gazp Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, gazp είπε Χαρίζεται EVGA Powerlink καινουριο στο κουτι του. Θα προτιμηθουν ατομα απο Αθηνα μιας και μου ειναι πολυ δυσκολο λογω δουλειας να το στειλω καπου. Για περισσοτερα στειλτε πμ. Σε εκρεμμοτητα για μελος, αν αλλαξει κατι θα ενημερωσω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Στις 1/4/2021 στις 5:36 ΜΜ, SakafliaC είπε Χαρίζεται smartwatch Xiaomi Stratos 2 με ραγισμένη οθόνη. Λειτουργούσε κανονικά, αλλά έπεσε και έσπασε η οθόνη. Δε γνωρίζω αν επισκευάζεται και με ποιο κόστος. Παραλαβή από Χολαργό. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΔΟΘΗΚΕ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Καλημερα σε ολους χαρίζω αυτήν εδώ την τηλεόραση ..δεν ξέρω αν λειτουργεί ...όμως ..Για αυτό και την δίνω σε άτομα που μένουν μόνο Αθήνα και αυτό κατόπιν συνεννοήσεις. https://postimg.cc/D8G8gBkM 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, SakafliaC είπε ΔΟΘΗΚΕ Ευχαριστώ πολύ 8 ώρες πριν, kosutasu22 είπε Οκ δικα σου ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε ολους χαρίζω μια τηλεόραση 14αρα ...παιζει να δουλευει κιολας ...για να παιξει ομως θελει αποκωδικοποιητη ....Οποιος ενδιαφέρεται και μένει αθηνα ..έρχεται και την παίρνει απο το περιστέρι...ποιο κατω θα αφήσω και ενα link για να την δείτε https://postimg.cc/D8G8gBkM Επεξ/σία 4 Απριλίου 2021 από life is music 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dklovedoctor Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Χαρίζονται ανταλλακτικά από κινητό LG G2 D802 Xiaomi Redmi 1 και αν θυμάμαι καλά Samsung GT-i8260 και τα 3 των κουμπάρων! @yiannis72 και @antonl 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται 3 δίσκοι sata 3.5" για σταθερό υπολογιστή 1. WD 200GB, 100% υγεία , λειτουργικός ΕΦΥΓΕ 2. WD Green 500GB, 44% υγεια, ανοίγει αλλα δεν λειτουργεί σωστά 3. WD Black 640GB , 0% , δεν λειτουργεί καθόλου, δεν τον βλεπει ο υπολογιστής. Τα 2 και 3 ειναι μονο για όποιον θελει να αλλάξει την πλακέτα σε υπάρχοντα δίσκο με ζημιά. Πληροφορίες για τα μοντέλα: https://www.dropbox.com/s/0xm4sut5qja29wg/Disks.rar?dl=0 Μένω ηλιουπολη και η παραλλαβή γίνεται από τον χώρο μου. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2021 από conkal 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, conkal είπε Χαρίζονται 3 δίσκοι sata 3.5" για σταθερό υπολογιστή 1. WD 200GB, 100% υγεία , λειτουργικός 2. WD Green 500GB, 44% υγεια, ανοίγει αλλα δεν λειτουργεί σωστά 3. WD Black 640GB , 0% , δεν λειτουργεί καθόλου, δεν τον βλεπει ο υπολογιστής. Τα 2 και 3 ειναι μονο για όποιον θελει να αλλάξει την πλακέτα σε υπάρχοντα δίσκο με ζημιά. Πληροφορίες για τα μοντέλα: https://www.dropbox.com/s/0xm4sut5qja29wg/Disks.rar?dl=0 Μένω ηλιουπολη και η παραλλαβή γίνεται από τον χώρο μου. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για τον 1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trigger Happy Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, conkal είπε 2. WD Green 500GB, 44% υγεια, ανοίγει αλλα δεν λειτουργεί σωστά 3. WD Black 640GB , 0% , δεν λειτουργεί καθόλου, δεν τον βλεπει ο υπολογιστής. καλημέρα. μου το εξηγείς λίγο τι κάνει ο καθένας τους; bad sectors? spinup? Επεξ/σία 5 Απριλίου 2021 από Trigger Happy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Trigger Happy είπε καλημέρα. μου το εξηγείς λίγο τι κάνει ο καθένας τους; bad sectors? spinup? για το 3 εγραψα. δεν τον βλεπει ο υπολογιστης με κανενα τροπο οποτε δεν μπορω να ξερω. για το 2 η αναλυση SMART ειναι εδω : Αποψη μου ειναι οτι οι δίσκοι δεν ειναι για χρηση(ακομη και ο 44% δεν ειναι καθολου αξιοπιστος και κανει ενα περιεργο ηχο που και που) ειναι για καποιον που θελει ανταλλακτικο την πλακετα. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2021 από conkal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 (ξανά)Χαρίζεται παλιό σετ μητρική μνήμες επεξεργαστής, δεν ξέρω παραπάνω στοιχεία ( και συγγνώμη από τον συμφορουμιτη που μου το είχε χαρίσει και δεν βρήκα χρόνο να στήσω το ρετρό build που ήθελα ) Επίσης δίνονται διάφορες θήκες , αγνώστων στοιχείων, η καφέ δερμάτινη είναι για κάποιο Μαξ iphone, και λουράκια για mi band 2 μαζί με φορτιστή . Και ένα ηχειακι με λίγο ξεχαρβαλομενο μεντεσέ. Ιδανικά μπορώ να τα δώσω χέρι με χέρι Αλεξανδρουπολη ή Ξάνθη . Εναλλακτικά μπορώ να τα στείλω όλα μαζί με ΕΛΤΑ. Φιλικά Μιχάλης 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 8 λεπτά πριν, mikemart είπε (ξανά)Χαρίζεται παλιό σετ μητρική μνήμες επεξεργαστής, δεν ξέρω παραπάνω στοιχεία ( και συγγνώμη από τον συμφορουμιτη που μου το είχε χαρίσει και δεν βρήκα χρόνο να στήσω το ρετρό build που ήθελα ) Επίσης δίνονται διάφορες θήκες , αγνώστων στοιχείων, η καφέ δερμάτινη είναι για κάποιο Μαξ iphone, και λουράκια για mi band 2 μαζί με φορτιστή . Και ένα ηχειακι με λίγο ξεχαρβαλομενο μεντεσέ. Ιδανικά μπορώ να τα δώσω χέρι με χέρι Αλεξανδρουπολη ή Ξάνθη . Εναλλακτικά μπορώ να τα στείλω όλα μαζί με ΕΛΤΑ. Φιλικά Μιχάλης Αν τα πάρει κάποιος από Αθήνα θα με ενδιέφερε το ηχειακι για ενα φίλο με καμμένα ηχεία στο λαπτοπ του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαριζονται..... 1.Δεκτης δορυφορικος και επιγειος (προφανως παλιο συστημα αχρηστο σημερα) POWER PLUS PS6600 στο κουτι του καινουργιος με τ/χ. 2.Κουτι με 200-300 dvd αισθησιακου περιεχομενου (κοινως τσοντες😆) σφραγισμενα και το κυριοτερο στεγνα!!😄 3.2 ηχειακια AIWA SX-N500 40X20X20 περιπου 40W που απο την πολυκαιρια εχει ξεκολησει η ταπετσαρια τους αλλα επανερχονται μια χαρα. 4.3 καινουργιοι καθαριστηρες παμπριζ 2χ450mm και 1χ510mm. 5.HP OFFICEJET 4110 ALL IN ONE πολυμηχανημα πολυ καιρο αποθηκευμενο που μαλλον θα παει ανακυκλωση. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. 2 ΚΑΙ 3 ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ...... Επεξ/σία 5 Απριλίου 2021 από tigergreg 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζονται..... 1.Δεκτης δορυφορικος και επιγειος (προφανως παλιο συστημα αχρηστο σημερα) POWERsat PS6600 στο κουτι του καινουργιος με τ/χ. 2.Κουτι με 200-300 dvd αισθησιακου περιεχομενου (κοινως τσοντες😆) σφραγισμενα και το κυριοτερο στεγνα!!😄 3.2 ηχειακια AIWA 40X20X20 περιπου 40W που απο την πολυκαιρια εχει ξεκολησει η ταπετσαρια τους αλλα επανερχονται μια χαρα. 4.3 καινουργιοι καθαριστηρες παμπριζ 2χ450mm και 1χ510mm. 5.HP OFFICEJET 4110 ALL IN ONE πολυμηχανημα πολυ καιρο αποθηκευμενο που μαλλον θα παει ανακυκλωση. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. πμ με ενδιαφέρουν και οι τσοντες για ενα φίλο (αλήθεια τώρα, δεν έχει ίντερνετ εκείνος όπως εμείς) 😄😄 Επεξ/σία 5 Απριλίου 2021 από mourgolukos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Polxristina Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 14 ώρες πριν, dklovedoctor είπε Χαρίζονται ανταλλακτικά από κινητό LG G2 D802 Xiaomi Redmi 1 και αν θυμάμαι καλά Samsung GT-i8260 και τα 3 των κουμπάρων! @yiannis72 και @antonl Καλησπερα σας ενδιαφερομαι για τα ανταλλακτικα του lg g2 d802.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση