georgios65 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 23 λεπτά πριν, gvworld7 είπε Καλησπέρα ξανά στο forum. Χαρίζονται τα παρακάτω: 1. Παγούρι μπλε με φινίρισμα αλουμινίου 500ml 2. Θερμός 1lt (δεν έχει και την καλύτερη λειτουργία), δεν στάζει, σε πολύ καλή κατάσταση, με 2 χτυπηματάκια στο καπάκι. 3. Βάση laptop με ανεμιστήρα, μεγέθους 17''. 4. Τσάντα μεταφοράς laptop μάρκας Sentio. DM/ΠΜ για ενδιαφέρον. Βρίσκομαι ΝΠ, Άγιο Δημήτριο Αττικής. Καλησπέρα σας καί Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά μέ ὑγεία. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό 3. Εὐχαριστῶ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, gvworld7 είπε Καλησπέρα ξανά στο forum. Χαρίζονται τα παρακάτω: 1. Παγούρι μπλε με φινίρισμα αλουμινίου 500ml 2. Θερμός 1lt (δεν έχει και την καλύτερη λειτουργία), δεν στάζει, σε πολύ καλή κατάσταση, με 2 χτυπηματάκια στο καπάκι. 3. Βάση laptop με ανεμιστήρα, μεγέθους 17''. 4. Τσάντα μεταφοράς laptop μάρκας Sentio. DM/ΠΜ για ενδιαφέρον. Βρίσκομαι ΝΠ, Άγιο Δημήτριο Αττικής. Έστειλα πμ για 4,2,1. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2022 από Locke_John 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
witty Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα και καλή χρονιά ! Χαρίζονται τα εικονιζόμενα: 1. ρακέτες 2. γραβάτες 3. βαράκια για τα πόδια 4. πηχάκια για αφίσες 5. διάφορα του παναθηναϊκού Παραλαβή από Βύρωνα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, witty είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά ! Χαρίζονται τα εικονιζόμενα: 1. ρακέτες 2. γραβάτες 3. βαράκια για τα πόδια 4. πηχάκια για αφίσες 5. διάφορα του παναθηναϊκού Παραλαβή από Βύρωνα. Με ενδιαφέρουν όλα εκτός από αυτά του Παναθηναϊκού Στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gvworld7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 34 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Έχει τέτοιο καπάκι; Ακριβώς! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, witty είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά ! Χαρίζονται τα εικονιζόμενα: 1. ρακέτες 2. γραβάτες 3. βαράκια για τα πόδια 4. πηχάκια για αφίσες 5. διάφορα του παναθηναϊκού Παραλαβή από Βύρωνα. Καλησπερα μ ενδιαφερουν τα βαρακια για τα ποδια, ΡΜ, ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis79 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, gvworld7 είπε Καλησπέρα ξανά στο forum. Χαρίζονται τα παρακάτω: 1. Παγούρι μπλε με φινίρισμα αλουμινίου 500ml 2. Θερμός 1lt (δεν έχει και την καλύτερη λειτουργία), δεν στάζει, σε πολύ καλή κατάσταση, με 2 χτυπηματάκια στο καπάκι. 3. Βάση laptop με ανεμιστήρα, μεγέθους 17''. 4. Τσάντα μεταφοράς laptop μάρκας Sentio. DM/ΠΜ για ενδιαφέρον. Βρίσκομαι ΝΠ, Άγιο Δημήτριο Αττικής. Πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris_9 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα, είναι τα παρακάτω παπούτσια τα οποία μου τα έδωσαν, δεν τα φόρεσα ποτέ. Φορεμένα ήταν αλλά σε πολύ καλή κατάσταση. Πρώτο μου ποστ είναι σ' αυτήν την κατηγορία, αν κάνω κάποιο λάθος, ενημερώστε με. Puma είναι, logo της Ferrari έχουν πάνω, κάτι Prix γράφει, δεν ξέρω. Νούμερο 46. Αποστολή πρώτα με κατάθεση των μεταφορικών ή αλλιώς Λιβαδειά τα παίρνει όποιος θέλει. Ευχαριστώ 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, gvworld7 είπε Ακριβώς! Άκυρο τότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, gvworld7 είπε Καλησπέρα ξανά στο forum. Χαρίζονται τα παρακάτω: 1. Παγούρι μπλε με φινίρισμα αλουμινίου 500ml 2. Θερμός 1lt (δεν έχει και την καλύτερη λειτουργία), δεν στάζει, σε πολύ καλή κατάσταση, με 2 χτυπηματάκια στο καπάκι. 3. Βάση laptop με ανεμιστήρα, μεγέθους 17''. 4. Τσάντα μεταφοράς laptop μάρκας Sentio. DM/ΠΜ για ενδιαφέρον. Βρίσκομαι ΝΠ, Άγιο Δημήτριο Αττικής. πμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μελάνια HP364 - HP655 Ό,τι βλέπετε στην φωτογραφία. Είναι για HP364 αλλά αν αλλάξεις το chip κάνουν και για HP655. (βγάζεις από την παλαιά κασέτα) Ληγμένα είναι αλλά δεν έχουν στεγνώσει - είναι σφραγισμένα. Τα είχα βάλει αγγελία και δεν υπήρξε ενδιαφέρον. Παραλλαβή από το χώρο μου στην Αγία Παρασκευή. Εδώ και μετά pm. Δόθηκαν! Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από papars 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, papars είπε Μελάνια HP364 - HP655 Ό,τι βλέπετε στην φωτογραφία. Είναι για HP364 αλλά αν αλλάξεις το chip κάνουν και για HP655. (βγάζεις από την παλαιά κασέτα) Ληγμένα είναι αλλά δεν έχουν στεγνώσει - είναι σφραγισμένα. Τα είχα βάλει αγγελία και δεν υπήρξε ενδιαφέρον. Παραλλαβή από το χώρο μου στην Αγία Παρασκευή. Εδώ και μετά pm. Ενδιαφέρομαι . Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, papars είπε Ότι υπαρχει στην φωτογραφία. Ποτήρια, κούπες, φλιτζάνια, μπολάκια κλπ Στη σακούλα είναι ένα μαραφέτι για να παγώνεις χυμούς στην κατάψυξη (3 τμχ). Όποιος θέλει θα είναι για λίγο στο χώρο μου στην Αγία Παρασκευή και μετά στον κάδο. Εδώ και μετά pm pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, papars είπε Μελάνια HP364 - HP655 Ό,τι βλέπετε στην φωτογραφία. Είναι για HP364 αλλά αν αλλάξεις το chip κάνουν και για HP655. (βγάζεις από την παλαιά κασέτα) Ληγμένα είναι αλλά δεν έχουν στεγνώσει - είναι σφραγισμένα. Τα είχα βάλει αγγελία και δεν υπήρξε ενδιαφέρον. Παραλλαβή από το χώρο μου στην Αγία Παρασκευή. Εδώ και μετά pm. Έφυγαν ή υπάρχουν διαθέσιμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikdev Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, gvworld7 είπε Καλησπέρα ξανά στο forum. Χαρίζονται τα παρακάτω: 1. Παγούρι μπλε με φινίρισμα αλουμινίου 500ml 2. Θερμός 1lt (δεν έχει και την καλύτερη λειτουργία), δεν στάζει, σε πολύ καλή κατάσταση, με 2 χτυπηματάκια στο καπάκι. 3. Βάση laptop με ανεμιστήρα, μεγέθους 17''. 4. Τσάντα μεταφοράς laptop μάρκας Sentio. DM/ΠΜ για ενδιαφέρον. Βρίσκομαι ΝΠ, Άγιο Δημήτριο Αττικής. Μ΄ ενδιαφέρει η βάση του Laptop για γνωστή μου που της έσπασε η δική της, με Laptop 18.4" Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2022 από Nikdev 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση