Sotz56 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Θα χαρίσω αυτό το μπουφάν μηχανής σε όποιον το έχει πραγματικά ανάγκη. Είναι και στην ακόλουθη ομάδα η οποία τα κάνει δωρεές τα λεφτά που βγαίνουν από τα χαρίσματα. Οπότε αν κάποιος θέλει να το κάνει μέσα από εκεί με ένα ποσό όπως ορίζει η διαχείριση θα χαρώ περισσότερο. https://www.facebook.com/groups/MRCGHarismata/permalink/1867525753430698/?sfnsn=mo&ref=share Τεσπά μετά τον πρόλογο ας που με για αυτό το μπουφάν έχει μια δική του ιστορία. Μου το χάρισε κάποιος που δεν έχω την τύχη να μπορώ να ξαναδώ. Το φόρεσα 4-5 φορές και μετά πήρα ένα που μου καθόταν καλύτερα τότε και στη συνέχεια το στενεψα αυτό αλλά δεν το έκανα χρήση. Θες από φόβο μην χαλάσει θες από ψυχαναγκασμό. Αλλά όπως έβαλα άλλο ένα για πούλημα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να βγει από την ντουλάπα και να πάει σε κάποιον που το έχει ανάγκη. Τα δύο φερμουάρ στις τσέπες για κάποιο λόγο δεν κλείνουν ενώ δεν έχουν σπάσιμο ή αν κάτι άλλο ίσως κάποιος ξέρει να τα κάνει να κλείνουν χωρίς αλλαγή. Νούμερο 54/44 XL πριν το στένεμα της μέσης Καλησπέρα καλή χρονιά !Ενδιαφέρομαι για το μπουφάν σας στέλνω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γυναικείο λουράκι ωρολογίου, ανοξείδωτο. Θεσσαλονίκη. https://ibb.co/s34N98x Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2022 από Krusty 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) ΚΑΛΗΜΕΡΑ Επειδη υπηρξε ζητηση για το 2,5 δισκακι που εβαλα για χαρισμα και επειδη ετσι κι αλλοιως θα εβγαζα για χαρισμα και τους 4 τελευταιους δισκους που ειχα απο τους συνολικα 22 που εδωσα στην γυρα αποφασισα να τους δωσω συμφωνα με τα ΠΜ που ελαβα χρονικα. Οποτε..... 1.2,5 ΔΙΣΚΟΣ HITACHI 160GB ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ mourgolykos 2.2,5 ΔΙΣΚΟΣ WD2500BEVS ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ biohazard 3.2,5 ΔΙΣΚΟΣ TOSHIBA MK2552GSX ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ geortsim ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 4.3,5 SEAGATE BARRACUDA 7200.10 250GB ST3250410AS 100%ΥΓΕΙΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ Konstantin77 Επισης δινω και 2 κομπιουτερακια CASIO απολυτα λειτουργικα που θελουν καθαρισμα λογω χρονιας αποθηκευσης. 1.CASIO HL-812e KAI 2.CASIO ΗΛΙΑΚΟ ΜΕ ΘΗΚΟΥΛΑ SL-320 Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου σημερα μετα τις 2 το μεσημερι η αυριο πρωινες ωρες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΥΛΑ!!! Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2022 από tigergreg 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kathytherion Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2022 σε όλους! ☺️☺️ Στις 4/1/2022 στις 1:23 ΠΜ, Kostas.karras είπε Χαρίζoνται λουτρινα μια μαυρη σακουλα ρουχα για αγορακι απο 1 εως 4 ετων διαφορα, σε καλη ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Πρώτα ποστ εδώ μετά πμ ,θα μπει και σε διπλανό φορουμ Είναι διαθέσιμα τα λούτρινα? Στις 3/1/2022 στις 3:25 ΜΜ, villasg είπε Καλη χρονιά . Ανακάλυψα ξεχασμένες αχρησιμοποίητες 3 θήκες για κινητό XIOMI REDMI NOTE 5 PRO . Το "κακο" ειναι οτι ειμαι λιγο πιο εξω απο χαλκιδα προε ερετρια . οποιος τις θελει μιλαει ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΕ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δραττομαι της ευκαιρίας να πω ότι έχω κι εγώ κάποιες θήκες για το Samsung Galaxy Note 3. Δεν είναι καινούριο τηλέφωνο αλλά φανταστείτε ότι μέχρι και σήμερα εγώ λειτουργώ το δικό μου,απλά πάνω στον ενθουσιασμό τότε είχα πάρει 2 3 θήκες για ν αλλάζω,κάτι που εν τέλει δεν έκανα ποτέ , ακόμη κ αν καταφέρω να κάνω το κινητό να λειτουργεί ρολόι ( καθώς τώρα τρώει κάτι κολλήματα χοντρά ) δεν θα χρειαστώ θήκες, είμαι πιο μινιμαλ Οπότε τις χαρίζω σε όποιον ενδιαφέρεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τρία άδεια Toner Cartridges HP 85A original. Δεν ξέρω για ποιους εκτυπωτές κάνουν, αλλά είναι εύκολο να το βρεί όποιος ενδιαφέρεται. First come, first serve. Πακέτο από: 1.Τρία παλιά κινητά Νοκια, τα δύο με τους φορτιστές τους. Μου είπαν ότι είναι λειτουργικά, αλλά δεν μπήκα στον κόπο να τα δοκιμάσω. 2.Επιπλέον δύο φορτιστές Νόκια με πολύ ψιλό βύσμα και ένας μετατροπέας από κανονικό βύσμα σε πολύ ψιλό. Δεν κάνουν για τα παραπάνω κινητά 3. Έξι σετ ακουστικών Nokia. Κάποια κάνουν για κάποια από τα παραπάνω κινητά. First come, first serve. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ @tigergreg Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2022 από MessengerOfGood 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, tigergreg είπε ΚΑΛΗΜΕΡΑ Επειδη υπηρξε ζητηση για το 2,5 δισκακι που εβαλα για χαρισμα και επειδη ετσι κι αλλοιως θα εβγαζα για χαρισμα και τους 4 τελευταιους δισκους που ειχα απο τους συνολικα 22 που εδωσα στην γυρα αποφασισα να τους δωσω συμφωνα με τα ΠΜ που ελαβα χρονικα. Οποτε..... 1.2,5 ΔΙΣΚΟΣ HITACHI 160GB ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ mourgolykos 2.2,5 ΔΙΣΚΟΣ WD2500BEVS ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ biohazard 3.2,5 ΔΙΣΚΟΣ TOSHIBA MK2552GSX ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ geortsim ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΧΑΡΙΣΜΑ ΔΙΣΚΟ... 4.3,5 SEAGATE BARRACUDA 7200.10 250GB ST3250410AS 100%ΥΓΕΙΑ Επισης δινω και 2 κομπιουτερακια CASIO απολυτα λειτουργικα που θελουν καθαρισμα λογω χρονιας αποθηκευσης. 1.CASIO HL-812e KAI 2.CASIO ΗΛΙΑΚΟ ΜΕ ΘΗΚΟΥΛΑ SL-320 Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου σημερα μετα τις 2 το μεσημερι η αυριο πρωινες ωρες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Σκληρο αύριο το πρωί μπορώ. Στέλνω pm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε 1.Τρία παλιά κινητά Νοκια, τα δύο με τους φορτιστές τους. Μου είπαν ότι είναι λειτουργικά, αλλά δεν μπήκα στον κόπο να τα δοκιμάσω. 2.Επιπλέον δύο φορτιστές Νόκια με πολύ ψιλό βύσμα και ένας μετατροπέας από κανονικό βύσμα σε πολύ ψιλό. Δεν κάνουν για τα παραπάνω κινητά 3. Έξι σετ ακουστικών Nokia. Κάποια κάνουν για κάποια από τα παραπάνω κινητ ΠΜ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΚΙΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) USB camera για PC. Το καλώδιο το έφαγε η γάτα του κουμπάρου μου (κυριολεκτώ!). Μου είπε ότι είναι λειτουργική αλλά δεν παίρνω όρκο! First come, first serve. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ @Crybal Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2022 από MessengerOfGood 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, MessengerOfGood είπε USB camera για PC. Το καλώδιο το έφαγε η γάτα του κουμπάρου μου (κυριολεκτώ!). Μου είπε ότι είναι λειτουργική αλλά δεν παίρνω όρκο! First come, first serve. Καλημερα με ενδιαφερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε 1.Τρία παλιά κινητά Νοκια, τα δύο με τους φορτιστές τους. Μου είπαν ότι είναι λειτουργικά, αλλά δεν μπήκα στον κόπο να τα δοκιμάσω. Αν τυχών περισσέψει κάποιο (από τα αριστερά)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε Αν τυχών περισσέψει κάποιο (από τα αριστερά)... Τέρη, τα έχει κρατήσει όλα ο Γρηγόρης. Αν θέλεις συνεννοήσου μαζί του με pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, tigergreg είπε ΚΑΛΗΜΕΡΑ Επειδη υπηρξε ζητηση για το 2,5 δισκακι που εβαλα για χαρισμα και επειδη ετσι κι αλλοιως θα εβγαζα για χαρισμα και τους 4 τελευταιους δισκους που ειχα απο τους συνολικα 22 που εδωσα στην γυρα αποφασισα να τους δωσω συμφωνα με τα ΠΜ που ελαβα χρονικα. Οποτε..... 1.2,5 ΔΙΣΚΟΣ HITACHI 160GB ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ mourgolykos 2.2,5 ΔΙΣΚΟΣ WD2500BEVS ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ biohazard 3.2,5 ΔΙΣΚΟΣ TOSHIBA MK2552GSX ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ geortsim ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 4.3,5 SEAGATE BARRACUDA 7200.10 250GB ST3250410AS 100%ΥΓΕΙΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ Konstantin77 Επισης δινω και 2 κομπιουτερακια CASIO απολυτα λειτουργικα που θελουν καθαρισμα λογω χρονιας αποθηκευσης. 1.CASIO HL-812e KAI 2.CASIO ΗΛΙΑΚΟ ΜΕ ΘΗΚΟΥΛΑ SL-320 Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου σημερα μετα τις 2 το μεσημερι η αυριο πρωινες ωρες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ! πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, MessengerOfGood είπε Τέρη, τα έχει κρατήσει όλα ο Γρηγόρης. Αν θέλεις συνεννοήσου μαζί του με pm. Αν τα πάρει εκείνος, μετά δεν θα μπορώ να τα πάρω από την έδρα του, οπότε άκυρο από εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μετρητής πίεσης (νομίζω καρπού). Παίρνει μια μπαταρία ΑΑ. Του έβαλα μια ολοκαίνουρια, αλλά δεν έδειξε τίποτα στην οθόνη. First come, first serve. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2022 από MessengerOfGood 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, kathytherion είπε Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2022 σε όλους! ☺️☺️ Είναι διαθέσιμα τα λούτρινα? Kαλησπερα και καλη χρονια ναι διαθεσιμα τα λουτρινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση