tigergreg Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) ...... Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2022 από tigergreg
MessengerOfGood Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε Πμ για το πακέτο. Παρέλαβα και ευχαριστώ. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον @polog40 για τις μεταφορές πέρα-δώθε. 1
tigergreg Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ messenger KAI mourgolykos ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ alpacino-crybal-john locke. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ xlv KAI polog40 ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΔΑ ΤΟΥ ΙΝΣΟΜΝΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ.... ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ/ΜΕΖΕ. ΝΑΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΥΓ.Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ 2 ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΙΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ. 3
XLV Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Στις 5/1/2022 στις 6:09 ΜΜ, mourgolukos είπε Ξεσαβούρωμα V.4 καλώδιο scart-scart κουτί με διάφορα handfree- ακοουστικά από παλιά κινητά χειριστήριο PC Microsoft μικρό τροφοδοτικό υπολογιστή από shuttle νομίζω λειτουργικό ακουστικά phillips με "χοντρό" βισμα πληκτρολόγιο ποντίκι PS/2 λειτουργικά όταν αποθηκέυτηκαν το άλλο πληκτρολόγιο της φωτό είναι κλώνος Famicom. Δεν τον δούλεψα ποτέ, πρέπει να ήτανα ποθηκευμένος καμια 20αριά χρόνια σε ντουλάπα μέσα. Τον έβαλα τηλεόραση να δώ αν παίζει, δεν είδα εικόνα μπορεί να είχα και λαθος κανάλι, ξαναμπήκε σακουλα όπως είναι Παραλαβή από τον χώρο μου δραπετσώνα Προτιμώ να τα πάρει ένας και να τα μοιράσει σε άλλους ενδιαφερόμενους Ευχαριστώ τον @mourgolukosγια όλα τα ρέτρο πράγματα.
dklovedoctor Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 13 ώρες πριν, taat999 είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους μας Χαρίζω τα παρακάτω 1. Blackberry curve λειτουργικό σε κακή κατάσταση. 2. Παιδικό ποδήλατο για ηλικίες μέχρι 8-9 χρονών, χωρίς βοηθητικές. Σε μέτρια κατάσταση, χρειάζεται συντήρηση 3. Παιδικά καθισματάκια (2) αυτοκινήτου για μεγάλα παιδιά. Με αποσπώμενη πλάτη για να χρησιμοποιηθεί το κάτω σαν μπούστερ. Ενα πλυσιματάκι το χρειάζονται. 4. Συσκευή ρύθμισης υγρασίας για παιδικό δωμάτιο. Σε λειτουργική κατάσταση αλλά δεν εχει δοκιμαστεί εδω και χρόνια 5. Μητρική socket 776 με επεξεργαστή intel q 6600 και 4G ram, μαζί με τροφοδοτικό tagan 750 w. 'Ολα λειτουργικά. Παροπλισμένο εδω και μια 2ετια. Δεν εχω τις βίδες για τοποθέτηση σε κουτί. 6. Περιοδικά στρατιωτικού ενδιαφέροντος και μερικά ιστορικά. Ελπίζω να προλάβω να ανεβάσω μερικές φωτογραφίες σύντομα. Διατηρώ το δικαίωμα να τα δώσω σε όποιον θεωρώ οτι θα πιάσουν τόπο καλύτερα. Παραλαβή απο Βύρωνα. Ευχαριστώ Ενδιαφέρομαι για το 2. εάν δεν κάτσει με τους προηγούμενους.
polog40 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Ευχαριστώ πολύ τους @MessengerOfGood και @tigergreg για τα πράγματα που μου χάρισαν Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία 1
tigergreg Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) V-U STANDARD C558 5W DUPLEX φορητος ασυρματος κρατημενος για στελιο (mourgolykos) μαζι με το κουτι του αλλα μαλλον κατεστραμενες τις μπαταριες του λογω χρονιας αχρησιας. Καποτε ηταν το κορυφαιο φορητο V-U. MADE IN JAPAN!!! ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ.... Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2022 από tigergreg 4 1
jniki10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, tigergreg είπε V-U STANDARD C558 5W DUPLEX φορητος ασυρματος κρατημενος για στελιο (mourgolykos) μαζι με το κουτι του αλλα μαλλον κατεστραμενες τις μπαταριες του λογω χρονιας αχρησιας. Καποτε ηταν το κορυφαιο φορητο V-U. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ.... Αν δε το πάρει ο φίλος, ενδιαφέρομαι και γω! (Νέος ραδιοερασιτέχνης)
dreamer.gr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μη Λειτουργικα - Λογο τροφοδοτικου 3 Μικρα Φλατ χωρις σκληρους δισκους 1 Tower χωρις σκληρο δισκο Περιστερι - Διπλα στον Αγιο Αντωνιο. Παραλαβη απο τον χωρο μου. Μεχρι Τριτη αλλιως πανε για σκουπιδια Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2022 από dreamer.gr 5
hp8 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 7/1/2022 στις 2:30 ΜΜ, dreamer.gr είπε Tower χωρις σκληρο δισκο ακυρο Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2022 από hp8
TINGR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tigergreg είπε V-U STANDARD C558 5W DUPLEX φορητος ασυρματος κρατημενος για στελιο (mourgolykos) μαζι με το κουτι του αλλα μαλλον κατεστραμενες τις μπαταριες του λογω χρονιας αχρησιας. Καποτε ηταν το κορυφαιο φορητο V-U. MADE IN JAPAN!!! ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ.... Αχχχ... τι μνήμες μου αναμοχλεύσατε πάλι... κορυφαίο V/U μοντέλο για την εποχή του (πριν 25-30 χρόνια)... πέρασε κάποια φεγγάρια από τα χέρια μου. Πιό Made In Japan ΔΕΝ γίνεται... Standard = Division of (πάλαι ποτέ) Marantz Japan Inc. Ακόμα & σήμερα το βρίσκει κάποιος σε αγγελία (για "φανατικούς" συλλέκτες). Αχρείαστα να είναι τα παρακάτω ... : Service Manual (4 σελ.) + Operating/Instruction Manual (86 σελ.). **Οι μπαταρίες που παίρνει είναι 6 τμχ AA Rechargeable (στο κάτω /μισό μέρος... δείτε τις οδηγίες, σελ. 8). Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2022 από TINGR 3
Tigio13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, tigergreg είπε ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ messenger KAI mourgolykos ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ alpacino-crybal-john locke. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ xlv KAI polog40 ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΔΑ ΤΟΥ ΙΝΣΟΜΝΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ.... ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ/ΜΕΖΕ. ΝΑΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΥΓ.Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ 2 ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΙΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ. Γρηγόρη όταν ξανά έρθω να παραλάβω τίποτα θα φέρω εγώ τις ρακές να έχεις να κερνάς. Να μου κάνεις και ενα τουρ στις αποθήκες σου που έχω περιέργεια να δω που αποθηκεύεις τέτοιες ποσότητες πραγμάτων! 😂😂 1
tigergreg Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, Tigio13 είπε ρακές Δεκτη!! Αν ειναι και μουρνορακη 70αρα ακομα καλυτερα...😂 1
frantan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παμε δυνατα κ το 22 ευχες μπλα μπλα Παραλαβη απο Νεα Σμυρνη Αγια Φωτεινη δεν στελνω (οχι γιατι ειμαι παραξενος απλα στο εδω ταχυδρομειο πρεπει να πεταξεις μια ωρα απ τη ζωη σου σιγουρα) θα τα δωσω οπου θελω (ισως κ να κανω κληρωση) Δεν συνοδευονται απο φορτιστες. 1. Τηλεφωνο Sony Xpreria E (ξεκλειδωτο δουλευει με ολους τους παροχους) λειτουργικο (2 sim) καλη μπαταρια (2 μερες) θηκουλα Ferrari, Android 4,2 https://www.gsmarena.com/sony_xperia_e_dual-5148.php εκλεισε @MessengerOfGood 2. Τηλεφωνο LG κλειδωμενο σε Cosmote καλη μπαταρια θηκη σιλικονης Android 4,4 https://www.gsmarena.com/lg_l65_d280-6315.php εκλεισε @MessengerOfGood 3. Tablet 7,5 F&U λειτουργικο ειχε φουσκωσει η μπαταρια κ εχει βγει αλλα δουλευει με το φορτιστη (εγω το ειχα διπλα ανοιχτο στο στοιχημα) εκλεισε στο @SilentVoice 4. Tablet 10 TurboX Rubic III (εσπασε το κουμπι του Reset πανω στη πλακετα η ανηψια μου κατα τ αλλα ηταν λειτουργικο) για παιχνιδι επισκευης ή ανταλλακτικα. https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tablet/turbo-x-rubik-ii-tablet-10-1-wifi-mauro_2241609 εκλεισε στο @SilentVoice 5. Pentium 4 στα 3 GHz (μονοπυρηνος αλλα με 2 threads εχει επιδοσεις διπυρηνου λογω υψηλου χρονισμου) μαζι με τη ψυκτρα του (καθαρη) κ τη βαση της στη μητρικη (socket 478) https://www.cpu-world.com/CPUs/Pentium_4/Intel-Pentium 4 3.0 GHz - RK80546PG0801M (BX80546PG3000E).html εκλεισε στο γειτονα @jethro84 Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2022 από frantan 9
georgios65 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 16 ώρες πριν, taat999 είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους μας Χαρίζω τα παρακάτω 1. Blackberry curve λειτουργικό σε κακή κατάσταση. 2. Παιδικό ποδήλατο για ηλικίες μέχρι 8-9 χρονών, χωρίς βοηθητικές. Σε μέτρια κατάσταση, χρειάζεται συντήρηση 3. Παιδικά καθισματάκια (2) αυτοκινήτου για μεγάλα παιδιά. Με αποσπώμενη πλάτη για να χρησιμοποιηθεί το κάτω σαν μπούστερ. Ενα πλυσιματάκι το χρειάζονται. 4. Συσκευή ρύθμισης υγρασίας για παιδικό δωμάτιο. Σε λειτουργική κατάσταση αλλά δεν εχει δοκιμαστεί εδω και χρόνια 5. Μητρική socket 776 με επεξεργαστή intel q 6600 και 4G ram, μαζί με τροφοδοτικό tagan 750 w. 'Ολα λειτουργικά. Παροπλισμένο εδω και μια 2ετια. Δεν εχω τις βίδες για τοποθέτηση σε κουτί. 6. Περιοδικά στρατιωτικού ενδιαφέροντος και μερικά ιστορικά. Ελπίζω να προλάβω να ανεβάσω μερικές φωτογραφίες σύντομα. Διατηρώ το δικαίωμα να τα δώσω σε όποιον θεωρώ οτι θα πιάσουν τόπο καλύτερα. Παραλαβή απο Βύρωνα. Ευχαριστώ Καλησπέρα σας καί Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά μέ ὑγεία. ᾿Ενδιαφέρομαι γιά τό 6 στήν περίπτωση πού γίνει κλήρωση. Εὐχαριστῶ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση