Εκδήλωση ἐνδιαφέροντος πρῶτα ἐδῶ καί μετά προσωπικό μήνυμα.

• Like 1

5 ώρες πριν, Nikdev είπε

Μ΄ ενδιαφέρει η βάση του Laptop για γνωστή μου που της έσπασε η δική της, με Laptop 18.4"

πμ!!

10 ώρες πριν, gvworld7 είπε

Καλησπέρα ξανά στο forum. Χαρίζονται τα παρακάτω:

1. Παγούρι μπλε με φινίρισμα αλουμινίου 500ml

2. Θερμός 1lt (δεν έχει και την καλύτερη λειτουργία), δεν στάζει, σε πολύ καλή κατάσταση, με 2 χτυπηματάκια στο καπάκι.

3. Βάση laptop με ανεμιστήρα, μεγέθους 17''.

4. Τσάντα μεταφοράς laptop μάρκας Sentio.

DM/ΠΜ για ενδιαφέρον. Βρίσκομαι ΝΠ, Άγιο Δημήτριο Αττικής.

04.jpg.ce4e3e851359afe6db88eef0a42137a2.jpg03.jpg.4abc6b77df3e5d6bc85df5fd83639b8b.jpg02.jpg.58c5edae59bf0b8fed0f07f18773950f.jpg01.jpg.ac31ac06b8c393887f8b82b179c5b2fd.jpg

Επειδή υπάρχει αρκετή ζήτηση στα πμ, θα τσεκαριστούν με σειρά προτεραιότητας και αμεσότητας παραλαβής/παράδοσης. Όσοι έχουν επικοινωνήσει με πμ, έχετε λάβει απάντηση. Επειδή ενδέχεται να απουσιάσω μέχρι την Δευτέρα από την Αθήνα, θα σας ενημερώσω για λεπτομέρειες παραλαβής!

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζονται

1.Φορτιστης μπαταριων (4) ΑΑ ΗΑΜΑ.Μαλλον είναι λειτουργικός αλλά δεν τον έχω δοκιμασει

hama.jpg.12fbf88218fb261d6d7a1b3d66ef6d34.jpg

2.DVD Sony Optiarc AD-7200S-sata.Κανει  θορυβο οταν διαβαζει και καποιες φορές κολλάει/δυσκολευεται

200989620_SonyOptiarcAD-7200S.jpg.cd78fac5fd778226ce1c62f7a47ab8a5.jpg

Παραλαβη απο τον χωρο μου

Επεξ/σία από Crybal
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/1/2022 στις 4:45 ΜΜ, frantan είπε

Δεν συνοδευονται απο φορτιστες.

1. Τηλεφωνο Sony Xpreria E (ξεκλειδωτο δουλευει με ολους τους παροχους)

λειτουργικο (2 sim) καλη μπαταρια (2 μερες) θηκουλα Ferrari, Android 4,2

https://www.gsmarena.com/sony_xperia_e_dual-5148.php

εκλεισε @MessengerOfGood

Sony Xperia E.jpg

Επαναχαρίζεται το Χperia E που μου χάρισε ο @frantanμαζί με το LG. Λειτουργεί κανονικά και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Απλά δεν το χρειάζομαι. Το είχε ζητήσει ο @KG95, του έστειλα πμ, αλλά ίσως δεν ενδιαφέρεται πιά, οπότε όποιος το θέλει έρχεται στου Παπάγου και το παίρνει. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ @Locke_John

Για το LG θα κάνω μια προσπάθεια μήπως και το ξεκλειδώσω από Cosmote. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ας ποστάρει στο σχετικό νήμα που άνοιξα. 

Επεξ/σία από MessengerOfGood
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε

Επαναχαρίζεται το Χperia E που μου χάρισε ο @frantanμαζί με το LG. Λειτουργεί κανονικά και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Απλά δεν το χρειάζομαι. Το είχε ζητήσει ο @KG95, του έστειλα πμ, αλλά ίσως δεν ενδιαφέρεται πιά, οπότε όποιος το θέλει έρχεται στου Παπάγου και το παίρνει.

Για το LG θα κάνω μια προσπάθεια μήπως και το ξεκλειδώσω από Cosmote. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ας ποστάρει στο σχετικό νήμα που άνοιξα. 

θα με ενδιέφερε το Xperia E αν υπάρχει ακόμα (αν το θέλει ακόμα ο @KG95 δεν θα έχω θέμα να του το δώσω με τη σειρά μου) . Για το LG, (απάντησα κ στο σχετικό νήμα) πιθανό φλασάρισμα της Ρομ να το ξεκλειδώσει. αλλιώς ο πιο εύκολος τρόπος, μέσω της κοσμοτέ (θέλω ν πιστεύω ότι υποστηρίζει τις εν λόγω περιπτώσεις).

Επεξ/σία από Locke_John
  • Like 2

2 ώρες πριν, Crybal είπε

2.DVD Sony Optiarc AD-7200S-sata.Κανει  θορυβο οταν διαβαζει και καποιες φορές κολλάει/δυσκολευεται

ΠΜ ενδιαφέρομαι.

1 ώρα πριν, SilentVoice είπε

Ευχαριστώ δημόσια και θερμά τον @DeVilMaYcRyGR  για τον εκτυπωτή και την εξυπηρέτηση σήμερα που τον παρέλαβα.

Δεν κάνει τπτ αγορίνα μου χάρηκα που εξυπηρέτησαν. Ελπίζω να σου παίξει μόνο με μελάνια. Δεν θυμάμαι αν έχω κάνει εργοστασιακές αν παίξει κάνε μια για να φύγουν στοιχεία φαξ κλπ.

• Thanks 1

Η ανασκαφή στην αποθήκη έβγαλε τα παρακάτω που είναι έτοιμα για τον κάδο, εκτός αν κάποιος εκδηλώσει ενδιαφέρον μέχρι και αύριο:

1. Ένα καλώδιο παράλληλης σύνδεσης εκτυπωτή + προέκταση

2. Μια σακούλα με καμμιά 70ριά καλώδια τηλεφώνου και μερικά ακόμα σχετικά εξαρτήματα.

P1080256.JPG

P1080257.JPG

• Like 3

25 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε

Η ανασκαφή στην αποθήκη έβγαλε τα παρακάτω που είναι έτοιμα για τον κάδο, εκτός αν κάποιος εκδηλώσει ενδιαφέρον μέχρι και αύριο:

1. Ένα καλώδιο παράλληλης σύνδεσης εκτυπωτή + προέκταση

2. Μια σακούλα με καμμιά 70ριά καλώδια τηλεφώνου και μερικά ακόμα σχετικά εξαρτήματα.

P1080256.JPG

P1080257.JPG

πμ

Ενδοεπικοινωνία για παιδιά nuk  https://photos.app.goo.gl/j7pCNyoFNPNH5GAu9

επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι 35 ετών https://photos.app.goo.gl/WAPsHea1KrqBfn2c6

πλαστικό παιδικό κάθισμα φαγητού που δένεται πάνω σε κανονική καρέκλα με αφαιρούμενο δίσκο.

rollers barbie νούμερο 30-33 γράφει https://photos.app.goo.gl/Kt7hmqQRZRM6vD5A6

Θεσσαλονίκη κοντά στον Ευκλείδη

Παιδικό αλογάκι, παιδική κουζίνα, παιχνίδι ηλεκτρική σκούπα κι ένα παιδικό κάθισμα που είχα βάλει παλιότερα δεν είχαν απήχηση και δόθηκαν σε παιδικό σταθμό της γειτονιάς

• Like 9

Στις 4/1/2022 στις 9:30 ΜΜ, giomar είπε

Χαριζω το TP-LINK Nano USB Adapter TL-WN725N

Καινουργιο στο κουτι του. Τελικα δεν το χρησιμοποιησα.

Ειμαι στην Αθηνα.

Παραλαβη απο την περιοχη μου, Νεα φιλαδέλφεια.

Ευχαριστώ

Γιώργος

Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ τον Γιώργο @giomar

Στις 2/1/2022 στις 10:06 ΠΜ, lefstef είπε

Χαρίζεται η μητρική με επεξεργαστή athlon 64 x2 μάλλον 5200. 

Η μητρική κόλλησε σε bios update. Αν κάποιος έχει μηχάνημα που γράφει bios θα φτιάξει. 

Κορυδαλλός 

IMG_20220102_095920.jpg

Παρέλαβα και ευχαριστώ θερμά τον Λευτέρη @lefstef. Θα προσπαθήσω να την επαναφέρω και να στήσω ένα σύστημα πάνω σε αυτή.

Στις 6/1/2022 στις 11:18 ΠΜ, MessengerOfGood είπε

Μετρητής πίεσης (νομίζω καρπού). Παίρνει μια μπαταρία ΑΑ.  Του έβαλα μια ολοκαίνουρια, αλλά δεν έδειξε τίποτα στην οθόνη.

First come, first serve.

P1080234.JPG

Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ τον Βαγγέλη @MessengerOfGood. Δυστυχώς έχει μεγάλη διάβρωση η πλακέτα από μπαταρία που "ξέρασε" υγρά και δεν ξέρω αν μπορεί να διορθωθεί. Θα το παλέψω όμως.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...