Crybal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 3/1/2022 στις 11:08 ΜΜ, tigergreg είπε Παμε παλι για το 2022 πλεον.... 1.Δισκος SEAGATE BARRACUDA 7200.9 250GB ST3250824AS SATA2 100% υγεια 2.Επιτοιχιος φορτιστης 4ΧΑΑ μπαταριων HAMA 46614 με δυο επαναφορτιζομενες TDK R6 AA KR15/51 1.25V Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Ευχαριστω πολύ για τον σκληρο & τον φορτιστη Με την ευκαιρία.. Χαρίζονται 2 desktop pc HP dc7600s.Ειναι με Ρ4-630 , με κάποιον μικρο σκληρό (20-40gb) και ίσως να βρω και καμιά μνημη 256 ή 512mb. Και τα δύο εχουν κάποιους προβληματικούς πυκνωτές που χρειάζονται αλλαγή.Αυτό σημαινει ότι δεν τα εχω λειτουργήσει.Όποιος θαρραλέος θελει μπορεί να ασχοληθεί μαζί τους. Παραλαβή αποκλειστικά από Δάφνη. ΕΦΥΓΑΝ Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από Crybal 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gvworld7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και καλή χρονιά. Δίνεται το συγκεκριμένο laptop HP H7 1340ev για ανταλλακτικά, και ο φορτιστής του που δουλεύει κανονικά. Χέρι με χέρι, Αθήνα, προτιμούνται τα νότια προάστια. Κρατημένο Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από gvworld7 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, gvworld7 είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά. Δίνεται το συγκεκριμένο laptop HP H7 1340ev για ανταλλακτικά, και ο φορτιστής του που δουλεύει κανονικά. Χέρι με χέρι, Αθήνα, προτιμούνται τα νότια προάστια. Στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Crybal είπε Ευχαριστω πολύ για τον σκληρο & τον φορτιστη Με την ευκαιρία.. Χαρίζονται 2 desktop pc HP dc7600s.Ειναι με Ρ4-630 , με κάποιον μικρο σκληρό (20-40gb) και ίσως να βρω και καμιά μνημη 256 ή 512mb. Και τα δύο εχουν κάποιους προβληματικούς πυκνωτές που χρειάζονται αλλαγή.Αυτό σημαινει ότι δεν τα εχω λειτουργήσει.Όποιος θαρραλέος θελει μπορεί να ασχοληθεί μαζί τους. Παραλαβή αποκλειστικά από Δάφνη. μπορούν να πάρουν άλλη μητρική mATX ή itx ? αν ναι με ενδιαφέρει το 1 κουτί εφόσον δεν τα θέλει άλλος (εφόσον δεν επίγει τα απαλλαχθείς από αυτά γιατί αυτές τις μέρες είμαι φουλ) α, και τι τροφοτικό έχουν (pins κ size)? κανονικό ή κανένα proprietary? Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από DrLo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, DrLo είπε μπορούν να πάρουν άλλη μητρική mATX ή itx ? αν ναι με ενδιαφέρει το 1 κουτί εφόσον δεν τα θέλει άλλος (εφόσον δεν επίγει τα απαλλαχθείς από αυτά γιατί αυτές τις μέρες είμαι φουλ) α, και τι τροφοτικό έχουν (pins κ size)? κανονικό ή κανένα proprietary? Οχι δεν μπορούν να πάρουν άλλη μητρική , και έχουν ειδικά φτιαγμένο τροφοδοτικό μόνο για αυτά. Είχα ένα πριν κάνα χρόνο και το θυμάμαι ακόμα , νομίζω αν δεν κάνω μεγάλο λάθος ήταν το ίδιο με του φίλου crybal , περίμενε πάντως να το επιβεβαιώσει και ο ίδιος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DrLo είπε μπορούν να πάρουν άλλη μητρική mATX ή itx ? αν ναι με ενδιαφέρει το 1 κουτί εφόσον δεν τα θέλει άλλος (εφόσον δεν επίγει τα απαλλαχθείς από αυτά γιατί αυτές τις μέρες είμαι φουλ) α, και τι τροφοτικό έχουν (pins κ size)? κανονικό ή κανένα proprietary? Το βισμα τροφοδοσιας ειναι σαν μινι 24πινο(δεν τα μέρτησα κι ολας!) Τωρα για το εαν παιρνει αλλη μητρικη θα σε γελάσω. Για το βύσμα υπάρχουν δυο λύσεις α.Hard one, κόβεις τα καλώδια και ενώνεις (με κολλητήρι) κανονικό βύσμα στο τροφοδοτικό (το εχω κάνει! 😁) β.Easy one, παίρνεις το ανάποδο αυτού Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από Crybal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giomar Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαριζω το TP-LINK Nano USB Adapter TL-WN725N Καινουργιο στο κουτι του. Τελικα δεν το χρησιμοποιησα. Ειμαι στην Αθηνα. Παραλαβη απο την περιοχη μου, Νεα φιλαδέλφεια. Ευχαριστώ Γιώργος Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από giomar 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, giomar είπε Χαριζω το TP-LINK Nano USB Adapter TL-WN725N Καινουργιο στο κουτι του. Τελικα δεν το χρησιμοποιησα. Ειμαι στην Αθηνα. Παραλαβη απο την περιοχη μου, Νεα φιλαδέλφεια. Ευχαριστώ Γιώργος Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι. Φιλικά, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giomar Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 οκ στειλε μου pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 VDSL Modem - Routers Spoiler Και Spoiler Και τα 2 λειτουργούν κανονικά σε ότι τα δοκίμασα, δηλαδή συγχρονίζουν και δίνουν wifi ίντερνετ. ΔΟΘΗΚΑΝ Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από Doubt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FallenGod Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 38 λεπτά πριν, giomar είπε Χαριζω το TP-LINK Nano USB Adapter TL-WN725N Καινουργιο στο κουτι του. Τελικα δεν το χρησιμοποιησα. Ειμαι στην Αθηνα. Παραλαβη απο την περιοχη μου, Νεα φιλαδέλφεια. Ευχαριστώ Γιώργος Καλησπέρα. Σε περίπτωση που δεν παραλάβει ο συμφορουμήτης με ενδιαφέρει και εμένα άμεσα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giomar Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, FallenGod είπε Καλησπέρα. Σε περίπτωση που δεν παραλάβει ο συμφορουμήτης με ενδιαφέρει και εμένα άμεσα. Ευχαριστώ. οκ θα σε ενημερωσω ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Στις 11/12/2021 στις 11:31 ΠΜ, Crybal είπε Χαριζεται εξωτερικη θηκη σκληρου 2,5,IDE.Ειναι mini usb και έχει υποδοχή για τροφοδοσία με στρογγυλο βίσμα (οπως οι 3,5 σκληροι με εξωτερικη τροφοδοσια αλλά σε πιο μικρο).Τελευταια φορά που δοκιμάστηκε λειτουργούσε.Πλέον δεν ξέρω. Η θηκη εφυγε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_st13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Στις 3/1/2022 στις 9:54 ΜΜ, Doubt είπε Λόγω αφηρημάδας βρέθηκα με 2 κουπόνια για δωρεάν καφέ στα γνωστά ΣΕΑ της εθνικής οδού. Το ένα λήγει την Παρασκευή και το άλλο 16/1. Αν τυχόν τα θέλει κανείς, μπορεί από Αιγάλεω/Ομόνοια να παραλάβει. ΔΟΘΗΚΑΝ Ευχαριστώ πολύ!! Στην υγειά σου θα ναι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Crybal είπε Το βισμα τροφοδοσιας ειναι σαν μινι 24πινο(δεν τα μέρτησα κι ολας!) Τωρα για το εαν παιρνει αλλη μητρικη θα σε γελάσω. Για το βύσμα υπάρχουν δυο λύσεις α.Hard one, κόβεις τα καλώδια και ενώνεις (με κολλητήρι) κανονικό βύσμα στο τροφοδοτικό (το εχω κάνει! 😁) β.Easy one, παίρνεις το ανάποδο αυτού άκυρο τότε ... Πολύ μπελας Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από DrLo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση