nvnight Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Για ρετρολάγνους με πολλαπλές συσκευές και κονσόλες με scart, χαρίζεται το παρακάτω scart box. Κάποτε αγοράστηκε και δε χρησιμοποιήθηκε ποτέ, μαζί με ενα καλώδιο RCA που βρήκα Κρατημένο για το μέλος @XLV Spoiler Παραλαβή απο Πατήσια, εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και pm παρακαλώ. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από nvnight 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ξεσαβούρωμα V.4 καλώδιο scart-scart κουτί με διάφορα handfree- ακοουστικά από παλιά κινητά χειριστήριο PC Microsoft μικρό τροφοδοτικό υπολογιστή από shuttle νομίζω λειτουργικό ακουστικά phillips με "χοντρό" βισμα πληκτρολόγιο ποντίκι PS/2 λειτουργικά όταν αποθηκέυτηκαν το άλλο πληκτρολόγιο της φωτό είναι κλώνος Famicom. Δεν τον δούλεψα ποτέ, πρέπει να ήτανα ποθηκευμένος καμια 20αριά χρόνια σε ντουλάπα μέσα. Τον έβαλα τηλεόραση να δώ αν παίζει, δεν είδα εικόνα μπορεί να είχα και λαθος κανάλι, ξαναμπήκε σακουλα όπως είναι Παραλαβή από τον χώρο μου δραπετσώνα Προτιμώ να τα πάρει ένας και να τα μοιράσει σε άλλους ενδιαφερόμενους Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από mourgolukos 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Στις 1/1/2022 στις 8:35 ΜΜ, DeVilMaYcRyGR είπε Repost και προσθήκη ένα us robotics Annex A και ένα ISDN modem από hol. Να αναφέρω επίσης ότι για τον epson εκδηλώθηκε ενδιαφέρον κανονίστηκε ραντεβού χτες στις 6 και ενώ ο ένας ήρθε για παραλαβή ο άλλος ούτε τηλέφωνο οπότε είναι εκ νέου διαθέσιμος αν τον θέλει κάποιος. Η λίστα πιθανόν θα αυξηθεί και άλλο αν πρώτα ξεκουραστώ λίγο και βρω κουράγιο για ανασκαφές. Epson Workforce WF-3520 δουλεύει πιθανόν με γνήσια μελάνια να παίξει είχε γίνει καθαρισμός ακροφυσίων με υγρό για εκτυπωτές αλλά δεν έσωσε κάτι @SilentVoice Officejet Pro 6960 δούλευε και ξαφνικά άρχισε να αχνοφαινεται το λεντ της τροφοδοσίας. Άνοιξα το τροφοδοτικό του έβγαλα τα μάτια από περιέργεια και είχα δοκιμάσει και καινούργιο και έκανε ακριβώς το ίδιο Router ZXHN H267n ADSL πρώην cyta για vodafone @caution 3 H300S Vodafone VDSL @caution *2 @Doubt*1 ZXHN 168N ADSL Wind @MessengerOfGood TG788n v.3 Wind @MessengerOfGood Turbo-X W670SZ χωρίς οθόνη , μνήμες, cpu και πληκτρολόγιο δίνεται για τα πλαστικά του. Η μητρική δεν έδινε σήμα στην οθόνη όταν δούλευε. @frantan Λουρακι Honor Band 3 είχε ξεκολλήσει το κόλλησα αφού είχα πάρει καινούργιο . Τα χει κλαταρει το ρολόϊ οπότε μου είναι άχρηστο. Toshiba A300-1MO πρόβλημα στην κάρτα γραφικών θα το δώσω κομπλέ χωρίς δίσκο μόνο. @georgios65l Μια καινούργια μπαταρία για το A300-1MO @tolee https://we.tl/t-v6z2SgGt41 Παραλαβή από Αμπελοκήπους. Φωτογραφίες στο λινκ Μένουν τα robotics, isdn ,hp εκτυπωτής, λουράκι και προς παράδοση είναι ο epson ο οποίος αρχικά ζητήθηκε από τον @lazkalai που ήταν να έρθει συγκεκριμένη ώρα μαζί με άλλο μέλος που ήρθε και παρέλαβε αλλά ο συγκεκριμένος ούτε τον κόπο να πάρει τηλέφωνο γιατί άνθρωποι είμαστε μπορεί να τύχει κάτι ή να απαντήσει στο μήνυμα μου για να με ενημερώσει. Άρα ο συγκεκριμένος από εμένα αν εμφανιστεί πάλι Χ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) .... Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από tigergreg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverMachine Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Στις 4/1/2022 στις 6:44 ΜΜ, Crybal είπε Χαρίζονται 2 desktop pc HP dc7600s.Ειναι με Ρ4-630 , με κάποιον μικρο σκληρό (20-40gb) και ίσως να βρω και καμιά μνημη 256 ή 512mb. Και τα δύο εχουν κάποιους προβληματικούς πυκνωτές που χρειάζονται αλλαγή.Αυτό σημαινει ότι δεν τα εχω λειτουργήσει.Όποιος θαρραλέος θελει μπορεί να ασχοληθεί μαζί τους. Παραλαβή αποκλειστικά από Δάφνη. Κρατημενα Παρελαβα κ ευχαριστω τον φιλο Crybal για τα πισια (τελικα το πακεταρισμα με εβγαλε μεχρι σπιτι μια χαρα φιλε Τασο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Καποιος εως αυριο πρωι στις 10? Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XLV Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Στις 4/1/2022 στις 11:19 ΠΜ, dpolal είπε Πάμε δυνατά για το 2022. Παλιές κάρτες PCI που έχουν ξεμείνει και λίγο πριν πάρουν τον δρόμο της λησμονιάς στον κάδο. Όλες ήταν λειτουργικές από όσο θυμάμαι. - 3 κάρτες δικτύου, 3com, LevelOne, Tp-Link (είναι 1000άρα η τελευταία) - 3 κάρτες modem 😛 - 4 κάρτες TV, AverMedia, Pinnacle, Terratec, Medion. - 1 κάρτα ήχου ForteMedia, νομίζω ότι παίζει σε linux, για win δεν έβρισκα drivers. - 1 κάρτα Sunix Usb2 + firewire. Παραλαβή από Nέα Σμύρνη. Δεν μπαίνω στην ταλαιπωρία της αποστολής, σόρρυ, βρείτε φίλο/γνωστό/συγγενή/κάποιον να στείλετε. Καλή χρονιά. Ευχαριστώ τον @dpolal για τις κάρτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_st13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Στις 3/1/2022 στις 4:14 ΜΜ, circadian είπε αρχικά να ευχαριστήσω λίγο καθυστερημένος τον @frantan για το σκληρό δίσκο με τη σειρά μου δίνω καρέκλα τύπου gaming noname από τον μαρμαρίδη νομίζω που έχει σπάσει η πλάτη. λίγο που την έψαξα η κόλληση που ενώνει την πλάτη με το κάθισμα δεν άντεξε (είναι μέταλλο και οι δυο πλευρές αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί να τα κολλήσει) παραλαβή Σεπόλια όποιος ενδιαφέρεται αλλιώς θα πάει σκουπίδια Ευχαριστώ πολύ τον Αλέξανδρο για την καρέκλα, πιστεύω πως θα φτιαχτεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XLV Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, nvnight είπε Για ρετρολάγνους με πολλαπλές συσκευές και κονσόλες με scart, χαρίζεται το παρακάτω scart box. Κάποτε αγοράστηκε και δε χρησιμοποιήθηκε ποτέ, μαζί με ενα καλώδιο RCA που βρήκα Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Παραλαβή απο Πατήσια, εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και pm παρακαλώ. Ενδιαφέρομαι. Στέλνω ΠΜ. 2 ώρες πριν, mourgolukos είπε Ξεσαβούρωμα V.4 καλώδιο scart-scart κουτί με διάφορα handfree- ακοουστικά από παλιά κινητά χειριστήριο PC Microsoft μικρό τροφοδοτικό υπολογιστή από shuttle νομίζω λειτουργικό ακουστικά phillips με "χοντρό" βισμα πληκτρολόγιο ποντίκι PS/2 λειτουργικά όταν αποθηκέυτηκαν το άλλο πληκτρολόγιο της φωτό είναι κλώνος Famicom. Δεν τον δούλεψα ποτέ, πρέπει να ήτανα ποθηκευμένος καμια 20αριά χρόνια σε ντουλάπα μέσα. Τον έβαλα τηλεόραση να δώ αν παίζει, δεν είδα εικόνα μπορεί να είχα και λαθος κανάλι, ξαναμπήκε σακουλα όπως είναι Παραλαβή από τον χώρο μου δραπετσώνα Προτιμώ να τα πάρει ένας και να τα μοιράσει σε άλλους ενδιαφερόμενους Ενδιαφέρομαι και για αυτά. Στέλνω ΠΜ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Ξύλινος μύλος πιπεριού (χωρίς τα μελομακάρονα). Λειτουργικότατος, δεν έχει κανένα πρόβλημα. Η σειρά εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν είναι το κριτήριο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Al_pacino Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 mourgolukos εχεις πμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε Ξύλινος μύλος πιπεριού (χωρίς τα μελομακάρονα). Λειτουργικότατος, δεν έχει κανένα πρόβλημα. Η σειρά εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν είναι το κριτήριο. τα μελομακάρονα φαίνονται επικά οντοπικ: αν δε δόθηκε ήδη ο μύλος, ενδιαφέρομαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omegals Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 6 hours ago, mourgolukos said: Ξεσαβούρωμα V.4 καλώδιο scart-scart κουτί με διάφορα handfree- ακοουστικά από παλιά κινητά χειριστήριο PC Microsoft μικρό τροφοδοτικό υπολογιστή από shuttle νομίζω λειτουργικό ακουστικά phillips με "χοντρό" βισμα πληκτρολόγιο ποντίκι PS/2 λειτουργικά όταν αποθηκέυτηκαν το άλλο πληκτρολόγιο της φωτό είναι κλώνος Famicom. Δεν τον δούλεψα ποτέ, πρέπει να ήτανα ποθηκευμένος καμια 20αριά χρόνια σε ντουλάπα μέσα. Τον έβαλα τηλεόραση να δώ αν παίζει, δεν είδα εικόνα μπορεί να είχα και λαθος κανάλι, ξαναμπήκε σακουλα όπως είναι Παραλαβή από τον χώρο μου δραπετσώνα Προτιμώ να τα πάρει ένας και να τα μοιράσει σε άλλους ενδιαφερόμενους Έχεις π.μ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Θα χαρίσω αυτό το μπουφάν μηχανής σε όποιον το έχει πραγματικά ανάγκη. Είναι και στην ακόλουθη ομάδα η οποία τα κάνει δωρεές τα λεφτά που βγαίνουν από τα χαρίσματα. Οπότε αν κάποιος θέλει να το κάνει μέσα από εκεί με ένα ποσό όπως ορίζει η διαχείριση θα χαρώ περισσότερο. https://www.facebook.com/groups/MRCGHarismata/permalink/1867525753430698/?sfnsn=mo&ref=share Τεσπά μετά τον πρόλογο ας που με για αυτό το μπουφάν έχει μια δική του ιστορία. Μου το χάρισε κάποιος που δεν έχω την τύχη να μπορώ να ξαναδώ. Το φόρεσα 4-5 φορές και μετά πήρα ένα που μου καθόταν καλύτερα τότε και στη συνέχεια το στενεψα αυτό αλλά δεν το έκανα χρήση. Θες από φόβο μην χαλάσει θες από ψυχαναγκασμό. Αλλά όπως έβαλα άλλο ένα για πούλημα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να βγει από την ντουλάπα και να πάει σε κάποιον που το έχει ανάγκη. Τα δύο φερμουάρ στις τσέπες για κάποιο λόγο δεν κλείνουν ενώ δεν έχουν σπάσιμο ή αν κάτι άλλο ίσως κάποιος ξέρει να τα κάνει να κλείνουν χωρίς αλλαγή. Νούμερο 54/44 XL πριν το στένεμα της μέσης 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagossss13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 51 λεπτά πριν, omegals είπε Έχεις π.μ. καλησπέρα σας χρόνια πολλά καλή χρονιά ευτυχισμένο το 2022, έχετε προσωπικό μήνυμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση