SoullessRider Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, SoullessRider είπε Πακέτο M/B, CPU και Μνήμες μετά από "αναβάθμιση" του Desktop https://prnt.sc/269b0nq M/B ga-m55s-s3 https://www.gigabyte-data.com/products/page/mb/ga-m55s-s3_10 CPU AMD Athlon 64x2 5600+ (2.8 - 2.9 ghz ανάλογα που το κοίταγα, άλλο έδινε το system και άλλο το cpuid / hwmonitor) https://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=AMD+Athlon+64+X2+Dual+Core+5600%2B&id=86 https://www.public.gr/product/computers-and-software/anabathmisi/epeksergastes/epeksergastis-amd-athlon-64-x2-5600-plus-28-ghz/prod2222332pp/ https://www.e-shop.gr/amd-athlon-64-x2-5600-280gz-am2-box-p-PER.559554 Μνήμες 1gb x 4 (3χ kingston + 1χ crucial) = σύνολο 4gb Έτρεχε μέχρι πριν μερικές μέρες, ήταν το βασικό μου σύστημα, μέχρι που αγόρασα ένα πακετάκι used από μέλος εδώ. Έγινε η τράμπα, και τώρα είναι διαθέσιμο. 1) Μόνο ως έχει (πακέτο) 2) ο συνδυασμός cpu - cooler fan θέλει οπωσδήποτε καθάρισμα και πάστα, το σετ ανεμιστήρας / βάση / ψήκτρα δεν είναι η μαμά αλλά από το άλλο σετ που αγόρασα, καθώς έγινε τράμπα με το aftermarket που είχα σε αυτήν που δίνω, για καλύτερη ψύξη του νέου. Κούμπωσα αυτό επάνω για να μην τριγυρνάει μόνο του και κλαίει το καημένο.... Οι επεξεργαστές AMD είναι καλό να έχουν καλή ψύξη, καθώς ανεβάζουν εύκολα θερμοκρασίες και καταλήγουμε σε μπλε οθόνες (γι αυτό και κράτησα τελικά την aftermarket στο νέο). Προτείνω να βάλετε κάποιο άλλο σύστημα επάνω λοιπόν. 3) έχει επιζήσει από psu failure (δεν θυμάμαι πόσα χρόνια πριν) με ότι κινδύνους συνεπάγεται, μην δεχτώ παράπονα, ευθύνη του παραλήπτη η λειτουργία της και τυχόν προβλήματα. 4) το ide έχει καταργηθεί χρόνια, δεν είμαι σίγουρος για την λειτουργικότητα της καλοδιοταινίας. Υπάρχει Το backplate και το κουτί της μητρικής (ναι επέζησε) Δεν υπάρχουν σακουλάκια, βίδες, σούπαμούπες -> ότι βλέπεις παίρνεις ΜΟΝΟ Το σύστημα επαναλαμβάνω δούλευε μέχρι πριν μερικές μέρες. Απλά παιχνιδάκια - μέχρι πχ bioshock, diablo 3, TES Skyrim, mass effect 3, metro redux. Βίντεο στο youtube μέχρι 720, παραπάνω έκανε "διακοπές" για φόρτωμα, ίσως και γιατί το είχα κι εγώ φορτωμένο με πολλά προγράμματα... Θα δωθούν με προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε μέλος που έχει δώσει σε εμένα ή αν δεν υπάρξει από αυτά ζήτηση, σε όποιον άλλον δηλώσει πρώτος με πμ ενδιαφέρον. Υπομονή και συνεννόηση απαραίτητα, παραλαβή απαραίτητα από Βύρωνα ή Αμπελοκήπους Αττικής, σε σημείο και ώρα που θα βολεύει εμένα. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ - αναμένω επιβεβαίωση από pm - ΔΟΘΗΚΕ - Το σετ θα περάσει από τον konstantin77 για να τεστάρει κάτι που χρειάζεται, ΜΕΤΑ αναλαμβάνει να το παραδώσει στον giortsim ο οποίος και έστειλε πρώτος pm για το σετ. Οι δυο τους θα πρέπει να συνεννοηθούν πλέον για τα περαιτέρω... Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2022 από SoullessRider 2
panagiotis1988 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, screwman είπε Χαρίζεται TPLINK TD-W9980 VDSL modem/router σε άριστη κατάσταση στο κουτί του, με πρόσφατο reset σε factory default. Κατά προτίμηση βόρεια προάστια Αττικής, λεπτομέρειες με PM. Πμ
MessengerOfGood Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 2 DVD players στενά, μη λειτουργικά, έτοιμα για τον κάδο εκτός αν εκδηλωθεί ενδιαφέρον αύριο. 1. Provision: Δεν ανάβει στο ρεύμα 2. Άγνωστη μάρκα: Ανάβει αλλά πατάω "open" και δεν βγαίνει έξω το συρταράκι. 2
screwman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 38 λεπτά πριν, screwman είπε Χαρίζεται TPLINK TD-W9980 VDSL modem/router σε άριστη κατάσταση στο κουτί του, με πρόσφατο reset σε factory default. Κατά προτίμηση βόρεια προάστια Αττικής, λεπτομέρειες με PM. Έχει δεσμευθεί. Εάν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον! 1 1
SoullessRider Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, MessengerOfGood είπε 2. Άγνωστη μάρκα: Ανάβει αλλά πατάω "open" και δεν βγαίνει έξω το συρταράκι. η τρυπούλα κάτω δεξιά απο το συρτάρι..... είναι τρύπα ή ο δέκτης ir ?? Αν είναι τρύπα, βάλε ένα συνδετήρα και πάτα, θα είναι το χειροκίνητο άνοιγμα.
ap22whatthe Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα. Πρώτη μου αγγελία εδώ. Έχω ένα ρούτερ που δεν γνωρίζω αν δουλεύει (μας το άλλαξε ο πάροχος κάποια στιγμή, αλλά δεν θυμάμαι γιατί). Αναρωτιέμαι μήπως ενδιαφέρεται κανείς. Παραλαβή από Πάντειο ή ύστερα από συνεννόηση και από άλλες περιοχές. 4
xcares Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, ap22whatthe είπε Καλησπέρα. Πρώτη μου αγγελία εδώ. Έχω ένα ρούτερ που δεν γνωρίζω αν δουλεύει (μας το άλλαξε ο πάροχος κάποια στιγμή, αλλά δεν θυμάμαι γιατί). Αναρωτιέμαι μήπως ενδιαφέρεται κανείς. Παραλαβή από Πάντειο ή ύστερα από συνεννόηση και από άλλες περιοχές. Ενδιαφέρομαι. Έχεις ΠΜ
MessengerOfGood Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, SoullessRider είπε η τρυπούλα κάτω δεξιά απο το συρτάρι..... είναι τρύπα ή ο δέκτης ir ?? Αν είναι τρύπα, βάλε ένα συνδετήρα και πάτα, θα είναι το χειροκίνητο άνοιγμα. Δεν είναι τρύπα.
thodoris1985 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, screwman said: Χαρίζεται TPLINK TD-W9980 VDSL modem/router σε άριστη κατάσταση στο κουτί του, με πρόσφατο reset σε factory default. Κατά προτίμηση βόρεια προάστια Αττικής, λεπτομέρειες με PM. Καλησπέρα, έστειλα προσωπικό μήνυμα.
MessengerOfGood Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Pocket PC MIO P550 DigiWalker με i-Drive navigator σε άψογη κατάσταση. Λειτουργικό Windows PC. Δώρο (😊) ακουστικό από Samsung... 8
XLV Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Στις 5/1/2022 στις 6:07 ΜΜ, nvnight είπε Για ρετρολάγνους με πολλαπλές συσκευές και κονσόλες με scart, χαρίζεται το παρακάτω scart box. Κάποτε αγοράστηκε και δε χρησιμοποιήθηκε ποτέ, μαζί με ενα καλώδιο RCA που βρήκα Κρατημένο για το μέλος @XLV Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Παραλαβή απο Πατήσια, εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και pm παρακαλώ. Ευχαριστώ τον @nvnight για το SCART switch. 1
MessengerOfGood Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Ακουστικά PC με καλώδιο 6 μέτρα. Τα μαξιλαράκια είχαν λιώσει και τα αφαίρεσα. Δεν είμαι σίγουρος για τη λειτουργικότητά τους. Μια φορά δούλεψαν, μετά όχι. 2
paylidis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 25 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Pocket PC MIO P550 DigiWalker με i-Drive navigator σε άψογη κατάσταση. Λειτουργικό Windows PC. Δώρο (😊) ακουστικό από Samsung... Υπέροχο μηχάνημα πριν 15-20 χρόνια. Εάν δε το πάρει κανένας άλλος μη το πετάξεις άστο σε μια γωνία να περάσω μια μέρα να το παρω
1nsom-n1k Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε Pocket PC MIO P550 DigiWalker με i-Drive navigator σε άψογη κατάσταση. Λειτουργικό Windows PC. Δώρο (😊) ακουστικό από Samsung... Στέλνω Π. Μ. με ερώτηση; Edit : Άκυρο τελικά, από εμένα ελεύθερο. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2022 από 1nsom-n1k
Crybal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε 2 DVD players στενά, μη λειτουργικά, έτοιμα για τον κάδο εκτός αν εκδηλωθεί ενδιαφέρον αύριο. 1. Provision: Δεν ανάβει στο ρεύμα 2. Άγνωστη μάρκα: Ανάβει αλλά πατάω "open" και δεν βγαίνει έξω το συρταράκι. Πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση