pantelikas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Στις 21/12/2021 στις 8:45 ΜΜ, geioannou είπε αρχικα ζηταω συγνωμη για την καθυστέρηση. Το Video εχει ηδη συσκευαστει και αυριο θα γινει η αποστολη του στο μελος pantelikas, οπου ηταν ο πρωτος που εστειλε pm και ποστ. Επειδή υπηρχε ομως συμμετοχή, για τον ιδιο ακριβως λογο ολοι, για ψηφιοποιηση παλαιων ταινιων, προς τιμη του ο pantelikas μου ζητησε να του στειλω τα ονοματα των υπόλοιπων μελων που το ζητησαν. Θα αναφερω παλι με σειρα προτεραιοτητας, τα επομενα δυο μελη ειναι Jimis12, doakes και θα ηταν πολυ μεγαλη χαρα για εμενα εαν παει απο χερι σε χερι για την εξηπηρετηση ολων. Και που ξερεις καμια φορα, μπορει αμα το χρειαστω ξανα, να ερθει παλι σε εμενα ))) να ειστε ολοι καλα Μετά από μια καλή ταλαιπωρία με τα ΕΛΤΑ παρέλαβα σήμερα θα το δοκιμάσω. Η ταλαιπωρία καθαρά ευθύνη των ΕΛΤΑ... συνηθισμένη ιστορία στην περιοχή μου. Ευχαριστώ πολύ και δημόσια τον @geioannou. Μόλις ολοκληρωθεί το project με τις βιντεοκασέτων του παρελθόντος θα περάσει στα χέρια του επόμενου όπως ζήτησε ο ιδιοκτήτης του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παμε παλι για το 2022 πλεον.... 1.Δισκος SEAGATE BARRACUDA 7200.9 250GB ST3250824AS SATA2 100% υγεια 2.Επιτοιχιος φορτιστης 4ΧΑΑ μπαταριων HAMA 46614 με δυο επαναφορτιζομενες TDK R6 AA KR15/51 1.25V Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από tigergreg 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, tigergreg είπε Παμε παλι για το 2002 πλεον.... 1.Δισκος SEAGATE BARRACUDA 7200.9 250GB ST3250824AS SATA2 100% υγεια 2.Επιτοιχιος φορτιστης 4ΧΑΑ μπαταριων HAMA 46614 με δυο επαναφορτιζομενες TDK R6 AA KR15/51 1.25V Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Να ευχαριστήσω τον @MessengerOfGood για το κράνος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Αλλη μια φορά πριν παει ανακυκλωση.Χαριζεται IP camera HOSAFE X1MW2 .Την "ψιλοεγκατεστησα" σε win10 αλλά απο το προγραμμα του pc ,ενω κάποια πραγματα λειτουργουν πχ πανω-κατω, αριστερα-δεξια ΔΕΝ μου λειτουργει η εστίαση.Βαρεθηκα να το ψαξω περισσοτερο οποτε οποιος θελει ας ασχοληθει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Crybal είπε Αλλη μια φορά πριν παει ανακυκλωση.Χαριζεται IP camera HOSAFE X1MW2 .Την "ψιλοεγκατεστησα" σε win10 αλλά απο το προγραμμα του pc ,ενω κάποια πραγματα λειτουργουν πχ πανω-κατω, αριστερα-δεξια ΔΕΝ μου λειτουργει η εστίαση.Βαρεθηκα να το ψαξω περισσοτερο οποτε οποιος θελει ας ασχοληθει. Με ενδιαφέρει εμένα αλλά δεν ξερω αν θα μπορώ να παραλάβω εντός της εβδομάδασ αυτής ή την επόμενη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, mourgolukos είπε Με ενδιαφέρει εμένα αλλά δεν ξερω αν θα μπορώ να παραλάβω εντός της εβδομάδασ αυτής ή την επόμενη Θα στην φυλάξω.Θα τα πουμε με πμ για την παραλαβη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε Μιας και βρήκα κάτι ακόμα, οπότε ας τα μαζέψω όλα σε ένα ποστ: 1). Το παραπάνω μόντεμ ρούτερ. 2). Τηλέφωνο σταθερό Telco, με αναγνώριση κλήσης, μνήμες, με ανοιχτή ακρόαση, με κλειδιά για φραγή εξερχομένων κλησεων κτλ. Γενικά καλή λειτουργική κατασταση, εκτός από κάποιες φορές που το πιάνει το τρελό του και δεν κάνει κλήση παρόλο που δεν είναι στη θέση για φραγή τους. 3) Το ασύρματο ποντίκι microsoft sculpt που έχω ανεβάσει και σε προηγούμενο μήνυμα, το οποίο είναι σε άριστη κατάσταση, αλλά έχει χαθεί το usb του. Παραλαβή από Κερατσίνι και Κυψέλη. Καλημέρα καί Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά μέ ὑγεία. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό σταθερό τηλέφωνο. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από georgios65 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Χαρίζoνται λουτρινα μια μαυρη σακουλα ρουχα για αγορακι απο 1 εως 4 ετων διαφορα, σε καλη ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Πρώτα ποστ εδώ μετά πμ ,θα μπει και σε διπλανό φορουμ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_st13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Doubt είπε Λόγω αφηρημάδας βρέθηκα με 2 κουπόνια για δωρεάν καφέ στα γνωστά ΣΕΑ της εθνικής οδού. Το ένα λήγει την Παρασκευή και το άλλο 16/1. Αν τυχόν τα θέλει κανείς, μπορεί από Αιγάλεω/Ομόνοια να παραλάβει. Έχεις πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παμε παλι για το 2022 πλεον.... 1.Δισκος 3,5 WD2500KS 250GB SATA2 100% υγεια 2.Ασυρματο τηλεφωνο μαλλον λειτουργικο με πεσμενη μπαταρια (6-7 ευρω) PANASONIC KX-TCD950. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Κ Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από tigergreg 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaBl3D Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Παμε παλι για το 2022 πλεον.... 1.Δισκος 3,5 WD2500KS 250GB SATA2 100% υγεια 2.Ασυρματο τηλεφωνο μαλλον λειτουργικο με πεσμενη μπαταρια (6-7 ευρω) PANASONIC KX-TCD950. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Δ καλησπέρα, με ενδιαφέρει ο δίσκος , ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάμε δυνατά για το 2022. Παλιές κάρτες PCI που έχουν ξεμείνει και λίγο πριν πάρουν τον δρόμο της λησμονιάς στον κάδο. Όλες ήταν λειτουργικές από όσο θυμάμαι. - 3 κάρτες δικτύου, 3com, LevelOne, Tp-Link (είναι 1000άρα η τελευταία) - 3 κάρτες modem 😛 - 4 κάρτες TV, AverMedia, Pinnacle, Terratec, Medion. - 1 κάρτα ήχου ForteMedia, νομίζω ότι παίζει σε linux, για win δεν έβρισκα drivers. - 1 κάρτα Sunix Usb2 + firewire. Παραλαβή από Nέα Σμύρνη. Δεν μπαίνω στην ταλαιπωρία της αποστολής, σόρρυ, βρείτε φίλο/γνωστό/συγγενή/κάποιον να στείλετε. Καλή χρονιά. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από dpolal 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trigger Happy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, dpolal είπε Πάμε δυνατά για το 2022. Παλιές κάρτες PCI που έχουν ξεμείνει και λίγο πριν πάρουν τον δρόμο της λησμονιάς στον κάδο. Όλες ήταν λειτουργικές από όσο θυμάμαι. - 3 κάρτες δικτύου, 3com, LevelOne, Tp-Link (είναι 1000άρα η τελευταία) - 3 κάρτες modem 😛 - 4 κάρτες TV, AverMedia, Pinnacle, Terratec, Medion. - 1 κάρτα ήχου ForteMedia, νομίζω ότι παίζει σε linux, για win δεν έβρισκα drivers. - 1 κάρτα Sunix Usb2 + firewire. Παραλαβή από Nέα Σμύρνη. Δεν μπαίνω στην ταλαιπωρία της αποστολής, σόρρυ, βρείτε φίλο/γνωστό/συγγενή/κάποιον να στείλετε. Καλή χρονιά. απο τιβι κάρτες κλπ θυμάσαι αν έχεις κανένα τηλεχειριστήριο κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, Trigger Happy είπε απο τιβι κάρτες κλπ θυμάσαι αν έχεις κανένα τηλεχειριστήριο κλπ; Ότι βλεπεται στη φωτό μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση